Kiellettävä kaikki

Anonyymi

Jos saisin päättää, kaikki alkoholin myynti ja käyttö kiellettäisiin välittömästi ja lainrikkojille annettaisiin välittömät kuolemanrangaistukset.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juuri niin , alkoholi sopii paremmin teknilliseen käyttöön liuottimeksi kuin aivosolujen yhteyksien liuoituksella katkaisuun ja sopii myös polttoainekäyttöön ja jäätymisen estoaineeksi tuulilasispesunesteessä .

    • Anonyymi

      Ihan samalla lailla pitäisi kieltää Euroopasta muinaisten juutalaisten satujen levittäminen. Hölmöt on rakentaneet mahtavia "rukoushuoneitakin" näille aasialaisille "kristityille".

    • Anonyymi

      Sitten sinulla mökkihöperöllä olisi paljon kuopattavaa muutaman kaverisi kanssa.

    • Anonyymi

      Maailmanlaajuinen kieltolaki tarvittaisiin ja alkoholinvalmistuksesta huumausaineeksi tarvittaisiin rangaistukseksi kuolemantuomio jos maan laki sallii muutenkin kuolemantuomion tai elinikäinen kuolemaan asti jatkuva elinkautinen vankeus . Alkoholi on syöpävaarallinen työpoissaoloja , mielenterveyshäiriöitä , väkivaltaa , rähinöintiä ja kurjuutta aiheuttava huumausaine .

    • Anonyymi

      Muuttakaa musumaihin, islam taitaa tosin tappaa paljon enemmän, samoin kovat huumeet. Viisaat osaa käyttää alkoholia järkevästi, tyhmät tarvitsee kieltoja.

    • Anonyymi

      Miten musumaista käsin Suomi ja muut ei Islamilaiset maat raitistetaan ja mitä me siellä tehtäisiin kun emme kuulu sinne , kas siinä pulma . Suomellakin oli erittäin kunnioitettava perinne kieltolaista mutta silloin sitä ei valvottu riittävän ankarilla rangaistuksilla ja annettiin turhaan periksi kännittelijöille niin lopputulos on tällainen , hyhhyh haiskahtava ja laattaava kauhistus .

    • Anonyymi

      Taas näitä kieltäjiä. Ensvuonna nousee jälleen alkoholivero.

      Tiedättekö mitä tarkoittaa? Eli kun korona on ohi alkaa jälleen viinaralli Viroon ja Latviaan ja sinne menee alkoholin verotulot. Kohta käy niin, että veronkortuksesta ei ole enää mitään hyötyä. veronkortus on verotulojen lasku.

      Ulkomailla mm. Saksassa ja Espanjassa käydessä ihmettelen miten siellä suhtaudutaan alkoholiin niin erilailla kuin suomessa. Kaikkia alkoholia saa ruokaupasta paljon halvempaan hintaan eli kevyemmällä verotuksella kuin täällä. Miksei siellä ole suomen tapaisia kieltäjiä? ja alkoholin veron korottajia kuin täällä?,

    • Anonyymi

      Muutama olut tai lasi viiniä. Ei ole mitään haittaa yhtään mihinkään. Se on sitten voi voi jos muutama proseentti suomalaisista ei osaa käyttää alkoholia oikein eli sivistyneesti.

    • Anonyymi

      Suomalainen joka ei ole juoppo juo kuin etelämaalainen alkoholisti eikä edes sammu vähällä vaan jatkaa ja jatkaa kun alkuun pääsee ja juo ja jos sitä saisi vapaasti Suomi olisi pelkkiä rappioalkoholisteja täynnä , viina kun antaa suomalaiselle sellaisia fiboja ja fiboista riippuvuutta jota monikaan kansa ei viinasta saa . Saa sitä siellä kaupasta , käyttävät viinaa ja viiniä ruoan valmistuksessa ja vahvaa oluttakin mutta ruoka ei sisällä alkoholia kun kuumentavat alkoholin pois , mauste alkoholi eri muodoissaan heille on , niin liharuoassa kuin imelissä ruoissakin , leivonnassa ja keitossakin . Heissä on myös hyvin vähän "superkännääjägeenejä" joten sekin selittää asiaa . Asia tuli jo vuosisatoja sitten selväksi Suomessa nimismiehien , käräjien ja papiston kautta ja viesti meni hallinnolle viimeistään sitä kautta jos omat alkoholihavainnot olivat vajaavaisia . Siis vapaa alkoholi ei sovi Suomen kansalle kun suomalaiset ovat suomalaisia .

      • Anonyymi

        Ei kaikki ole samanlaisia kuin sinä. Itse asiassa vain arabeilla tutkitusti huono viinapää ja keski-eurooppalaiset juo enemmän kuin suomalaiset.


    • Anonyymi

      Suomessa kun on korkea alkoholivero ja virossa ja muualla paljon kevyempi aiheutaa vaan sen, että vero valuu muihin maihin. Eikä EU:n vuoksi tätä voi mitenkään estää. Alkoholi kuuluu myös tuotteeseen joka liikkuu vapaasti eu:n sisällä. Eikä suomi voi tätä mietenkään kieltää.

      Virosta haetaan valtaviä määriä kotiin varastoon ja sitten sitä juomaa vasta onkin.

      Ensvuona nousee jälleen alkoholivero. Miten taas vaan suomessa?
      Miten on mahdollisista, että mm saksa vuodesta toiseen menee samalla kevyellä verolla?

      Viro yritti lähteä suomen tapaiseen veron korotteluun mukaan, mutta virossa se ei toiminut, Alkoi valumaan laviaan liikaa verotuloja.

      No suomessa nyt tuo 80km meri hidastaa vähän rallia. mitenköhän kävisi jos virolla olisi maaraja suomen kanssa tai joku venäjä olisi eu maa jonne pääsisi ilman viisumeita. Veikkaisin, että silloin nää joka vuotiset alkoholin veronkorottelut ei toimisi. Tarpeeksi kun vaan jengi jakasi virosta hakea. Niin silloin suomen tiukkapipoisten alkoholivastustajienkin olisi pakko laskea veroa. Miten niitä aina pääsee eduskuntaan. Joka kerta on joku alkoholin verokorottaja. Kaksi vuotta sitten vähän höllennettiin kun vapautettiin 5,5% juomat, mutta eipä se paljon auttanut kun päälle lätkäistiin veronkorotukset jotka eivät halventaneet hintoja.ja ensvuonna taas nousee. pöjän homaa. Pöjän homaa juuri siksi, että muut EU maat ei seuraa perässä mja suomi tekee tän täysin yksin.

    • Anonyymi

      Täytyy vain neuvotella erityisrajatarkastukset , alkoholin matkustajatuontirajoitukset ja lisätullimaksut suomalaisille EU:ssa ja Suomi raitistuu . Hyväksytyksi saamiseksi tullimaksut luovutetaan tietenkin EU:n valitsemaan käyttöön . Valvonnallahan tuonti saadaan kuriin ja vaikkapa täydellinen kieltolakikin .

      • Anonyymi

        Vai, että oikein kuolemanrangaistus. Eipä paljon ihmisiä henkiin jäisi jos sun kalataisia ihmisiä olisi eduskunta täynnä. Ei se alkoholi nyt niin vaarallista ole, että sitä pitää noin hanakasti lähteä kieltämään. No on tässä sentään se hyvä, että näitä lakeja voi tehdä vain suomen rajojen sisälle.

        Jollaikin suomalaisialla on näköjään myös kieltolaki geenejä. Eipä löydy näitäkään ulkomailta.

        Täytyy vain neuvotella erityisrajatarkastukset , alkoholin matkustajatuontirajoitukset ja lisätullimaksut suomalaisille EU:ssa ja Suomi raitistuu

        Ei toi vaan onnistu. Kovasti on varmaan jotain tälläistä yritettykin, mutta EU on puuttunut siihen. Onneksi ollaan eu:ssa. Muuten tällä olisi varmaan nyt ihan älyttömän kallista alkoholia jos ei oltaisi eu jäsen maa.

        Onneksi myös eri maissa on erillainen lainsäändtö. Kunhan korona menee ohi matkustaan taas espanjaan jossa olut 0,33 maksaa 0,2€ ja viinipullo 3€


    • Anonyymi

      Rapaa saa juodakseen etelämaissa sillä hinnalla mutta laatu maksaa sielläkin . Valmistusvirheellistä tuoretta rapaa josta ei ole joskus edes hiivaa laskeutettu juotetaan suomalaisille ruokatarjoilussakin heti ensimmästen pöytiin tarjoiltujen " parempien" talon viinien jälkeen kun arvioidaan ettei makuaisti toimi suomalaisilla enää ensimmäisen lasin jälkeen ja ruoka sotkee loputkin siitä ja ravan juonnista saa sitten moni löysän vatsan kun se ei ole edes muinaisen muurahaispesässä hapatetun suomalaisen kiljun vertaista mikrobiologisesti . Mitä taas kieltolakiin tulee , katukuvakin kertoo etenkin tiettyyn kellonaikaan että se olisi hyvinkin tarpeellinen ja suomalaisissa kdeissa tapahtumat vahvistavat tarpeellisuuden .

    • Anonyymi

      Kiellolla veisit myös meidän tarjoilojoiden työpaikat!

      Nytkin huonosti töitä bubeissa kun saa olla vaan 23 asti auki ja vuoroja on karsittu ja työntekijöitä lomautettu, Toivottavasti sentään päättäjät palauttavat koronan jälkeen ne aukioloajat jotka oli ennenkin.

      No ole onnellinen, että alkoholiveroa nostetaan taas.
      Mikä järki tässäkin on? Viinaralli kiihtyy taas aivan varmasti kun rajoitukset poistuu ja verotulot valuu viron ja latvian hyväksi. Onneks on tää eu. Muuten tässä maassa olis ihan varmasti alkoholi älyttömän kallista jos vois tehdä tuontirajoitukset. Onneks eivät voi!

      • Anonyymi

        Sehän on älyttömän kallista nytkin useimpiin maihin verrattuna ja täysin kohtuuttoman kallista baareissa ja ravintoloissa. Ellei omistajat olisi niin ahneita niin ihmiset tulisi aikaisemmin ja kauppa kävisi paremmin. Nyt ne joilla varaa edes käydä, juovat paljon pohjia kotona ja käyvät harvoin, vain pieni osa nuorista käyttää kaikki rahansa baareihin tai on varaa tuhlata vapaasti.

        Miksi niiden pitäisi edes olla läpi yön auki, voi mennä vaikka klo 20 ja lähteä 00 jälkeen pois normaalistikin. Eikö Suomessa uskalla juoda aikaisemmin kuin juopot vai onko se pelkästään hinnastta kiinni, etelän maissa juodaan tasaisemmin koko päivän.


    • Anonyymi

      Kiellä itsesi homonatsi!

    • Anonyymi

      Samaa mielipuolta. Olin tosissaan vähällä antaa joululahjaksi Alko mittarit molemmille sisaruksille, jotka autoilee aamuvuoroon, mut se ei estä viinilasiin tarttumista edellisenä iltana. En ole veljeni vartija, kuten sanonta kuuluu, mutten hautajaisiinsakaan halua! Itse olen ajokortiton, joten mun ei väliä jos oisin holtiton... Perheetönkin kun oon. Yksinäisyyteen on onneksi muitakin lääkkeitä kuin Alkon tuotteet.

      • Anonyymi

        Kotiviini paljon halvempaa ja parempaa, hyvin pulputtaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2606
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1143
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe