Aihe

Epäilyttävä selkäpäivä huijari Sysmässä

Anonyymi

Havaittu 25.11 Keskiviikkona 25.11 puoliltapäivin.

Liikkuu valkoisella farmarimallisella 90-luvun romuvolvolla. Parkeeraa auton miten sattuu keskelle jalkakäytäviä. Takaikkunassa tarra: www.selkahoito.fi

Soittelee talojen kaikki summerit läpi päästäkseen rappuun. Kaulassa roikkuu joku poliisin henkilötunnusta imitoiva läpyskä.

Maski on naamalla, mutta ei koronan leviämisen estämistä varten. Tunkee asuntoihin sisään ja niinhän se korona leviää ja mummoilta lähtee henki. Tuskin on käynyt korona- tai edes alko-testeissä.

Tarjoaa ovelta ovelle "selkäpäivä" palveluja. Voi olla että tyhjentää mummojen kämpät irtaimistosta ja lähettää perään vielä muutaman tonnin laskun "selkäpäivä" hieronnasta. Jos jätät maksamatta niin perintäyhtiö hoitaa hommaa eteenpäin hautaan saakka.

Olkaa varovaisia ja älkää avatko ovea "selkäpäivä" huijarille eikä juuri muillekaan. Jos selkä on kipeä, menkää terveyskeskukseen. Pölynimurikauppiaat ei tiedä selkänikamista hevonkukkua.

Auto rekisterinumeroineen on kuvattu.

8

389

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kai ilmoitit myös poliisille rekkarin ym tiedot?

  • Anonyymi

   Kuulin kyliltä että sitoutumaton kokoomuslainen mersumies kerää nimiä johonkin blankkoon kuntavaalijuttuun. Olisko hän?

   • Anonyymi

    Kuulepa hyypiö, olisiko aika lopettaa tuo paskan puhuminen. Laita vaan rohkeasti nimesi alle jos sinulla on minulle jotain asiaa. Vai eikö noukka kestä?
    t. Esko


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuulepa hyypiö, olisiko aika lopettaa tuo paskan puhuminen. Laita vaan rohkeasti nimesi alle jos sinulla on minulle jotain asiaa. Vai eikö noukka kestä?
    t. Esko

    Eikö itselläsi noukka kestä kun totuutta puhutaan..Taitaa mennä sieluun


  • Anonyymi

   Hienoa Esko, että puolustaudut näiltä pelleiltä. Jos joskus tarvitset apua näiden kuriinlaittamiseen, niin olen mukana, kaksin käsin.

  • Anonyymi

   Oliko mukana Kunnanjohtajan tarjoamilla aamukahveilla jospa oli vaikka uusi potentiaalinen yrittäjä joka olisi tuonut Sysmään " työpaikkoja " !

  • Anonyymi

   Esko on ainut joka uskaltaa nimellään näille hörhöille vastata. Joten ryhdikkyydestä puheen ollen, missä muut valtuutetut luuraavat?

   • Anonyymi

    Eihän tässä Eskosta pitänyt puhua vaan selkäpäivä huijarista 2 ihan eri asiaa !


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11877
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   2779
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2093