Onnistuuko naiselta?

Anonyymi

Miten on, antavatko naiset piiskaa miehelleen? Jos niin miten ja millä välineellä? Heiluuko remmi, vitsa, vai joku muu piiska. Pystyykö nainen edes antaan riittävän kovaa kuritusta piiskalla, vai sivaltatavatko jopa kovempaa. Olisi kiva lukea naisten vastauksia.

51

3898

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä minulta onnistuu miehen piiskaus ja se sopii myös ukolle. Tosin kyseinen leikki tuli kuvioihin vasta vähän iäkkäämpänä. Olemme molemmat viisikymppisiä mutta nuorekkaita, että leikkisiä kumpikin. Pari kertaa kuukaudessa, yleensä saunomisen jälkeen käsken miestä hakeen vitsan, tai irroittaan housuista vyöhihnan. Ensin kevyesti piiskataan pakaroita ja vähitellen lisätään voimaa. Ei kuitenkaan liikaa. Kerran ollessamme mökillä, niin naapurimökkiin tulikin nuoripari kahdestaan viettään viikonloppua. Saunoivat ja ilmeisesti nauttivat viiniä hiukan humaltuen. Illemmalla heille tuli pientä riitaa ja molemmat tulivat alasti terassille. Nainen komensi miestä, että hae kunnon vitsa ja tule sitten tänne. Näky oli hauska kun nainen istui penkillä ja otti miehen polvelleen pylly pystyyn. Sitten alkoi koivuvitsa antaan napakoita lyöntejä miehen paljaalle pakaroille. Jokos uskot, kysyi nainen välillä ja lisäsi piiskauksen tahtia. Siinä itselläkin pimppa kostui ja käskin mieheni sisälle. Silloin miehenikin sai kunnon remmityksen ja kyllä kalukin oli kovana. Kunnon rakastelu kruunasi illan. Kuten varmaan nuorella pariskunnallakin. Ainakin aamulla kuhertelivat niin rakastuneina ja pussailivat.

    • Anonyymi

      Minä naisena hoitelen miehen piiskauksen ja joskus jopa pienellä kiukulla. Kun mies jättää töitään tekemättä jotka olen määrännyt. Ensiksi komennan ukon suihkuun ja hetken kuluttua alkaa piiskaus. Itselläni on korkokengät ja lyhyt hame eikä pikkareita jalassa. Mies on polvillaan ja nostan hametta, nuole pillua komennan. Nyt pylly ylös, pää jalkojenväliin ja nilkoistani kiinni. Sitten ensimmäinen remmin läiskähdys pakaroille ja lisää satelee. Nosta katse ylös ja katso pillua. Mitä näet? Näen maailman parhaan pillun ja ihanan naisen. Hyvä. Haluatko lisää piiskaa. Kyllä, mutta nyt sohvalla sinun polvellasi ja notkealla vitsalla sivaltaen. Laita pylly punaiseksi ja tottelen taas sinua. Rakkaani. Niin sinäkin olet rakkaani ja paras mies maailmassa. Rakastellaan aamuun asti.

    • Anonyymi

      Remmiä kyllä kestää mutta kun otetaan kumiruoska tai rottinki rupeaa olemaan ihan toiset tuntemukset. Nainen pystyy kyllä antamaan miehelle piiskauksen jos mies vain kestää ihan miehen itkuun asti.

    • Anonyymi

      Vierastan piiskan antamista koska minusta siinä on jotain liian väkivaltaista ja parisuhteessa keinotekoista.
      Pitäessäni miestäni sidottuna piiskaan joskus köyden päillä hänen pakaroitaan mutta sitä ei voi käyttää joihin toimiin määräämisenä.

      Mieheni hankki langattoman sähköimpussin antajan. Impulssipää kiinnitetään tarranauhalla kives-siitin yhdistelmän tyveen ja langattomalla ohjaimella voi antaa sähköimpulsseja. Tämä on siistiä ja hauskaa.
      Minimissään pidän mieheni kädet selän takana sidottuina siten, ettei hän ulotu itse laitteeseen.
      Jo muutaman sysäyksen jälkeen mies uskoo ketä on varauksetta toteltava.
      Sysäykset vakuttavat varsin voimakkailta.
      Joskus leikin yllätyksellisyyttä. Jätän miehen makaamaan sidotuna vuoteelle. Kaulahihnasta ja nilkoista kiinni sängyn päädyissä.
      Sätkäri kantaa olohuoneesta makuuhuoneeseen joten voin antaa sätkyjä täysin ennakoimatta.
      Mieheni ei tiedä milloin sätkähtää ja mitä sitten seuraa. Seuraa tarkalleen sitä mitä minä haluan.

      Dominaleikit tulivat kuvaan mukaan hieman alle 50 vuotisina ja tämä sähköversio on ollut käytössä vasta vajaan vuoden.
      Siistiä ja tehokasta kun ei halua pieksää.

      • Anonyymi

        Ei se piiskan antaminen parisuhteessa ole mitään hakkaamista. Lähinnä taidetta ja tietynlainen mielentila. Vaimoni on vähän yli 160 cm. pitkä ja hoikka, mutta hyvin pystyy vitsaa antaan minulle. On eri tilanteita joissa sitä piiskausta leikitään ja halutaan. Monesti vaimo on monta päivää erityisen lempeä ja tyytyväinen, kun saanut piiskata pyllyä. Tämä leikki on jopa syventänyt suhdettamme entisestään. Hauska katsoa kun hentoisen oloinen nainen seisoo vaikka koivuvitsa kädessään ja käskee minun ottaa housut pois. Pylly paljaaksi ja siihen sohvanselkänojalle vatsalle, pylly pystyyn. Vitsa sivelee ensin pakaroita ja pyllynvakoa, kunnes alkaa viuhuun kevyesti pyllynpäälle. Mites muut naiset piiskaavat ja "kurittavat" miehen vitsarakkaudella? Sillä se on rakkautta.


      • Anonyymi

        Se kuinka kovaa piiskaa annetaan on tietysti pariskunnan toiveista kiinni. Toiset tykkää rajummasta ja toiset pehmeämmästä.


    • Anonyymi

      Meillä on parhaan tyttökaverini kanssa sellainen järjestely, että minä piiskaan hänen miehensä. Monesti tulevat luokseni yhdessä ja otamme pari lasillista ennen toimitusta. Ystäväni ei halua itse suorittaa toimenpiteitä mutta katsoo mielellään, kun toinen nainen piiskaa miehensä. Asiaan ei siis liity mitään seksiä meidän väliä. Olen siis sinkku. Mies riisuuntuu edessämme jättäen pelkästään tiukan paidan päälleen. Vaimo valitsee välineet ja mies tulee vatsalleen meidän naisten polville, sohvalle pitkälleen. Pylly on valmis piiskattavaksi. Aloitan kiusotellen kuljettaen raippaa pakaroilla ja reisillä. Ensimmäiset piiskan lyönnit ovat parhaat ja mies hiukan kiemurtelee. Samalla vaimo toruu miestä, että olet ollut tuhma ja "äidit" antaa vitsaa pyllylle.

    • Anonyymi

      Olemme sen ikäisiä, että piiskan saaminen oli tuttua jo lapsuudesta ja nuoruudesta. Nyt aikuisena on siihen tullut se antaminen. Minä olen mieluummin saavana osapuolena eikä vaimolla ole mitään sitä vastaan. Hän käyttää sitä voimaa, mikä hänellä on ja jos valitan on vastaus että älä uikuta.

      • Anonyymi

        Se on juurikin noin. Kahden aikuisen välinen sopimus ja hauska leikki. Vielä kun naisella on yllään niukka seksikäs asu ja jalassa korkokengät. Kiihottavaa. Olisi kiva jos naiset kommentoisi, että mitä tuntemuksia heillä on, piiskatessaan miestään. Kostuuko paikat ja tuleeko hyvä fiilis seuraaviksi päiviksi. Parantaako myös seksielämää, kun on vaihtelua leikeissä? Lisääntyykö myös naisen vallantunne antaen lisää varmuutta, ihan arkipäivän askareisiin.


    • Anonyymi

      Kyllä minulla ainakin pimppa kostuu kun piiskaan miestäni. Monesti sanon jo aamulla miehelle, että illalla sovitetaan tuhmuudet. Sitten päivä menee mukavasti odottaen. On käyty saunassa ja nautittu oluet. Käsken miehen sohvalle pylly pystyyn ja annan remmin laulaa pakaroille. Tulee kiva tunne kun molemmat nauttii ja toimitus pysyy kohtuudessa. Miehen pylly on punainen ja itselläni pimpassa hyrrää kivasti. Joskus sen jälkeen käsken miehen eteeni polvillaan ja komennan nuoleen pimpan, kun itse istun sohvalla. Rakastelu on kiihkoa täynnä lopuksi. Lempeä kuritus pitää lemmen roihussa ja miehen kuosissa. Pitäiskö pyytää joskus mieheltä vitsaa omalle pyllylle?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Minäkin oletin aikaisemmin, ettei nainen voi miestä piiskata. Vaikka olin sitä kyllä halunnut tehdä. Ajatus oli jotenkin kiihottava ja samalla myös hymyilytti. Kunnes kerran asia ratkesi kuin vahingossa. Olimme kinastelleet miehen kanssa jostain asiasta, kunnes tokaisin, että sietäisit saada piiskaa. Mies siihen, että mikset anna. Hetken kesti kunnes sanoin, että hae koivuvitsa ulkoa heti. Tänne se vitsa ja samalla avasin miehen vyön, pudotin housut alas. Samalla vauhdilla kiskaisin alkkarit nilkkoihin, nojaa sohvaavasten, työnnä pyllyä taaksepäin. Siitä alkoi vitsominen ja miehen "kuritus". Jälkeenpäin mies kertoi haaveilleen juuri tuosta. Nyt se on meidän yhteinen mukava leikki.

    • Anonyymi

      Onpa kivoja kirjoituksia miten miestä piiskataan. On saatu miehen kanssa hyviä vinkkejä ja rohkaisua omiinkin leikkeihin. Onkohan nykyisin useimmin se, että nainen on se joka piiskaa? Tosin joskus kuumottaa ajatus myös toisinpäin. Mies ottaisi polvelleen ja vetäisi pikkarit alas. Miltä tuntuisi kun koivuvitsa naputtelisi pyllyyn. En ole saanut lapsena vitsaa. Voisi olla kiihottavaa olla miehen polvella, pylly pystyssä eikä pääsisi pois. Onko naisia jotka tämän on toteuttanut? Oliko kiihottavaa, vaikka vähän sattuikin.

    • Anonyymi

      Ei liene ihme, että erilaiset piiskat ovat yleisimpiä "välineitä", mitä leikeissä käytetään. Ja kun hautoo jotain fetissiä tarpeeksi kauan ja tulee pakottava tarve sen toteuttamiseen, käy niin kuin eräälle kävi: Hän johdatteli kuuskymppisen anoppinsa kanssa puheet entisaikoihin ja kertoi lopuksi, että yksi asia on jäänyt kokematta: piiskaa en ole koskaan saanut. Ja voisiko anoppi auttaa asiassa, kun niin haluttaisi kokeilla. Ja anoppi sitten auttoi. Piiskaa saanut ei sitten paljastellut peppuaan muutamaan päivään. Hän sai sitten vaimonsakin puhuttua ympäri, ja nykyisin he harrastavat "lajia"

      • Anonyymi

        Sellaista tapausta ei taida olla ainuttakaan, että appiukko olisi piiskannut miniän? Vai onko?


    • Anonyymi

      Kyllä tuo on ihan tuttua, että vaimo haluaa piiskata. Siihen tuli joskus vielä sellainen outous, että vaimo pukeutuu parhaisiinsa ja meikkaa ennen piiskaamista. En sitä ihan aluksi huomannut, että ne liittyvät toisiinsa, mutta kun siitä oli kerran puhetta, niin myönsi, että tuntuu paremmalta. Kun vaimo alkaa laittautua, meikkaa ja etsii hameita, joita hän ei muuten juuri koskaan käytä, tiedän, että kohta leikitään.

    • Anonyymi

      Minä piiskaan miestäni nahkavyöllä ja ratsupiiskalla säännöllisesti.
      Olen huomannut, että mies tottelee käskyjäni paremmin piiskattuna.

    • Anonyymi

      Kateelisena lueskelen näitä kirjoituksia. Itse olen pian 60v mies. Identetiitini muuttui n.40v ja aloin kaivata piiskaa. Tuo identetiitin muutos osaltaan vaikutti avioliittoni hajoamiseen, oman sairastumiseni kautta. Nyt jo kauan ollut tervemies, etsinyt kovasti kumpania oikeaan parisuhteeseen ja toivonut kohtaavani hänet, ken kykenee vastaamaan tuohon tarpeeseeni. Piiskaa ja nauraa päälle...mutta ei..pian 20v olen tietäni taivaltanut enempivähempi yksin. Naisia olen toki kohdannut, koettanut seurustellakin mutta, tuo kaipuuni ei jätä rauhaan enkä kykene elämään kaapissakaan jos, olen suhteessa. Ei se niiden naisten vika ole, etteivät he piiskanantamista omaksi jutukseen mutta, sen tähden en voi olla suhteissakaan heihin. Ikävä on toista ihmistä, mutta lienee parempi olla yksin kuin, yrittää suhdetta, kieltää itsensä ja kuitenkin lopulta todeta. Satutin taas toista ihmistä, eikä hän ole tehnyt mitään, miksi sen olisi ansainnut. Tarpeeni on erilainen ja tiedostan sen. Pyllyyn ei satu, kun ei piiskata. Kipeää se tekee kuitenkin..

    • Anonyymi

      Piiskaaminen ja jäljet?
      Jos koivun oksilla tai vastaavalla välineellä piiskataan todella tuntuvasti eikä vain symbolisesti niin jäljet näkyvät ainakin useita päiviä. Eipä viitsisi mennä uimahallin tai kuntosalin saunaan.
      Minä suosin leveää, teräsksistä paistinlastaa jolla pystyy tuoyyamaan sietämätöntä kipua ilman kuuta jälkeä kuin useiden tuntien punoitusta käsitellyssä kohteessa.
      Aloitus varovaisesti ja hiljalleen iskuja voimistaen lyöden aina samaan kohtaan.

      Minulla jonkin asteinen sidonta liittyy huviin olipa kohteena meistä kumpi tahansa. Vaimoni on turhan varovainen lastan käsittelyssä. Hän käyttää mieluummin sidonnassa käytettyjen köysien vapaaksi jääneitä päitä. Hyvä kun jotain.

      Kivun tuottaminen ei ole meille tavoite ja tarkoitus vaan vallan välinen. Keino "pakottaa" alistettu alistajan vaatimiin toimiin. Tosiasiassa me molemmat haluamme niitä mutta "pakottaminen" antaa hyvän lisämausteen karanteeni-ikäisille vanhuksille.

    • Anonyymi

      Meillä meni nyt niin, että sain miehen antaan itselleni piiskaa. Kyllä oli hieno ja kiihottava kokemus. Hain illalla rohkeasti koivuvitsan ulkoa ja sanoin miehelle, että tänään sitten piiskaat mun pyllyn. Kävimme ensin saunomassa ja istuimme iltaa sohvalla vierekkäin, nauttien pari konjakkia. Ylläni oli läpinäkyvä paituli ja pikkarit kun otin vitsan ja ojensin miehelle sanojen, että käske minut polvellesi. Siinä polvella maatessani myös mies oli jo innoissaan. Sanoi, että nyt saat piiskaa paljaalle pyllylle ja kiskaisi pikkarit nilkkoihin. Minulla koko alapää kuumotti kun vitsa rummutti ihanasti pyllyä. Välillä oli taukoa ja mies kysyi joko riittää. Mutta halusin lisää ja pitkän vitsomisen. Nyt kiihkeän rakastelun jälkeen olen niin tyytyväinen, vaikka pylly on hiukan arka, mutta onnellinen. Miten muilla naisilla meni ensimmäinen piiskaus? Olisi kiva lukea tarinoita.

      • Anonyymi

        Meillä meni siten, että vein illalla mukanani vyöhihnan makuuhuoneeseen mukanani. Mies oli sängyssä jo valmiina minua odotellen. Katsoi kyllä vyötä ihmeissään. Minä siihen, että nyt annat vaimosi pyllyyn remmiä. Sillä haluan kokeilla sitäkin nautintoa. Mies totteli ja antoi remmistä ensin tunnustellen pyllylle. Minä tykkäsin vaikka hiukan sattuikin, mutta nautinto korvasi kaiken. Mieskin oli tavallista kiihkeämpi kun otti minut sitten takaapäin ja paukutti meneen melkoiset kyydit. Kyllä pylly sai ihanan käsittelyn.


    • Anonyymi

      Vaimo oli jo pitempään houkutellut minua, että antaisin vitsaa sen pyllyyn. Mutta en ollut tohtinut, kun luonteeni on niin hellä. Kerran sitten vaimo sanoi, että menes käymään anopille, siellä pitäisi joku taulu laittaa seinälle. Joten lähdin autoilleen ja mietin, että vaimolla on harvinaisen hyvät, sekä luottamukselliset välit äitiinsä. Saavuttuani perille anoppi avasi oven pelkässä kylpytakissa. Kertoi tulleensa juuri suihkusta. No, taulu tuli hetkessä seinälle, mutta vaistosin myös jotain muuta. Sillä sängyssä oli vyö ja koivuraippa. Siinä anoppi sanoi suoraan, että tytär on kertonut, mitä haluasi sinun tekevän näillä. Punnastuin kasvoiltani mutta anoppi sanoi, ettei tarvitse ujostella. Sillä hänkin sai aikoinaan mieheltään piiskaa ja tuntui hyvältä. Istu siihen sänkylle sanoi anoppi ja riisui aamutakin, ollen samalla alasti sylissäni. Nyt saat opetella miten nainen piiskataan oikein. Niin annoin ensin koivuraippaa anopin ohjeilla. Lopuksi remmillä ja yllätyin miten luontevasti kaikki kävi. Anoppi istui hetken vielä sylissäni antaen kevyen halauksen ja sanoi, että tuntuipa hyvältä. Teeppä sama vaimosi kanssa. Se lujittaa entisestään suhdettanne. Niin tosiaan tapahtui.

    • Anonyymi

      Meillä oli siten, että naapurin ihana leskirouva pyysi vaimoni kahville muutama vuosi sitten. Siellä oli sitten tullut puheeksi seksi ja sen eri ilot. Rouva kysyi suoraan vaimoltani, että oletkos vielä piiskannu miestäsi? Vaimo hiukan hämmentyen vastasi, ettei edes osaa sitä tehdä. No, minä opetan vastasi rouva. Otetaan molemmat vaatteet pois ja tulet tänne syliini. Rouvalla oli käsissään jo lyhyt ja tukeva remmi. Vaimoni suostui rouvan polvelle ja tunsi miten ensimmäiset remmin napautukset tavoitti pakarat. Rouva samalla selitti, miten kovaa ja tähän pyllyn vahvempaan kohtaan, voi antaa reippaammin remmistä. Siihen pyllynreijän kohdalle josta menee herkät hermot syvemmälle. Se tuntuu piiskattavalta parhaalta paikalta. Minäpä kosketan pimppaasi onko se kostunut. Onhan tämä ihan kiihottunut, saanko hieroa klitorista. Pitele vain, oli vaimoni sanonut yllättäen. Lisäksi rouva antoi lisää remmistä pyllyyn ja kohta vaimoni oli saanut elämänsä voimakkaimman orgasmin. No, nyt voit myös mieheltäsi pyytää samaa. Vaimo kertoi koko tarinan minulle sitten kotona arkailen ja kysyi oletko vihainen. En tietenkään ole kultaseni. Nythän meillä on uusi leikki molemmille yhdessä. Hauskaa on ollut!

      • Anonyymi

        Eilen illalla tapahtuikin hiukan erikoisempi piiskaus. Sillä vaimo oli kutsunut leskirouvan kylään, koska tällä oli yksi pyyntö. Haluaisi vielä piiskata miehen kun siitä on niin pitkä aika, kun saanut nauttia siitä ilosta. Halusin olla rouvalle mieliksi ja vaimokin oli innoissaan, kun katseli miten "poika" piiskattiin. Olin alasti sänkyllä vatsallani kun nainen sanoi, että nostas "poika" pylly ylös. Rouva käytti remmiä tosi taitavasti ja hetken päästä tarttui myös jäykistyneeseen kaluuni kiinni. Siihen oli saanut luvan vaimoltani. Lopuksi halusi, että menin vielä naisen polvelle pitkäkseni. Siinä siveli pyllyäni ja sanoi miten ihanalta tuntui koko toimitus. Sekä katsella alastonta miestä. Leskirouva on itse niin ihana, että mieluusti annoimme vaimon kanssa hänelle tämän ilon. Olihan rouva itse opastanut vaimoni näihin iloihin.


    • Anonyymi

      Ohhoh. Vai että onnistuuko? Oma vaimoni piiskaa minut säännöllisesti oli siihen syytä tai ei. Yleensä ei ole muuta syytä kuin ruodussa pitäminen koska tottelen aina jo pientäkin vihjausta siitä kun vaimo haluaa minun jotain tekevän. Meillä on lapsiakin mutta nykyään vaimo hoitaa piiskauksen kun lapset on laitettu nukkumaan ja käyttää pallokapulaa suussani etten huuda kivusta liian kovaa. On ratsupiiska, lämmittelyyn tarkoitettu hapsupiiska, rottinkikeppi ja iso nahkainen härkäpiiska. Kaikkia vaimo käyttää taitavasti ja armotta. Lyöden todella kovalla voimalla jopa palleille ja ihan kaikkialle kehoon. Usein piiska sessio jatkuu kunnes kellarissa aivan kirjaimellisesti veri lentää. Vaimo selvästi saa kiksit koska kostuu touhusta aivan mielettömästi. Usein piiskauksen jälkeen vaimo istuu naamalle ja oikein jyystää pillua naamaani. Joskus olen kysynyt miten uskaltaa lyödä niin kovaa myös suoraan palleihin ja mulkkuun. Vaimo vaan nauraa ilkikurisesti että lapset on jo tehty. Jos multa menee vehkeet rikki niin panohommiinhan niitä on tarjolla joka miehellä.

    • Anonyymi

      Tässä oli muutama tosi hyvä kirjoitus. Itse saan vaimolta remmiä silloin tällöin ja usein vain jos pyydän. Haluaisin säännöllisesti.
      Minulle, joka olen liiankin vastuuntuntoinen ja huolehtiva, se merkitsee paljon. Siis, fyysinen kipu rentouttaa ja vastuu siirtyy piiskaajalle.
      Meillä käytössä 10 sarjan iskut. Kaksi ensimmäistä sattuu kyllä, mutta sen jälkeen seuraavat 8 sarjaa ovat pelkkää nautintoa.

      • Anonyymi

        Jatkan vielä, että tuo piiskaaminen liittyy myös muuhun seksiin. Eli varma piiskaus on edessä kun vaimo on käynyt vieraissa. Vaimo nai vieraita nykyään harvemmin, vaikka toivoisin enemmän. Tämä on siis minun haluni. Samalla minulta poistuu paine vaimon tyydyttämisestä. Ja saan näin tupla kiihoituksen, vaimo nolaa minut, ahdistun ja lopuksi kiihotun kun hän kertoo panemisistaan. Ja sitten kliimaksi eli kunnolla remmiä ja sen päälle rakastelu.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olipa hienoja kirjoituksia ja myös yllättäviäkin kokemuksia.
      Meilä meni pitkään ennen ensimmäistä kokeilua josta nyt aikaa kuukausi ja olemme lähes viisikymppisiä.
      Nuorekkaita sekä edelleen umpirakastuneita naisena kuitenkin haluan, että mies antaa vitsaa ja tykkään asetelmasta.
      Uusi ihana aikuisten leikki tuli melkein yllättäen yhteinen ilo ja hauskuus.
      Vinkkejä otetaan vastaan mikäli pariskunnat haluaa kertoa miten heillä toimitaan, yhteisymmärryksessä?

    • Anonyymi

      Meillä vaimo piiskaa oikein mielellään, vaikka monesti päivässä. Tavallisesti kuitenkin aamuisin, lähes joka päivä.

    • Anonyymi

      Rouvani on Aikamoinen Matami mimmi Kokoa52 Leveälantio ihanat pulskat Reitet Pystyy Piiskaamaan JaRemmittämmään koviakin Selkäsaunoja pukeutuu paitaan,pikkareihin kun vie minut makkariin ottamaan Vitsaa Tai Remmiä Aluksi pikku Suukottelut sitten syliin pitää landiostani kiini pysyn sylissä antaa kovasti vitsaa pakaroitakirvelee kerran vuodessa Remmitään minut Pylly on lujilla Tässäleikissä minut piiskataan kerran kuukautessa kestä vitsomiset vasta painoksi Rouvani on Hyvä antamaan Namuaan.

    • Anonyymi

      Olimme Olleet Puolivuotta Avioliitossa Rouvani Otti Varkkuhameestaan vyön Otti kätestäni kiini kysyin mikä nyt saat selkäsaunan Vei minut makkariin riisui otti syliinsä antoi remmiä Pakaratpunoitti tästä alkoi meillä Vitsan,Remmin käyttö annamme toisillemme tarpeen vaatiessa pikkupiiskauksia,ja pitkiäremmityksiä.

    • Anonyymi

      Minä saan vaimoltani, arvon rouvaltani piiskaa ja kuritusta säännöllisesti. Saan, jos olen rouvani mielestä käyttäytynyt huonosti, ollut siis tuhma, tai jos hän katsoo sen muuten tarpeelliseksi.
      Kun rouvani ilmoitta että on selkäsaunan aika ja käskee ottamaan pyllyn paljaaksi, minun kuuluu nöyrästi totella ja toimia käskyn mukaan.
      Kuritusvälineinä meillä toimivat erilaiset, erikokoiset harjat, remmit ja kesällä lähimetsiköstä hakemani pajuvitsat.
      Joudun itse hakemaan kuritusvälineen, polvistumaan rouvani eteen ja pyytämään piiskaa paljaalle pyllylleni.
      Useinkaan itku ei ole kaukana. Hän piiskaa säälittä ja armotta.
      Kurituksen jälkeen tai joskus jo ennen sitä, joudun pukeutumaan ns. häpeäasuun. Mustaan tai punaiseen pitsibodyyn tai pinkkeihin stringeihin ja rintaliiveihin. Ja menemään seisomaan nurkkaan tai keittiöjakkaralle leskelle olohuonetta. Siinä seison hepeneissä /naisten seksikkäissä alusvaatteissa rouvani katsellessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yhteistuumin ollaan todettu, että "pyllylle piiskaaminen" ei ole väkivaltaa, vaan leikkiä.

    • Anonyymi

      Hei! Om­­­a str­­eam. Sisää­nkäynti k­­­aiki­­lle, jotk­­a haluav­at pi­­­tää ha­uskaa 👉 http://allyak.com/H/E8x9K3

    • Anonyymi

      Jatkoa. Minulla on vaimoni, arvon rouvani asettamat tiukat säännöt, joita minun tulee noudattaa pilkulleen. Jos en tee niin, seuraa rangaistus. Niitä ovat esim.
      Vuoteen petaaminen
      Tiskaaminen heti ruokailun jälkeen
      Ruuan valmistaminen ja tarjoilu
      Siivous
      Luvan kysyminen jos haluan lähteä ulos. Lupaa kysyttäessä on mentävä polvilleen
      Kiroilukielto. Ehdoton. Jos kiroilen, arvon rouva pesee suuni saippualla.
      Pornosaittien katselukielto. Myös täysin ehdoton.
      Kun meillä tehdään vähän isompi siivous joudun pukeutumaan nöyryyttävään sisäkön asuun.
      Ja jos on siivottu huonosti, "sisäkkö" saa piiskaa paljaalle pyllylleen. Jonka jälkeen joudun siivoamaan uudestaan.

    • Anonyymi

      H­ei! Oma str­­­eam. Sisäänkäynti k­­­aiki­­­lle, jotk­­­a haluavat pitää hauskaa 👉 http://1lingo.com/H/F0n3O1

    • Anonyymi

      Pystyy Antamaan Siinä missä mieskin Annamme toisillemme VitsaaJa Remmiä Vitsaa noin kerran kuussa Remmiä parikertaa Vuotessa olen ehkä aktiivisempi antamaan miheni saa useammin tykkää tulla reisilleni ottamaan vitsaa selkäsaunan jälkeen suukottelee,halaa seexsiä ei liity tähän. Nim.Piiskaava Akka.

      • Anonyymi

        Saan Vitsaa Vaimoltani Melko säännöllisesti Remmittää muutamankerran Vuotessa Pystyy Antamaan Koviakin Selkäsaunoja Pakarat on lujilla kun innostuu Remmittämään .


      • Anonyymi

        Annoin Eilen Miehelleni Remmiä Pitkän Kaavanmukaan Valitteli Aamulla Peränsä olevan hellänä Vieläkin annoin loppu vaiheessa 50 lyöntiä Paksullaremmillä varmasti tuntui.


    • Anonyymi

      Olen Antanut Remmiä,Vitsaa Kullalleni Pystyn Antamaan Yhtäkovia Selkäsaunoja Tarvittaissa Olen antanut parikertaa molemmilla kovan löylytyksen 15vuoten aikana olen ehkä aktiivisempi otan kullan paljaillereisilleni ottaa mielellään piiskaamme5-6kertaavuotessa Remmiä Tarpeen mukaan.

    • Anonyymi

      Ihan yhtälailla nyrkkinaintia kuin mies naiselle. Sitä vaan mietin kestääkö paikat, mutta se on jokaisen oma asia mihin suostuu. Naisen pillu kestää kyllä talouspaperirullan kokoisen kahvipaketin kovan jutun, mutta miehen tai naisen peräaukko tuskin kestää!

    • Anonyymi

      Pystyn Antamaan koviakin Selkäsaunoja Annan Mieluummin pitkiä helliä selkäsaunoja Vitsalla 10-20minutin annan landiolle,reisille alapää on punainen,rantuinen Remmitään Peräpunaiseksi.

    • Anonyymi

      Mulle muija antaa tysonin kokosta nyrkkiä juopottelu retkien jälkeen. Kankkunen on sen jälkeen pikku juttu.

    • Anonyymi

      Rouvani on Sellainen Harmaa Toimisto Hiiri Leveäpyllynen lyhyt lättänä Vaimona Varmasti Maailman Parhainpia antaa selkäsaunoja VitsallaTai Remmillä tarvittaissa

      • Anonyymi

        Olin Eilen Rouvani Pulskien Reisienpäällä ottamassa Remmiä.


    • Anonyymi

      Meillä se on ihan vakiintunut tapa, että vaimo piiskaa, ja jos en muista pyytää, niin muistuttaa, että mikä on unohtunut.

      • Antaisiko minullekki.


    • Anonyymi
      UUSI

      Joskus meillä nämä leikit menee aika rajuiksi. Vaimo piiskaa minut, kun suostun, että saa nussia vieraita.
      Vähän aikaa sitten vaimo kysyi, tahdotko illalla piiskaa? Se tarkoittaa, että käy nussimassa vieraan miehen kanssa. Tietenkin tahdoin.
      Kävi kuitenkin niin, että vaimo tuli vasta aamulla kotiin. Minä huomautin siitä, vaimo raivostui, riisui päällysvaatteet, jäi vai musta korsetti, mustat sukat ja korkokengät. Vaimo tuli eteeni, veti lintsareita poskilleni ja huusi, senkin surkea tuhkamuna, mun täytyy hakea kyrpää vieraista, häpeä, eikö sua nololta kun annan pillua tuolla kaupungilla kymmenille äijille, me nauretaan sulle kun ne panee mua, haluatko turpaan? Vaimo lyö ja potkii, haukkuu, sitten otan vaatteet pois ja hae tukevan mahkavyö, annan se vaimolle. Vaimo menee vielä nojatuoliin istumaan ja levittää jalkojaan, katso nyt kunnolla nussittua pillua. Häpeä ja kiihotus on valtava. Menen polvilleni lattialle, työnnän pyllyä tarjolle ja saan hirveän selkäsaunan, varamaan sata iskua. Koko ajan vaimo haukkuu ja kehuu muiden kyrpiä.
      Kun piiskaus loppuu nousen ylös, vaimo on leppynyt, hymyilee ja halaa. Kertoi, että suostui viiden miehen nussittavaksi ja ne pilkkasi ja huoritteli koko ajan, pani koko yön ja haukkui minuakin. Olihan se ihanaa huorata kunnolla vaimo sanoi, mutta kun tuli kotiin ja näki minut kiimaisena suuttui, mutta nyt kun sai purkautua olikin tyytyväinen. Vaimo sanoi, nyt saat naida minua hellästi huorapilluun, mutta kerro ensin yksi asia.
      Sanoin, saat tehdä pillullasi mitä haluat, minä häpeän, anna kenelle haluat, minua pitää kuitenkin rangaista aina ankarasti.

    • Anonyymi
      UUSI

      Saanko yllä olevaan kommentteja? Kiitos..

    Ketjusta on poistettu 35 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3170
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2214
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1624
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      76
      1112
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      941
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      904
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      900
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      815
    10. Rahtari s salmi

      Onkohan jutussa perää että kylän tyhmin rahtari on palanut ratista
      Suomussalmi
      8
      795
    Aihe