Aihe

Miksi julkaistaan vasta nyt

Anonyymi

Sinulle, kaikki tietävälle idiootille ja muille vastaaville viisaille tiedoksi, että tämä on valtakunnallinen linjaus asiasta tiedoittamiselle, ettei lietsottaisi turhaa hysteriaa. Eli rautalangasta vääntäen: alle viiden henkilön tartunnoista ei tiedoiteta. Piste, ja kaikki taas hyvin valtakunnassa ja Sysmässäkin. Pitäkää turvavälit, käyttäkää hengityssuojaimia ja käsidesiä. Ja lopettakaa paskan jauhaminen ja luuleminen itsenne ylivertaisesta viisaudesta, pöllöt pellet!

5

144

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos pääkoppa on tehty niin ohista aineista että tyhmyys läpi paistaa eihän tässä mitään viisasteluja tarvita vaan suojautuminen kuuluu meille kaikille vai onko joillain erivapauksia sillä me ihmiset tätäkin tautia toisiimme levitämme kun ollaan välinpitämättömiä !

  • Anonyymi

   Eniten minua on ihmetyttänyt, kuinka Sysmää on ylistetty pitkän aikaa 0-kuntana koronan suhteen, ikään kuin olisimme täällä jossain lintukodossa, missä ei tarvitse noudattaa mitään virallisia ohjeita koronan suhteen.
   Täällä on kuitenkin ollut koronatartuntoja paikallisissa ja mökkiläisissä. eli ei olla missään erityisasemassa koronan suhteen! Tartunnat vaan olleet niin vähäisiä, ettei ne ole aiheuttaneet suuria altistumisketjuja. Koronaan sairastuneet mökkiläiset ovat tilastoitu kotipaikkakunnilleen sairastuneiksi.

   • Anonyymi

    En minua on ihmetyttänyt, kuinka sitä ollaan niin tietoisia vain yhdestä paikasta. Jos seurailisit muiden kuntien keskustelupalstoja tai puskaradioita, voisit saada laajemman käsityksen siitä, että ei sitä muuallakaan niin suojautuvia olla. Samanlaiset tapavalittajat ovat niin huolissaan meiningistä.


   • Anonyymi

    Yritettiin salata viimeiseen asti lopulta oli pakko tuoda julki !


  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11938
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   2812
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2104