Näin kun vaimoani pantiin isolla

Anonyymi

Vaimoni oli löytänyt ison kyrvän.
Olin luvannut että jos hän löytää oikein ison hän saa nussia miestä koko yön mielellään meillä kotona.
Pääsin katsomaan ja hieromaan liukkaria vaimon pilluun ja vähän lämmittämään ennen isoa venytystä. Sovittiin että mies tulee seuraavana perjantaina ajan kanssa panemaan vaimoa.
Miehen kyrpä oli paksumpi kuin vaimoni ranne ja tatti oli kuin vaimoni nyrkki, aivan mieletön aisa siinä oli vaimoni pillu pinkeenä ja oli vähän aikaa auki panon jälkeen ennen palautumista

22

9717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lupasin vaimolle luvan ryhmäseksiin jos lomamatkalla löytyy kivoja kavereita. Kahden viikon reissulla löydettiin neljän miehen kaveriporukka jota saatiin mukaan meidän aparttementtoon. Panivat vaimoa koko viikon. Pillu ei tarvinnut luikkaria. Niin liukas oli ihan luonnostaan. Peppuun sain kyllä laittaa liukastetta miesten nussiessa sinne. Itse en peppua ole vaimolta koskaan saanut.

      • Anonyymi

        Älä nyt oo niin jyrkkämielipiteinen. 😅
        Jospa aviomiehen libidosta viim. käyt.pvä. jo mennyt, mutta rakastaa vaimoaan ja haluaa hänelle hyvän seksielämän??


      • Anonyymi

        Muutama kuukausi kotiinpaluun jälkeen ajattelin pistäytyä vaimoni työpaikalla. Pyytäisin vaikka kahville kaupungille. Kävelin ulko-oven lähellä olevien neukkareiden ohitse. Järkytys meinasi viedä jalat alta. Nuo neljä sattumalta tapaamaamme Raskalaista urheilijaa istuivat neukkarissa kaikessa rauhassa henkilökunta laput kaulassa.


    • Anonyymi

      Varattu nainen antaa ja nauttii parhaiten kun oma mies ei paikalla.

      • Anonyymi

        1sinä jaksat jauhaa paskaa ja me muut nautitaan kiimaisen naisen pillusta oikein kunnolla.
        Onhan se ärsyttävää kun jäät aina ulkopuolelle kaikista nautinnoista.
        Kaikkea hyvää sinulle kuitenkin jatkossa.


      • Anonyymi

        Ei ollenkaan. On se senverran harjoitellut.


      • Anonyymi

        Vieraat miehet antavat oikein kunnolla jos oma mies mukana. Se on luonnon lakiettä vieras panee pikkaisen paremmin kun oma mies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vieraat miehet antavat oikein kunnolla jos oma mies mukana. Se on luonnon lakiettä vieras panee pikkaisen paremmin kun oma mies.

        Vaimolle ainakin vieras maistuu paremmin kuin aviokyrpä. Uutuuden viehätys kiihottaa. Onneksi vierailla on ollut usein isompi kuin minulla. Se on minulle tärkeä juttu. Olo on kiihottavan alistunut kun iso kyrpä tekee työtään vaimon pillussa. Oman pienen kalun työntäminen vaimon isolla väljäksi naituun ja spermattuun pilluun on kiihottavinta.


    • Anonyymi

      Vaimoni käy vakituisesti naimassa vieraiden miesten kanssa, kun sopiva mies löytyy. Hänellä on kriteereinä, että mies on isokokoinen ja todella hyvin varustettu. Viimeisin taitaa olla paras kaikista. Todella kiihottavaa katsella, kun hän laittaa itseään valmiiksi iltaa varten ja tuoksuu hyvältä kauniina. Sitten illalla tulee viesti, että tulen hakemaan sut 15 min päästä. Silloin nainen kysyy, että haluatko koittaa pillua ennen kuin lähden? Tottakai haluan. Sormet menevät helposti tiukkaan pilluun, koska se on valmiiksi läpimärkä. Sitten nainen lähtee ja sanoo moikka silmää iskien. Sietämätöntä odotusta aamuyöhön ja sitten hän tulee makuuhuoneeseen kotona ja kertoo yöstä. Hän kertoi viime kerralla, että menivät melkein heti makuuhuoneeseen, kun pääsivät miehen luo. Ensin hieman suutelua ja sitten vaatteet pois. Vaimo kertoi, että meni selälleen sängylle ja tuntui, että hänen pillunsa on reisiä myöden märkä. Mies oli tullut päälle ja suudellut samalla, kun oli työntynyt hitaasti sisälle. Vaimo sanoi, että sen ihana iso kyrpä meni tajuntaan asti, kun työntyi sisälle hitaasti puolen vuoden tauon jälkeen. Ensimmäinen kerta oli nopea ja kiimainen rakastelu, joka kesti vain noin 10 minuuttia, kun molemmat laukesivat nopeasti. Mies oli sanonut sisään tullessaan, että sä oot niin tiukka ja nainen sanonut, että sä oot ihanan iso ja suudelleet kiihkeästi. Sitten vaimo riisuu läpispermaiset housut ja tulee istumaan mun kivikovan kullin päälle istumaan ja sanoo, että siellä on kolmet isot spermat ja, että oli aivan ihanaa ja täydellistä ja, että on saanut isoa kyrpää koko yön välillä hitaammin rakastellen ja välillä oikein kiimaisesti naiden. Sanoi että toivottavasti pian pääsee uudestaan, koska mies on aivan ihana nussimaan ja kyrpä on järkyttävän kokoinen.

    • Anonyymi

      Varmaa jokainen AvioPari itse päättä, tämän sexi asian ryhmä SEXI myös. Olemme M51v N49v Me itse tunnemme sen että rakkautta rakastella Vaimolla riittää myös Vieraille Miehille. Sitä halua ja tunnetta ei ole oikeus kellään riistää, kun tämän on itse AvioMiehenä nähnyt siitä on tullut käsittämätön olo tila, mitä Vieraatmiehet on Vaimolle tehny, ja sitä on Vaimo halunnut.
      Tämä on kaikista surkeinta, ilkeitte Katelliset naapureitte huolenpito, mitä on saanut kuulla. Asumme omakotitalossa meillä on viikonloppuisin ollut, 2/3 rakennus työmaalta keikka Työmiehiä Kylässä, Ovat aivan varmaan sen vuoksi, Vaimo on näitte VIERAITTE MIESTE YHTEIS LAINA VAIMO NAINEN. Vieraat Miehet saa VAIMOO tahtojensa mukaan panna naida, ja tätä me myös haluamme. Tämähän ei varmasti ole keltään pois. Mutta tämä hävettää harmitta mitä naapurit levittää tietoo, että meidän Iso PYLLY lihava tyyli RVA SAA viikon loput keikka työmiehistä Mulkkua Haarojesi Välii
      Varmasti on Iso PYLLY RVA Tyytyväine. Itse me tämän tiedämme Vaimo varmasti Tyytyväine Haarojensavälin, mutta tämän ei pitäisi kuulua Kellekkää.. Eikö asia ole näin.
      Mitä mieltä te olette jotka ollut samassa tilanteessa.

      • Anonyymi

        Moi M51N49
        Voisinko minäkin jossain vaiheessa pyörähtää?
        Mistä päin olette?
        t.Herrasmies Hki


      • Anonyymi

        Tervehdys Herrasmies H:KI. Olemme kyllä tässä Uudellamaalla, joten matka ei tulisi olemaan este. Oletko Minkä ikäinen MIES, JA MITKÄ ON SUN HALUSI TAVOITTEESI. Oletko ollut tekemisissä Avioparien kanssa,
        Saammeko tiedustella Esimerkiksi, Kullisi eli KYRPÄSI KOKO, MITAT. OLETKO TODELLA KIINNOSTUNUT TOISEN VAIMOO RVA, 49V.
        TOSI TYYLLIKKÄÄN MUODOKKAA PULLEAN PULLUKAAN. EI TODELLA TARVII AJATUKSIA KAIHTAA PEITELLÄ MITKÄ ON
        TAVOITTEET. ME OLEMME TAKUU TERVEITÄ, NIIN YLÄ PÄÄSTÄ KUIN ALAPÄÄSTÄ. OLEMME TÄYSIN AVOIMI SEXI SUHTEE,, EMME OLE MUSTA KIPEITÄ.
        ME OLEMME KIINOSTUNEET AINA, ETTÄ SEXI SAA OLLA JOPA SYNTISEN TUSKALLISTA MONI PUOLISTA,, EIKÄ TARVITSE MITÄÄN SÄÄLI TUNTEITA, SAA TÄYSIN SÄÄLIMÄTTÄ TOMIA TEHDÄ VAIMOLLE ETTÄ HÄN TUNTE SEN ETTÄ ON MIEHE KÄSITTELYSSÄ. EMME PIDÄ MITÄÄ HIVELYSTÄ VAAN ASIALLISEN RAJUSTA TOIMINNASTA. TÄSSÄ ON NOIN PÄÄ PIIRTEITÄÄN MITÄ ME HALUAMME. JA HALUAMME ETTÄ MIES OLISI VKL. JA TEKISI TÖITÄ VAIMON PYLLYLLE VITULLE.
        KERRO NYT ITSESTÄSI TAVOITTESTASI NIIN
        PÄÄSTÄ ASIASSA ETEEN PÄIN NÄIN ALUKSI KESKUSTELLEN. TOIVOMME VASTAUKSIA.
        NÄIN ODOTAMME.


    • Anonyymi

      Minä olen aina nauttinut siitä että naiseni saavat vierasta kyrpää ja minä saan katsella.
      Joskus jopa osallistua.

      Mitä isompi kyrpä sitä parempi.

    • Anonyymi

      Mitä olen jutellut muitten kanssa ja sama itsellä. Jättikyrpää toivoo enemmän miehet naiselleen kuin naiset itse. Sama juttu käsihommissa. Mitä enemmän vaimoon saa työntää sormia ja kättä sitä enemmän kiihottaa.

    • Anonyymi

      Just joo. Löysikö kyrvän alennusmyynneistä vai kävelikö kyrpä kadulla vastaan

    • Anonyymi

      Naapurissa asui kimppakämpässä 4 mustaa kaveria. Juteltiin pihatalkoissa maailman menosta. Niiden luona jatkoilla kaverit valittivat etteivät ole saaneet aitoa suomalaista naista. Viimeinen viikko opiskelua suomessa on alkamassa. Jotenkin me vaimon kanssa todettiin tilanne vakavaksi. Päätettiin auttaa miehiä mäessä. Koitettiin kehitellä ajatusta mistä ne voisivat naiset löytää. Päädyttiin sitten porukalla saunomaan. Alasti tietysti kun suomessa ollaan. Jotenkin sitten paikkoja vaihtaessa vaimo pyllisti yhdelle niistä. Ilmeisesti tulkitsi jotenkin asennon tarjoukseksi josta ei voi kieltäytyä. Viikon paukittavat vaimoa takaa ja edestä. Itse seurailin vierestä ja välillä pääsin liukkaille.

    • Anonyymi

      Järjestin vaimolleni isoa kullia . Olemme tavanneet miehen muutaman kerran ravintolassa ja jutelleet niitä näitä . Yksi tuttumme sanoi että , sillä on iso kulli , käynyt saunassa samaan aikaan tämän tuttumme kanssa . ( tiedämme tämän isokaluisen miehen nimen , siitä hän osasi yhdistää hänet .) Kerran kutsuin hänet meille saunaan ja juomista oli , kävimme saunassa , vaimoni eka ja sitten me . Ei ollut pötypuhetta se iso , se oli velttonakin 20 senttinen , istuimme iltaa ja kun oli juotu jonkin aikaa ehdotin räsypokkaa , no vaimoni suostui niin mieskin . Siinä pelaillessamme ja vaatteifen vähetessä vaimoni kysyi mitä sitten kun vaatteet on hävitty , sanoi katsotaan . No ensimmäisenä lähti kaikki vieraamme vaateet ja vaimoni kyllä huomasi kun bokserit lähti hän tuijotti jalkojen väliin ja näki sen ison , kun oli pelattu seuraava kierros niin vaimokin oli alasti ja kun seuraavaksi vieraamme hävisi , kysyin jatketaanko , kyllähän se käy vieraamme sanoi ja vaimoni nyökkäsi , sanoin hävinneelle että , suutele ja pussaile vaimoani , mihin haluat . Niin vieraamme teki ja vähän enemmän , hän kyllä pussaili vaimoani ja imi nännit ja sormi oli pillussa , huomasin vieraamme kalun kovettuneen ja niin huomasi vaimonikin , hän sanoi suoraan että , vieraalamme on suuri kalu enkä ole saanut moista , kysyin vieraaltamme että , haluaisitko toteuttaa vaimoni toive saada isoa , no vieraamme oli heti valmis ja niin oli vaimonikin , hän otti vierastamme kullista kiinni ja sanoi mennään makkariin . Kun he menivät sinne niin istuin jonkin aikaa ja kuuntelin , kohta alkoi vaimoni ääni kuulumaan eli voihkinta ja on se iso . Menin katsomaan ovelta siellä vieraamme pani vaimoani täyttä päätä ja vaimoni huusi kohta tulee , mies työnteli mulkkuaan kokonaan vaimoni pilluun ja vaimoni tykkäsi niin paljon että , sai ainakin 3 orgasmia ennen kun vieraamme laukesi ja vaimoni pillun syvyyksiin . Menin okalle paikalleni istumaan ja vieraamme tuli ensin , kysyin oliko vaimoni hyvä pano , hän siihen mielellään hän panisi toistekkin k, kun vaimoni tuli myöskin makkarista kysyin häneltäkin että , haluaisitko vieraamme panevan häntä vielä muulloinkin , vaimoni nyökkäsi ja otti kunnon paukut . No vieraamme jäi yöksi samaan sänkyyn ja vaimoni sai vielä kerran samana iltana ja vielä aamulla . Vieraamme antoi puheli numeronsa ennen kuin lähti . Kysyin vaimolta miltä iso tuntui , hän sanoi että , alkuun ei meinannut mennä sisään mutta kun meni niin kyllä teki hyvää ja kipeää samaan aikaan , kysyi haluaako hän vielä isoa niin vaimoni sanoi että , kyllä hän oli ensi perjantaina sopinut miehen kanssa että , tulee viikonlopuksi ja sitten minulta kysyi sopiiko . Tästä on aikaa kesäkuun alusta tähän päivään ja mies on käynyt meillä aika tiheästi panemassa muijaani , sanoi vaimolle että , pillusi on alkanut olemaan väljä kun iso nussii sinua tiheästi , vaimo vähän suutahti , itteppä keksit ja annoit hänen panna minua . Ok sanoin , jos pillu väljenee enemmän niin nussin sitten pyllyyn . Vaimoni sanoi että ei ja näköjään vieraamme ei ole käynyt viime aikoina kuin kerran viikossa jos sitäkään .

    • Anonyymi

      Kolmansia harrastettu yli kymmenen vuotta, nähnyt monenlaista kullia nauttimassa vaimon pillussa. Kaikkein nautinnollista katsoa vieraan miehen kiima ja vaimon nautinto naidessa. Miten molempien vartalot keinuu samaan tahtiin kuin kilpatansijat parketilla. Ehkä näin aisurina säväyttää eniten kun mies saa orgasmin, kroppa vääntyy kaarelle ja liimautuu kiinni vaimon reisien väliin myös ääntely sperman purkautuessa syvälle pilluun.

    Ketjusta on poistettu 97 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5338
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      45
      1625
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      7
      1248
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe