Missä tämä piittaamaton lääkäri työskentelee?

Anonyymi

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska kyseisen lääkärin esimieskin tietää asian, hänet pitäisi siirtää pois potilastyöstä tehtäviin jossa ei voi levittää koronaa.

      Olen viimeaikoina joutunut käymään useasti omassa terveyskeskuksessa ja eri tutkimuksissa. Käytän silloin FFP luokiteltua hengityssuojaa jotta saisin edes pienen mahdollisuuden estää tartunnan muilta potilailta ja lääkäreiltä/hoitajilta.

    • Anonyymi

      Hoitoalallakin monenlaisia ihmisiä koronan suhteen. On hoitajia, jotka eivät pidä maskia, koska "joutuvat niitä pitämään jo koko työpäivän". On myös hoitajia, jotka eivät pidä maskia yksin yövuorossa ollessaan. Keväällä vielä joku hoitaja väitti, että "eihän korona minuun tartu". Ja kyseessä yli kuusikymppinen, joka oli myös suuren ylipainonsa vuoksi riskiryhmään kuuluva. Ja hoitajia ja koronatestaajia, jotka nytkin matkustavat leviämisalueille juhliin, joihin osallistujia yli suositusten. No, testatessaan he ovat hyvin suojautuneena, mutta eihän se tartuntaa kokonaan estä, jos ovat tartuttamisvaiheessa.

      Eli voimme saada sen koronan jopa testaajista ja hoitajilta. Onneksi suurin osa lääkäreistä ja hoitajista varmasti käyttäytyy järkevästi.

      Uskomatonta kuitenkin, millaisella asenteella lääkärin työtäkin voi harjoittaa kuten tämän lehtijutun eteläsuomalainen lääkäri.

    • Anonyymi

      No sairaalahan onkin se paikka mistä koronan todennäköisimmin saa.

      Yli tuhannes maailman n. 1,7 miljoonasta koronakuolleesta on lääkäri tms. terveydenhoitoalan toimija.

    • Anonyymi

      Voi voi. Minä olen katsonut oikeiden virustutkijoiden ja oikeiden ihmisistä välittävien lääkäreiden videoita ja sivuja. Kuinkahan te pääsette tavoitteeseenne bakteeriton ja virukseton ihminen. Aika mahdoton yhtälö. Tässä tietoa teidän pandemiasta oikeiden lääkäereiden tekemä joukkokanne. Https://worlddoctorsalliance.com

      Rokotebisnes on biljoonabisnestä eikä kukaan ole edes vastuussa rokotehaitoista, ainoastaan haittojen aiheuttamia oireita hoidetaan mikäli potias ei sitten heti kuole ja tilastoidaan jos voidaan edes todistaa että kyseinen oire on rokotteen aiheuttama. Miettikää sitäkin että lääkäri voi itse saada ihan toisen rokotteen kuin kansalainen, samoin poliitikko tai THL:n virkamies. Että repikää siitä pahviaivot.

    • Anonyymi

      On hyvä että yhä on lääkäreitäkin jotka ajattelevat itsenäisesti, eivätkä pidä populääripoliitikkoja oppi-isinään.

      Saksassakin on tuhansia lääkäreitä, jotka pitävät koronaa huijauksena.

      Miksi tämä epidemia olisi pahempi kuin 2018 flunssa, jolloin kuoli useampi kuin nyt?

      Tai kun hoitokotien potilaista kuolee vuosittain neljännes! Miksi siitä ei pidetä meteliä?

      • Anonyymi

        Jossain vaiheessa (ennen koronaa) ajateltiin, että siinä vaiheessa kun ihminen joutuu hoitokotiin tai on aktiivisen runsaan kotihoidon asiakas, niin jäljellä olevaa elinikää on enää muutama vuosi jäljellä. Huono kunto ja sairastavuus ennustaa muutenkin suurta kuoman todennäköisyyttä.

        Eliniän ennustettaan voi testata muutamalla yksinkertaisella asialla. Käden puristusvoimalla, reisilihaksen voimalla ja tasapainolla. Testejä löydätte varmasti netistä. Toisin sanoen ihmisen fyysinen kunto korreloi jäljellä olevan eliniän kanssa. Harvoin hoitokotien asukkaat ovat huippukuntoisia. Ikäisekseen huippukuntoiset ihmiset ovat kotona, ei laitoksissa. Eli oli koronaa tai ei, vaihtuvuus luonnollisen poistuman kautta hoivakodeissa on runsasta.

        Kehitysvammapuoli voi olla poikkeusta, koska asukkaat ovat usein nuoria. En ole tosin kuullut yhdestäkään koronatartunnasta, joka olisi tappanut suuren osaa kehitysvammayksikön asukkaista. Tosin riskiryhmää he ovat, monesti liikuntakyvyttömiä ja alttiita hengitystieinfektioille. Tuskinpa heitä sairaalahoitoon korona-aikaan kuskataan keuhkokuumeen vuoksi. Eli muu kuin koronakuolleisuus voi jopa nousta korona-aikaan kehitysvammapuolella.

        Ihmisen biologinen ikä ja kronologinen ikä eivät kulje käsi kädessä. Kuntoisuuden ja kestävyyden erot ovat huimia eri yksilöiden välillä. Hoidon piirissä olevat ovat aina hauraampia kuin itsenäisesti pärjäävät.


    • Anonyymi

      kyllä on monessa paikassa aivan vääriä lääkäreitä minulla on monta tuttu jotka sairstuneet vakavammin lääkärin virheen ja välinpitämättömyyden vuoksi lopputili sellaisille

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      335
      3161
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2325
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      89
      1705
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      201
      1652
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1446
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1313
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1073
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      163
      983
    Aihe