Muutto amerikkaan?? mahdollista jos

Anonyymi

Onko minun mahdollista muuttaa amerikkaan jos rakas poikaystäväni asuu siellä mutta hän asuu vanhempiensa luona ja ei ole tuloja ja itse käyn töissä. Miten tämä onnistuu? Olemme tunteneet netissä ainakin 7 vuotta teini-iästä saakka, olemme parhaat ystävät mutta hän on sairas eikä voi käydä töissä ja asuu siksi vanhemmillaan. Kertokaa onko ees mahdollista unelmoida että voisimme joskus asua yhdessä?

6

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Et pääse elämään amerikkalaista unelmaa. Voithan koittaa saada sinne työviisumin, sen mystisen vihreän kortin. Yksi vaihtoehto on avioliitto.

      • Anonyymi

        no tätä juuri kysyin, että voiko avioliiton avulla muuttaa? ja miten se onnistuu? ja mitä jos mies kuitenkin asuu vanhempiensa luona?


      • Anonyymi

        Työviisumi ja Green Card on muuten kaksi eri asiaa.

        Avioliiton kautta onnistuu, mutta prosessi on pitkä ja siinä syynätään asiat tarkasti, koska ns. lumeliittoja vain maahantulemisen järjestämiseksi on paljon. Ensin pitää tietysti mennä naimisiin, eli joko poikaystäväsi tulee Suomeen avioliiton solmimista varten, tai sinun on mentävä sinne.


    • Anonyymi

      No eikö se sun poikaystävä voi selvittää sikäläisiltä viranomaisilta, että miten sinun olisi mahdollista päästä sinne ? Kaipa hän on valmis ottamaan asioista selvää, jos oikeasti tahtoisi sinut sinne.

    • Anonyymi

      Fiancee viisumilla (K-1) voit muuttaa maahan ja saat häiden jälkeen anoa pysyvää oleskelulupaa johon liittyy työlupa (green card). Jos kaikkien lakien mukaan toimit, tässä prosessissa green card on taattu, vaikkakin hidas). Maahan saavuttuasi sinulla on vain 90 päivää mennä naimisiin. Väliaikaisen työluvan saat jo processin aikana noin 3 kk naimisiinmenon jälkeen. Amerikkalaisella tulevalla puolisolla täytyy olla riittävästi tuloja teidän molempien elämiseen. Tuloraja on alhainen vain noin $17000 USD. Jos tuloja ei ole riittävästi voivat amerikkalaiset sukulaiset toimia takaajina, mutta takaamisvelvollisuus kestää 10 vuotta joten ei välttämättä helppo löytää takaajaa.

    • Anonyymi

      Nyt järki käteen!
      Oletko varma että haluat mennä miehen kanssa naimisiin joka asuu vanhempiensa kodissa? Hyvä juttu sinäänsä, mutta onko hänellä koulutusta itsenäiseen elämiseen tarvittavaa palkkatasoa? Pystyyko hän elättämään palkallaa sekä vanhempansa ja sinut?

      Onko sinulla ammattia jolla voit elättää itsesi ja miehesi/miehen vanhemmatkin?

      Miksi mies ei tule Suomeen hoitamaan sinun usa.aan pääsemiseen tarvittavat muodollisuudet: vihkiminen, laillisuudet jne.

      Ideasi usa.aan muuttamiseen tuon miehen kautta on enemmän kuin utopistista. Mies voi ja todennäkoisesti onkin kertoillut sinulle mitä sinä haluat kuulla. Puhe on halpaa, teoistaan mies tunnetaan.

      Joten jos sinne haluat, hanki ammatti josta usa.ssa on puute. Silloin pääsysi sinne on luotettavaa ja varman päälle. Tietenkin voit sitten naida nykyisen kaverisi jos vielä haluat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe