Kaikki käyttää psykiatriaa...

Anonyymi

...pikkukiusaamisensa tukena.

Luette nettiartikkelin, ja siinä tiedettä kopioiva m***** tekee omia johtopäätöksiä. Kaikki johtarit noudattaa seuraavaa ohjetta. Jos psykiatri/sykkiväloogi lyttää vastaanotolle raahatun apinan, niin teen minääkkin. Teille on avattu aivan liian vähän noita käsitteitä, jotta näkisitte kuinka tyhmää päättelyketjua se on, taputellaan vieraiden perheiden lapset maan multiin, sellainen päättelyketju löytyy tästä Dear Luise: A Story of Power and Powerlessness in Denmark's Psychiatric Care. Luullette, saavanne paljon hyötyä, kun imitoitte lääkäreiksi itseään tituleeravia reseptikirjoituslaitteita joilla ei ole tietoa edes siitä, miksi mopoja viritetään - turha jauhaa - ei armeijassa ole kyse vieraiden valtojen henkilöiden tappamisesta ainoastaan - psykiatriaa mukaillen: "Ihan sama jos sun kroppa hajoaa, miljoona muuta simpanssia odottaa <MITÄ>".

Kirjoitas Googleen Quizler PS2, Quizler PS3, Quizler PS4-PS5, ym. lukiokursseja, niin nostetaan vähän keskimääräisen tallaajan pöhköä lääkärinkopiointia siihen pisteeseen, että sekin näkee... ei alku-, ei päätepisteitä.

Toinen mitä maailman mahtavilla lukiokursseilla tehdään, on Kahoot!-kilpailuja. Kuka tietää nopeiten jonkun käännöksen.

Kiusatkaapa näitä teoksia
Delomelonicon
Mikäs sen yhden nimi nyt oli
Club of Dumas
Siellä on teidän oikeat vastukset. Laittakaas lyttääminen nyt käyntihin. Hehh-eh. "Minun japsi on maailman paras multitabsi". Ottakaa noista teoksista kuvat seinälle, ja vittuilkaa niille. Täällä landella / Jaana Haapasalon seudulla Maikkel Jakson ei koskaan ollut muuta kuin lapsiinsekaantuja, kaikki naiset halpoja huoria, no enivei, yo-kirjoituksissa ENA A-taso, oli tehtävä, jossa vähän aikaa sitten ammuttiin aseella vierasjoukkuetta jos ne teki maalin jossain elämää tärkeämmässä pelissä.

Eli, nyt kaikki kouluuun, tavallinen keskustelu on pelkkää koronaviruksen referointia

1

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ennen asia osattiin näin - jos olit eri mieltä, väärä henkilö ampui.
      Nykyään jos olet eri mieltä - väärä henkilö käyttää kaikki powerinsa saadakseen tyypin psykiatrian lääkkeiden tiputtamaksi. Hauska termi "kuntoutuja", tyypit ei tee elettäkään lähettääkseen työpaikkailmoituksiin mitään, ikuinen eläke myönnetty, virallisesti lääkkeiden mussutusta vastaan. Ketään ei kuitenkaan kiinnosta, ei entis-, eikä nykyaikaan, jos on poloisella paha olo.

      Katsokaas, työvoimapulaa ei ole. Sen sijaan, vankiloihin mahtuu aina. Näin ne oikeasti tarkoittaa, sillä kuka vaan pääsee eläkkeelle kertomalla että näin Xenoja Alienation-pelissä. Vain harvan kertomuksia täällä näet mietitään. Riittää että imitoit jotakuta ilman, että jotakuta vähääkään kiinnostaa.

      Nykyihminen suuttuu kaikista tarinoista.

      Ainoa mistä se ei tajua mitään, on kun se päättää itse päivänsä, siksipä tätä vaivihkaa suositellaan kaikille. Sanaton suositus. Kukaan ei tiedä, mitä siinä tapahtuu. Sama oppimisessa. Siinäpä asia josta ei voi keskustella. Katselee nykyelokuvia, tai pelejä, tai näitä viruksia, on tavallisen ihmisen mielestä virus kaikkein paras peli. Tietokoneviruksista mussutettiin tasaisin väliajoin vähän aikaa sitten.

      Ennakoimaton uhka, sille ihmiselläkin on suurin addiktio. Kuinka paljon voi vetää kaljaa kerralla. Meneekö marista vintti pimeeksi. Montako hatsia. Mulla on vinkki miten tätä .... ai niin, muutun tylsäksi jos kerron

      Sehän on se ennakoimattomuus, trademark number 1. Lapsestakin on varmaan kivaa, ku ei tierä, koska saa sabuska, asuuko se risumajassa risumiehen kanssa, risu-ukko jäi virkamiehen ekstaasia pähkinöimään - niinhän on, suurin virma on valtion 200e lääkkeen alas 15e hinthaan masinoiva lääkekonttori - lääkkeitä ottavatkin ne, jotka eivät tajua, että totuudesta sakottaa käytännössä joka kiekkoliiga.

      Totuus on ehkä rikollisuudessa, valttikortti. Sillä voidaan muistaa, kuka niittasi kenet. Valehtelu sen sijaan, toisin ku tyhmät äyskäröit vettä mun suuhu, haastan oikeutee, heh eh, tyypit: noh, pitää kehittää jotain, mikseivät menisi zekkosloogit minkkitarhoihin teettämään niillä kokeita. Pureeko ne.

      Suosittelen Harry Harlowin Monkey Maternal Attachment Theorya kaikhille psykologiauskontoon täysin hurahtaneille. Ihminen on muuttunut pelihahmoisemmaksi, siitä lähtien ku anekauppa lopetettiin. Nykyään kukaan ei uskalla referoida uskontoa missää, ko: 666 on vahvin uskonto

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      Kaksisuuntainen mielialahäiriö
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe