Aihe

Rikkaiden eläkeläisten puhosrannan tontit

Anonyymi

Taitaa kasvaa pusikkoa, nämä rikkaiden eläkeläisten ok. tontit. Paljonko kunnan varoja tuhlattiin tähän hankkeeseen ja infran rakentamiseen. Kukaan ei enää eläkkeellä rakenna satojen neliöiden taloa tyhjilleen. Lapset jo maailmalla, rikkaat eläkeläiset tajuaa ettei kannata rakentaa öky palatsia huvikseen. Kunnan päättäjät ei vaan silloin sitä tajunneet. Eli tulee pelkkää pers nettoa.

14

169

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin on, ei ole ihme jos kassaloota, huutaa tyhjyyttään.

  • Anonyymi

   Kukahan se jaksaa jauhaa näistä "Puhoksen rikkaiden eläkeläisten ökytonteista" monessa viestiketjussa. No sama se, eihän näitä lue kun ehkä parikymmentä ihmistä.

   • Anonyymi

    On tiällä esitettyjä, nimenommaan asiallisia alotteita, näkyny viime vuosina usseita mm poliitikkojen valtuustoalotteina. Järkevät ideat kelpaavat myös ennen vaaleja. Viimeks tais jollain olla kylän pimeiden alueiden katu- tms valaistusesitys kokkouksessa, kun tiällä ihmeteltiin uusittuu vanhan meijerin seutuu. Some toimii?


  • Anonyymi

   Kateellisten marinaa jälleen kerran..

   • Anonyymi

    Eikös jossain myyty black friday tontteja puoleen hintaan ja kauppa kävi? Eikö vois myyvä halavalla, jos joku ostas ees sitten? Vai ostaisko sittenkää? Asukkaita kunnassa 10/2020 on ennee 9900 ja vähenee, jos tai kun...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikös jossain myyty black friday tontteja puoleen hintaan ja kauppa kävi? Eikö vois myyvä halavalla, jos joku ostas ees sitten? Vai ostaisko sittenkää? Asukkaita kunnassa 10/2020 on ennee 9900 ja vähenee, jos tai kun...

    Eikös näitä tontteja yritetty kaupata messuilla. Kunnan kirjuri oli valmiina. Yhtään ostajaa ei ilmaantunut paikallle, tulos oli täysi nolla.00000


  • Anonyymi

   Kukaan ei valita, paljonko kunnan rahaa, meni kanan perseeseen näiden tonttien takia. Entä Sorsasaaren tonttikaupat. Ei mitään vastuuta, vaikka miten töpeksii kunnan varoja tuhlaamalla.

  • Anonyymi

   Entä meijerin rannan tontit. Postimerkin kosoiset tontit, kahden tien välissä. Ylhäällä tie, josta lumet ja sulamis vedet valuu tontille. Luulis parempiakin paikkoja ok. talolle löytyvän.

   • Anonyymi

    Tällä änkyräasenteella mitä nämä kirjoitukset on ja samansorttisella naamanvääntelyllä selän takana en ihmettele yhtään jos ketään ei kiinnosta tulla tänne.


  • Anonyymi

   Ikääntyvä itä kilpailee samoista asukeista, Lieksa, Nurmes ja Kitee n 10 000, mutta jo tai pian vanhusvoittoista, koska kuolee yli 100 ja syntyy muutama kymmenen, poismuutto yli sata. Millä saa tulijoita?

   Yläkarjalan seuduilla komeat ympäristöt, isot järvet, miten työpaikat? Ruokateollisuus ja -ala kannattanee niin kauan kun syöjiä maailmassa on, vaikka paikallisesti, jos asiakkaat sitä tukevat.

  • Anonyymi

   Mites ne Valkiajärven tontit, joko ne on myyty ja kenelle.

   • Anonyymi

    Rantatontteja myy metsäyhtiöt Tohmajärven ja Ilomantsin välillä reilusti, lähes joka pikkutien päässä. Metsät ensin pois, sitten ranta rahoiksi. Jos joku ostaa.

    Samoin ent Kesälahden rajalla Hautalammen seudulla, metsätien päässä. Jos joku ostaa.

    Luultavasti Kiteenjärvi, Orivesi ym ei kaikille olisi ykkösvaihtoehto, Puruvesi ja Pyhäjärvi ehkä kelpaisi. Jos ostajia olisi.


   • Anonyymi

    Eikös ollu joku saaren tonttikauppa. Valtuusto möi tontin hinnalla, koko saaren. Että silleen. Eikä tullu mitään rapsuja. Kun on alamäki antaa mennä vaan.


  • Anonyymi

   Pilkkumies jälkeen vauhdissa. Kylvää pilkkuja lauseeseen minne sattuu 😂

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   11713
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   2717
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2082