Legendaarista: onecoin kapteeni puhuu

Kyllä, näin on! Onecoin kapteeni Kingjayms kirjoittaa allaolevan suomennetun lainauksen uskovaisille! Ehdoton totuus! Onecoin rules forever!!!

Legendaarista! Onecoinissa on kuluneen vuoden aikana tapahtunut niin paljon!! Hienoa!!! Älkää lukeko muiden blogeja ja negatiivisia kirjoituksia! Ne ovat kaikki valheita!

----
KAPTEENIN NURKKA.

Shakki, eikä Tammi 8. joulukuuta 2020.

Monet eivät ymmärrä, että tämä OneLife-elämä ei ole yksinkertainen Tammi-peli, vaan strateginen Shakki. Shakissa on hetkiä, jolloin sinun täytyy hyökätä ja olla hyökkäävä, ja silloin tällöin joudut vetäytymään. Se on ehdottomasti ajattelun ja strategisten liikkeiden peli. Organisaatiossamme on ollut parin viime vuoden ajan strategista oppimista, ymmärrystä, joka on asemoinut meidät tekemään parhaita liikkeitä. Nyt on aika hyökätä, näyttää, todistaa ja auttaa ihmisiä näkemään brändin täyteys.

Olen todella innoissani siitä, missä olemme yhteisönä, ja tiedän, että kulisseissa tapahtuu paljon enemmän. Juuri nyt, tällä hetkellä, 10k-yhteisön jäsenet ovat aloittaneet mobiilisovelluksen testaamisen ja he ovat esittäneet rakentavaa kritiikkiä, mutta myös positiivista, jännittävää palautetta.

Mitä sinä sanot, ystäväni? Mikä on uskon, sitoutumisen ja ymmärryksen taso? Oletko todella valmis auttamaan ja sijoittamaan itsesi ja brändisi sinne, missä se ansaitsee olla tulemalla parhaaksi ITSEKSESI? Tämä tarkoittaa, että sinulle ei riitä vain katsominen, kun muut tekevät työn! Haluat tuoda lisäarvoa ja toimia, koska mitä enemmän IMA:t toimivat, sitä enemmän saamme tuloksia. Tärkeintä on työskennellä ekosysteemin ja brändin todellisen ymmärtämisen puolesta.

Emme ole täydellisessä yhteiskunnassa tai yrityksessä, mutta olemme parantuneessa asemassa verrattuna siihen, missä olimme 12 kuukautta sitten. Jos et näe tätä, et todellakaan asu näön maassa, pikemminkin olet sokeiden maassa.

Henkilökohtaisesti haluan olla kiitollinen pohtiessani kokemustani 12 kuukautta sitten, kun olin Bulgariassa. Haluan todella kiittää teitä kaikkia, jotka luottavat prosessiin. Monet 12 kuukauden takaiset kasvot eivät ole enää täällä, ja se on okei ja arvaa mitä?! Vielä useampia kasvoja ei ole täällä 12 kuukauden kuluttua, ja se on myös hyvin okei. Koska se antaa tilaa kaikille uusille kasvoille, jotka nousevat ylös ja lentävät korkealle. Kaikki kotkat, jotka ottavat ansaitsemansa paikat ja Quantum Leap-tiimin johtajat. Olen ylpeä siitä, että olen OneLifer, joka tuo lisäarvoa. Kysymys on, lisäätkö sinä arvoa? Jos lisäät, menemme tässä hetkessä eteenpäin houkutellaksemme mukaan huomisen uudet johtajat.

Tämä on vuoden viimeinen kuukausi, vuosi, jolloin on tapahtunut niin paljon tavalla, jota kukaan ei osannut ennakoida. Ja se sisältää myös meidät, mutta tässä olemme 12 kuukautta myöhemmin, kun kaikki epäilijät sanoivat, että häviämme olemasta. Ole ylpeä ja tiedä, että uudet 12 kuukautta on tulossa ... Oletteko valmiita seuraavaan vuoteen? Ole hyökkäävä maailman suurimman tuotemerkin ja MLM-yrityksen kanssa. Olen valmis tekemään historiaa kanssasi!!!

Älä unohda keskiviikon mentorointiwebinaaria.

Viesti kentälle, työsi ei jää huomaamatta Maribel Martinez Dominikaanisesta tasavallasta. Näen sinut!

Nöyrä palvelijasi ja kapteeni,
King Jayms

OneLife, enemmän elämää!

9

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lääkkeet on otettava ohjeiden mukaan!!

    • Anonyymi

      On tainnut "Kapteenilla" mennä vitamiinit ja vahvat lääkkeet sekaisin. Tuollainen hörhö joutaisi samaan paikkaan, jossa kaikki muutkin asianosaiset "Kapteenit" ovat, eli vankilaan ja pitkä tuomio, esim. joku 50 vuotta voisi olla sopiva, olisi hyvää aikaa miettiä tekosiaan.

    • USA on toistaiseksi ainoa maa jonka lainsäädännöstä löytyy riittävän napakat pykälät koinistien naulaamiseksi, valitettavasti. Luulisi Kingjaymsinkin ymmärtävän pysytellä kaukana USA:n lakien vaikutusalueelta.

      Tulikin mieleen mahtaako meidän kotoinen jaritommi miettiä lomareissua amerikoihin? Wahlroos oli sen verran iso tekijä kusetuksessa ettei taatusti uskalla koittaa onneaan, mutta jaritommi sen sijaan voisi kokeilla napataanko siellä pikkutekijöitäkin.

      Ja sitten jos sattuisi käry käymään niin jaritommi voisi esitellä puolustuksenaan onelife:n kapteenin Kingjaymsin lähettelemiä viestejä.

      MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

    • Anonyymi

      "Älkää lukeko muiden blogeja ja negatiivisia kirjoituksia! Ne ovat kaikki valheita!"
      Tätä lausetta monessa verkostomarkkinointifirman rekrytilaisuudessa hoetaan, mikään ei kuulemma pidä paikkaansa mitä netissä kirjoitetaan, mutta silti firman omat jutut ja myyntipuheet pitäisi uskoa ilman mitään kritiikkiä.

    • Anonyymi

      Onelife .. niin ironinen, one life menee varmasti kun tätä säädetään, ehkä life 2ssa on jo kyc. Ehkä tuonela3 paketissa voi ostaa tykoonin turbolla ja extra louhinnal =D

    • Poijjaat!!

      Nyt meni tampiosedältäkin aamulääkkeet väärään kurkkuun kun hän huomasi OneLife kapteenin Kingjaymsin uusimman kirjoituksen!!! Taivaanrannanmaalaritkin hiljenevät tämän edessä!

      Mahtavaa! Onneksi on KYC ja OneLife! Meillä on valoisa tulevaisuus! Kaikki on vasta aivan alussa, alkumetreillä!

      ----------------

      KAPTEENIN NURKKA 15.12.2020.

      Yhtenäisyys on voimaa ja voima on numeroissa.

      Useimmat ihmiset eivät ole huomanneet, että maailman mantereet ovat erillään toisistaan ​​valuuttojen avulla. Minulle syntyi tämä ajatus siitä, että katsomme Yhdysvaltain dollarin määräävää asemaa ja niiden ylivoimaista toimintaa, vaikka tiedämme totuuden dollarin arvon takana. Kun tarkastelemme Pohjois-Amerikkaa ja syrjäytämme Kanadan, huomaamme, että sen koosta ja vaihtelevista osavaltiosäännöistä riippumatta on yksi presidentti, joka pitää vahvan yhtenäisyyden osavaltioiden kesken. Lisäksi he käyttävät yhtä valuuttaa!

      Sen sijaan Etelä-Amerikka on hyvin hajallaan ja sillä on monia eri valuuttoja. Heille on melkein mahdotonta saada vahvuutta, koska ei ole yhtenäisyyttä. Kun katsot Aasiaa, maanosan muodostavat valtavat alueet ovat hämmästyttäviä! He itse eivät ymmärrä omistamaansa suurta voimaa ja lukumäärän tuoman voiman lisäksi myös kokoa! Koska jokainen seisoo omanaan, kullakin alueella käytetään kuitenkin eri valuuttoja, mikä aiheuttaa erimielisyyttä.

      Tarkastellaan lisäksi Afrikkaa. Tutki koko maanosaa. Miksi ei voi olla yhtä presidenttiä? Ehkä jokaisen valtion pitäisi toimia erikseen, mutta ihmisten keskuudessa pitäisi olla yksi mieli.

      Sanoin kaiken tämän kertoakseni tämän: tuemme muutosta OneLife-yhteisömme ja OneAcademy-koulutuksen kautta. Meillä on nyt mahdollisuus kuroa kuilu ja tuoda ykseys lähellä ja kaukana olevien ihmisten kesken, mikä johtaa voimaantumiseen ja hallitsevuuteen! Mitä enemmän levitämme yhtenäisen lähestymistavan ihanteita, sitä helpompaa meidän on menestyä! Mikä voiman taso sinulla on?

      Kysymys jää, jatkatko tietäsi yhtenäistymiseksi? Pidätkö sinun tehtäväsi jättää loukatut tunteet syrjään ja työskennellä ihmisten kanssa, jotka saattavat haastaa, ärsyttää ja stressata? Näetkö suuremman kuvan ja suuremman syyn? Meillä on käyttämämme iskulause "Yksi kaikkien & kaikki yhden puolesta". Elääkö OneLife sitä elämää? Jos todella puhallamme yhteen hiileen ja ymmärrämme, että luvut ovat vahvuutemme, luomme tällä alalla jotain, mitä ei ole koskaan ennen nähty, vaikka tällä hetkellä olemme vasta raaputtaneet sen tekemisen pintaa.

      Kerron teille ONE-perheeni, että meillä on monia kartoittamattomia alueita eeppisen historian luomiseen! Kannustan sinua kaikella sisälläni, jos olet osa OneLifea, tee enemmän ollaksesi yhtenäinen. Henkilö tai henkilöt, joista juoruat, LOPETA! Älä hylkää heitä. Rakentaminen on avain massiivisen menestyksen saavuttamiseen. Siirrytään eteenpäin ja unohdetaan menneet ongelmat. Pelkästään se johtaa alan dominointiin. Vetäkäämme globaali yhteisömme enemmän yhteen: koska yhdessä tavoittelemme, yhdessä saavutamme.

      Yhdessä enemmän!
      Nöyrä palvelijasi ja kapteeni,
      King Jayms

      • Anonyymi

        Onecoin ja onelife: suojasatama jälkeenjääneille ja niille jotka eivät elä tässä todellisuudessa. Turvapaikka niille joiden olemassaolon ydin on
        -sähköä tulee töpselistä
        -ruokaa saa ruokakaupasta
        -internettiin pääsee kännykällä ja tietokoneella
        -telkkariohjelmat tulee telkkarista
        jne.


      • Anonyymi

        Toivottavasti kaverilla on läheisiä, jotka toimittavat hoitoon. Joko vapaaehtoisesti tai voimakeinoin.
        Nooo..... eiköhän virkavalta ennemmin tai myöhemmin korjaa kaverin "hiukan lepäilemään"

        Mielenterveyden menettäminen ei ole pikkujuttu. Mahtaneeko sitten johtua homman paljastumisesta puhtaaksi kusetukseksi. Tämä uho on sitten eräänlainen stressireaktio, tapa kieltää tosiasiat.

        Karmeaa on touhu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti kaverilla on läheisiä, jotka toimittavat hoitoon. Joko vapaaehtoisesti tai voimakeinoin.
        Nooo..... eiköhän virkavalta ennemmin tai myöhemmin korjaa kaverin "hiukan lepäilemään"

        Mielenterveyden menettäminen ei ole pikkujuttu. Mahtaneeko sitten johtua homman paljastumisesta puhtaaksi kusetukseksi. Tämä uho on sitten eräänlainen stressireaktio, tapa kieltää tosiasiat.

        Karmeaa on touhu.

        Ja mitähän Rujo sanoo näistä puheista, jahka palaa takaisin!!??

        Ei tule päänsilityksiä EI!

        Entä jos "Kapteenin" coinit jäädytetään?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      133
      1342
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1195
    3. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      846
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      156
      832
    5. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      746
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      150
      733
    8. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      728
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      27
      588
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      575
    Aihe