Profetiani: Venäjä hyökkää 3 kk päästä/sisällä Suomeen!

Anonyymi

Profetiani: Venäjä hyökkää 3 kk päästä/sisällä Suomeen!

kannattaa mennä Espanjaan tai Norjaan pakoon pian. Norjaan ei Venäjä hyökkää

26

604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      totta

    • Anonyymi

      Siellä taas yks väärä profeetta.

    • Anonyymi

      Ookkohan sää alottanu joulupuuron ahmimisen liian varhain?

    • Anonyymi

      Iiihhanaa!!!

    • Anonyymi

      Onkos profeetta huomannut, että nyt eletään vuotta 2020 eikä 1939?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllähän pahaa aina voi tehdä, myös valtiot toisilleen. Mutta kyllä Venäjällä täytyisi ensin tapahtua jokin vakava sisäinen mullistus, ennenkuin se lähtee länteen päin hyökkäämään. Se on eri asia, jos uskovien ylöstempaus tapahtuisi, silloinhan missään ei olisi enää hyviä ihmisiä ja tilanne tottakai pahentuisi kaikilla tavoin hyvin nopeasti.

      Siitä ei ole pitkä aika, kun Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen. Koko kansan olemassa olo oli todellakin silloin uhattuna. Saksan diktaattori hyökkäsi Norjaan. Eli antikristillisesti toimivat diktaattorit silloin pitstivät todella maailman sekaisin. Heidän omat kansansa eivät kyllä päässeet yhtään sen helpommalla. Pelkkää kärsimystä ja tuhoa kaikin puolin. Siunausta ja Rauhaa!

      • Anonyymi

        Niin, eihän noilla kahdella sen ajan diktaattorilla ollut muuta eroa kuin se, että toinen heistä ainoastaan opiskeli papiksi mutta keskeytti, kun taas toinen oli koko ikänsä kuolmaansa asti kirkkoon kuulunut kristitty. Eihän tämä kirkkoon kuulunut koskaan tehnyt mitään sellaista, mikä olisi ollut syy erottaa kirkosta...


    • Anonyymi

      Novaja Zemljalle varmaan kantis mennä. Sinne ei Venäjä hyökkää.

    • Pitääkin sitten asentaa pihalle valkoinen lippu sekä kyltti missä haarukan, veitsen ja lautasen kuva 👍

    • Anonyymi

      Parempaa on siis tulossa

      • Anonyymi

        Venäjä tarjiaa sotakiimaiselle verta, suolenpätkiä, hyytynyttä aivomassaa, köyhyyttä, orpoja, raiskattuja ja raunioita.

        Se trollin toiveissa välkkyvä haavekuva.

        Idiotismi on parantumatonta.


    • Anonyymi

      Ei kai joitakuita nyt vaivaa henget, jotka ovat äkillisesti kuolleet toisessa maailmansodassa. Jääneet johonkin ihme välitilaan tänne vaeltelemaan eivätkä ymmärrä olevansa kuolleita. Yrittävät saada valtaansa eläviä ja puhua näiden suulla. Pitäisikö turvautua manaajaan?

      • Anonyymi

        Rienaatko meitä Herran rakkaimpia helluntailaisia?


    • Norjalaisen Miehitetty-sarjan mukaan Venäjä hyökkää juurikin Norjaan. Ei auta Nato eikä Jeesus.

      Suomalainen mies ei pakene vihollisen hyökätessä, vaan saattaa sen ortodoksisen Taivaan iloihin.

      • Anonyymi

        Se ei ole suomalaisuudesta kiinni. Rintamakarkureista ei haluta puhua, eikä siitä, paljonko omia on jouduttu ampumaan.
        Luin äskettäin kirjan "putinlandia". Vai suhtaudutaan suomalaisiin maailmalla hyvällä huumorilla? Joku oligarkki oli saanut sakot ylinopeudesta ja kohta Suomikin laittoi kiellon hänelle mennä shengenmaihin. No kohta ukko näkyi siellä.
        Suomesta tulee mieleen tyttö, joka uskaltaa lännen pöydissä istua jo jalat pöydälläkin, jota pöydällä istuva Venäjä huvittuneena seuraa.


    • Anonyymi

      Noh, noh, käyvät vain ja vievät Olkiluodon ydinvoimalan mukanaan.

      • Anonyymi

        Meinaatko, että on niin hienoa kehittynyttä länsimaista tekniikkaa...


    • Anonyymi

      Norja on päämäärä ja Suomi vain läpikulkumaa. Suomessa ei Venäläisillä ole juurikaan tekemistä, ajankuluksi voivat kalastella ja poltella mahorkkaa, ripaska ja vodka, jos on holotna.
      Saattaa olla ihan hyväkin tsuhnuille miehitys aika. Suomalaiset ovatkin eläneet aivan liian leveätä elämää, raiskaneet metsäluontonsa, että kyllä sen perusteella tuleva Jumalan rangaistus on paikallaan. Pyhyys on myös häväisty monella tavalla ja se oikeanlainen ajattelu käynyt hyvin harvinaiseksi. Kansansairaus, jolle ei vielä virallista nimeä keksitty riivaa suomalaisia. Tämä sairaus on peräisin saatanasta.

    • Anonyymi

      Nyt ymmärrän miksen ole saanut mielenkiintoa enää pitkään aikaan käydä näillä sivuilla. Mutta eipä Suomen lipullakaan ole kuulemma virallista tunnustuksellista selitystä.
      Tulee mieleen kommunismi ja antikristillinen aika Venäjällä. Sille tuli loppu.
      Ois tosiaankin aika kehoittaa Suomea jättämään tarpeen vaatiessa se, mitä ei kykene kantamaan, ja ne, mitä on turha pitää yllä.
      Kaikki äärirajat ja typeryyden linnoituksen korkeat tornit ovat, koska tilanne on suht vakaa, ja kaikkea voidaan tehdä. Korona antoi ensimmäisen viestin mitä käy, kun tilanne muuttuu.

    • Anonyymi

      Ilon aikaa!

      Enää muutama viikko ja Jarno kääntyy ateistiksi!

    • Anonyymi

      Tuosta tuli mieleen. Viimeyönä näin unta Venäjän armeijasta, joka harjoitteli jossain Vironlahden eteläpuolella. Horisontissa oli pilviä, mutta jytinä oli valtaisa, kun laivat harjottelivat ampumista. Ymmärsin, että voima oli niin suuri, että tämä sotaharjoitus oli pientä, eikä ollut "mistään pois". Välke näkyi pilvien yläpuolelle kuin salaman välke.
      Samalla näin Venäjän armeijan pienen ohikulun, joka kävi ilmateitse. Oli miehiä, jotka lensivät ilmassa, ja apuvälineitä ei näkynyt, vaan oli suojapuku. Muutakin kummallista näin, joka liittyy hekoihin, mutten nyt muista. Hävittäjillä oli taito laskeutua lähelle maata, ja huvitella pystykäyntiä suihkumoottorin avulla.
      Minusta tuntui, että Suomi oli osin valloitettu tms. Olin Hesassa Oulunkylässä serkkuni talon lähellä, missä seisoi musta auto, missä oli luultavasti Venäläisiä henkivartijoita tms. koska heillä oli samankaltaiset korvalaitteet kuin niillä ja nähtyään minut, tunnistivat heti ja hymyilivät "siinä se profeetta taas menee". Heillä oli kaikesta päätellen joku toinen tähtäimessä, ainakin niin ajattelin. Itselläni ei taas jälleen kerran ollut kuin vähän vaatteita, ja ympärille oli kietaissut sinisen lakanan kaltaisen.
      En voi käsittää, että kun kysymys on Kremlistä tms. olen alasti tai vähissä vaatteissa heidän edessään. Meinaako se, että en pysty salaamaan heiltä mitään, vai että olen todella köyhä verrattuna heihin? Mutta se paraati oli hieno, vaikkei sisältänyt kun muutamia kiilan muodossa lentäviä hävittäjiä ja hekoja.

    • Anonyymi

      Ihan varmasti hyökkää!
      Tässä on mennytkin ilman sotia ihan useampi kuukausi, niin johan tuo on taas aikakin vähän niveliään liikutella venäläistenkin sotajoukkojen etteivät peräti kangistu.
      Sitäpaitsi perinteeseen on kuulunut jokavuotinen kevätsota ja Suomen miehitys, joten olisi varsin erinomaisen poikkeavaa, ellei sitä suoriterttaisi vuoden 2021 keväällä.
      Vaikka asunkin itäisen rajan lähellä, olen näihin jo niin tottunut etten kehtaa asuinpaikaltani mihinkään siirtyä. Sen sijaan odottelen milloin pääsen tekemään vastahyökkäyksen Venäjän puolelle ja samalla tankkaamaan auton, sillä viimeisin käytini siellä on 9.3.2020 ja vähän myöhemmin rajat suljettiin normaalilta matkustajaliikenteltä tietyistä syistä.

    • Anonyymi

      Voi voi, se olisikin ihme jos Venäjä ei hyökkäisi, kuten on tehnyt jo kuluneina vuosikymmeniä joka ikinen kevät, kesä ja syksy ja talvi moneen kertaan!
      Näin siis kaikkein luotettavimpien profeettain mukaan.
      Ikään kuin vaihteluksi ja vaihtelu virkistää (jatkuvien Pihon ennaltatietojen sijaan) kopioin tähän ensimmäisen internet -haulla sattuneen profetian Venäjän hyökkäyksestä, ja minkä voimme näin jälkikäteen todeta pitäneen täydellisesti paikkansa!

      Rukous_tuo_voiton
      17.02.2017 06:24
      1. Juha Saaren 17.3.2016 näkemä näky:
      Ajoin 17.2.2016 jumalanpalvelukseen lumikelkalla ja kellahdin kumoon kirkolle saavuttuani. Oikeanpuoleinen kehoni oli seitsemästä nivelestä kipeä yli kuukauden, ja ranne on vieläkin arka.
      Tarkalleen kuukausi tästä, 17.3.2016, sain silmieni eteen näyn päivämäärän 17.2.2017. Viimeinen luku vilkkui hälyttävästi ja tarkoitti ensi vuotta.
      Hengessä tunsin, että asia koskee Venäjän suorittamaa Pohjois-Norjan miehitystä, ja sitä seuraa Venäjän Suomeen tunkeutuminen heti sen jälkeen.

      2. Juha Gabel kuuli aamulla 28.02.2015 seuraavat sanat:
      "Kaksi vuotta tästä päivästä ja rauha otetaan pois maasta."

      Todella yllättävää, sillä Juha Gabelin sanoma on päivämäärän osalta yhtenevä Juha Saaren kanssa.

    • Anonyymi

      Ajattelin, etyä tämän aloittaja vitsillä kertoi "profetian", mutta voi tuo tapahtuakin. En usko päivämäärä ennustuksien toteutuvan, mutta kerron kuitenkin unesta jonka näin. Olin viettämässä syntymäpäivää, joko vaimon tai minun. Molemmilla on synymäpäivä maaliskuussa. Yllättäen vieraaksi tuli Putin. Tarjosin kahvia hänellekin ja juttelimme niitä näitä. Sitten väliimme tuli kalterit... Mitä tarkoittanee tuo uni, en tiedä. Asumme itäisessä Suomessa rajan lähellä.

      • Anonyymi

        No eipä se tapahtunut, tuli kiinalaiset ja COVID-19 virus.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1924
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      251
      1621
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      244
      1537
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      53
      1446
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1358
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1199
    7. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1162
    8. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      156
      1160
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1153
    10. Trallalaa kesä on

      Helteinen ja kuuma. Hyvää huomenta. ☀️😊🫶🏼🍍❤️🐦‍⬛
      Ikävä
      190
      909
    Aihe