Vihervasuri, mitä sen on?

Anonyymi

Markku Vuorinen käyttää tätä ilmaisua Patmos-radiossa ja muutkin siellä. Ei ole tarkasti tiedossa, mitä sillä tarkoitetaan.

30

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Vihervasuri" tarkoittaa viher-vasemmistolaista henkilöä. Vihreiden ja vasemmistopuolueiden kannattajaa.

      Vihreät ja vasemmisto kun toimivat eli nk. puhaltavat tietyissä poliittisissa päätöksissä yhteen hiileen. Heidän taustavaikuttajansa ja todellinen johtajansa on aina kaiken suomalaisuuden vastaisena toiminut ruotsalainen kansanpuolue, Rkp. Näitä taas johdetaan ja annetaan poliittisia käskytyksiä Ruotsista käsin.

      Ruotsi --> Rkp --> Vihreät ja vasemmisto (= Demarit ja Vasemmistoliitto) / Huvudstadsbladet --> suomalaiset mediat.

      Riistäjä Ruotsi --> suomalaisen vasemmiston oman kansansa iki-kansanpetturit.

      NL:n aikaan vassarit ottivat käskynsä sieltä. N. 30 vuotta sitten, NL:n kaaduttua ja Pyhän Venäjänmaan uudelleen noustua tuhkasta, vasemmisto petti idän toverinsa ja ottavat nyt lahjuksensa lännestä, propagoiden entisiä idän tovereitaan vastaan.

      Tässä kaikessa on jo n. 25 vuotta ollut mukana myös Haaviston johtama Vihreät. Vihreät on täysin sielunsa Ruotsille myyneitä. Haavistolla itsellä on jo kauan ollut yhteytensä erilaiseen, mm. Venäjän vastaiseen terrorismiin! Netistä, hakusanoilla, löytyy faktaa.

      • Ruotsi on ihan hyvä sielunsa myynnin kohde, jos se jonnekin pitää myydä. Maailman parhaita maita, vaikka korona ei mennytkään ihan putkeen.👍


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIIo kirjoitti:

        Ruotsi on ihan hyvä sielunsa myynnin kohde, jos se jonnekin pitää myydä. Maailman parhaita maita, vaikka korona ei mennytkään ihan putkeen.👍

        Kuulkaa suomalaista kansanpetturia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuulkaa suomalaista kansanpetturia.

        Kyllähän sinua täällä kuullaan. 😊


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIIo kirjoitti:

        Kyllähän sinua täällä kuullaan. 😊

        Pätkä PerSujen viikkokirjeestä, tänään (myös KePu sai rankan osansa, mutta tässä SDP):

        "... SDP kurittaa työväestöä
        Työväestö tehdaspaikkakunnilla on joukolla siirtymässä perussuomalaisten kannattajiksi. Ei ihme, koska Marinin hallituksen hiilineutraali Suomi 2035 tavoitteet sulkevat Suomen tehdas kerrallaan, autolijoita rangaistaan siinä sivussa.

        SDP on myös hallitusohjelman työttömyysturvan leikkauksilla lisäämässä rajusti eläkeläisköyhyyttä. Eläkeputken tukkiminen on julma tapa leikata pitkän työuran tehneiden eläkkeitä. Jos esitykset toteutuvat, niin SAK:n laskelmien mukaan, kilometritehtaalle joutuneen 60-vuotiaan keskipalkkaisen kuukausieläkettä leikataan yli 330 euroa.
        Meillä on todellinen ja uskottava vaihtoehto hallituksen kurjistamispolitiikalle
        Perussuomalaiset haluavat säilyttää vuorotteluvapaan, koska se pitää tehokkaasti yllä varttuneempien työkuntoa. Emme kannata eläkeputken tukkimista, emmekä heikennyksiä työttömyysturvaan. Nämä eivät tuo yhtään työpaikkaa lisää, ne lisäävät ainoastaan työllistettävien joukkoa jo ennestään valtavaan työttömien armeijaan. Me perussuomalaiset emme leikkaa sosiaaliturvaa, haluamme sen sijaan vahvistaa sen rahoituspohjaa.
        Perussuomalainen vaihtoehto leikkaa veronmaksajan näkökulmasta toissijaisia menoja. Hiilineutraalisuustavoite ja haittamaahanmuuttoon ohjattavat miljardit ovat oiva säästökohde. Perussuomalaiset kohdistaisivat miljardit suomalaisten hyväksi maailmanparantamisen sijaan. Hallituksen maailman tuuliin heittämät miljardit tarvittaisiin kipeästi kotimarkkina- ja vientiteollisuuden säilyttämiseen, - laajentamiseen ja - toimintamahdollisuuksiin sekä kasvattamaan perheiden ostovoimaa. Näin saamme maamme takaisin kasvu-uralle ja turvaamme työllisyyden Suomessa.

        Kaikki on meistä itsestämme kiinni... "


    • Anonyymi

      Ja sitten Markku Vuorinen jakaa seurakunnan hyvin ja vihervasureihin...

      • Anonyymi

        Markku Vuorista olen aina pitänyt pelkkänä höpöttäjänä. Tuskin koskaan tietää mitään, mistä kulloinkin puhuu.


    • Anonyymi

      Joo, tässä tullaan siihen, että evankeliumin työläisinä toimivien ei pitäisi sekaantua politiikkaan eikä sen julistamiseen. Ei enää IKLn eikä AKSn pappeja. Poliittisen papin uskottavuus on heikko. Patmos-Leo on myös samaa sarjaa.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Evankeliumin sotkeminen politiikkaan on pyhäinhäväistystä. Patmos on niellyt amerikkalaisen kristillisen äärioikeiston agendat syylineen ja karvoineen. "Vihervasuri" tarkoittaa kaikkia, jotka ovat vähänkin eri mieltä. Ihan sama vaikka äänestäisi kokoomusta. Tottakai uskovalla saa olla poliittinen kanta. Mutta sen julistaminen kristinuskon nimissä häpäisee kristinuskon.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin. Evankeliumin sotkeminen politiikkaan on pyhäinhäväistystä. Patmos on niellyt amerikkalaisen kristillisen äärioikeiston agendat syylineen ja karvoineen. "Vihervasuri" tarkoittaa kaikkia, jotka ovat vähänkin eri mieltä. Ihan sama vaikka äänestäisi kokoomusta. Tottakai uskovalla saa olla poliittinen kanta. Mutta sen julistaminen kristinuskon nimissä häpäisee kristinuskon.

        Uskonharha häpäisee mmyös poliittisen ajattelijan vastavuoroisesti.

        Taikauskolla kun ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.


    • Anonyymi

      Syntihyväksyjää. Homostelua ja homoliittojen hyväksyjää, joilla hyväksyntänsä mukana koinonea hyväksymäänsä ( rohkaisemaansa,yllyttämäänsä ) syntiin.

      Tällä palstalla eräs kristitty tai sellaista esittävä mandollisesti Jehovan todistaja totesi minulle jossakin keskustelussa että jokainen vastaa vain omista synneistään. Se on totta mutta hän antoi ymmärtää että syntihyväksyjä ei ole itse syntiä tehnyt. Ei hän suoraan sitä sanonut, joten sanon nyt suoraan itsekin että syntihyväksyntä on synti. Ja synnistä on tehtävä mikä?

      Pelasin pitkävetoa tänään huoltoasemalla. Yhteensä 4 eri kohdetta kaikkia kohteita tasapelillä. Tänään pelattiin 2 valitsemistani pelikohteista. Ne loppuivat kummatkin tasapeliin. Mulla oli lapulla HPK - Saipa mutta se ottelu peruttiin. Huomenna pelataan pelikohteistani neljäs pelikohde. Pelipanokseni oli 5euroa.

      Miten homma menee siinä tapauksessa jos huomenna pelikohde nro 4 päättyy tasan? Silloin mulla on 3 oikein ja 1 peruutettu pelikohde. Maksetaanko peruutettu peli kertoimella 1 jos muut 3 kohdetta päättyvät tasan vai palautetaanko pelipanokseni vain takaisin? Kokonaiskerroin on lähes 1000.

      Commandohauis

      • Anonyymi

        Siis Kokonaiskerroin on sellainen että 5e krt kokonaiskerroin on lähes tonnin kieppeillä.

        Commandohauis


      • Anonyymi

        Kyllä synnin hyväksyntä on Raamatussa sanottu synniksi.

        Room. 1: 17-32
        17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".
        18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.

        20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. !!!!

        22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
        23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.

        24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, !!!!!
        25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

        26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; !!!!!
        27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. !!!!!

        28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
        29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;

        32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, ..... vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät. !!!!!

        Korostin asiaa omin huutomerkein ja välipistein.
        ~🌸


      • Anonyymi

        "Vihervasuri" yksin tarkoita yksin "syntihyväksyjää", joskin näiden poliittinen agenda yleensä pitääkin sisällään kaikesta sellaisesta minkä Raamattu nimeää synniksi. Hehän ovat pääasiallisesti ateisteja, agnostikkoja, muutama saattaa pitää itseään peräti "liberaalina kulttuurikristittynä".

        Vihervasuri / -vassari = vihervasemmistolainen ja johon aatesuuntaan tänäpäivänä kuuluu paljon muutakin kuin nk. "sukupuolivähemmistöjen" edunajaminen ohi sukupuolienemmistön. Tätä he kutsuvat "demokratiaksi". Tätä on vasemmistolaisuus. Vihreät taas edustavat aivan muita kuin "vihreitä" eli luonnollisia, luonnonmukaisia asioita.

        Bluffia molemmat. Katsokaa nyt vaikka Marinin hallitusta! Mitä se todella tekee? Itse en Marinista puhu "Suomen pääministerinä". katsokaa minkä nimisiä ovat hallituksemme pääpäsmäri-ministerit: Henriksson, Andersson, Marin...

        Se tekee, mitä Ruotsista, Ruotsin ja Suomen ruotsalaisuuden ja sen kaiken suomalaisvastaisen edun nimissä tulee tehdä. Sotkiessaan Suomen ja kansamme omia asioita, Marin aina väliin esiintyy kuin hymyilevä missi medioissa ja latelee valheita ja tyhjänpäiväisyyksiä. Esim. suhteessa EU:hun! Mitä kaikkea Marin on EU:n kanssa sopinut. Tästä hän ei Suomen omalle kansalle totta puhu.

        Kantsuis teidän monien vilkaista myös mitä perSujen / Halla-ahon aviisit hallituksen ja eduskunnan todellisista vehkeilyistä kertovat.

        Minä paranin vasemmistolaisuudesta n. päälle 15 vuotta sitten. Vasemmiston, aina oman kansansa veressä uittama Punalippu vaihtui puhtaaseen lumeen ja sinitaivaaseen, Siniristilippuun.
        ~


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Vihervasuri" yksin tarkoita yksin "syntihyväksyjää", joskin näiden poliittinen agenda yleensä pitääkin sisällään kaikesta sellaisesta minkä Raamattu nimeää synniksi. Hehän ovat pääasiallisesti ateisteja, agnostikkoja, muutama saattaa pitää itseään peräti "liberaalina kulttuurikristittynä".

        Vihervasuri / -vassari = vihervasemmistolainen ja johon aatesuuntaan tänäpäivänä kuuluu paljon muutakin kuin nk. "sukupuolivähemmistöjen" edunajaminen ohi sukupuolienemmistön. Tätä he kutsuvat "demokratiaksi". Tätä on vasemmistolaisuus. Vihreät taas edustavat aivan muita kuin "vihreitä" eli luonnollisia, luonnonmukaisia asioita.

        Bluffia molemmat. Katsokaa nyt vaikka Marinin hallitusta! Mitä se todella tekee? Itse en Marinista puhu "Suomen pääministerinä". katsokaa minkä nimisiä ovat hallituksemme pääpäsmäri-ministerit: Henriksson, Andersson, Marin...

        Se tekee, mitä Ruotsista, Ruotsin ja Suomen ruotsalaisuuden ja sen kaiken suomalaisvastaisen edun nimissä tulee tehdä. Sotkiessaan Suomen ja kansamme omia asioita, Marin aina väliin esiintyy kuin hymyilevä missi medioissa ja latelee valheita ja tyhjänpäiväisyyksiä. Esim. suhteessa EU:hun! Mitä kaikkea Marin on EU:n kanssa sopinut. Tästä hän ei Suomen omalle kansalle totta puhu.

        Kantsuis teidän monien vilkaista myös mitä perSujen / Halla-ahon aviisit hallituksen ja eduskunnan todellisista vehkeilyistä kertovat.

        Minä paranin vasemmistolaisuudesta n. päälle 15 vuotta sitten. Vasemmiston, aina oman kansansa veressä uittama Punalippu vaihtui puhtaaseen lumeen ja sinitaivaaseen, Siniristilippuun.
        ~

        >Itse en Marinista puhu "Suomen pääministerinä".

        Tämä on kyllä valtava menetys sekä hallitukselle että Suomen kansalle.

        >Kantsuis teidän monien vilkaista myös mitä perSujen / Halla-ahon aviisit hallituksen ja eduskunnan todellisista vehkeilyistä kertovat.

        Suomen vastenmielisin poliitikko on juuri nyt Jani Mäkelä (ps). Oikea ketkujen ketku ja paskiaisten paskiainen, Unkarin pikkuhitlerin vankka fani. Ja nyt persut haluaisivat tuhota Ylen ja siirtää sen saamat rahat kapitalistien hömppäpalveluille. Onneksi tuohon kansanvastaiseen tihutyöhön ei yksikään muu ryhmä lähde mukaan.


      • Anonyymi

        "Se on totta mutta hän antoi ymmärtää että syntihyväksyjä ei ole itse syntiä tehnyt."

        Valehtelet. En ole sanonut mitään sellaista. Sinä epäilit, että tulet osallisiksi toisten synneistä, jos et käy niistä huomauttelemassa. Totesin siihen, että kukin voi vastata vain omista synneistään. Eikä sinun huomauttelusi pelasta ketään. Sillä kukaan ei voi tulla Isän tykö, ellei Isä häntä ensin itse vedä. Sitä kutsutaan etsikkoajaksi. Jos lukisit raamattua ihan itse, niin ei tarvitsisi ihmetellä kaikenlaista. Terv. vanha hellari.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIIo kirjoitti:

        >Itse en Marinista puhu "Suomen pääministerinä".

        Tämä on kyllä valtava menetys sekä hallitukselle että Suomen kansalle.

        >Kantsuis teidän monien vilkaista myös mitä perSujen / Halla-ahon aviisit hallituksen ja eduskunnan todellisista vehkeilyistä kertovat.

        Suomen vastenmielisin poliitikko on juuri nyt Jani Mäkelä (ps). Oikea ketkujen ketku ja paskiaisten paskiainen, Unkarin pikkuhitlerin vankka fani. Ja nyt persut haluaisivat tuhota Ylen ja siirtää sen saamat rahat kapitalistien hömppäpalveluille. Onneksi tuohon kansanvastaiseen tihutyöhön ei yksikään muu ryhmä lähde mukaan.

        Ugh...tampereen sakki on puhunut sanois äitivainaani!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä synnin hyväksyntä on Raamatussa sanottu synniksi.

        Room. 1: 17-32
        17 Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".
        18 Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
        19 sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.

        20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
        21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. !!!!

        22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
        23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.

        24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, !!!!!
        25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.

        26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; !!!!!
        27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. !!!!!

        28 Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
        29 He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
        30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
        31 vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;

        32 jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, ..... vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät. !!!!!

        Korostin asiaa omin huutomerkein ja välipistein.
        ~🌸

        Kun palstoja lukee, niin voi päätellä, että uskovaisissakin on niitä, jotka ovat täynnä kateutta, riitaa ja pahanilkisyyttä.:) En tiennyt, että Sohvikin kulkee kadulla ruoskan kanssa syntisiä piiskaamassa. Montako olet piiskannut luopumaan synneistään???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Se on totta mutta hän antoi ymmärtää että syntihyväksyjä ei ole itse syntiä tehnyt."

        Valehtelet. En ole sanonut mitään sellaista. Sinä epäilit, että tulet osallisiksi toisten synneistä, jos et käy niistä huomauttelemassa. Totesin siihen, että kukin voi vastata vain omista synneistään. Eikä sinun huomauttelusi pelasta ketään. Sillä kukaan ei voi tulla Isän tykö, ellei Isä häntä ensin itse vedä. Sitä kutsutaan etsikkoajaksi. Jos lukisit raamattua ihan itse, niin ei tarvitsisi ihmetellä kaikenlaista. Terv. vanha hellari.

        Jestas. Onko tää Vuorinen itse?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun palstoja lukee, niin voi päätellä, että uskovaisissakin on niitä, jotka ovat täynnä kateutta, riitaa ja pahanilkisyyttä.:) En tiennyt, että Sohvikin kulkee kadulla ruoskan kanssa syntisiä piiskaamassa. Montako olet piiskannut luopumaan synneistään???

        Mitäs paskaa tämä nyt on?
        "Sohvi piiskaamassa ihmisiä luopumaan synneistään"?

        Tässä ketjussa onkin kovat panokset päällä. 😶

        Perkele itte on herännyt. Enkä suinkaan tarkoita (yksin) Pispalanmäen Repeä. Repe nyt vaan on, no, Repe...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun palstoja lukee, niin voi päätellä, että uskovaisissakin on niitä, jotka ovat täynnä kateutta, riitaa ja pahanilkisyyttä.:) En tiennyt, että Sohvikin kulkee kadulla ruoskan kanssa syntisiä piiskaamassa. Montako olet piiskannut luopumaan synneistään???

        Hoh hoh hooh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Se on totta mutta hän antoi ymmärtää että syntihyväksyjä ei ole itse syntiä tehnyt."

        Valehtelet. En ole sanonut mitään sellaista. Sinä epäilit, että tulet osallisiksi toisten synneistä, jos et käy niistä huomauttelemassa. Totesin siihen, että kukin voi vastata vain omista synneistään. Eikä sinun huomauttelusi pelasta ketään. Sillä kukaan ei voi tulla Isän tykö, ellei Isä häntä ensin itse vedä. Sitä kutsutaan etsikkoajaksi. Jos lukisit raamattua ihan itse, niin ei tarvitsisi ihmetellä kaikenlaista. Terv. vanha hellari.

        Totta, muistin asian osittain väärin ja valehtelin väärinymmärryksen takia. Olen silti järkyttynyt. Pyydän anteeksi sinulta valhettani. Herralta jo pyysin. Väsymys, ymmärtämättömyys, muu herpaantuminen on ylitseni käynyt. Tiedä etten tahallani vilppiä käytä.

        Toisten perässä en juoksentele mutta kun kohtaamisia tapahtuu ja huomaan toisen syntiä tekevän niin avaan suuni asian tiimoilta jos synnintekijä on kristitty eikä hän ymmärrä tekevänsä syntiä tai on antanut vaikuttaa itseensä ettei se haittaa jos helmasyntiä tekee aina välillä rentoutusmielellä. Jumalattomilta vaadin omassa asunnossani tiettyä käytöskontrollia, kurinalaisuutta. Tupakoinnin annan tapahtua kun tapaamme jumalatyoman kaverini kanssa.

        Kiroilut sun muut ruokottomat puheet ovat kiellettyjä asunnossani.

        Tutkin Raamattu ihan itse mutta ei se poista ihmetystäni vaan lisää sitä. Esim. Raamatun 2 viimeistä lukua. Hyväksyn erehtyväisyyteni.

        Hyväksytkö sinä erehtyväisyyteni ja anteeksipyyntöni? Anna väärä näpytykseni anteeksi!

        Olisi muutakin jota epäilen mutta kirjoitan näin kun en sisältöä tarkemmin muista tai sitten muistan. Jotain outoa kirjoitit kun pidin sua outona ( jt ) tai kenties olin vaan pihapiirin ulkopuolelle joutunut joululauluja laulamalla.

        Commandohauis


    • Anonyymi

      Patmoksen hurmos vaihtuu kaaokseen. Kun käy ilmi, että Trump onkin pelkkä pelle ja narsisti, alkaa Patmoksen alamäki. Ja kun käy ilmi, että Biden on järkevä ja hyvä johtaja, eikä mikään antikristus, on järjestön tilanne toivoton. Maailman loppunäytös tulee kyllä ja kansojen villitsijä astuu esiin, mutta se on eri asia.

    • Anonyymi

      Ps.9:6 Sinä nuhtelit pakanoita, tuhosit jumalattomat; sinä pyyhit pois heidän nimensä iäksi ja ainiaaksi. Ps.34:17. 44:3 Sinä karkoitit kädelläsi pakanat, mutta heidän sinä istutit sinä hävitit kansat mutta heidät sinä levitit.

    • Anonyymi

      Ps.78:55 Hän karkoitti pakanat pois heidän tieltänsä, jakoi ne heille arvalla perintöosaksi ja antoi Israelin sukukuntain asua niiden majoissa. Ps.105:44-45 Ja hän antoi heille pakanain maat, ja he ottivat omaksensa kansojen vaivannäöt, että he noudattaisivat hänen käskyjänsä ja ottaisivat hänen laeistansa vaarin. Halleluja!

    • Anonyymi

      Kommunistia, joka ajaa omaa totalitaristista pahaa aatetta pyrkien perustelemaan fasisminsa ympäristönäkökulmalla.

      • Anonyymi

        ♡♡♡♡ Vihervasemmistolaista parempaa fasismia ♡♡♡♡

        Kansalaisia vihaavaa "uuden normaalin" ideologiaa!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Markku Sakari Vuorinen (s. 17 heinäkuuta 1948 Kotka) on helluntaiherätyksessä toimiva suomalainen evankelista. Vuorinen valittiin Helsingin vuoden 2008 kunnallisvaaleissa, vaaleissa Vuorinen oli kristillisdemokraattien listalla, mutta siirtyi helmikuussa 2012 keskustan valtuustoryhmään.

    • Anonyymi

      Vihervasuri on kuin tekojuutalainen.

      Samasta oksasta.

      Vihreä ikäänkuin edustaa luonnonsuojelua, mikä on luonnollista uskovalle.
      vasuri- on kuin köyhien asiaa edustava vasemmistolainen. Eli ihmisen kyhäämä jumaluus köyhän asialla.
      Uskovaisuudessa Herran omille se pitää olla luonnollinen asia, koska juuri Jeesus sanoi, että minä teitte vähimistä, sen teitte hänelle.

      ts. vihervasuri on ihmispuolueen rakentama valtajakkara, jossa vain ihmisen mielipide on ensisijainen ja tehdään sanan opetus tyhjäksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      413
      8867
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2384
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      37
      1748
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1619
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      86
      1380
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      120
      1322
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      359
      1201
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      18
      1073
    9. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      125
      1049
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1022
    Aihe