Aihe

Palstasta... ja vähän muustakin...

Anonyymi

Tämä palsta on oikeastaan hauska siis todella, täällä tehdään pattayasta ja thaimaasta todella ruusunvärinen paikka, vaikka thaimaa on edelleenkin kehitysmaa, kun huomioidaan bkt onhan se vuosivuodelta parantunut mutta erityisen hauskaa on huomata kertomansa mukaan pari vuotta thaimaassa pysyvästi asunut, on silmillään täysin ruusunväriset aurinkolasit, saas nähdä koska hänen silmät aukeaa, ja milloin hän huomaa mikä thaimaa todellisuudessa on.

Lisäksi ihmetyttää suuresti miten kuvitellaan tänne on pakkopäästä, mistähän sekin kertoo, suomessa on erittäin huolestuttava korona tilanne, eikä sieltä pitäisi laskea tänne turisteja lainkaan, eikä edes koko euroopasta, pattaya on monille ilmeisesti toiveidentäyttymys, jos elämä on suomessa surkeaa ja päästään paratiisiin pari viikkoa vuodessa mistähän tämäkin kertoo...

Tosin oli itselläni asiassa kanssa etsikkoaika, ja minulla oli kanssa tänne muuttaessa maasta ruusuinen kuva, nyt se on vuosien varrella kovasti kaventunut... Korruptio, liian kuuma, uskomattoman huonot ajotaidot, liikenne sääntöjä ei osata tai ei haluata osata, tosin ei autokoulut ole kummosia...

mutta paljon on hyvääkin... upeaa käyskennellä rannalla auringon noustessa kun mollukka nousee "merestä"... pattayalla tätä ei huomaa... kun aurinko nousee "väärästä" suunnasta...

Paljon on kaunista joskin niihin silmä turtuu muutamassa vuodessa, erityisesti minua kiehtoo monet todella kauniit temppelit, yksi parhaita on hua hinin musta buddha temppeli...

Usein palstalla näkee kysymyksen mitä tekemistä hua hinissä on, siispä esitän vasta kysymyksen mitä tekemistä kysyjän kotikaupungissa on, esim. 2010 asuinseudulla, hua hinissä on varmasti kaikki samat tekemiset mitä sielläkin on, puhumattakaan mitä tekemistä niuvan kaupunginosassa on, tai edes kuopiossa, pieksämäellä on kuitenkin laadukas rautatieasema, kuopiossa taas ei ole, hua hinissä on...

By NumBall HHN
ps. vastatkaa asiallisesti jos osaatte...

66

177

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuo ilmasto vetää puoleensa räntäsateeseen ja loskaan tottunutta suomalaista, mutta kuten sanoit, siihenkin ilmastoon turtuu, kun siihen tottuu, se muuttuu itsestään selvyydeksi. Tavalliseksi ja jokapäiväiseksi. Ei sitä tosiaan jaksa vuositolkulla riemuita pelkästään siitä, ettei tarvi aamuisin pukea pitkiä kalsareita jalkaansa?

   Ei pysyvästi asuvat, 2-3kk vuodessa oleskelevat riemuitsevat useamman vuoden.

   2-3 viikkoa vuodessa lomailevat riemuitsevat kaikkein pisimpään, on vuoden odotetuin kohokohta, saa nukkua pitkään, syödä hyvin, varmasti hienot kelit.......ja aika useat saavat 11kk kestäneen rakkaus vajeensa katkaistua tuoksi 23 viikoksi, mikä on kohokohdan kohokohta ja ehkä kaikkein odotetuin asia koko loman ajalta. Näin se vaan menee monilla.

  • Anonyymi

   Ei tämä 2-3 vuotta asunut paljoa ole aitoa thai asumista kokenut, kunhan höpöttää. Juttelee jostain rakentamastaan kylän komeimmasta talosta ja aloittamastaan maanviljelyksestä. Sitten kuitenkin ihmettelee, että miten kulkukoirat pääsevät aidatuille ja vartioiduille farangi asunto alueille " missä minunkin pieni tonttini jota en omista" kuulemma sijaitsee. Luulee että kaikki farangit asuvat noiden aitojen sisällä? Paitsi hän itse?

  • Anonyymi

   Lopeta se jatkuva toisten nälviminen ja ala iTSE tehdä omia aloituksiasi - jos äly, rohkeus ja mielikuvitus riittää.

   Kokeile, se ei maksa mitään!

   • Anonyymi

    Toisia en ole nälvinyt


   • Anonyymi

    Joku on siis sitä mieltä, että pelkät aloitukset riittävä, eikä muiden tekemiin aloituksiin ole syytä vastata tai ottaa mitenkään muutenkaan kantaa??


   • Anonyymi

    Äly riittää vastaamiseen, aloitus ei sen vaikeampaa?
    ROHKEUTTA.
    Rohkeus tulla esiin anonyyminä tai nimimerkin takaa anonyyminä NETTI KOMMENTOIJANA ??

    Kaikki tietävät, että tällä palstalla on mielikuvitusta ja PALJON.


  • Anonyymi

   Mielenkiintoista tehdä aloitus ja vastailla itse itselleen.

   • Anonyymi

    Mielenkiintoista on luulla, että palstalla on vain yksi postailija itsesi lisäksi?


  • Anonyymi

   Alotukseen vastaisin että eikö ole sama päivystääkö pattayapalstaa ympäri vuorokaudet suomesta vai thaimaasta käsin.?

   • Anonyymi

    Ei ole. Ilmasto on erilainen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole. Ilmasto on erilainen.

    ai kylmähuoneessa vai... joopa joo ja khiai vaan !


  • Olen viettänyt viimeiset 10 vuotta talvet thaimaassa, tämä viimeisin jakso hieman venähti. Tuli koronakoti tammikuusta lähtien. Alunperin piti olla vain tammi-huhtikuu mutta pari kertaa tuli paluulentoa siirrettyä kunnes peruin sen kokonaan.. Kyllähän asiat näkee ihan eri valossa kun täällä pidempään oleskelee, ihmeellisyydet muuttuvat tavallisiksi asioiksi. Huomenissa takaisin Rayongiin, 500 kilometriä auton ratissa ja selkä huutaa hoosiannaa.

   • Anonyymi

    Noinhan se käy , helposti 200.000 talo vaihtuu 8.000 b vuokrakorteeriin, uima-allas hotelliin, velat saataviksi, lainat omaisuudeksi, tuon 14-30 vrk ajaksi, kateutta ja katkeruutta ala niuva, kuopio, finland... ryysyistä rikkauksiin... parissa vuodessa... todellinen tuhkimotarina, neidiltä.

    Mutta asiaan kerrankin, olet asiantravel 100 oikeassa on aivan eri asia olla turistina kuin pitkän aikaa maassa, ihminen tuppaa suhtautumaan aluksi asiaan kuin asiaan myötämielisesti, sitten alkaa näkemään todellisuutta, toisessa valossa, ja verrata miten asiat oli ennen, jääkaapissa asuminenkin tuntuu mukavalle kuukauden hikoilun jälkeen, autossa ilmastointi täysille, niin kylmää kuin tulee, salmiakki maistuu toiselle kun sitä ei voi ostaa joka kaupasta, ja ei sillä ole juurikaan merkitystä vaikuttaako palstalla thaimaasta vai suomesta käsin, tosin kaukosäätimellä voi vähentää huoneen lämpöä tai lisätä... vaikuttaa muutamassa minuutissa, suomessa nukuin usein ikkuna talvella auki, täällä palelen 24 asteessa. sopiva lämpö nukkua 25 astetta.

    By NumBall HHN


  • Anonyymi

   Tänään on sitten tällainen "kehitysmaa"teema numerosenseillä ja jaksaa katkeroida meikäläisen parinsadantonnin (€) taloa. Suomessa minulla oli jo 1993 vuonna samanhintainen talo ja seuraava olikin jo 400 tonnin talo.

   Jokapojalta löytyy 200 tonnin omaisuus joka on asiansa vähänkin osannut hoitaa.

   Jos ei ole Thaimaassa töissä tai yrittäjänä, tai esim jossakin kansainvälisessä avustusjärjestössä tai vastaavaa, niin mitäpä sitä murehtimaan Thaimaan asioista ja politiikasta?

   Miten se vaikuttaa siihen turistiin tai asukkaaseen jos jossakin päin Thaimaata asiat ei kaikilla ole niin hyvin? Ei sille asialle turisti tai asukas voi mitään, niin mitä sitä turhaan itkemään?

   Ainoa millä voi vaikuttaa auttavasti, on kantaa kortensa kekoon ja kuluttaa Thaimaassa muualta tuotua rahaa. Se on turistin ja asukin ainoa homma.

   Turistille ja eläkeläisasukille Thaimaan byrokratiakaan ei ole mitenkään ylivoimainen, ellei sitten ajatellut olemattomilla rahoilla tulla toimeen. Se ei onnistu Thaimaassakaan, mutta se ei ole Thaimaan vika vaan sen hyvä puoli. Pummeja ei kaivata mihinkään.

   Kaikki kehittyvät maat ovat kehitysmaita. Thaimaa kehittyy parempaan suuntaan ja Suomi huonompaan. Suomen tuhoaa epäisänmaalliset globalistiset hallitukset.

   Minulla oli hyvä olla Suomessa, minulla oli hyvä olla Pattayalla, minulla on hyvä olla Buriramissa, eikä ole valittamista missään. On hyvät sosiaaliset kuviot, rakkautta ja rahaa, terveys mainio.

   Hyväksyn asiat joita en voi muuttaa, enkä pode niistä päänsärkyä.

   Numerosenseillä on tuollainen äärikatkera, pessimistinen ja negatiivinen ajattelutapa aivan kaikesta ja kaiken lisäksi hän on puhumassa aina toisten "väärästä asenteesta".

   Kelläkohän se asenne oikeasti on pielessä? Tuollainen katkeruus heijastuu ympäristöön eikä kukaan halua olla tekemisissä moisen tyypin kanssa.

   Siksipä hän on löytänyt tämän netin ainoaksi "kaverikseen" jossa voi purkautua ja kadehtia onnellisia tai ainakin onnellisempia ja positiivisia ihmisiä.

   En voi muuta taas sanoa kuin että hanki elämä. Ehkä se on myöhäistä, mutta tuo netissä itkemisesi ei ole elämää. Sinä et tule siitä onnelliseksi että kuvittelet muille kurjan elämän. Katkeroidut vain lisää.

   Minä en ole tilivelvollinen enkä velkaa kenellekään. Pyri samaan ja lakkaa todistelemasta asioita jotka eivät ole totta. Ketään ei kiinnosta. Elämästä pitää nauttia. Se on elämistä varten.

   T 2010

   • Anonyymi

    Huvittavaa että Neito sihteereineen alitiseen valitsee sanoikseen kateuden ja katkeruuden, siis kun muut naureskelee hänen haaveilluusioelämälleen, niin seon sitten kateutta ja katkeruutta tämän omanapanarsissin mielestä.
    Poju joka on palstan aktiivisin sormien, nyrkkien, hauiksen, pohkeiden aijaaja viimeksi aijaten jonkun imuroidun käsilläseisontakuvan, sekä kylän komein talo rakennusvaiheessa oli joku ostoskeskus jonka pihalla nykyisin hotellin uima-allas ja buudeliaitaus, ei aijaa mitään todellista vaan jauhaa noita samoja.
    No sihteerinsä tästä sitten jatkaakin vaikka kuksattelulla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Huvittavaa että Neito sihteereineen alitiseen valitsee sanoikseen kateuden ja katkeruuden, siis kun muut naureskelee hänen haaveilluusioelämälleen, niin seon sitten kateutta ja katkeruutta tämän omanapanarsissin mielestä.
    Poju joka on palstan aktiivisin sormien, nyrkkien, hauiksen, pohkeiden aijaaja viimeksi aijaten jonkun imuroidun käsilläseisontakuvan, sekä kylän komein talo rakennusvaiheessa oli joku ostoskeskus jonka pihalla nykyisin hotellin uima-allas ja buudeliaitaus, ei aijaa mitään todellista vaan jauhaa noita samoja.
    No sihteerinsä tästä sitten jatkaakin vaikka kuksattelulla.

    Annan ääneni senssulle. Nolla juttelee, kuinka haluaisi asioidensa olevan, tai aijaa kuvan 200 metriä puudeliaidasta ja talostaan?

    Onko talosi ja aitasi salainen? Jos on, niin miksi kerrot niistä täällä?..... Et ole palstan vakuuttavin, Ymmärrät varmaan miksi et?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Annan ääneni senssulle. Nolla juttelee, kuinka haluaisi asioidensa olevan, tai aijaa kuvan 200 metriä puudeliaidasta ja talostaan?

    Onko talosi ja aitasi salainen? Jos on, niin miksi kerrot niistä täällä?..... Et ole palstan vakuuttavin, Ymmärrät varmaan miksi et?

    Yksinpuhellen menee senssukan kuuskymppiset itsensä kanssa jutellen ja itselleen ääniä antaen. Ei muuta kuin häppi pöörthdei.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Annan ääneni senssulle. Nolla juttelee, kuinka haluaisi asioidensa olevan, tai aijaa kuvan 200 metriä puudeliaidasta ja talostaan?

    Onko talosi ja aitasi salainen? Jos on, niin miksi kerrot niistä täällä?..... Et ole palstan vakuuttavin, Ymmärrät varmaan miksi et?

    Kaveri juttelee thaimaan kauneimmasta vaimostaan, ison pomon lähettämistä 50 kiloista, kylän hienoimmasta talosta (jonka olohuoneeseen mahtuu talo??) Kylän hienoimmasta uima altaasta, vauva ikäisestä lapsestaan, miljoona projekteistaan, tyttöystävänsä kanssa joulu ja juhannuksen vietoista suomessa??????

    Mutta aijaa kuvia palaneesta pohkeestaan, hotellin uima-altaasta, pulleista sormistaan, vuokra moposta/tyttöystävästä tauolla, tv ruudulta kuvatun nyrkkeilijän säkki harjoituksista... Takaapäin?

    Uskoisitko 2010 itse itseesi, näillä esittelemälläsi dokumenteillä ?Hah hah.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yksinpuhellen menee senssukan kuuskymppiset itsensä kanssa jutellen ja itselleen ääniä antaen. Ei muuta kuin häppi pöörthdei.

    jos tuo numerosensei ei olisi noin tyhmä niin melkein sääliksi kävisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaveri juttelee thaimaan kauneimmasta vaimostaan, ison pomon lähettämistä 50 kiloista, kylän hienoimmasta talosta (jonka olohuoneeseen mahtuu talo??) Kylän hienoimmasta uima altaasta, vauva ikäisestä lapsestaan, miljoona projekteistaan, tyttöystävänsä kanssa joulu ja juhannuksen vietoista suomessa??????

    Mutta aijaa kuvia palaneesta pohkeestaan, hotellin uima-altaasta, pulleista sormistaan, vuokra moposta/tyttöystävästä tauolla, tv ruudulta kuvatun nyrkkeilijän säkki harjoituksista... Takaapäin?

    Uskoisitko 2010 itse itseesi, näillä esittelemälläsi dokumenteillä ?Hah hah.

    Nuohan on ihan arkista verrattuna huahinin ilmaisrakastajan omaisuuksiin, jolla 80 miljoonan euron osakesalkku, kiinteistöjä kaikkialla Thaimaassa miljoonien edestä, Vaisalan patentit, Nasan rakettisuunnittelutehtävät, 8000 tunnin lentokokemus säähavaintopallolla, lentokapteenin arvonimi, väkivallan ammattilainen joka kouluttanut Ranskan ja USA:n erikoisjoukot, huahinin talossa 880 neliömetriä kukkatarhoineen, nanan luksuscondo, suurlähettiläs ja denzel washington kavereina, Rolls Royce, huippueläke ja thaivaimollakin hyvä eläke Suomesta vaikkei kerinnyt olla Suomessa kuin hetken töissä. Omaisuuslista aivan loputon. Kertoo olevansa kovakuntoinen pitkä mies, mutta kuvan jossa näyttää keskaria kameralle on ottanut 160 senttinen mies jolla on käsi kuin vehnäpullataikina ja kuvassa näkyy 90 luvun Hiluxi. Kehuskelee satasen Vitaralla ja esittelee nuudelipussia ja lelukaukoputkea ylpeänä.

    Uskoisiko numeromies itseensä näillä dokumenteillä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nuohan on ihan arkista verrattuna huahinin ilmaisrakastajan omaisuuksiin, jolla 80 miljoonan euron osakesalkku, kiinteistöjä kaikkialla Thaimaassa miljoonien edestä, Vaisalan patentit, Nasan rakettisuunnittelutehtävät, 8000 tunnin lentokokemus säähavaintopallolla, lentokapteenin arvonimi, väkivallan ammattilainen joka kouluttanut Ranskan ja USA:n erikoisjoukot, huahinin talossa 880 neliömetriä kukkatarhoineen, nanan luksuscondo, suurlähettiläs ja denzel washington kavereina, Rolls Royce, huippueläke ja thaivaimollakin hyvä eläke Suomesta vaikkei kerinnyt olla Suomessa kuin hetken töissä. Omaisuuslista aivan loputon. Kertoo olevansa kovakuntoinen pitkä mies, mutta kuvan jossa näyttää keskaria kameralle on ottanut 160 senttinen mies jolla on käsi kuin vehnäpullataikina ja kuvassa näkyy 90 luvun Hiluxi. Kehuskelee satasen Vitaralla ja esittelee nuudelipussia ja lelukaukoputkea ylpeänä.

    Uskoisiko numeromies itseensä näillä dokumenteillä?

    Sihteeri aktivoitui ...... 🚜🚜🚜🚜🚜😂😂😂😂😂😨😨😨😨😨🐒🐒🐒🐒


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sihteeri aktivoitui ...... 🚜🚜🚜🚜🚜😂😂😂😂😂😨😨😨😨😨🐒🐒🐒🐒

    Kuin myös. Uskoisitko huahinin mieheen jolla on täsmälleen samat tavarat valokuvissa chiangmain sihteerinsä kanssa, vaikka eivät tarinan mukaan tunne toisiaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuin myös. Uskoisitko huahinin mieheen jolla on täsmälleen samat tavarat valokuvissa chiangmain sihteerinsä kanssa, vaikka eivät tarinan mukaan tunne toisiaan?

    Uskovaisten matkailupalsta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuin myös. Uskoisitko huahinin mieheen jolla on täsmälleen samat tavarat valokuvissa chiangmain sihteerinsä kanssa, vaikka eivät tarinan mukaan tunne toisiaan?

    Näinpä, miltei jokainen aktiivi tällä palstalla kerskuu asioilla joita ei ole olemassakaan, koska muutkin tekee niin.

    Toisaalta taas, jengi vääntelee sellaista torttua itse, että ei usko mihinkään mitä joku toinen kertoo, koska luulevat muiden olevan samanlaisia kun itse ovat? Kehä on valmis. Kehä ei katkea koskaan koska kukapa nyt myöntäisi olevansa toista huonompi/köyhempi, jos voi anonyymisti toista väittää?

    Palstan taso muuttuisi, jos puhuttaisiin vain Pattayan reissuista, ja pattayan kokemuksista? Osalla aktiivipostaajista niitä taitaa olla niin suppeasti, ettei aihe kanna?.... Hotelli, känni, maksettu seuralainen, hotelli, känni maksettu seuralainen... Jne?....

    forkan otsikoksi voisikin muuttaa..... Trolleja ja miljonäärejä maailmalla?

    Jos on pakko kertoa tuntemattomille, että "ostin golf kengät ja mainita, että pelkät sukat maksoi 150e?? " Niin onhan siinä kyse itsetuntonsa nostamisesta?

    Kukaan muu, kun kertoja itse? Ei tiedä, kuka on ostanut ylihintaiset sukat?
    Jos joku tuntematon alkaa luettelemaan matkailupalstalla tuntemattomille, miten paljon hänen talonsa ovat maksaneet??? Se alkaa olemaan jo sairasta?

    Mutta hei. Onnellisuuspillereitä naamariin ja jatkakaa, postaustenne lukeminen on hauskaa ja saa ainakin itseni miettimään, että kyllä köyhilläkin on kivaa. Matkailufoorumi on kiva tapa päästä eroon arjesta, ja ulosottomies ei voi viedä haaveitasi. Jatkakaa ystäväni jatkakaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näinpä, miltei jokainen aktiivi tällä palstalla kerskuu asioilla joita ei ole olemassakaan, koska muutkin tekee niin.

    Toisaalta taas, jengi vääntelee sellaista torttua itse, että ei usko mihinkään mitä joku toinen kertoo, koska luulevat muiden olevan samanlaisia kun itse ovat? Kehä on valmis. Kehä ei katkea koskaan koska kukapa nyt myöntäisi olevansa toista huonompi/köyhempi, jos voi anonyymisti toista väittää?

    Palstan taso muuttuisi, jos puhuttaisiin vain Pattayan reissuista, ja pattayan kokemuksista? Osalla aktiivipostaajista niitä taitaa olla niin suppeasti, ettei aihe kanna?.... Hotelli, känni, maksettu seuralainen, hotelli, känni maksettu seuralainen... Jne?....

    forkan otsikoksi voisikin muuttaa..... Trolleja ja miljonäärejä maailmalla?

    Jos on pakko kertoa tuntemattomille, että "ostin golf kengät ja mainita, että pelkät sukat maksoi 150e?? " Niin onhan siinä kyse itsetuntonsa nostamisesta?

    Kukaan muu, kun kertoja itse? Ei tiedä, kuka on ostanut ylihintaiset sukat?
    Jos joku tuntematon alkaa luettelemaan matkailupalstalla tuntemattomille, miten paljon hänen talonsa ovat maksaneet??? Se alkaa olemaan jo sairasta?

    Mutta hei. Onnellisuuspillereitä naamariin ja jatkakaa, postaustenne lukeminen on hauskaa ja saa ainakin itseni miettimään, että kyllä köyhilläkin on kivaa. Matkailufoorumi on kiva tapa päästä eroon arjesta, ja ulosottomies ei voi viedä haaveitasi. Jatkakaa ystäväni jatkakaa.

    Summasummaarum..... Klamydian sanoin... " Tervetuloa maailmaan jonka itse rakensin?"


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nuohan on ihan arkista verrattuna huahinin ilmaisrakastajan omaisuuksiin, jolla 80 miljoonan euron osakesalkku, kiinteistöjä kaikkialla Thaimaassa miljoonien edestä, Vaisalan patentit, Nasan rakettisuunnittelutehtävät, 8000 tunnin lentokokemus säähavaintopallolla, lentokapteenin arvonimi, väkivallan ammattilainen joka kouluttanut Ranskan ja USA:n erikoisjoukot, huahinin talossa 880 neliömetriä kukkatarhoineen, nanan luksuscondo, suurlähettiläs ja denzel washington kavereina, Rolls Royce, huippueläke ja thaivaimollakin hyvä eläke Suomesta vaikkei kerinnyt olla Suomessa kuin hetken töissä. Omaisuuslista aivan loputon. Kertoo olevansa kovakuntoinen pitkä mies, mutta kuvan jossa näyttää keskaria kameralle on ottanut 160 senttinen mies jolla on käsi kuin vehnäpullataikina ja kuvassa näkyy 90 luvun Hiluxi. Kehuskelee satasen Vitaralla ja esittelee nuudelipussia ja lelukaukoputkea ylpeänä.

    Uskoisiko numeromies itseensä näillä dokumenteillä?

    Njaahas njaahans. . Tätä olenkin aavistellut ja sopii vammamekanismiin täydellisesti. Eli valehtelen ja liioittelen, koska muutkin tekevät niin?


  • Anonyymi

   Loma ja arki on kaksi eri asiaa. Se on sitten jokaisen oma asia millainen on lomansa. Ei kaikkien tarkoitus ole kerätä kokemuksia lomalla. Useimmat vaan chillaa.

   Kun olin Pattayan lomilla 2000- luvulla joka vuosi 1-3 kertaa, niin ei niistä lomista ole hirveästi muistoja kuin muutamista railakkaimmista retkistä jokin highlight.

   Kaava oli aina sama. Golf, uima-allas, hieronnat, pitkät ravintolaillalliset, baari, naiset, pari retkeä jonnekin. Lomatkin muuttui arkisiksi.

   Kuvia ei samoista maisemista enää viitsinyt ottaa. Niitä oli jo tarpeeksi ennestään. Ukkomiehenä naistenkaan kuvia ei uskaltanut tallennella. Sama homma golfkentillä, ne maisemat oli jo nähty ja kuvattu.

   Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisi ollut tylsää tai lomat olisi menneet hukkaan. Kyllä ne asiansa ajoi. Tuli rentouduttua, nollattua ja vähän sählättyäkin, jotta sai nauraa sitten kotimatkalla. Mitään pahaa ei koskaan tapahtunut.

   Aikoinaan thainyrkkeylyleirien yhteydessä tuli se "oikea Thaimaa" tutuksi, mutta silloin keskityttiin vain siihen ja nuoren perheen isän tehtäviin. Töissäkin oli aina julmettu kiire.

   Sen verran olin innoissani Pattayasta ja Thaimaasta vielä ekan eron aikoihin, että aloin haaveilla pysyvästä muutosta. Tuli siinä humussa ostettua condokämppäkin.

   Kun tuli eka talvi vietettyä poikamiehenä Pattayalla, niin se talvi meni aikamoisessa usvassa. Seuraava pitkälti samoin. Ei paljoa muistoja muuta kuin että poltin käteisvarani aika totaalisesti ja työtkin kärsi.

   Masennuin ja lihoin 25 kiloa. Liikunta jäi minimiin ja entisenä aktiiviurheilijana se lisäsi masennusta. Sitten alkoi tympiä se itsensä kohteleminen huonosti. Sain tsemppiä myös tukijoukoiltani niin töissä kuin naispuolellakin.

   Seuraavat talvet menikin sitten sportin ja työn merkeissä kuten myös kesät. Työt vei niin etten oikeen muista noista vuosista muuta kuin työprojektit. Niistä on sitten kuviakin.

   2017 pysyvä muutto Pattayalle. En halunnut aloittaa uutta rillumareita, ja keskityinkin pysyvän suhteen etsimiseen ja sporttailuun. Pattaya oli "jo nähty" ja se muuttui arkiseksi.

   Ei ollut enää kiinnostusta sekoiluun, ei irtonumeronaisiin, golfiinkin kiinnostus oli laskenut varsinkin siitä johtuvien selkäongelmien vuoksi. Lenkkeily on sitten ollut siitä saakka suurin harrastus. Niistä "lenkkeilykokemuksista" kukaan ei jaksaisi kuunnella.

   Uusi elämä alkoi sitten todenteolla vasta landella. Arkea ja askareita. Ei mitään ihmeellistä. Isän ja aviomiehen touhuja.

   Täytyy kiittää luojaa että on sellainen vaimo joka on luotu rooliinsa. Ei stressaa turhasta, ei nalkuta, ei vaadi liikoja, ei esitä marttyyriä koskaan, on luonnonläheinen, ystävällinen, hauska ja aina oma itsensä.

   Kokemuksia näistä ajoista ja vuosista? Jaa-a... Ne kokemukset liittyy kehittymiseen agrikulttuurista ja kukaan ei jaksa niitäkään kokemuksia kuunnella. 99,9% arkea, muutamat isommat kekkerit per vuosi ja se on siinä.

   Yhteenvetona voisin sanoa että elämä ei suurimmalta osaltaan ole mitään kokemusten keräilyä, eikä varsinkaan kilpailua niistä kokemuksista, vaan se on vain elämistä varten ja elämä on melkein aina arkea ja ajan kanssa kaikesta tulee arkea.

   Hyvä niin. Elämä on ihmisen parasta aikaa, sanoi Nykäsen Mattikin.

   T 2010

   • Anonyymi

    Haavemaa... tuossakin kirjoituksessa on niin monta ristiriitaa...


   • Anonyymi

    Hyvä kirjoitus. Kiitos.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä kirjoitus. Kiitos.

    Palstalla podetaan pääosin heikkoa itsetuntoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Palstalla podetaan pääosin heikkoa itsetuntoa.

    Mutta rakas pieni sensei. Sinähän syytät yleensä narsistiksi heti jos joku osoittaa vähänkin vahvaa itsetuntoa. Kutsut myös liikuntaa narsismiksi. Kutsut menestymistä narsismiksi ja kerrot liikunnan ja työn olevan pois "läsnäolokasvatuksesta" lapsilla.
    Naureskelet ja nälvit siis samaan aikaan sekä näitä itsestään huolta pitäviä "narsisteja", sekä heikon itsetunnon omaavia. Kovin on mustavalkoinen tuo maailmasi ja mielialasi mukaan ne vaihtaa paikkaa keskenään jatkuvasti. Naurat esimerkiksi ensin jonkun tähtiharrastukselle mutta seuraavaksi esitteletkin oman kaukoputkesi ja alat pitää tähtitieteestä luentoja googlen avulla.

    Kerro meille kuolevaisille, miten tulla noin täydelliseksi kuin sinä jonka elämäntarina on menestystarina alusta loppuun ja siksi sinulla on varaa viisastella aivan kaikesta ja tuomita kaikki kaikesta, mitä ikinä he tekevätkin tai sanovatkin?


   • Anonyymi

    Koithan poika pikkuhiljaa jo päättää mikä sinä olet ja olet ollut? Juttusi on melko usvaisia, vaikka yrität olla johdonmukainen.

    No harrastus harrastusten joukossa kai tuokin on.
    Rakennella itsestään menestyjää netin ilmaisfoorumilla?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta rakas pieni sensei. Sinähän syytät yleensä narsistiksi heti jos joku osoittaa vähänkin vahvaa itsetuntoa. Kutsut myös liikuntaa narsismiksi. Kutsut menestymistä narsismiksi ja kerrot liikunnan ja työn olevan pois "läsnäolokasvatuksesta" lapsilla.
    Naureskelet ja nälvit siis samaan aikaan sekä näitä itsestään huolta pitäviä "narsisteja", sekä heikon itsetunnon omaavia. Kovin on mustavalkoinen tuo maailmasi ja mielialasi mukaan ne vaihtaa paikkaa keskenään jatkuvasti. Naurat esimerkiksi ensin jonkun tähtiharrastukselle mutta seuraavaksi esitteletkin oman kaukoputkesi ja alat pitää tähtitieteestä luentoja googlen avulla.

    Kerro meille kuolevaisille, miten tulla noin täydelliseksi kuin sinä jonka elämäntarina on menestystarina alusta loppuun ja siksi sinulla on varaa viisastella aivan kaikesta ja tuomita kaikki kaikesta, mitä ikinä he tekevätkin tai sanovatkin?

    Vahva itsetunto on hyvä asia... jos se on terveellä pohjalla, sinulla se ei sitä ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vahva itsetunto on hyvä asia... jos se on terveellä pohjalla, sinulla se ei sitä ole.

    Mitä sinä tiedät minun itsetunnostani? Millainen on se "terve pohja"?

    Voin kertoa omasta itsetunnostani. En pidä sitä relevanttina seikkana, koska olen realisti ja tiedän kuka olen. En ole juuri kukaan enkä esitä mitään muuta kuin itseäni. Olen ylipainoinen tavallinen duunari joka on tehnyt paljon virheitä elämässään.
    Mutta en ole koskaan kadehtinut ketään, en ole varastanut keltään mitään enkä huijannut ketään. Jos en omana itsenäni kelpaa niin so what? Mennään eteenpäin vaan siitä sitten, otetaan opiksi ja pyritään jatkossa parempaan. Vahvat puoleni näkyy taas siinä että en anna kenenkään kusettaa itseäni enkä hyppiä silmille. Siinä mennään sitten vaikka loppuun saakka ja minä en anna periksi ennenkuin on kaksi metriä multaa päällä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mutta rakas pieni sensei. Sinähän syytät yleensä narsistiksi heti jos joku osoittaa vähänkin vahvaa itsetuntoa. Kutsut myös liikuntaa narsismiksi. Kutsut menestymistä narsismiksi ja kerrot liikunnan ja työn olevan pois "läsnäolokasvatuksesta" lapsilla.
    Naureskelet ja nälvit siis samaan aikaan sekä näitä itsestään huolta pitäviä "narsisteja", sekä heikon itsetunnon omaavia. Kovin on mustavalkoinen tuo maailmasi ja mielialasi mukaan ne vaihtaa paikkaa keskenään jatkuvasti. Naurat esimerkiksi ensin jonkun tähtiharrastukselle mutta seuraavaksi esitteletkin oman kaukoputkesi ja alat pitää tähtitieteestä luentoja googlen avulla.

    Kerro meille kuolevaisille, miten tulla noin täydelliseksi kuin sinä jonka elämäntarina on menestystarina alusta loppuun ja siksi sinulla on varaa viisastella aivan kaikesta ja tuomita kaikki kaikesta, mitä ikinä he tekevätkin tai sanovatkin?

    Kiitän lämpimästi rakkautesi osoituksesta minua kohtaan, mutta mikäli kaipaat elämääsi vastarakkautta, niin kehotan etsimään toisen henkilön, koska minun rakkauteni kohde on oma vaimoni ja omat läheiseni.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vahva itsetunto on hyvä asia... jos se on terveellä pohjalla, sinulla se ei sitä ole.

    Erinomainen kommentti ja niin totta... tässä merkki jonkinlaisesta itsetunnosta...

    "Veroasioista sen verran että meikäläinen makselee ainoastaan yhteisöveroa. Palkkaa en ole saanut vuoden 2009 jälkeen. Tilille tulevat fyffet kuittaan osakaslainoina tarvittavilta osin ja makselen sitten kun jakselen ne takaisin firmalle.",

    näin joulukuussa 2017 jolloin eräs palstavaikuttaja oli juuri muutanut pattayalle. jokainen tehköön tuosta päätelmiä kuka on kyseessä, nyt kovasti isänmaallinen...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä sinä tiedät minun itsetunnostani? Millainen on se "terve pohja"?

    Voin kertoa omasta itsetunnostani. En pidä sitä relevanttina seikkana, koska olen realisti ja tiedän kuka olen. En ole juuri kukaan enkä esitä mitään muuta kuin itseäni. Olen ylipainoinen tavallinen duunari joka on tehnyt paljon virheitä elämässään.
    Mutta en ole koskaan kadehtinut ketään, en ole varastanut keltään mitään enkä huijannut ketään. Jos en omana itsenäni kelpaa niin so what? Mennään eteenpäin vaan siitä sitten, otetaan opiksi ja pyritään jatkossa parempaan. Vahvat puoleni näkyy taas siinä että en anna kenenkään kusettaa itseäni enkä hyppiä silmille. Siinä mennään sitten vaikka loppuun saakka ja minä en anna periksi ennenkuin on kaksi metriä multaa päällä.

    Mitä on terve itsetunto että selviää vaikkapa konkurssista, eikä jää palstalle kertomaan miljoona omaisuudestaan vaikka päivättäin pakoilee verottajaa ja ulosottoa, vaan jatkaa elämäänsä niillä resursseilla mitä jokaisella on missäkin elämän tilanteessa, tiedän monta ihmistä joka ovat romahtaneet konkurssin tai vaikkapa aviopuolison kuoleman jälkeen, elämään kuuluu ongelmia, mutta tässäkin asiassa heikot sortuu elontiellä, eikä aina ole edes kysymys heikkoudesta vaan siitä että ei myönnä omia rajallisia resursseja, ja sitten onkin jo valmis lataamoon,

    parhaiten pärjäävät yrittäjät ovat sellaisia joka selviävät tilanteesta laillisesti, velkaa voi olla mutta ne selvitetään tavalla tai toisella, lainsäätäjä tarjoaa monia vaihto-ehtoja accordit, velkajärjestely, vapaaehtoinen maksujärjestely... aina selviää jos vain on voimia asioiden hoitamiseen, kaikenlainen kieroilu on hyvin tuomittavaa, ja eritoten pakoilu velkojia.

    Mutta palstalla omaisuus vain kasvaa vaikka ulosottomies nousee aina tavatessa seisomaan ja kättelemään, olethan suurvelallinen...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Erinomainen kommentti ja niin totta... tässä merkki jonkinlaisesta itsetunnosta...

    "Veroasioista sen verran että meikäläinen makselee ainoastaan yhteisöveroa. Palkkaa en ole saanut vuoden 2009 jälkeen. Tilille tulevat fyffet kuittaan osakaslainoina tarvittavilta osin ja makselen sitten kun jakselen ne takaisin firmalle.",

    näin joulukuussa 2017 jolloin eräs palstavaikuttaja oli juuri muutanut pattayalle. jokainen tehköön tuosta päätelmiä kuka on kyseessä, nyt kovasti isänmaallinen...

    Minulla on terve ja vahva itse tunto. Se on vankalla pohjalla. Siksi kerron ihan avoimesti lukuisista merenranta miljoona huviloistani joissa jokaisessa on miljoonajahdit.
    Kerroin myös salaisista miljoona tonteistamme koska hyvä itse tunto. Ravintola konsernistamme kerroin ja siitä kun ostettii kaikille tarjoilijoille omakotitalot täältä Thaimaasta. Hammaslääkäri klinikka loi vaimollekin miljoona omaisuudet ja sitten maksettiin salainen moottori rata jossa poika kurvailee. Kukkatarhamme johtuu myös terveestä itse tunnosta.

    Ihan lopuksi sitten kerron kaiken edellisen olevan vaan aivo pesua ja villalankaa pattajan pojille. Johtuu hyvästä ja terveestä itse tunnosta.


   • Anonyymi
    SenssuChlangMai kirjoitti:

    Minulla on terve ja vahva itse tunto. Se on vankalla pohjalla. Siksi kerron ihan avoimesti lukuisista merenranta miljoona huviloistani joissa jokaisessa on miljoonajahdit.
    Kerroin myös salaisista miljoona tonteistamme koska hyvä itse tunto. Ravintola konsernistamme kerroin ja siitä kun ostettii kaikille tarjoilijoille omakotitalot täältä Thaimaasta. Hammaslääkäri klinikka loi vaimollekin miljoona omaisuudet ja sitten maksettiin salainen moottori rata jossa poika kurvailee. Kukkatarhamme johtuu myös terveestä itse tunnosta.

    Ihan lopuksi sitten kerron kaiken edellisen olevan vaan aivo pesua ja villalankaa pattajan pojille. Johtuu hyvästä ja terveestä itse tunnosta.

    Sensukalla on kaikkein tervein itsetunto. Toisiksi tervein itsetunto on insinöörimajuri keksijä hävittäjälentäjä lentokapteenilla tikka koskelta. Itsetuntonsa tällä kaksikolla johtuu yhteisestä kaukoputkesta ja hindunorsusta, sekä V12 moottorikiinnostuksesta.
    Yhdessä he jaksavat myös aina "sgruudata skeidaa" vespoista.


   • Anonyymi
    SenssuChlangMai kirjoitti:

    Minulla on terve ja vahva itse tunto. Se on vankalla pohjalla. Siksi kerron ihan avoimesti lukuisista merenranta miljoona huviloistani joissa jokaisessa on miljoonajahdit.
    Kerroin myös salaisista miljoona tonteistamme koska hyvä itse tunto. Ravintola konsernistamme kerroin ja siitä kun ostettii kaikille tarjoilijoille omakotitalot täältä Thaimaasta. Hammaslääkäri klinikka loi vaimollekin miljoona omaisuudet ja sitten maksettiin salainen moottori rata jossa poika kurvailee. Kukkatarhamme johtuu myös terveestä itse tunnosta.

    Ihan lopuksi sitten kerron kaiken edellisen olevan vaan aivo pesua ja villalankaa pattajan pojille. Johtuu hyvästä ja terveestä itse tunnosta.

    Mitens poju sinun itsetunnon laita oikein on Senssun ja 2010 sadut on satuja, samoin minun mutta kun sinä vääntelet niitä siis kirjoituksiani mielesi mukaan, kerroin 8000 lentotunnista, nasasta todeten että täällä on koolla on oikein valehtelioiden klupi ja pistän vielä parammaksi, samaa sarjaa oli kiharrin juttu joka oli tarkoitettu kevennyksesi, olen sijoittanut osan vapaista pääomistani nanan asuntoon joka on osakeyhtiömuotoinen, ja saan siitä normaalit vuokratuotot...asun hua hinissä omassa varsin hyvässä asunnossa, ja olen ollut thaimaassa yli 10 vuotta, vaimoni kanssa aviossa yli 20 vuotta, talo on erinomaisella paikalla, se on tontilla joka on vaimoni ja olen sen häneltä vuokrannut täydellä vuokra-ajalla...

    Sinä joko tahallisesti tai tahattomasti jätit huomioimatta juttuni tuosta valehtelijoiden klubista.

    Olen ollut töissä puolustusvoimissa 30 vuotta, ja pääsin heti eläkkeelle kun se tuli täyteen, se on ainoastaan mahdollista valtionvierassa ja alle majurin sotilasarvolla, everstiluutantti joutuu yleensä olemaan normaalieläkeikään... joskaan ei kaikki riippuu paljon tehtävästä, mutta 30 vuotta työuraa harvoin oikeuttaa eläkkeeseen, tämä on niin hieno asia että valitsin ammatin puhtaasti sen takia.

    Olen ammattini puolesta kehitellyt muutamia ilmastoon liittyviä mittalaitteita jotka laukastaan teodoliitin mukana taivaalle ilmapallon vetämänä, jotka mittaavat tiettyjä ilmakehän ominaisuuksia, nämä myin vaisalalle ja saan niistä vielä pientä royaltia, eikä se ole verotettavaa tuloa... eikä summat ole kovinkaan suuria.

    Velkaa minulle ei ole ollut koskaan, eikä tule... olen saanut kiinteää palkkaa elinkustannusteni kattamiseen, yleensä asuntokin oli valtion puolesta samoin kesäpaikka, missä olen aikaani viettänyt, ainakin 20 vuotta sain myös ruuan valtion piikkiin, mutta se meni verolle jossain vaiheessa, siis minulla ei ole ollut juurikaan kuluja, vaikka palkka ei aluksi ollut suuren suuri, se jäi lähes kokonaan säästöön, kuten tapana kapiaisilla oli...

    Kuitenkin lisäkoulutus toi ylennyksiä enkä ole niistä edes ollut kovin kiinnostunut, jokainen koulutusjakso toi lisää palkkaa, viimeinen 10 vuotta palkkataso oli selvästi yksityistä työnantajaa korkeampi, ja edut vielä paremmat, ainoa minkä itselleni kiinteää omaisuutta hommasin oli auto ja senkin maksoin kilometrikorvauksilla... siis käytännössä valtion piikkiin...

    By NumBall HHN
    ps. nyt asuntelen vapaaherrana thaimaassa, eikä minulle ole velkaa nytkään, eläkkeeni riittää kaikkien elinkustannusten kattamiseen, elämä on helppoa ja hauskaa... ainoa mikä harmittaa on se että aika menee helvetin nopeasti... Joten nauti sinä reppana totuus tarkkailusta ja Senssun villalangasta,

    lähden kaupunkiin ja menen syömään jotain hyvin herkullista, vaikkapa intialaista... eikä 60v. täytetä kuin kerran elämässä, ja voin vakuuttaa että minulla on siihen varmasti varaa.. myös muutamaan chivas tai remy martin paukkuun, tänään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitens poju sinun itsetunnon laita oikein on Senssun ja 2010 sadut on satuja, samoin minun mutta kun sinä vääntelet niitä siis kirjoituksiani mielesi mukaan, kerroin 8000 lentotunnista, nasasta todeten että täällä on koolla on oikein valehtelioiden klupi ja pistän vielä parammaksi, samaa sarjaa oli kiharrin juttu joka oli tarkoitettu kevennyksesi, olen sijoittanut osan vapaista pääomistani nanan asuntoon joka on osakeyhtiömuotoinen, ja saan siitä normaalit vuokratuotot...asun hua hinissä omassa varsin hyvässä asunnossa, ja olen ollut thaimaassa yli 10 vuotta, vaimoni kanssa aviossa yli 20 vuotta, talo on erinomaisella paikalla, se on tontilla joka on vaimoni ja olen sen häneltä vuokrannut täydellä vuokra-ajalla...

    Sinä joko tahallisesti tai tahattomasti jätit huomioimatta juttuni tuosta valehtelijoiden klubista.

    Olen ollut töissä puolustusvoimissa 30 vuotta, ja pääsin heti eläkkeelle kun se tuli täyteen, se on ainoastaan mahdollista valtionvierassa ja alle majurin sotilasarvolla, everstiluutantti joutuu yleensä olemaan normaalieläkeikään... joskaan ei kaikki riippuu paljon tehtävästä, mutta 30 vuotta työuraa harvoin oikeuttaa eläkkeeseen, tämä on niin hieno asia että valitsin ammatin puhtaasti sen takia.

    Olen ammattini puolesta kehitellyt muutamia ilmastoon liittyviä mittalaitteita jotka laukastaan teodoliitin mukana taivaalle ilmapallon vetämänä, jotka mittaavat tiettyjä ilmakehän ominaisuuksia, nämä myin vaisalalle ja saan niistä vielä pientä royaltia, eikä se ole verotettavaa tuloa... eikä summat ole kovinkaan suuria.

    Velkaa minulle ei ole ollut koskaan, eikä tule... olen saanut kiinteää palkkaa elinkustannusteni kattamiseen, yleensä asuntokin oli valtion puolesta samoin kesäpaikka, missä olen aikaani viettänyt, ainakin 20 vuotta sain myös ruuan valtion piikkiin, mutta se meni verolle jossain vaiheessa, siis minulla ei ole ollut juurikaan kuluja, vaikka palkka ei aluksi ollut suuren suuri, se jäi lähes kokonaan säästöön, kuten tapana kapiaisilla oli...

    Kuitenkin lisäkoulutus toi ylennyksiä enkä ole niistä edes ollut kovin kiinnostunut, jokainen koulutusjakso toi lisää palkkaa, viimeinen 10 vuotta palkkataso oli selvästi yksityistä työnantajaa korkeampi, ja edut vielä paremmat, ainoa minkä itselleni kiinteää omaisuutta hommasin oli auto ja senkin maksoin kilometrikorvauksilla... siis käytännössä valtion piikkiin...

    By NumBall HHN
    ps. nyt asuntelen vapaaherrana thaimaassa, eikä minulle ole velkaa nytkään, eläkkeeni riittää kaikkien elinkustannusten kattamiseen, elämä on helppoa ja hauskaa... ainoa mikä harmittaa on se että aika menee helvetin nopeasti... Joten nauti sinä reppana totuus tarkkailusta ja Senssun villalangasta,

    lähden kaupunkiin ja menen syömään jotain hyvin herkullista, vaikkapa intialaista... eikä 60v. täytetä kuin kerran elämässä, ja voin vakuuttaa että minulla on siihen varmasti varaa.. myös muutamaan chivas tai remy martin paukkuun, tänään.

    No mutta Numba, en minä ole satuillut, kuin nyt vähän antanut kilahtaneelle oireiltavaa, josta näyttänee tulleen kesto-oire.
    Muistanet korkoa korolle maininnan, villalankaa ja porkkanaa.
    Kyllä täällä Chiang Maissa ihan elellään kuten olen kertonut ja kuulin että synttäreitteni johdosta tapahtuu jotain mukavaa tulevana viikonloppuna, saas nähdä.
    Pidä hauskat omat synttärisi.

    S


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitens poju sinun itsetunnon laita oikein on Senssun ja 2010 sadut on satuja, samoin minun mutta kun sinä vääntelet niitä siis kirjoituksiani mielesi mukaan, kerroin 8000 lentotunnista, nasasta todeten että täällä on koolla on oikein valehtelioiden klupi ja pistän vielä parammaksi, samaa sarjaa oli kiharrin juttu joka oli tarkoitettu kevennyksesi, olen sijoittanut osan vapaista pääomistani nanan asuntoon joka on osakeyhtiömuotoinen, ja saan siitä normaalit vuokratuotot...asun hua hinissä omassa varsin hyvässä asunnossa, ja olen ollut thaimaassa yli 10 vuotta, vaimoni kanssa aviossa yli 20 vuotta, talo on erinomaisella paikalla, se on tontilla joka on vaimoni ja olen sen häneltä vuokrannut täydellä vuokra-ajalla...

    Sinä joko tahallisesti tai tahattomasti jätit huomioimatta juttuni tuosta valehtelijoiden klubista.

    Olen ollut töissä puolustusvoimissa 30 vuotta, ja pääsin heti eläkkeelle kun se tuli täyteen, se on ainoastaan mahdollista valtionvierassa ja alle majurin sotilasarvolla, everstiluutantti joutuu yleensä olemaan normaalieläkeikään... joskaan ei kaikki riippuu paljon tehtävästä, mutta 30 vuotta työuraa harvoin oikeuttaa eläkkeeseen, tämä on niin hieno asia että valitsin ammatin puhtaasti sen takia.

    Olen ammattini puolesta kehitellyt muutamia ilmastoon liittyviä mittalaitteita jotka laukastaan teodoliitin mukana taivaalle ilmapallon vetämänä, jotka mittaavat tiettyjä ilmakehän ominaisuuksia, nämä myin vaisalalle ja saan niistä vielä pientä royaltia, eikä se ole verotettavaa tuloa... eikä summat ole kovinkaan suuria.

    Velkaa minulle ei ole ollut koskaan, eikä tule... olen saanut kiinteää palkkaa elinkustannusteni kattamiseen, yleensä asuntokin oli valtion puolesta samoin kesäpaikka, missä olen aikaani viettänyt, ainakin 20 vuotta sain myös ruuan valtion piikkiin, mutta se meni verolle jossain vaiheessa, siis minulla ei ole ollut juurikaan kuluja, vaikka palkka ei aluksi ollut suuren suuri, se jäi lähes kokonaan säästöön, kuten tapana kapiaisilla oli...

    Kuitenkin lisäkoulutus toi ylennyksiä enkä ole niistä edes ollut kovin kiinnostunut, jokainen koulutusjakso toi lisää palkkaa, viimeinen 10 vuotta palkkataso oli selvästi yksityistä työnantajaa korkeampi, ja edut vielä paremmat, ainoa minkä itselleni kiinteää omaisuutta hommasin oli auto ja senkin maksoin kilometrikorvauksilla... siis käytännössä valtion piikkiin...

    By NumBall HHN
    ps. nyt asuntelen vapaaherrana thaimaassa, eikä minulle ole velkaa nytkään, eläkkeeni riittää kaikkien elinkustannusten kattamiseen, elämä on helppoa ja hauskaa... ainoa mikä harmittaa on se että aika menee helvetin nopeasti... Joten nauti sinä reppana totuus tarkkailusta ja Senssun villalangasta,

    lähden kaupunkiin ja menen syömään jotain hyvin herkullista, vaikkapa intialaista... eikä 60v. täytetä kuin kerran elämässä, ja voin vakuuttaa että minulla on siihen varmasti varaa.. myös muutamaan chivas tai remy martin paukkuun, tänään.

    Olet kertonut täällä satoja valheita, joista on ensilukemalla nähnyt että ne on satua ja munatonta pullistelua ilman rahkeita. Nyt myönnät taas kerran itsekin että olet pelkkä paskanpuhuja. Ihan tosissaan olet koettanut saada ne sadut uppoamaan, mutta kun ei uppoa niin sitten ainoa vaihtoehtosi on olla hiljaa, vaihtaa puheenaihetta tai alkaa puhumaan muista kirjoittajista. Kun olet nurkassa avuksesi tulee tämä sivupersoonasi joka on vielä aivottomampi kuin tämä huahinin persoonasi. Tyhmyytesi on saaneet megalomaaniset mittasuhteet ja paroni von Münchhausen tuntee myötähäpeää lukiessasi todisteluasi olemattomista asioista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitens poju sinun itsetunnon laita oikein on Senssun ja 2010 sadut on satuja, samoin minun mutta kun sinä vääntelet niitä siis kirjoituksiani mielesi mukaan, kerroin 8000 lentotunnista, nasasta todeten että täällä on koolla on oikein valehtelioiden klupi ja pistän vielä parammaksi, samaa sarjaa oli kiharrin juttu joka oli tarkoitettu kevennyksesi, olen sijoittanut osan vapaista pääomistani nanan asuntoon joka on osakeyhtiömuotoinen, ja saan siitä normaalit vuokratuotot...asun hua hinissä omassa varsin hyvässä asunnossa, ja olen ollut thaimaassa yli 10 vuotta, vaimoni kanssa aviossa yli 20 vuotta, talo on erinomaisella paikalla, se on tontilla joka on vaimoni ja olen sen häneltä vuokrannut täydellä vuokra-ajalla...

    Sinä joko tahallisesti tai tahattomasti jätit huomioimatta juttuni tuosta valehtelijoiden klubista.

    Olen ollut töissä puolustusvoimissa 30 vuotta, ja pääsin heti eläkkeelle kun se tuli täyteen, se on ainoastaan mahdollista valtionvierassa ja alle majurin sotilasarvolla, everstiluutantti joutuu yleensä olemaan normaalieläkeikään... joskaan ei kaikki riippuu paljon tehtävästä, mutta 30 vuotta työuraa harvoin oikeuttaa eläkkeeseen, tämä on niin hieno asia että valitsin ammatin puhtaasti sen takia.

    Olen ammattini puolesta kehitellyt muutamia ilmastoon liittyviä mittalaitteita jotka laukastaan teodoliitin mukana taivaalle ilmapallon vetämänä, jotka mittaavat tiettyjä ilmakehän ominaisuuksia, nämä myin vaisalalle ja saan niistä vielä pientä royaltia, eikä se ole verotettavaa tuloa... eikä summat ole kovinkaan suuria.

    Velkaa minulle ei ole ollut koskaan, eikä tule... olen saanut kiinteää palkkaa elinkustannusteni kattamiseen, yleensä asuntokin oli valtion puolesta samoin kesäpaikka, missä olen aikaani viettänyt, ainakin 20 vuotta sain myös ruuan valtion piikkiin, mutta se meni verolle jossain vaiheessa, siis minulla ei ole ollut juurikaan kuluja, vaikka palkka ei aluksi ollut suuren suuri, se jäi lähes kokonaan säästöön, kuten tapana kapiaisilla oli...

    Kuitenkin lisäkoulutus toi ylennyksiä enkä ole niistä edes ollut kovin kiinnostunut, jokainen koulutusjakso toi lisää palkkaa, viimeinen 10 vuotta palkkataso oli selvästi yksityistä työnantajaa korkeampi, ja edut vielä paremmat, ainoa minkä itselleni kiinteää omaisuutta hommasin oli auto ja senkin maksoin kilometrikorvauksilla... siis käytännössä valtion piikkiin...

    By NumBall HHN
    ps. nyt asuntelen vapaaherrana thaimaassa, eikä minulle ole velkaa nytkään, eläkkeeni riittää kaikkien elinkustannusten kattamiseen, elämä on helppoa ja hauskaa... ainoa mikä harmittaa on se että aika menee helvetin nopeasti... Joten nauti sinä reppana totuus tarkkailusta ja Senssun villalangasta,

    lähden kaupunkiin ja menen syömään jotain hyvin herkullista, vaikkapa intialaista... eikä 60v. täytetä kuin kerran elämässä, ja voin vakuuttaa että minulla on siihen varmasti varaa.. myös muutamaan chivas tai remy martin paukkuun, tänään.

    "lähden kaupunkiin ja menen syömään jotain hyvin herkullista"??
    Lähdet ja menet siis yksin ABC:lle syömään ja kiljua päälle sitten? Mielettömät on juhlat. Mihis vaimo katosi? Jää kotiin juomaan vettä hanasta?
    30 vuoden armeijauran jälkeen pitäisi olla aikapaljon korkeammalla kuin majurina. Majurina on jo reilu kolmekymppisiä miehiä reilun kymmenen vuoden uran jälkeen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet kertonut täällä satoja valheita, joista on ensilukemalla nähnyt että ne on satua ja munatonta pullistelua ilman rahkeita. Nyt myönnät taas kerran itsekin että olet pelkkä paskanpuhuja. Ihan tosissaan olet koettanut saada ne sadut uppoamaan, mutta kun ei uppoa niin sitten ainoa vaihtoehtosi on olla hiljaa, vaihtaa puheenaihetta tai alkaa puhumaan muista kirjoittajista. Kun olet nurkassa avuksesi tulee tämä sivupersoonasi joka on vielä aivottomampi kuin tämä huahinin persoonasi. Tyhmyytesi on saaneet megalomaaniset mittasuhteet ja paroni von Münchhausen tuntee myötähäpeää lukiessasi todisteluasi olemattomista asioista.

    Jaahas että puheenaiheen vaihtoa, palaa astialle Neito kun kykenet puhumaan asiasta asiana vaihtamatta puheenaihetta sihteeriominaisuudessasi.

    "Sivupersoona S"

    S


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jaahas että puheenaiheen vaihtoa, palaa astialle Neito kun kykenet puhumaan asiasta asiana vaihtamatta puheenaihetta sihteeriominaisuudessasi.

    "Sivupersoona S"

    S

    Tänään syntymäpäiväänsä viettävä numba lähti kaupungille yksin syömään ja juhlimaan synttäreitään mutta samana päivänä syntynyt zumba jäi päivystämään Pattayan palstaa ja juhlistaa omaa merkkipäiväänsä tällä tavoin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitens poju sinun itsetunnon laita oikein on Senssun ja 2010 sadut on satuja, samoin minun mutta kun sinä vääntelet niitä siis kirjoituksiani mielesi mukaan, kerroin 8000 lentotunnista, nasasta todeten että täällä on koolla on oikein valehtelioiden klupi ja pistän vielä parammaksi, samaa sarjaa oli kiharrin juttu joka oli tarkoitettu kevennyksesi, olen sijoittanut osan vapaista pääomistani nanan asuntoon joka on osakeyhtiömuotoinen, ja saan siitä normaalit vuokratuotot...asun hua hinissä omassa varsin hyvässä asunnossa, ja olen ollut thaimaassa yli 10 vuotta, vaimoni kanssa aviossa yli 20 vuotta, talo on erinomaisella paikalla, se on tontilla joka on vaimoni ja olen sen häneltä vuokrannut täydellä vuokra-ajalla...

    Sinä joko tahallisesti tai tahattomasti jätit huomioimatta juttuni tuosta valehtelijoiden klubista.

    Olen ollut töissä puolustusvoimissa 30 vuotta, ja pääsin heti eläkkeelle kun se tuli täyteen, se on ainoastaan mahdollista valtionvierassa ja alle majurin sotilasarvolla, everstiluutantti joutuu yleensä olemaan normaalieläkeikään... joskaan ei kaikki riippuu paljon tehtävästä, mutta 30 vuotta työuraa harvoin oikeuttaa eläkkeeseen, tämä on niin hieno asia että valitsin ammatin puhtaasti sen takia.

    Olen ammattini puolesta kehitellyt muutamia ilmastoon liittyviä mittalaitteita jotka laukastaan teodoliitin mukana taivaalle ilmapallon vetämänä, jotka mittaavat tiettyjä ilmakehän ominaisuuksia, nämä myin vaisalalle ja saan niistä vielä pientä royaltia, eikä se ole verotettavaa tuloa... eikä summat ole kovinkaan suuria.

    Velkaa minulle ei ole ollut koskaan, eikä tule... olen saanut kiinteää palkkaa elinkustannusteni kattamiseen, yleensä asuntokin oli valtion puolesta samoin kesäpaikka, missä olen aikaani viettänyt, ainakin 20 vuotta sain myös ruuan valtion piikkiin, mutta se meni verolle jossain vaiheessa, siis minulla ei ole ollut juurikaan kuluja, vaikka palkka ei aluksi ollut suuren suuri, se jäi lähes kokonaan säästöön, kuten tapana kapiaisilla oli...

    Kuitenkin lisäkoulutus toi ylennyksiä enkä ole niistä edes ollut kovin kiinnostunut, jokainen koulutusjakso toi lisää palkkaa, viimeinen 10 vuotta palkkataso oli selvästi yksityistä työnantajaa korkeampi, ja edut vielä paremmat, ainoa minkä itselleni kiinteää omaisuutta hommasin oli auto ja senkin maksoin kilometrikorvauksilla... siis käytännössä valtion piikkiin...

    By NumBall HHN
    ps. nyt asuntelen vapaaherrana thaimaassa, eikä minulle ole velkaa nytkään, eläkkeeni riittää kaikkien elinkustannusten kattamiseen, elämä on helppoa ja hauskaa... ainoa mikä harmittaa on se että aika menee helvetin nopeasti... Joten nauti sinä reppana totuus tarkkailusta ja Senssun villalangasta,

    lähden kaupunkiin ja menen syömään jotain hyvin herkullista, vaikkapa intialaista... eikä 60v. täytetä kuin kerran elämässä, ja voin vakuuttaa että minulla on siihen varmasti varaa.. myös muutamaan chivas tai remy martin paukkuun, tänään.

    Miten on, kuuluuko mielestäsi nuo sinun nimimerkit otahanuriinpoju, onkopoika, taksitero zaphodbbx 30 vuotta valtion palveluksessa olleelle..? Ei kukaan selväpäinen kirjoita asioita mitä noilla nimimerkeillä olet kirjoittanut, selvää suljetun tavaraa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten on, kuuluuko mielestäsi nuo sinun nimimerkit otahanuriinpoju, onkopoika, taksitero zaphodbbx 30 vuotta valtion palveluksessa olleelle..? Ei kukaan selväpäinen kirjoita asioita mitä noilla nimimerkeillä olet kirjoittanut, selvää suljetun tavaraa.

    Juu eikä kukaan täyspäinen asu kuutta vuotta matkailupalstalla jonne ei ole mitään asiaa.
    Menee nuo numeromiehen mielialat aina ylös ja alas kelapäivistä riippuen. Juhlaa ja mahtailua kelapäivän jälkeen ja loppukuusta hyvinkin synkkänä keskittyen lähinnä kadehtimiseen ja Thaimaan haukkumiseen. Jos Thaimaa kerta on surkea kehitysmaa hänen mielestään ja liian kuumakin, niin miksi sitten kehuskella siellä asumisella? Kun naisetkaan ei enää kiinnosta niin miksi ihmeessä siellä pitää olla ja roikkua täällä netissä aina vaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juu eikä kukaan täyspäinen asu kuutta vuotta matkailupalstalla jonne ei ole mitään asiaa.
    Menee nuo numeromiehen mielialat aina ylös ja alas kelapäivistä riippuen. Juhlaa ja mahtailua kelapäivän jälkeen ja loppukuusta hyvinkin synkkänä keskittyen lähinnä kadehtimiseen ja Thaimaan haukkumiseen. Jos Thaimaa kerta on surkea kehitysmaa hänen mielestään ja liian kuumakin, niin miksi sitten kehuskella siellä asumisella? Kun naisetkaan ei enää kiinnosta niin miksi ihmeessä siellä pitää olla ja roikkua täällä netissä aina vaan?

    Montakos vuotta herra itse on asioinut palstalla "täyspäisenä" toistaen tuota samaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä sinä tiedät minun itsetunnostani? Millainen on se "terve pohja"?

    Voin kertoa omasta itsetunnostani. En pidä sitä relevanttina seikkana, koska olen realisti ja tiedän kuka olen. En ole juuri kukaan enkä esitä mitään muuta kuin itseäni. Olen ylipainoinen tavallinen duunari joka on tehnyt paljon virheitä elämässään.
    Mutta en ole koskaan kadehtinut ketään, en ole varastanut keltään mitään enkä huijannut ketään. Jos en omana itsenäni kelpaa niin so what? Mennään eteenpäin vaan siitä sitten, otetaan opiksi ja pyritään jatkossa parempaan. Vahvat puoleni näkyy taas siinä että en anna kenenkään kusettaa itseäni enkä hyppiä silmille. Siinä mennään sitten vaikka loppuun saakka ja minä en anna periksi ennenkuin on kaksi metriä multaa päällä.

    Itsetuntosi heikkous, näkyy kirjoituksistasi. Usko tai älä.

    Ihmisen pystyy arvioimaan helposti hänen jutuistaan, ei tarvitse nähdä kasvotusten.

    Postauksistasi kumpuaa halu tulla huomatuksi, arvostetuksi, sinulle tuntemattomien ihmisten taholta.

    Jotenkin ymmärtäisin juttusi jossain fb:ssa, ihmisille, jotka edes jotenkin tuntevat sinut? Sinä haluat kertoa itsestäsi tuntemattomille matkailupalstalla... MIKSI??


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "lähden kaupunkiin ja menen syömään jotain hyvin herkullista"??
    Lähdet ja menet siis yksin ABC:lle syömään ja kiljua päälle sitten? Mielettömät on juhlat. Mihis vaimo katosi? Jää kotiin juomaan vettä hanasta?
    30 vuoden armeijauran jälkeen pitäisi olla aikapaljon korkeammalla kuin majurina. Majurina on jo reilu kolmekymppisiä miehiä reilun kymmenen vuoden uran jälkeen.

    Minkälainen on aikuinen ihminen, joka juttelee matkailupalstalla kiljusta joka päivä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitens poju sinun itsetunnon laita oikein on Senssun ja 2010 sadut on satuja, samoin minun mutta kun sinä vääntelet niitä siis kirjoituksiani mielesi mukaan, kerroin 8000 lentotunnista, nasasta todeten että täällä on koolla on oikein valehtelioiden klupi ja pistän vielä parammaksi, samaa sarjaa oli kiharrin juttu joka oli tarkoitettu kevennyksesi, olen sijoittanut osan vapaista pääomistani nanan asuntoon joka on osakeyhtiömuotoinen, ja saan siitä normaalit vuokratuotot...asun hua hinissä omassa varsin hyvässä asunnossa, ja olen ollut thaimaassa yli 10 vuotta, vaimoni kanssa aviossa yli 20 vuotta, talo on erinomaisella paikalla, se on tontilla joka on vaimoni ja olen sen häneltä vuokrannut täydellä vuokra-ajalla...

    Sinä joko tahallisesti tai tahattomasti jätit huomioimatta juttuni tuosta valehtelijoiden klubista.

    Olen ollut töissä puolustusvoimissa 30 vuotta, ja pääsin heti eläkkeelle kun se tuli täyteen, se on ainoastaan mahdollista valtionvierassa ja alle majurin sotilasarvolla, everstiluutantti joutuu yleensä olemaan normaalieläkeikään... joskaan ei kaikki riippuu paljon tehtävästä, mutta 30 vuotta työuraa harvoin oikeuttaa eläkkeeseen, tämä on niin hieno asia että valitsin ammatin puhtaasti sen takia.

    Olen ammattini puolesta kehitellyt muutamia ilmastoon liittyviä mittalaitteita jotka laukastaan teodoliitin mukana taivaalle ilmapallon vetämänä, jotka mittaavat tiettyjä ilmakehän ominaisuuksia, nämä myin vaisalalle ja saan niistä vielä pientä royaltia, eikä se ole verotettavaa tuloa... eikä summat ole kovinkaan suuria.

    Velkaa minulle ei ole ollut koskaan, eikä tule... olen saanut kiinteää palkkaa elinkustannusteni kattamiseen, yleensä asuntokin oli valtion puolesta samoin kesäpaikka, missä olen aikaani viettänyt, ainakin 20 vuotta sain myös ruuan valtion piikkiin, mutta se meni verolle jossain vaiheessa, siis minulla ei ole ollut juurikaan kuluja, vaikka palkka ei aluksi ollut suuren suuri, se jäi lähes kokonaan säästöön, kuten tapana kapiaisilla oli...

    Kuitenkin lisäkoulutus toi ylennyksiä enkä ole niistä edes ollut kovin kiinnostunut, jokainen koulutusjakso toi lisää palkkaa, viimeinen 10 vuotta palkkataso oli selvästi yksityistä työnantajaa korkeampi, ja edut vielä paremmat, ainoa minkä itselleni kiinteää omaisuutta hommasin oli auto ja senkin maksoin kilometrikorvauksilla... siis käytännössä valtion piikkiin...

    By NumBall HHN
    ps. nyt asuntelen vapaaherrana thaimaassa, eikä minulle ole velkaa nytkään, eläkkeeni riittää kaikkien elinkustannusten kattamiseen, elämä on helppoa ja hauskaa... ainoa mikä harmittaa on se että aika menee helvetin nopeasti... Joten nauti sinä reppana totuus tarkkailusta ja Senssun villalangasta,

    lähden kaupunkiin ja menen syömään jotain hyvin herkullista, vaikkapa intialaista... eikä 60v. täytetä kuin kerran elämässä, ja voin vakuuttaa että minulla on siihen varmasti varaa.. myös muutamaan chivas tai remy martin paukkuun, tänään.

    Numballe onnea.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Haavemaa... tuossakin kirjoituksessa on niin monta ristiriitaa...

    No mutta mainitse nyt edes pari ristiriitaa tuossa hienossa kirjoituksessa jos niitä siinä mielestäsi paljon ollen.

    Minä en huomannut ensimmäistäkään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tänään syntymäpäiväänsä viettävä numba lähti kaupungille yksin syömään ja juhlimaan synttäreitään mutta samana päivänä syntynyt zumba jäi päivystämään Pattayan palstaa ja juhlistaa omaa merkkipäiväänsä tällä tavoin.

    Zumballe onnea.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Zumballe onnea.

    Zumba häipyi syömään mutta unohti sihteeripersoonansa palstalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juu eikä kukaan täyspäinen asu kuutta vuotta matkailupalstalla jonne ei ole mitään asiaa.
    Menee nuo numeromiehen mielialat aina ylös ja alas kelapäivistä riippuen. Juhlaa ja mahtailua kelapäivän jälkeen ja loppukuusta hyvinkin synkkänä keskittyen lähinnä kadehtimiseen ja Thaimaan haukkumiseen. Jos Thaimaa kerta on surkea kehitysmaa hänen mielestään ja liian kuumakin, niin miksi sitten kehuskella siellä asumisella? Kun naisetkaan ei enää kiinnosta niin miksi ihmeessä siellä pitää olla ja roikkua täällä netissä aina vaan?

    Joo. Jos naiset ei enään kiinnosta..... Niin ei kannata mennä thaimaahan golffaamaan, eikä asua kotonaan?

    Sinun golf reissusi tarkoitusperät tuli selväksi. Hyvä jyväskylän Juusto.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mutta mainitse nyt edes pari ristiriitaa tuossa hienossa kirjoituksessa jos niitä siinä mielestäsi paljon ollen.

    Minä en huomannut ensimmäistäkään.

    Oivalluksiin tarvitaan viisautta. Sitä ei sinulla ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oivalluksiin tarvitaan viisautta. Sitä ei sinulla ole.

    Siinäpä vasta ristiriitaa että ylistät Suomen sosiaaliturvaa, ilmaisia terveydenhuoltopalveluita, kelakortin toimivuutta, korvattavia lääkkeitä ja kerrot että kaikkie pitäisi tulla Suomeen synnyttämäänkin. Sanot Thaimaata kehitysmaaksi ja vaaralliseksi sekä liian kuumaksi.

    Miksi siis asuisit Thaimaassa? Eihän tuossa ole mitään järkeä. Miksi aikuisella ihmisellä oli tarve keksiä tuollainen sensein hahmo, jonka yksikään sana ei ole koskaan totta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Kummallista kuinka täältä taas katoaa viestejä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Numballe saa toivottaa onnea, mutta eräälle toiselle, jolla myös sattuu olemaan juhlapäivä tänään, ei saa toivottaa onnea. Miksi?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    T modella itsetunnossa ongelmia ollen?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mutta Numba, en minä ole satuillut, kuin nyt vähän antanut kilahtaneelle oireiltavaa, josta näyttänee tulleen kesto-oire.
    Muistanet korkoa korolle maininnan, villalankaa ja porkkanaa.
    Kyllä täällä Chiang Maissa ihan elellään kuten olen kertonut ja kuulin että synttäreitteni johdosta tapahtuu jotain mukavaa tulevana viikonloppuna, saas nähdä.
    Pidä hauskat omat synttärisi.

    S

    No niin juhlat on taas juhlittu käytiin vaimon ja muutaman kaverin kanssa syömässä kunnolla pakistanilaisessa ravintolassa, hyvää oli... juhlat jatkuivat kotona ja pullo v.s.o.p meni eikä pätkääkään krapulaa, muutama puhelu suomeen vanhoille kavereille ja lapsille... siinä koko ilta.

    Tuosta satuilusta, kirjoituksesi on loogisia jopa mahdollisia mutta 2010 ei niinkään loogisuudella loista, mutta antaa olla...

    Terkkuja sinne minne oletkin...

    By NumBall HHN 60v.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Numballe onnea.

    Kaunis kiitos
    By NumBall HHN 60v.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaunis kiitos
    By NumBall HHN 60v.

    Ole hyvä vaan ystäväni.
    Perässä tullaan, jos luoja suo.


  • Anonyymi

   Mikäs ihme se on kun suomalaiset ovat 90% sellaisia...
   Kävelevät (selvin päin) aina kadun varjoisinta puolta kengänkärkiin katsoen...
   Ja kotona katselevat onko naapureilla parempi auto, kauniimpi vaimo ja pennuilla merkkivaatteet.

   Palsta on siivu elämästä Harmässä v 2020.

  • Anonyymi

   Huomasin saman! Lie kuukautiset....

   • Anonyymi

    Kyllä kaikki saavat palstalla pyöriä ja kiljuakin. Meinaan, jos sikseen tulee. Juu.


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4976
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1887