Kun narsisti yrittää eristää muista ihmisistä

Anonyymi

Liittyykö narsistisiin suhteisiin se että hän yrittää manipuloida ja eristää uhrinsa muista ihmisistä? Esim muista kavereista ja perheestä ja seurustelukumppanista. Mitä hän yrittää saavuttaa sillä että manipuloi uhrinsa muita ihmissuhteita? Mitä se sillä hyötyy?

8

890

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Saa jakamattoman huomion itselleen ..
      Hyi!

    • Anonyymi

      Ihmiset ovat narsistille vain ja ainoastaan hyötymistä varten. Kumppani on narsistin omaisuutta, vain narsistia varten. Ystävät ja sukulaiset ovat narsistille uhka, hehän voivat viedä narsistille kuuluvaa aikaa ja huomiota. Hehän voivat vaikuttaa kumppanin mielipiteisiin ja päätöksiin vaikka se on narsistin yksinoikeus. Muiden ihmisten seurassa kumppani ei ole narsistin kontrollissa, narsistin luomassa kuplassa. Kuplan ulkopuolella kumppani saattaa tajuta olevansa kuplassa, vedätetty, kuse...ttu. Kuplan ulkopuolella tulee vertailupintaa, näkemyksiä ja kokemuksia jotka ovat ristiriidassa narsistin luoman vaikutelman kanssa.

      Usein ystävät ja sukulaiset ovat ensimmäisiä jotka huomaavat että heille tärkeää ihmistä viedään kuin pässiä narussa, ja he yrittävät varoitella. Narsisti aloittaa hyvin varhaisessa vaiheessa myyräntyön, kylvää epäilyksen siementä kumppaniin siitä, ettei tämän läheiset ihmiset ole sitä mitä tämä luulee heidän olevan. Läheiset ovat vain kateellisia upeasta suhteesta, upeasta narsistista, ja ihan ilkeyttään kyseenalaistavat narsistia. Narsisti livauttaa puheeseensa pikku vihjailuja ja suoriakin väitteitä läheisten valehtelusta, petturuudesta ym. ikävästä. Kun tuo kaikki tapahtuu suhteen alkuvaiheessa, jossa kumppani on vielä nostettuna jalustalle, rakastumisen huumassa, narsistin lumoissa, nuo jutut uppoavat varsin hyvin. Kumppani puolustaa narsistia kun joku epäilee narsistin tarkoitusperiä. Kumppani kokeen läheistensä puheet vain todisteena siitä ilkeämielisyydestä ja kateudesta josta narsisti on varoitellut.

    • Anonyymi

      Pötkikää pakoon niin lujaa, kun ikinä pääsette, jos huomaatte tai epäilette.
      Jos tämä ei ole mahdollista, älkää ottako koskaan mitään yhteyttä.
      Sairaus jos on kehittynyt, kestää kunnes kuolema parantaa.

    • Anonyymi

      Silloin kun ei ole enää muita ystäviä
      voi helpommin vaikuttaa toisen ajatuksiin
      ja tekemisiin.

      • Anonyymi

        Narsismissa ei ole mitään järkeä. Mitä ihmettä jollainjakamattomalla huomiolla tekee?
        No joo siinä on ideana se elämänenergian imeminen toisesta kuin vampyyri. Eihän semmosella huomiolla muutoin mitään tee.


        "pouyuyghyh"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Narsismissa ei ole mitään järkeä. Mitä ihmettä jollainjakamattomalla huomiolla tekee?
        No joo siinä on ideana se elämänenergian imeminen toisesta kuin vampyyri. Eihän semmosella huomiolla muutoin mitään tee.


        "pouyuyghyh"

        Mulla on ollut hätä miten vampyyrit selviää hengissä ilman mun energiaa. Mut nää vampyyrit on niin vaarallisia, että mun lienee pakko jättää ne ruokkimatta. Mutta vaikeeta mun pehmeelle sydämelle jättää vampyyrit oman onnen nojaan.

        "ppiuyhyhhh"


    • Anonyymi

      Työpaikalla tällainen tyyppi omii työtehtävät, haukkuu muut ja panttaa tietoa. Voisin vaihtaa työpaikkaa, niin kuin moni on jo ennen minua tehnyt. Tässä tilanteessa helpompaa päätä tilanteesta eroon kuin jos narsisti olisi läheinen tai sukulainen.

    • Anonyymi

      Mitä eristetympi uhri on, sitä helpompi häneen on vaikuttaa ja häntä on hallita. Palanen kerrallaan uhrilta alkaa katoamaan terve arvostelukyky sen suhteen, mikä on normaalia ja mikä ei. Kun uhrilta viedään muut (terveet) ihmissuhteet, katoaa häneltä samalla myös terve peili ja jäljelle jää ainoastaan alistajan sairas peili. Uhri alkaa pikkuhiljaa epäilemään itseään ja mielenterveyttään. Nyt uhrilla on myös enemmän aikaa alistajalleen ja hänen toiveidensa täyttämiseen. Uhri alkaa elämään alistajaansa ja hänen tarpeitaan varten ja alistaja on tyytyväinen, kun saa uhrilta täyden huomion. Jos uhrilla olisi paljon sosiaalista verkostoa, tarkoittaisi se että alistaja jäisi vähemmälle huomiolle. Kenties uhrin silmät avautuisivat ja saattaisi jopa lähteä suhteesta. Osa alistajista tai muista häiriöisistä ei pidä siitä, että uhrilla on omaa elämää ja muita ihmissuhteita. He eivät halua uhrin olevan itsenäinen ja tekevän omia valintoja. He eivät pidä siitä, että uhrin aika jakautuu myös muille ihmisille ja asioille. Jos alistaja on kontrollifriikki, hän haluaa jatkuvasti tietää uhrin tekemisistä ja liikkeistä. Alistajalle ei pidä antaa sellaista valtaa, että hän kuvittelee olevansa kuin jumala, muuten hän vaatii kaiken uhrin ajan itselleen. Uhrin on pidettävä kiinni omista ihmissuhteista, työstä ja harrastuksista ja kieltäydyttävä menemästä alistetun rooliin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe