Suomiko oikeusvaltio ?

Anonyymi

Onko Suomi peräänkuuluttamansa oikeusvaltio ?

Siinäpä vasta kysymys ... saa nähdä kun Merkkel kysyä päräyttää päämisteriltämme Sanna Marinilta EU-kahvipöydässä että kuinkas ne SUOMEN oikeusvaltioasiat toteutuvat kun ulkoministerin todetaan rikkoneen lakia ja siitä huolimatta hän nauttii hallituksen luottamusta ?

Varmaan sillä hetkellä menisi Sanna Marinilta pulla väärään kurkkuun, tulisi yskäisy ja pääministerillemme tulisi taas kiire koronakaranteeniin :)

Että ei kannattaisi kauheasti kailotella oikeusvaltion perään jos oman maan asiat ovat tällä tolalla !

Luulisi että presidenttimme puuttuisi asiaan pontevammin, onhan hänenkin mietittävä selitys asiaan, jos vaikka Putin pirauttaisi ja vihjaisi että ei ne suomenkaan oikeusvaltioasiat ihan päivänvaloa kestä :)

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt on tullut uudet hoetut sanat valtapoliitikoita ja heidän hyvävelijäseniltään; puolustellaan juridiikalla ja ei saa politisoida.
      Täysin lapsellista ja naurettavaa, tuolla sitoa kansanedustajien käsiä ja estää eduskunnassa äänestämästä Haavistoa asiassa.

      Kansa on äänestänyt kansanedustajat eduskuntaan politikoimaan eli ajamaan kansan asioita!!! Onko meillä kansanvalta vai pienen hallituspuolue-eliitin valta eduskunnassa?
      eli toimiiko kansanedustajat kansan tuntojen, oikeuden ja arvomaailman mukaan?

      Pieni puolueiden ja heidän tukijoidensa diktaattorimaisuus on tehnyt Suomesta demokraatti ja oikeusvaltio vitsin!! Vitsin teki myös Suomen vapaasta lehdistöstä; pitää antaa kurinpalautus, kun menivät kirjoittamaan ikävästi valtapuolueista. Politisoituneesta oikeusjärjestelmästä!

      Missä ihmeessä luuraa valtiotieteen tai juridiikan puolueettomat asiantuntijat?
      Oikeusaltion ja kansanvallan rapautuminen ei näytä liikuttavan. Odotetaanko, että mekin saadaan oma pikkustalinimme, joka karsii omaa väestöä ideologiansa mukaan kovalla kädellä?

    • Anonyymi

      Tuskin Sannalla pulla väärään kurkkuun menisi sillä sehän pitäisi Merkelille luennon Suomen koronan hoidosta ja muistuttaisi että Suomi antaa EU:lle 6 miljardia sekä kannattaa näitä EU:n oikeusvaltioperiaatteita.

      Tässä vaiheessa Angelakin ymmärtää että eihän sitä nyt mihinkään epäolennaisiin asioihin pidä puuttua vaan päämääränä EU:n valtaa pitävien yhteinen rintama on niin tärkeä että se kyllä pyhittää keinot!

    • Anonyymi

      Sanna tohkeissaan kehuisi koronanhoidon onnistumisen johtuneen hallituksessa keksitystä ideasta, velvoittaa yli 70-vuotiaat karanteeniin ja pysymään loitolla muista ihmsistä. Ikäperusteista karanteenia ei mainita perustuslaissa eikä tartuntatautilaissa mutta meidän arvopohja ja oikeusvaltio periaate pakotti ikärasismiin ja saattamaan yli 70- vuotiaat eri asemaan muihin nähden. THL:n Mika Salminen yritti mäkättää että hallitus meni liian pitkälle ja oikeuskansleri mäkätti ettei hallituksella ollut oikeutta velvoittaa karanteenia. Hallitus ei mäkättäjistä piittaa eikä kiinnosta vanhusten yhdenvertaisuudesta, mutta jos Unkarissa tekevät samoin,silloin kyllä suututaan kovasti.

      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe