Minkä elokuvan aiot mennä katsomaan seuraavaksi?

Anonyymi

Minkä elokuvan aiot mennä katsomaan seuraavaksi?
Itselläni Wonder Woman -84

12

1649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En ole nyt seurannut mitä elokuvuvia elokuvateatterissa on meneillään. Viimeksi kävin katsomassa elokuvan "Erämaan kutsu" (perustuu Jack Londonin tarinaan berhardilaiskoirasta, joka ryöstetään kotoaan ja myydään postireen koiraksi Kanadaan ja Alaskaan, kunnes tapaa erakkona elelevän vanhemman miehen jonka kanssa lähtee seikkailemaan erämaahan). Tämä taisi olla joskus ennen koronaa, olisko ollut helmikuun lopussa tai maaliskuun alussa. Yleensä katson vain trailereita joistain mua kiinnostavosta elokuvista enkä sitten mene katsomaan ollenkaan yhtäkään elokuvaa ja sitten Oscar gaalan aikaan, jos joku on päätynyt kisaamaan jostain palkinnosta mun täytyy tehdä omat veikkaukset voittajista vain trailereitten perusteella (myös niistä, joita en ole edes aikonut mennä katsomaan).

    • Anonyymi

      Eipä taida paljoa olla leffateatterit auki enää tänä vuonna. "Elokuvanäytökset lopetettu väliaikaisesti pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Oulussa ja Tampereella - myymälät palvelevat edelleen rajoitetuin voimassaoloajoin. Muilla paikkakunnilla pääsee edelleen elokuviin." Ilmoitti Finnkino.

      ÄLKÄÄ PLIIS KUITENKAAN NYT LÄHTEKÖ PÄÄKAUPUNKISEUDULTA TAI MUUALTAKAAN KORONAN KIIHTYMISALUEILTA ELOKUVIIN SELLAISIIN KAUPUNKEIHIN, JOISSA ON VIELÄ NÄYTÖKSIÄ!

      WW-84 taitaa mennä levitykseen suoraan jonnekin HBO Maxille 4K-versiona ennemmin kuin teatteriensi-iltaan? Euroopassa tietty eri juttu kuin Jenkeissä, haaveillaanhan täällä vielä varmaan Bondinkin leffaesityksistä. Striimauspalvelut ja isommat televisiot tai videotykit kuitenkin lienevät pikku hiljaa viemässä katsojat koteihin. Miljardin lipputulot eivät enää ole millekään leffalle selviö.

      WW1 oli kuitenkin jopa positiivinen poikkeus yleensä läpeensä synkkien DC-leffojen joukossa, joten kai tämä jatko-osakin tulee katsottua ennemmin tai myöhemmin.

      📼

    • Anonyymi

      Jaa miten pitkään toi virus estää elokuviin menemisen? Itse en mene tyhjään saliin.

    • Anonyymi

      kvaiet pleis kakkosen, vander vuman kakkosta en taida mennä katsomaan kun on niin murskaavan huonot imdb arvostelut tuhansilta ihmisiltä

    • Anonyymi

      Underwater kannattaisko kattoo vai onko se taas joku halpa kopio???

      • Anonyymi

        Taida Kristen loistaa kun vaatteet vaan vähenee???


      • Anonyymi

        No Underwater on todennäkösesti justiinsa vähän sellanen kerrankatottava vähän b-luokan paskatrilleri, johon jotenkin on saatu Kristen Stewart mukaan. Itse en kyllä tuota elokuvaa varmaan katsele. Ei jatkoon!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No Underwater on todennäkösesti justiinsa vähän sellanen kerrankatottava vähän b-luokan paskatrilleri, johon jotenkin on saatu Kristen Stewart mukaan. Itse en kyllä tuota elokuvaa varmaan katsele. Ei jatkoon!

        Täällä lytätään leffoja ihan ilman mitään ymmärrystä. On se kumma.

        Underwater oli viihdyttävä ALIEN -leffan uudelleenlämmitys ja Kristen Stewartin parhaimpia roolisuorituksia. Sen katsoo mielellään uudelleenkin, varsinkin viimeisen 10 minuutin takia, kun hirviöiden todellinen olemus paljastuu.

        David Fincherin uutta Mank -leffaa yritin kahdesti katsoa ja nukahdin kummallakin kerralla kesken ja kolmatta kertaa en aio enää yrittää. Joku siitäkin varmaan leipoo Oscar-suosikin, mutta niinpä ne katsojan maut ovat erilaisia. Fincherin ALIEN 3:n omistan BD:nä ja olen sen katsonut pariinkin kertaan, vaikka se on elokuvana raakile Mankiin verrattaessa. Fincher (kuten Nolan) vaan täydellistä leffaa ja käsikirjoitus-ohjaus-tuotantovaltaa leffoihinsa hakiessaan muuttuu entistä kliinisemmäksi ja vieraannuttaa katsojan.

        📼


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sisu ja Knock at the Cabin kiinnostaa, toisen ainakin aion mennä katsomaan. Luultavasti molemmat kuitenkin.
      Sisu varsinkin kuumottaa. Vaikka ainakin jos saa hyvän vastaanoton, niin voi olla aika tupaten täynnä olevia olla ekat näytökset.

    • Anonyymi

      Alkupetäinen Wonder Woman on myöskin joku elokuva jonka nimi ei tule nyt napsahda mieleen, jossa on jätti suurivoimainen seksikäs tyttö jonka pikkupojat piiloittavat leikkimökkiin asumaan...

    • Anonyymi

      TV5ltä tulee parhaillaan Suomen ensi-ilta elokuvana Wonder Woman. On varmaan monen naisen fanituksen kohde, jokainen nainen haluaisi olla hänen laisensa. On ylivertainen, hänen vertaista ei ole toista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe