Kun muukalaiset saapuvat - mitä sitten tapahtuu?

Anonyymi

Ufot eivät oikeastaan kuulu ryhmän uskomukset ja uskonnot alle. Ufojen olemassaolo perustuu havaintoihin ja tutkimukseen, ei uskomuksiin. Havainnot ja tutkimukset taasen ovat ilmiselvää tiedettä. Me tiedämme että monien maiden sotilaalliset yksiköt harjoittavat aktiivista ufo tutkimusta, tuskin tutkisivat uskomuksia.

Koska on ufoja on myöskin muukalaisia, maan ulkopuolisia älyllisiä olentoja. He ovat läsnä aurinkokunnassamme, aluksia, tukikohtia, asutusta. He ovat solmiseet kontakteja monien valtioiden kanssa, enimmäkseen kyseessä ovat sotilaalliset yksiköt.

Toistaiseksi poliitikkomme ovat salanneet muukalaisten olemassaolon ja kontaktit heihin, mutta se tilanne muuttuu. Käynnissä on paraillaan prosesseja joiden eteneminen tuottaa aikanaan muukalaisten julkistamisen.

Se on merkittävä tapahtuma jolla on mullistavat seuraukset. Mitä ne olisivat?

52

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näinhän se on, mutta uskonnolliset ääriainekset kokevat ufot uhkaksi. Se on käynyt selväksi. He ovat se klaaninsa kovaäänisin ja aggressiivisin aines jotka kokevat olevansa jonkinlaisella ristiretkellä.

      Tulee taas vanhan toistoa, mutta aikoinaan kirkko vastasi tieteellisistä käsitteistä ja määräili mikä on totta ja mikä ei ole totta. Tunnetuin esimerkki on maakeskeinen maailmankuva. Kirkko laittoi Galilein arestiin aurinkokeskeisestä näkemyksestä.

      Poltettiinhan sitä ihmisiä roviollakin milloin mistäkin syystä kirkkoherrain valvoessa toimitusta. Nämä tämän päivän vanhoolliset uskovaiset eivät ole kauaksi noista ajoista tulleet. Kerettiläisyydestä ja rienauksesta syyttelevät edelleen.

      Sittemmin tiede erosi kirkosta omaksi haarakseen, kun todisteita evoluution kulusta alkoi tutkimuksen myötä ilmaantua ja tietämys astronomiasta sun muusta sai vauhtia.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a2aa7742-ac67-4437-bf27-3171a4f98dcc
      Mutta edelleen ollaan vielä ruohonjuuritasolla tieteenkin suhteen. Kaikki suurimmat kysymykset ovat auki edelleen.

      Hallituksia ja maailman johtajia ei pelota itse ne tänne saapuvat vieraat sivilisaatiot
      niinkään, vaan se että mitä jos joku toinen / vihollinen saa heistä ekaksi kaverin joka tekee heistä tietämyksellään ylivoimaisen talous / sotilasmahdin.

      Se on niin iso juttu, että esim USA hyökkäisi välittömästi sellaista maata vastaan kaikin keinoin jos uhkana olisi USA:n syrjäyttäminen kilvassa. Nythän USA syyttää jo Kiinaakin maailmanvalloituksesta ja teollisuusvakoilusta.

      Uskonnoista ei ole paljoakaan vastusta. Talous ja kansallinen turvallisuus edellä tässä mennään. Tuhat vuotta vanhan kirjan tavaaminen ei hidasta kehitystä suuressa mittakaavassa.

      Maailmaa muokataan globalistiseksi, joten se voisi nopeuttaa mahdollisia julkistuksia. Muutoinhan globalismi on kansallisvaltioiden tuho etenkin EU- maissa.

      Kolme suurinta asiaa kaikelle elämälle mitä tunnemme ovat 1) Ravinnon hankinta 2) Suvun jatkaminen ja 3) Kehittyminen.

      Eli siis selviytyminen ja sopeutuminen uusiin olosuhteisiin = Evoluutio.

    • Anonyymi

      Missä niitä havantoja ja tutkimuksia ufojen olemassa olosta on ? Niin kauan kun niitä ei löydy, perustuu ufot uskomuksiin.

    • Anonyymi

      jos uffo miehet on korkealle kehittyneita, loppuu tiede ja yrittaminen.

      KYSYTAAN UFFO MIEHILTA...

      KYLLA UFFO MIEHET HOITAA TAMANKIN ASIAN...

    • Anonyymi

      Jos ei tuollaiset kirjoitukset osoita täyttä uskoa mielikuvitusolentoihin niin mikä sitten!
      Voisin sen myös vahvemmin ilmaista mutta palstan tekosiveät modet poistelevat kaikki ylilyönnit. Kuten on huomattu eräälle nimimerkillään kirjoittavalle sattunut tuontuostakin.

      • Anonyymi

        Mistä olennoista puhut? Ufoistahan täällä puhutaan.
        Todisteita on vuodettu kiihtyvään tahtiin. Viime vuosikymmenellä monet maat avasivat ufokansionsa ja siellä on tuhansittain tuntemattomiksi jääneitä tapauksia.
        Nyt on sitten sokerina pohjalla USA avautunut oikein kunnolla ja lisää on luvassa. Myös tiedemaailma on kiihdyttänyt rajusti tahtia koko rintamalla tuntemattoman tutkimisessa.
        Kieltämisen aika on ohi ja kehitys menee eteenpäin.

        Tiedossa on toki sekin että mitä enemmän tietoa saadaan, sitä kovemmin te harvalukuiset ääriuskovaiset kiellätte jo todistetun asian. Epätoivoista ruikutusta.


      • Anonyymi

        Kuvaile omin sanoin mitä ovat tutkineet miljoonilla vaikkapa seuraavat organisaatiot: -Pentagonin rahoittama AATIP USA:ssa? -GEIPAN Ranskassa? Miksi Britannian ilmavoimat julkaisi ufokansioitaan? Miksi FBI, CIA, NSA ovat tutkineet ufoja ja heillä on kotisivuillaan sadoittain raportteja joista iso osa on sutattu ja salattu?

        Satuolentojako ne tutkivat uskoen mielikuvitusolentoihin? Ei, vaan ne tutkivat tunnistamattomia lentäviä objekteja ja tutkivat edelleen. Jeesusta ne ei etsi koska tietävät sen olevan satuolento.


    • Anonyymi

      Vaikutus uskontojen totuuteen:

      Muukalaiset eivät uhkaa jumalan olemassaoloa.

      Uskontoonsa sitoutuneet ihmiset elävät jo nyt ympäristössä jossa on tarjolla hyvä valikoima uskonnollisia ja uskonnottomia käsityksiä, puolesta ja vastaan puhujia jne. Muukalasten käsitykset jumalasta ovat vain yksi lisäversio jumalasioista.

      Jos uskontoonsa sitoutuneet tuntevat tarvetta puolustaa uskontoaan niin eikö se kerrokin että heidän mielestään heidän jumalansa on kykenemätön ja heikko olento joka ei itse asiaa kykene hoitamaan,

      • Anonyymi

        Niin, eikö se kaikkivaltias sitten olekaan kaikkivaltias vaan laittaa valitun kansansa taistelemaan omat taistonsa internetiä myöten sekä uskottomia että alieneita vastaan ja kun se kaikkivaltias ei tee yhtään mitään millekään asialle eikä komentele ketään eikä ilmesty kellekään niin sekin on hänen tahtonsa eikä ukkelia näy missään.
        Mutta uskoa pitää kamalasti tai hän on hyvin hyvin vihainen kuin nasse-setä konsanaan.


      • Anonyymi

        uffo miehet on voinut esiintya menneisyydessa uskonnon jumalana. he ovat voinut olla myos geneettisesti luomassa ihmislajia.. luoja, jumala...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        uffo miehet on voinut esiintya menneisyydessa uskonnon jumalana. he ovat voinut olla myos geneettisesti luomassa ihmislajia.. luoja, jumala...

        He ovat voineet vaikuttaa Jumalalta ihmisten silmissä mutta tarinat heistä on ihmisten kirjoittamia ja tarina muuttuu matkan varrella sitä mukaa kun sukupolvet, kirjoittajat ja kääntäjät vaihtuu. Tarinat Muhammedistakin kulki suusta suuhun satoja vuosia ennenkuin kukaan alkoi kirjoittaa niitä muistiin. Jos ei aikakonetta keksitä niin emme saa koskaan tietää millaisia ja keitä olivat historialliset profeetat ja oliko heitä olemassakaan.
        Se on selvää ettei heitä ainakaan ollut sellaisina kuin kirjat kertoo.


    • Anonyymi

      onkko suomen uffo tutkija vielä hengissä en nyt muista nimeä sillä oli dokkareitakin joskus 70-80 luvulla

      • Anonyymi

        Samanlaisia saarnamiehiät tuntuvat kaikki olevan. Rahankiilto silmissä saarnataan enkeleistä ja alieneistä. Kaikkilla vahva usko omaan julistukseensa mikä ei kestä minkäänlaista tieteellistä tutkimusta. Vedotaan joko satoja vuosia vanhoihin kirjoitelmiin ja kansansatuihin ja toisaalta humpuukilehtien keksittyihin tarinoihin joihin heikkomieliset vähänkoulutetut ihmist helposti lankeavat koska se on kirjoitettu jonnekin. Onko koskaan nähty oppinutta ufouskista? (paitsi Kongossa tai Ulan Batorissa sikäläisen yliopiston tutkijaa)
        Jatkakaa hourailujanne valitsemallanne uralla! Suosittelen järjen käyttöä ihan oikeesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samanlaisia saarnamiehiät tuntuvat kaikki olevan. Rahankiilto silmissä saarnataan enkeleistä ja alieneistä. Kaikkilla vahva usko omaan julistukseensa mikä ei kestä minkäänlaista tieteellistä tutkimusta. Vedotaan joko satoja vuosia vanhoihin kirjoitelmiin ja kansansatuihin ja toisaalta humpuukilehtien keksittyihin tarinoihin joihin heikkomieliset vähänkoulutetut ihmist helposti lankeavat koska se on kirjoitettu jonnekin. Onko koskaan nähty oppinutta ufouskista? (paitsi Kongossa tai Ulan Batorissa sikäläisen yliopiston tutkijaa)
        Jatkakaa hourailujanne valitsemallanne uralla! Suosittelen järjen käyttöä ihan oikeesti.

        Eiköhän tuo raha-asia ole tullut jo käsiteltyä ufojen osalta. Muutama kirjailija on tehnyt elantonsa aiheella ja vain muutaman voi sanoa tienanneen sillä. Hollywood- tähdet tienaa satoja miljoonia fiktiivisillä elokuvilla. Harry Potterista kirjoittaja on liki miljardööri. 21 vuotias Kardashianin klaanin tyttö vetäisi yli miljardin omaisuuden antamalla nimensä haisuvesille ja kosmetiikalle. Mitä on näiden ja monien muiden rinnalla kirjata ylös ihmisten ufohavaintoja? Se on pelkkä kuluerä ja harrastus.

        En usko että valtiollisissa ufotutkimushankkeissa on töissä kovinkaan oppimatonta väkeä ja jos kutsut oppimattomaksi "ufouskikseksi" vaikkapa David Fravoria, niin argumenttisi ontuu todella pahasti.

        Älä myöskään unohda että "ufouskisten" joukossa on presidenttejä, yliopistoiden professoreita, astronautteja, kenraaleja, amiraaleja, senaattoreita, kuvernöörejä, tiedustelupalvelun agentteja, johtajia, maailman rikkaimpia miehiä, kaikensorttisia viranomaisia ja älykköjä. Esimerkiksi Stephen Hawking kehoitti suhtautumaan vakavasti houkutella tänne vieraita sivilisaatioita.

        Argumenttisi on aivan yhtä tyhjää kuin tuo raamattu-uskovaisuutesi ja olet pelkuri sekä valehtelija. Et laisinkaan sellainen hyvä uskovainen kuin mitä väitätte olevanne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän tuo raha-asia ole tullut jo käsiteltyä ufojen osalta. Muutama kirjailija on tehnyt elantonsa aiheella ja vain muutaman voi sanoa tienanneen sillä. Hollywood- tähdet tienaa satoja miljoonia fiktiivisillä elokuvilla. Harry Potterista kirjoittaja on liki miljardööri. 21 vuotias Kardashianin klaanin tyttö vetäisi yli miljardin omaisuuden antamalla nimensä haisuvesille ja kosmetiikalle. Mitä on näiden ja monien muiden rinnalla kirjata ylös ihmisten ufohavaintoja? Se on pelkkä kuluerä ja harrastus.

        En usko että valtiollisissa ufotutkimushankkeissa on töissä kovinkaan oppimatonta väkeä ja jos kutsut oppimattomaksi "ufouskikseksi" vaikkapa David Fravoria, niin argumenttisi ontuu todella pahasti.

        Älä myöskään unohda että "ufouskisten" joukossa on presidenttejä, yliopistoiden professoreita, astronautteja, kenraaleja, amiraaleja, senaattoreita, kuvernöörejä, tiedustelupalvelun agentteja, johtajia, maailman rikkaimpia miehiä, kaikensorttisia viranomaisia ja älykköjä. Esimerkiksi Stephen Hawking kehoitti suhtautumaan vakavasti houkutella tänne vieraita sivilisaatioita.

        Argumenttisi on aivan yhtä tyhjää kuin tuo raamattu-uskovaisuutesi ja olet pelkuri sekä valehtelija. Et laisinkaan sellainen hyvä uskovainen kuin mitä väitätte olevanne.

        Varo näkemästä uskovaisia siellä missä heitä ei ole, vaikka et heistä pidäkkään!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varo näkemästä uskovaisia siellä missä heitä ei ole, vaikka et heistä pidäkkään!

        Ainaiset kommenttisi rahasta, huonosta koulutuksesta, hulluudesta, ufokahviloista sun muista ei voi tulla ihan tavallisen ihmisen suusta ja koska et ole tiedemieskään niin jäljelle jää ääriuskovaisuus ja täysin höperön paradoksaalinen taistelu ufoilmiötä vastaan herjaamalla ja ylimielisyydellä. Ainoa järkevä keino lähestyä tätä aihetta on tutkimus. Kieltämällä se ei katoa eikä kieltäminen on tutkimusta vaan se on vain kieltämistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainaiset kommenttisi rahasta, huonosta koulutuksesta, hulluudesta, ufokahviloista sun muista ei voi tulla ihan tavallisen ihmisen suusta ja koska et ole tiedemieskään niin jäljelle jää ääriuskovaisuus ja täysin höperön paradoksaalinen taistelu ufoilmiötä vastaan herjaamalla ja ylimielisyydellä. Ainoa järkevä keino lähestyä tätä aihetta on tutkimus. Kieltämällä se ei katoa eikä kieltäminen on tutkimusta vaan se on vain kieltämistä.

        olet selkeasti loukkaantunut.

        monet kieltaa ufo jutut siksi etta ne on pelottavia.


    • Anonyymi

      Niin, missä niitä todisteita oikein on ? Ei se oikein riitä, että täällä kirjoitellaan niiden olemassa olosta. Kertokaa nyt mistä niitä voi käydä katsomassa, älkääkä äkäilkö.

      • Anonyymi

        Täältäkö sinä etsit todisteita? Tämä on keskustelupalsta vain. Artikkelit aiheesta ovat muualla. Tekniikan Maailmassa on esimerkiksi hyviä suomenkielisiä artikkeleja aiheesta.

        ”Ne olivat ilmassa koko päivän”, F/A-18 Super Hornet -pilotti Ryan Graves kertoo.
        ”Ilma-aluksen pitäminen ilmassa vaatii valtavan määrän energiaa. Havaitsemillamme nopeuksilla 12 tuntia ilmassa on 11 tuntia pidempään kuin odotimme.”

        The New York Times kertoo nyt Yhdysvaltain ilmavoimien lentäjiä hämmentäneistä salaperäisistä tunnistamattomista lentävistä esineistä eli ufoista (unidentified flying object), jotka rikkovat kaikkia tunnettuja ilmailun lakeja.
        USS Theodore Roosevelt -lentotukialuksella palvelleet amerikkalaislentäjät kertovat kohtaamisien tällaisten ufojen kanssa olleen lähes päivittäisiä vuosina 2014–2015.

        Kyllä näiden uutisten pitäisi riittää todisteeksi ihan kelle vaan siitä että täällä on muitakin kuin tunnettuja härveleitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täältäkö sinä etsit todisteita? Tämä on keskustelupalsta vain. Artikkelit aiheesta ovat muualla. Tekniikan Maailmassa on esimerkiksi hyviä suomenkielisiä artikkeleja aiheesta.

        ”Ne olivat ilmassa koko päivän”, F/A-18 Super Hornet -pilotti Ryan Graves kertoo.
        ”Ilma-aluksen pitäminen ilmassa vaatii valtavan määrän energiaa. Havaitsemillamme nopeuksilla 12 tuntia ilmassa on 11 tuntia pidempään kuin odotimme.”

        The New York Times kertoo nyt Yhdysvaltain ilmavoimien lentäjiä hämmentäneistä salaperäisistä tunnistamattomista lentävistä esineistä eli ufoista (unidentified flying object), jotka rikkovat kaikkia tunnettuja ilmailun lakeja.
        USS Theodore Roosevelt -lentotukialuksella palvelleet amerikkalaislentäjät kertovat kohtaamisien tällaisten ufojen kanssa olleen lähes päivittäisiä vuosina 2014–2015.

        Kyllä näiden uutisten pitäisi riittää todisteeksi ihan kelle vaan siitä että täällä on muitakin kuin tunnettuja härveleitä.

        Et näköjään ymmärrä ollenkaan mikä on todiste. Eihän nuo jutut mitään todista minkään puolesta. Ne ovat vain lehtien tarinoita joistakin epäselvistä ilmiöistä, jotka voivat olla heijastumia, laitevikoja tai kertojien mielikuvitusta. Ne on jopa nimettykin tunnistamattomiksi. Sellaisiahan kaikki ufointoilijoden selkeät "todisteet" ovat aina olleet.
        Samalla menolla rikostutkimuksessakin "tuntematon mies" voitaisiin todeta syylliseksi ja tuomita murhasta. Hahhah, älä nyt naurata ja munaa itseäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täältäkö sinä etsit todisteita? Tämä on keskustelupalsta vain. Artikkelit aiheesta ovat muualla. Tekniikan Maailmassa on esimerkiksi hyviä suomenkielisiä artikkeleja aiheesta.

        ”Ne olivat ilmassa koko päivän”, F/A-18 Super Hornet -pilotti Ryan Graves kertoo.
        ”Ilma-aluksen pitäminen ilmassa vaatii valtavan määrän energiaa. Havaitsemillamme nopeuksilla 12 tuntia ilmassa on 11 tuntia pidempään kuin odotimme.”

        The New York Times kertoo nyt Yhdysvaltain ilmavoimien lentäjiä hämmentäneistä salaperäisistä tunnistamattomista lentävistä esineistä eli ufoista (unidentified flying object), jotka rikkovat kaikkia tunnettuja ilmailun lakeja.
        USS Theodore Roosevelt -lentotukialuksella palvelleet amerikkalaislentäjät kertovat kohtaamisien tällaisten ufojen kanssa olleen lähes päivittäisiä vuosina 2014–2015.

        Kyllä näiden uutisten pitäisi riittää todisteeksi ihan kelle vaan siitä että täällä on muitakin kuin tunnettuja härveleitä.

        Kun Graves kertoo näin, ei se silti ole mikään todiste. Se on lausunto. Täytyisihän olla jotain todisteita puheelle mitä esittää. Koko päivän ufoja lentelee eikä muuta näyttöä ole kuin pätkä tutkakuvaa droneista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et näköjään ymmärrä ollenkaan mikä on todiste. Eihän nuo jutut mitään todista minkään puolesta. Ne ovat vain lehtien tarinoita joistakin epäselvistä ilmiöistä, jotka voivat olla heijastumia, laitevikoja tai kertojien mielikuvitusta. Ne on jopa nimettykin tunnistamattomiksi. Sellaisiahan kaikki ufointoilijoden selkeät "todisteet" ovat aina olleet.
        Samalla menolla rikostutkimuksessakin "tuntematon mies" voitaisiin todeta syylliseksi ja tuomita murhasta. Hahhah, älä nyt naurata ja munaa itseäsi.

        Jos tuollainen on logiikkasi että maailman kaikkein suurimmat ja arvovaltaisimmat mediat ja uutistoimistot kuten AP, CNN, NYT, BBC jne valehtelee uutisissaan ufoista aivan kaiken kera maailman mahtavimpien asevoimien niin silloinhan voidaan julistaa ettei mikään ole ikinä totta mitä missään lukee tai sanotaan.

        Miksi arvelet että ne valehtelee? Väitithän kerran täällä myös että NSA:n kotisivuilla ei ole uforaportteja ja väitit koko sivustoja feikkisivustoksi.

        Muista kuitenkin että US Navy pelkästään on tehnyt noita havaintoja 2014 -2020 ja jatkaa operaatiota edelleen. Havaintoja sadoittain useilla silmillä, kymmenillä eri tutkilla, videoilla, infrapunavideoilla... Mittaustulokset uskomattomia. Parempia todisteita ufoista ei voi olla ellei ne ilmoittaudu suoraan lähetykseen telkkariin ja vaikka ne niin tekisi niin väittäisit silti niitä feikiksi ja eksyttäjiksi ja ties miksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tuollainen on logiikkasi että maailman kaikkein suurimmat ja arvovaltaisimmat mediat ja uutistoimistot kuten AP, CNN, NYT, BBC jne valehtelee uutisissaan ufoista aivan kaiken kera maailman mahtavimpien asevoimien niin silloinhan voidaan julistaa ettei mikään ole ikinä totta mitä missään lukee tai sanotaan.

        Miksi arvelet että ne valehtelee? Väitithän kerran täällä myös että NSA:n kotisivuilla ei ole uforaportteja ja väitit koko sivustoja feikkisivustoksi.

        Muista kuitenkin että US Navy pelkästään on tehnyt noita havaintoja 2014 -2020 ja jatkaa operaatiota edelleen. Havaintoja sadoittain useilla silmillä, kymmenillä eri tutkilla, videoilla, infrapunavideoilla... Mittaustulokset uskomattomia. Parempia todisteita ufoista ei voi olla ellei ne ilmoittaudu suoraan lähetykseen telkkariin ja vaikka ne niin tekisi niin väittäisit silti niitä feikiksi ja eksyttäjiksi ja ties miksi.

        Miksi keksit noita arvovaltaisia media tai uutistoimitus juttujasi ? Havaintoja 2014-2020 ja kaikkea muuta keksittyä. On sinulla vilkas mielikuvitus. Jos nuo olisi totta, kertoisit meille mistä kyseiset linkit löytää. Tahallaanko provoilet ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et näköjään ymmärrä ollenkaan mikä on todiste. Eihän nuo jutut mitään todista minkään puolesta. Ne ovat vain lehtien tarinoita joistakin epäselvistä ilmiöistä, jotka voivat olla heijastumia, laitevikoja tai kertojien mielikuvitusta. Ne on jopa nimettykin tunnistamattomiksi. Sellaisiahan kaikki ufointoilijoden selkeät "todisteet" ovat aina olleet.
        Samalla menolla rikostutkimuksessakin "tuntematon mies" voitaisiin todeta syylliseksi ja tuomita murhasta. Hahhah, älä nyt naurata ja munaa itseäsi.

        Taidat olla aika hidasälyinen ihminen.
        Ei peltipoliisikaan paljoa tartte, valo välähtää ja lappu luukusta kolahtaa.

        Etkö ole tietoinen että ihmisiä olisi tuomittu syyttä ?

        Toisten ufohavainnoista en voi takeita antaa mutta omistani voin. Kyllä se vieras äly täällä välillä nähtävissä on. Niistä ne jutut lähtevät yleensä liikkeelle.
        Ainahan voi makkaroita heitellä ja niistä ilmoituksia SUTiin tehdä, siinä se tyhmyys tiivistyy muiden nähtäväksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi keksit noita arvovaltaisia media tai uutistoimitus juttujasi ? Havaintoja 2014-2020 ja kaikkea muuta keksittyä. On sinulla vilkas mielikuvitus. Jos nuo olisi totta, kertoisit meille mistä kyseiset linkit löytää. Tahallaanko provoilet ?

        Suosittelen sinua lukemaan lehtiä ennenkuin esität aivan älyttömiä väitteitä mielikuvituksista. Jos vähääkään lukisit tai tutkisit asiaa niin tietäisit että esimerkiksi tämä uutinen löytyy aivan kaikista suurimmista lehdistä.
        https://tekniikanmaailma.fi/usan-ilmavoimien-lentajat-kertovat-lehdessa-hammentavista-ufo-havainnoista-aanta-nopeammin-liikkuva-pallon-ymparoima-kuutio/
        Väitätkö siis vieläkin vakavissasi että tuo uutinen ja artikkeli on vale vai väitätkö peräti että minä olen väärentänyt sen vai mistä ihmeestä sinä oikein puhut?
        Nyt silmät auki ja heitä se virsikirja jorpakkoon jo jos se estää sinua näkemästä ympärillesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suosittelen sinua lukemaan lehtiä ennenkuin esität aivan älyttömiä väitteitä mielikuvituksista. Jos vähääkään lukisit tai tutkisit asiaa niin tietäisit että esimerkiksi tämä uutinen löytyy aivan kaikista suurimmista lehdistä.
        https://tekniikanmaailma.fi/usan-ilmavoimien-lentajat-kertovat-lehdessa-hammentavista-ufo-havainnoista-aanta-nopeammin-liikkuva-pallon-ymparoima-kuutio/
        Väitätkö siis vieläkin vakavissasi että tuo uutinen ja artikkeli on vale vai väitätkö peräti että minä olen väärentänyt sen vai mistä ihmeestä sinä oikein puhut?
        Nyt silmät auki ja heitä se virsikirja jorpakkoon jo jos se estää sinua näkemästä ympärillesi.

        Hehheh on hauskaa nähdä mitä Kaikkivaltiaan Soturi Uljas tuohon vastaa.. Kertoo kaikkien olevan hulluja valehtelijoita rahan takii varmaankin vihaa uhkuen..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hehheh on hauskaa nähdä mitä Kaikkivaltiaan Soturi Uljas tuohon vastaa.. Kertoo kaikkien olevan hulluja valehtelijoita rahan takii varmaankin vihaa uhkuen..

        En tiedä mistään virsikirjasta mutta tuo vain todistaa sen kuinka sekaisin eräät täällä ovat. Tuossa mainitaan taas tuo tutkajärjestelmien bugit eli kalibroinnit. Senhän kertoi jo aikoja sitten eräs kalibrointimieheksi ristitty henkilö. Turha tuota nyt on enään jauhaa. Onko siis olemassa ,kyseisestä, vilkkaasta päivästä, valokuvia tai videoita ? Kyllä vai ei ? Liiman haistelijat, älkää vastatko, kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä mistään virsikirjasta mutta tuo vain todistaa sen kuinka sekaisin eräät täällä ovat. Tuossa mainitaan taas tuo tutkajärjestelmien bugit eli kalibroinnit. Senhän kertoi jo aikoja sitten eräs kalibrointimieheksi ristitty henkilö. Turha tuota nyt on enään jauhaa. Onko siis olemassa ,kyseisestä, vilkkaasta päivästä, valokuvia tai videoita ? Kyllä vai ei ? Liiman haistelijat, älkää vastatko, kiitos.

        Valitsit rivien välistä itsellesi mieluisen kohdan joka jo artikkelissa todetaan poissuljetuksi, kalibrointimies. Sitä ennen kiistit koko uutisen ja lähteiden olemassolon.
        Ole vahva uskossasi. Et näytä kyllä olevan koska pelottaa noin paljon uffomiehet. Ne tuloo!
        Laivaston todisteet ufoista on vankkumattomat ja Pentagon sekä asianosaiset ovat ne vahvistaneet. Jos sinulla on parempaa tietoa niin laita linkki. Mutta pliis ei mitään linkkiä mistään seuroilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitsit rivien välistä itsellesi mieluisen kohdan joka jo artikkelissa todetaan poissuljetuksi, kalibrointimies. Sitä ennen kiistit koko uutisen ja lähteiden olemassolon.
        Ole vahva uskossasi. Et näytä kyllä olevan koska pelottaa noin paljon uffomiehet. Ne tuloo!
        Laivaston todisteet ufoista on vankkumattomat ja Pentagon sekä asianosaiset ovat ne vahvistaneet. Jos sinulla on parempaa tietoa niin laita linkki. Mutta pliis ei mitään linkkiä mistään seuroilta.

        Liimanhaistelija laittoi silti oman näkemyksensä ja usko ei näköjään horju.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liimanhaistelija laittoi silti oman näkemyksensä ja usko ei näköjään horju.

        ei ole valokuvia tai videoita. silloin jankataan vanhoja kovassa uskossa


    • Anonyymi

      HISTORIAN UUDELLEENARVIOINTI

      Muukalaisten saapuminen muuttaa käsityksiämme historiasta. Ensimmäinen syy on heidän harrastamansa geneettinen muokkaus jonka tuloksia me olemme. Toinen syy on heidän läsnäolonsa monissa historiallisissa kulttuureissa tai vaikutus niihin.

    • Anonyymi

      En, en etsi täältä todisteita vaan kysyn mistä kyseisiä todisteita voi etsiä. Mielestäni ihan hyvä kysymys täällä ufo foorumissa.

    • Ufo tarkoittaa vaan unidentified flying object, mikä tarkoittaa että me emme tiedä mitä ne on. Joten se että on ufoja ei todista että ne olisi jotain ulkoavaruusolentoja tai jotain yliluonnollista.

      • Anonyymi

        Muukalaiset yhdistetään ufo ilmiöön siksi koska on havaintoja joissa heitä on nähty ufossa tai sen lähettyvillä, ufo abductio tapauksissa varsinkin .
        Yliluonnolinen yhdistetään ufo ilmiöön ehkä siksi koska ufojen havaitut ominaisuudet ovat mahdottomia tuntemillemme nykyfysiikan teknologisille laitteille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Muukalaiset yhdistetään ufo ilmiöön siksi koska on havaintoja joissa heitä on nähty ufossa tai sen lähettyvillä, ufo abductio tapauksissa varsinkin .
        Yliluonnolinen yhdistetään ufo ilmiöön ehkä siksi koska ufojen havaitut ominaisuudet ovat mahdottomia tuntemillemme nykyfysiikan teknologisille laitteille.

        UFO-abduktiot on hallusinaatioita joita ihmiset näkevät unihalvauksessa.


      • Anonyymi
        Trexnonar kirjoitti:

        UFO-abduktiot on hallusinaatioita joita ihmiset näkevät unihalvauksessa.

        Älä yleistä, ei ne kaikki hallusinaatioita ole.


      • Anonyymi
        Trexnonar kirjoitti:

        UFO-abduktiot on hallusinaatioita joita ihmiset näkevät unihalvauksessa.

        Ei, vaan kaappausta luullaan unihalvaukseksi. Ja jos on ufo-yhteyksiä, sen kuvitellaan olevan skitsofrenia... ihan selvä juttu.


    • Anonyymi

      Kun muukalaiset saapuvat, nousee Persujen kannatus 30 prosenttiin.

    • Anonyymi

      Ei mitään hätää. Hakevat ensin kannatelleet johtajansa vain pois.

    • Anonyymi

      Aika moni ufohörhö ei tajua tai halua tajuta sitä, että nuo valtioiden "ufo ohjelmat" ovat yksinkertaisesti vakoiluohjelmia toisia valtioita kohtaan.

      • Anonyymi

        Selvyyden vuoksi: Mitä tarkoitat ilmaisulla "valtioiden ufo ohjelmat"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Selvyyden vuoksi: Mitä tarkoitat ilmaisulla "valtioiden ufo ohjelmat"?

        No huh huh. Vaikkapa Usan Aatip-ohjelma, vetäjänä, yllätys yllätys puolustusministeri Norqist........


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No huh huh. Vaikkapa Usan Aatip-ohjelma, vetäjänä, yllätys yllätys puolustusministeri Norqist........

        Joka osoittaa sen kuinka vakavasti ufoilmiö otetaan USA:ssa. Myös esimerkiksi Ranskassa ja Britanniassa ufo-ohjelmia johtaa puolustusministeriö. Onhan kyseessä kansallisen turvallisuuden takaaminen. Se on puolustusministeriön homma.
        Kaikki valtiot toimivat samoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka osoittaa sen kuinka vakavasti ufoilmiö otetaan USA:ssa. Myös esimerkiksi Ranskassa ja Britanniassa ufo-ohjelmia johtaa puolustusministeriö. Onhan kyseessä kansallisen turvallisuuden takaaminen. Se on puolustusministeriön homma.
        Kaikki valtiot toimivat samoin.

        tyrskt....tyrskt....!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No huh huh. Vaikkapa Usan Aatip-ohjelma, vetäjänä, yllätys yllätys puolustusministeri Norqist........

        Valtioillahan on erilaisia ufo ohjelmia
        * ufohavaintojen tutkimus
        * haltuun saatujen ufojen tutkimus
        * omien ufojen rakentelu ja tukikohdat muualla kuin maapallolla
        * kaupankäynti muukalaisten kanssa
        * tiedustelupalvelujen "ihan uhfot" tiedonhankintamenetelmät (remote viewing etc)

        Kerrotaan myös monikansallisten yritysten salaisista ufo projekteista.

        Muiden valtioiden ufotutkimusta pyritään ilman muuta seuraamaan ja vakoilemaan. Se on osa mutta vain osa kahden ensimmäisen ryhmän organisaatioiden toimintaa.


    • Anonyymi

      Täällä on taas näköjään koukku kovassa vauhdissaan ettei kerkiä edes kirjautumaan sisään . Tai sitten taas pistetty jäähylle.

      • Anonyymi

        Miksi olisi? Lestat vs järki on tämänkin ketjun henki. Järki voittaa aina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi olisi? Lestat vs järki on tämänkin ketjun henki. Järki voittaa aina.

        Kiitos hörhö.


    • Anonyymi

      Minä ajattelen että muukalaiset saapuvat ennenkuin siviilien erilaiset ufotutkimusjärjestöt pääsevät havaintojen keruuta ja analysointia pitemmälle omissa tutkimuksissaan. Ajattelen myös että nuo järjestöt lakkauttavat toimintansa muukalaisten saapumisen jälkeen. Muukalaisiin ja kaikken heihin liittyvään kohdistuvan tutkimuksen tekijät tulevat olemaan yliopistoja, tutkimuslaitoksia, teknologiayrityksiä ja näihin verrattavia.

      • Anonyymi

        Siviilien osuus jää vain havaintoihin ja kirjaamiseen. Hallitukset ja puolustusvoimat määrää miten asiassa edetään. Jotkut ufotutkimusjärjestöt taas toimivat puolustusministeriöiden alaisuudessa jolloin niitä ei voi luokitella siviilijärjestöiksi. Sisäministeriöiden linjaukset määräävät mitä kerrotaan valtamedioissa ja määräävät myös viranomaisia.


      • Anonyymi

        Minä en tiedä tutkiiko mikään organisaatio normaalikansalaisten ja muukalaisten välistä keskustelua joka tapahtuu ns kanavoinnin kautta. Minä olettaisin ettö tämä keskustelu jatkuu myös julkisen ensikontaktin jälkeen, saanee myös lisää uskottavuutta ja harrastajia.

        Tässä voisi olla harrastajatason siviilitutkimuksen kohde tarjolla, ennen ja jälkeen ensikontaktin.

        Hallitusten on aika mahdotonta estää tai kieltää kanavavälitteisiä keskusteluja ja sen kautta niillä olisi aika paljon merkitystä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en tiedä tutkiiko mikään organisaatio normaalikansalaisten ja muukalaisten välistä keskustelua joka tapahtuu ns kanavoinnin kautta. Minä olettaisin ettö tämä keskustelu jatkuu myös julkisen ensikontaktin jälkeen, saanee myös lisää uskottavuutta ja harrastajia.

        Tässä voisi olla harrastajatason siviilitutkimuksen kohde tarjolla, ennen ja jälkeen ensikontaktin.

        Hallitusten on aika mahdotonta estää tai kieltää kanavavälitteisiä keskusteluja ja sen kautta niillä olisi aika paljon merkitystä.

        Veikkaisin , että ei varmasti tutki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en tiedä tutkiiko mikään organisaatio normaalikansalaisten ja muukalaisten välistä keskustelua joka tapahtuu ns kanavoinnin kautta. Minä olettaisin ettö tämä keskustelu jatkuu myös julkisen ensikontaktin jälkeen, saanee myös lisää uskottavuutta ja harrastajia.

        Tässä voisi olla harrastajatason siviilitutkimuksen kohde tarjolla, ennen ja jälkeen ensikontaktin.

        Hallitusten on aika mahdotonta estää tai kieltää kanavavälitteisiä keskusteluja ja sen kautta niillä olisi aika paljon merkitystä.

        Jenkeissä on pari huippuluokan psykologia tutkinut vuosikymmeniä abduktiotapauksia. Toinen oli tutkinut jotakin 1500 tapausta ja sanoi lähteneensä hankkeeseen skeptisenä mukaan, mutta muuttanut matkan varrella mielipidettään ja löytänyt tapauksista sellaisia yhdistäviä asioita, jotka eivät selity ihmisen psykologialla eikä mielikuvituksella.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      196
      3035
    2. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      256
      2585
    3. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      7
      2253
    4. Ilouutinen: Sohvaperunat Soile ja Jorma taas TV:ssä - Sohvikset jo 18 kautta - Onnea!

      Onnea Sohvikset 18 kautta! Ja ihana Soile (ja Jorma!) taas mukana! Lue lisää ja katso Soilen hauska kuva tästä: https:
      Sohvaperunat
      17
      1523
    5. Elokapinan kielto aloite kerää nimikirjoituksia kovaa vauhtia !

      Nyt klo 14 mennessä nimiä on jo liki 17000 allekirjoitusta. Nyt niitä nimiä vaan lisää meille riittää no
      Maailman menoa
      388
      1407
    6. Elokapinan lakkautusaloite 50 000 nimeä

      Ja lisää tulee, kohta on Ylenkin uutisoitavaa aloitteesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143
      Maailman menoa
      368
      1313
    7. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      267
      1228
    8. Hei, mies, kirjoita jotain minusta

      Plus jokin tunnistemerkki/kirjain nimessäni. En todellakaan ymmärrä, pidätkö minusta vai toisesta naisesta. Et ole koska
      Ikävä
      53
      1182
    9. Piupali Paupali

      Kun en mä tunne teitä... Hyvät huomenet ja mukavat päivät ja hyvät viikonloput, arvoisat naiset ja herrat. 😊🎩🎪🤹🏼‍♂️
      Ikävä
      167
      1144
    10. Mitä muuttaisit kaivattusi

      Ulkonäössä tai persoonassa
      Ikävä
      81
      1139
    Aihe