Piiskaa ja remmiä paljaalle pyllylle

Anonyymi

Tässä ketjussa ei kannusteta lasten fyysiseen kuritukseen, vaan muistellaan omaa kuritusta.

Olen 26-vuotias mies, ja omaan fetissin fyysiseen kuritukseen. Olen itse kasvanut kurissa, piiskaa tuli suunnilleen kerran vuodessa. Isä hoiti kurituksen, mutta äitikin oli sitä mieltä, että kohtuullinen kuritus pepulle ei ole pahitteeksi. Selkäsaunat annettiin meillä kädellä, risulla tai vyöllä aina paljaalle pyllylle. Kotona oli eteisessä nahkavyö, joka oli pyhitetty kurittamiseen. Kyllä hävetti, kun sain sitä vielä 14-vuotiaana! Ajattelinkin nyt kertoa viimeisestä selkäsaunastani ja toivon, että sinäkin kertoisit kuinka vanhempasi kurittivat sinua.

Sain 14-vuotiaana kasiluokkalaisena jälki-istuntoa ja kirjallisen varoituksen koulusta. Äiti sanoi, että isä kurittaa minua, kun tulee kotiin. Jouduin odottamaan isää omassa huoneessani. Vanhemmat pitivät minulle puhuttelun, kun isä tuli töistä.

Puhuttelun jälkeen isä talutti minut korvasta omaan huoneeseen, jossa sain tukkapöllyä. Tämän jälkeen minun piti laskea housut ja alushousut polvien alapuolelle. Tämä oli uutta, sillä normaalisti minun piti laskea housut ja käydä määrättyyn asentoon (yleensä isän polvelle), ja isä vetäisi boksereiden resoria alas siten, että pakarat saatiin paljaaksi. Kun housut ja kalsarit olivat alhaalla luonnollisesti peitin munat käsilläni, koska minua hävetti. Munakarvat alkoivat kasvaa 12-vuotiaana, enkä ollut sen jälkeen käynyt isän kanssa saunassa. Isä käski välittömästi kädet pois munien edestä ja komensi minut hakemaan remmin eteisen naulakosta. Huoneeni oli aivan eteisen naulakon vieressä, joten pitkälle minun ei tarvinnut taapertaa karvaiset munat paljaana, mutta sydän hakkasi lujaa ja pohdin, että mitä jos joku tulee juuri nyt eteiseen.

Annoin vyön isälle, joka taittoi sen kaksinkerroin käteensä. Isä käski minun mennä sängynlaidalleni polvilleen. Tiesin kuinka toimia, koska olin saanut ennenkin piiskaa tässä asennossa. Mukavampi kuin polven päällä, joka tuntui liian intiimiltä, ja sohvan käsinojalla taas selkään tuli otettua julkisesti. Vaikka jouduin myös paljastamaan munat oli tässä se hyvä puoli, että saisin selkääni oman huoneen tarjoamassa suojassa. Isä antoi perinteiset kymmenen iskua nahkavyöllä päin paljasta persettä. Iskut eivät meillä koventuneet loppua kohden tai olleet hullua hakkaamista, mutta kirpaisivat ikävästi. Selkäsaunaa ei siis käytetty pelkkänä häpeärangaistuksena, vaan se myös jätti aina pakarat punaisiksi. Piiskauksen jälkeen sain vyön isältä ja minun piti viedä se takaisin paikoilleen, edelleen munasillaan. Eteisessä oli iso peilikaappi, ja remmiä naulaan viedessä näin sen kautta punaiset vyönjäljet pakaroillani. Tämän jälkeen minun tuli viettää loppuilta huoneessani, jossa masturboin aika tiheään tahtiin. Selkäsaunan aiheuttama stressi unohtui tehokkaasti, runkkasi. Runkatessa mietin juuri saamaani selkäsaunaa ja myös aikaisempiakin kurituksia.

10

2073

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Lasta ei saa alistaa, kurittaa ruumiillisesti eikä kohdella muulla tavoin loukkaavasti. Lasten ruumiillinen kuritus on kriminalisoitu Suomessa 1.1.1984. Oikeus väkivallattomaan ja rakastavaan kasvuympäristöön on yksi keskeisimmistä lähtökohdista lasten elämässä."

      • Anonyymi

        Kyllä tuo oikeus loistaa rikostilastoissa.
        Ken kuritta kasvaa se kunniatta kuolee.


    • Anonyymi

      Meillä saatiin pyllylle piiskaa kädellä. Sain äidiltä juurikin siinä sohvan käsinojalla piiskaa, kun olin 12-vuotias. Munakarvat olivat alkaneet jo kasvaa ja sisko oli näkemässä koko touhun. Poikarukkaan jäi tästä piiskafetissi.

    • Anonyymi

      Olin jo yli kahdenkymmenen kun pikku hiprakassa rupesin sanasotaan veljen kanssa. Veli oli melkoisen jykevä kaveri ja kohteli minua aina kuin jotain pikkupoikaa. Melkoiseksi mekkalaksi se kerta meni ja veljeä alkoi sellainen mesominen tympiä, joten se vaati, että pitää lopettaa. Siitä minä vain yllyin ja otin jo kädetkin avuksi. Veli hermostui ja karjui, että jos minä olisin oikean miehen kokoinen, niin hän vetelisi minua turpiin. Sellaiset puheet oli taas sitä aliarviointia, joka minua aina ärsyttää. Minä menin veljen eteen varjonyrkkeilemään ja nakkasin pari iskua sitä palleaankin. Olivat sen verran kovia paukkuja, että veli älysi poistua näyttämöltä.

      Parin minuutin kuluttua se palasi koivuvitsan kanssa. Täytyy myöntää, että ajatukseni jotenkin kirkastui ja ymmärsin heti mistä oli kysymys. Veli ei antanut minulle enää mahdollisuutta katua tekojani, vaan kävi suorilta minuun kiinni. Pari minuuttia siinä väännettiin ja minä olin menettänyt housuni. Minun olisi pitänyt hieroa sovintoa, mutta minä tappelin vastaan minkä pystyin. Mutta ei siihen montaa sekuntia mennyt, kun veli istahti jakkaralle ja painoi minut, niskasta kiinni pidellen, reisiensä väliin niin, että makasin hänen oikean reitensä päällä ja vasemmalla jalallaan hän painoi minua selästä. Vasemmalla kourallaan hän tarttui minua ranteesta. Olin joutunut sellaiseen loukkuun jossa varmasti pysyisin. Hävetti vietävästi, että hän piteli minua pylly paljaana kuin pikkupoikaa. Mutta se kaikki jäi sivuseikaksi, kun vitsa alkoi pureksia paljaita pakaroitani melkein kymmenen vuoden tauon jälkeen. Minä yritin vääntää itseäni irti, muta ei siitä tullut mitään, suututti, että olin päästänyt veljen noin pahasti niskapäälle, räpisköinti oli turhaa. Ehkä minuutin tai kaksi minä kestin räpsimistä, kunnes rääkäisin: Anteeksi!

      Veli lopetti vitsomisen ja alkoi kasvatuskeskustelun, alkuajan jouduin kaiken varalta olemaan veljellä otteessa, sillä voihan olla, että annan vääriä vastauksia. Jos yhtään kiemurtelin niin heti räpsähti piiska.

      Vihdoin hän vapautti minut reisiensä puristuksesta. Mutta "huumormies" hän kuitenkin oli ja vaati minua vielä vastaan asiakastyytyväsyyskyselyyn.

      Hän halusi tietää:
      -oliko piiskattu tarpeeksi lujaa
      -oliko hän parempi piiskaaja kuin isä
      -aioinko tulla uudestaan piiskattavaksi
      - aionko suositella piiskaajaa tuttavilleni

      Nyt vuosien jälkeen kun mietin asiaa, niin se oli paras piiskauskertani ja jos jostain veljen veroisen piiskaajan löytäisin, niin kyllä menisin testaamaan sellaisen miehen kunnon.

    • Anonyymi

      Vaimoni piiskaa minua remmillä ja ratsupiiskalla säännöllisesti.
      Rouvan mielestä tottelen käskyjä paremmin kun Rouva kurittaa minua.

    • Anonyymi

      Kyllä sain selkääni, toisin kuin aloittaja, silloin kun se oli laillista ja jopa suotavaa. Puhun siis 70-luvun alusta, jolloin ei ollut mitenkään omituista, että teini-ikäinen sai selkäänsä. Sain selkäsaunan ehkä kerran kuukaudessa nahkavyöllä. Äiti jätti perseeni rauhaan kun olin 13, mutta isä piiskasi minua 16-vuotiaaksi. Kuritusta varten piti mennä määrättyyn asentoon joko vanhemman reisille mahalleen tai oman sängyn laidalle. Sain piiskaa isän sylissä paljas perse pystyssä vielä isona poikana, mutta äiti käski pyllistää sängynlaidalle jo melko pienestä pitäen.

    • Löytyisipä vielä joku ankara henkilö antamaan remmiä, kuten sain joskus nuoruudessa.

      • Anonyymi

        Profiilistasi: "toivon sinun ottavan minuun yhteyttä.".
        ???


      • Anonyymi kirjoitti:

        Profiilistasi: "toivon sinun ottavan minuun yhteyttä.".
        ???

        Niin toivon todella. Miten edetään?


    • Anonyymi

      Lapsiin ei kosketa, sehän on selvää. Mutta jos ei ole koskaan saanut piiskaa, ja asia kiinnostaa, niin mikäpäs siinä. Jos on saanut piiskaa ja haluaa muistella, että oliko se nyt niin kivuliasta ja hirveää, niin kannattaa kokeilla aikuisena. Jos tietää mitä se on ja miltä se tuntuu ja haluaa jälleen kerran sen kokea, niin mikäpä siinä. Meidän pariskunta haluaa, ja piiskaa heiluttava tietää miten kovaa sitä pitää heilutella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. Oletko kaivattusi tyyppinen henkilö

      ulkoisesti?
      Ikävä
      134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe