Vastuutonta toimintaa

Anonyymi

Koronaa ei ole - se ON suurin huijaus maailmassa?
Alä käytä suojamaskia, koska se ei suojaa mitään - ei ole koronaa.
Pakkorokotus harventaa maailman väestöä - ÄLÄ OTA ROKOTETTA?

Täyttä hulluutta, mutta se menee jo "uskossa oleville" kun väärä raha. Täysin kliseistä salaliittotarinoiden uudelleen kierrätystä. Niitä "The Asiantuntijoita" löytyy jotka Jumalan avulla tietävät kaikki rokotteesta paremmin, ennen kun sitä on edes markkinoilla

"Oliko sikapiikki vain surullisenkuuluisa poikkeus sääntöön vai todellinen jäävuorenhuippu rokotteiden taustalla vaikuttavasta pahantahtoisesta agendasta vähentää maailman väestöä ja saada ihmisten terveys maailman eliitin hallintaan ja kontrollin alaiseksi? Tässä on tunnin mittainen infopaketti rokotteista"

"Suomalaisten vapautta pyritään nyt rajoittamaan uudella lainsäädännöllä, joka pyritään viemään Eduskunnassa nopeasti läpi kaikessa hiljaisuudessa. Jatkossa täysin TERVE suomalainen voitaisiin PAKOTTAA ERISTYKSEEN viranomaisten toimesta. Lapsi voitaisiin myös viedä viranomaisten toimesta vanhemmiltaan eli käytännössä huostaanottaa pelkän tautiepäilyn perusteella."

"Tällä videolla nämä lukuisat eri puolilta maailmaa kotoisin olevat lääkärit & ammattilaiset ottavat yhdessä kantaa siihen, miten he näkevät tämän tulevan koronarokotteen todella vaarallisena ihmisten terveydelle sekä koko koronaplandemiavyyhdin yhtenä isona huijauksena!"

"Ehdottomasti katsomisen arvoinen! Pastori Chris opetti Globaalissa Rukouspäivässä 1.12.2020 siitä, kuinka Saatana hallitsee maailman kansakuntia petoksen ja pelon kautta johdattamalla päättäjiä tekemään Jumalan tahdon vastaisia päätöksiä. Saatana myös yllyttää edellä mainittuja"

https://rapsodia.fi/uutiset/

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisko tässä Betrus Baavolan tietolähteet?

    • Anonyymi

      Olen hankkinut lisänä myös muovisen suojavisiirin, käytettäväksi yhdessä maskin kanssa. Näillä varmistuksilla luulisi melko hyvin selviytyvän.

    • Anonyymi

      Tuollainen toiminta on sairasta. Sitä voisi verrata vastuuttomuudessaan siihen, että ajaa autoa pienessä tuiterissa ja kehoittaa muitakin ajamaan. Jos vaarantaisi vain itsensä, se olisi aivan hyväksyttävää, mutta kun siinä vaarantaa samalla muita ja kehoittaa toisiakin samaan.
      Täysin edesvastuutonta toimintaa.

    • Vittu mitä paskaa, voisi Alex Stubb sanoa tuosta roskasivustosta.

    • Anonyymi

      Aloittajassa on Murhanhenki.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, niin kauan kun ei ole uskossa ja järki tallella tuota potaskaa ei voi ottaa todesta. Normaalilla hoksottimilla oleva huomaa tuon vedätykseen, mutta ilmeisesti se menee monelle "valaistuneelle" täydestä.


    • Anonyymi

      Käytän maskia edelleenkin niinä harvoina hetkinä liikkuessani ihmisjoukoissa.
      Huolehdin myös käsihygieniasta kuten tähänkin asti.
      Ei ole liikaa minulta vaadittu.
      En niin muutoinkaan nauti ihmispaljouden keskellä olemisesta.

      ST

    • Anonyymi

      Tässä pari propagandauutista keväältä.

      https://yle.fi/uutiset/3-11251762

      " Saksan liittokansleri Angela Merkel sanoo asiantuntijoiden arvioivan, että koronavirus voi tarttua 60–70 prosenttiin saksalaisista."

      "Saksassa pidetään jo selvänä, että edessä on laajalle leviävä epidemia."

      Uutinen Italian maanpäällisestä helvetistä, mikä ei koskaan saapunut Suomeen.

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006445776.html

      "Sairaaloissa mietitään tällä hetkellä, mihin ruumiit laitetaan, sillä italialaisilla ruumishuoneilla ei ole enää tilaa."

      "Erityisesti tehohoidon paikat ovat ruuhkautuneet pahoin, eikä Bergamossa riitä hengityskoneita kaikille keuhkokuumeesta kärsiville potilaille. "

      "Tehohoidossa kerrotaan olevan myös paljon nuoria. "

      "Myös terveydenhoitohenkilökunta on kuormitettu äärimmilleen. Italian terveysministeriön neuvonantaja Walter Ricciardo kertoi HS:lle jo viime viikolla, että maa tarvitsee 20 000 uutta lääkäriä ja sairaanhoitajaa tehohoidon ruuhkien purkamiseen."

      • Anonyymi

        Koronavirus on osoittanut, miten helppo ihmisiä on hallita, kun on valtamedia hallussa. Media on eliitille hyvä hallintaväline.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronavirus on osoittanut, miten helppo ihmisiä on hallita, kun on valtamedia hallussa. Media on eliitille hyvä hallintaväline.

        Eiköhän ihmisiä velvoita järjestäytyneessä yhteiskunnassa lait ja asetukset, ei siinä mitään eliitin salaliittoa tarvita. Jos yhteiskunta on sellainen että kuka tahansa voi tehdä mitä tahansa eihän sellainen toimi.
        Toisaalta kelpaahan näille foliohatuille yhteiskunnan palvelut, voisihan niistäkin kieltäytyä. Ei KELA:n tukia, ei terveyspalveluja, ei tyttömyysavustuksia, ei lasten koulutusta kaikki nämä orjuuttaa koska ihminen on silloin riippuvainen yhteiskunnasta. Jostain kehitysmaasta löytyy alueita joissa kukaan tai yhteiskunta puutu sinun elämääsi kun korkeintaan ryöstämistarkoituksessa.


      • Anonyymi

        Ihmisiä tullaan vielä hautaamaan joukkohautoihin. Mahd. polttamaankin joukkohaudoissa.

        Kommunistisen Kiinan lahja koko maailmalle ja vihersosialistisen Suomen huomenlahja "Kansalle".
        ~


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmisiä tullaan vielä hautaamaan joukkohautoihin. Mahd. polttamaankin joukkohaudoissa.

        Kommunistisen Kiinan lahja koko maailmalle ja vihersosialistisen Suomen huomenlahja "Kansalle".
        ~

        Salaliittoteorian Agenda21 väestön harvennus on syytä aloittaa Suomesta, meillä kun tuota väkeä liiankin kanssa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Salaliittoteorian Agenda21 väestön harvennus on syytä aloittaa Suomesta, meillä kun tuota väkeä liiankin kanssa

        Tuo ei ollut salaliittoteoriaa, vaan tapahtuneet tosiasiat, fakta.

        Tiedän kyllä Leninin teille opettaneen, että ihmisen muisti on 2 kuukautta, sen jälkeen kansalle voi taas valehdella, vääristää asioita, historiaa.

        Mutta meillä monilla on muisti pidempi kuin tuo teidän, leninistien.

        Muistan ihan varmasti Koronan syntyneen ja levitetyn kommunistisen Kiinan Wuhanista. Ja muistan varsin hyvin lääkäriä leikkineen Alepan kassan, teidän pääministerinne, tehneen kaikkensa, ettei koronarajoituksia, oikeiden lääkärien kehoituksista asetettu välittömästi. Hänelle oli ja on edelleenkn, ihmishenkiä tärkeämpää saada säilyttää äärivasemmisto-kaljasieppojen suosio, pitämällä mm. kapakoiden ovet levällään. Samaten tuntuu vihervasemmiston tänne toimittamilla, nk. maahanmuuttajilla olevan erillisoikeudet olla piittaamatta suomalaisten hengestä.

        Muslimien on jo heti viime keväästä alkaen tiedetty jopa tahallaan levittäneen koronaa suomalaisväestöön. Näin on todistetusti tapahtunut mm. Turussa ja itä-Helsingissä.

        Jos meillä olisi asiallinen hallitus, se ei myöskään vahvistaisi korona-virusta näillä ajoittaisilla rajoituksillaan ja sitten taas rajoitusten lopettamisilla. Tällaisestahan virus on suorastaan vahvistunut, luonut uusia mutaatioita.

        Juuri eilen Suomen "eduskunta" antoi luottamuksensa terrorismia suosivalle ministeri Haavistolle. Haaviston hymy oli suorastaan pahansuovan tyytyväinen.

        Itse en anna luottamusta niin eduskunnalle kuin hallituksellemmekaan. Ne ovat molemmat rikollisten käsissä.

        Tämä kaikki on tosiasiaa, ei mitään teoriaa.


    • Anonyymi

      On se hankalaa tunkea tuhannen kilon sputnik seuranta satelliitteja rokotepiikkiin.

    • Anonyymi

      Hyvin menee aivopesu perille? Nämä lahkoon hurahtaneet saavat hepulit ja raivoavat jos joku epäilee heidän salaliittoteoriaansa. Näistä teorioista puuttuu logiikka, jos esittää hurahtaneilla faktaa ja ihmettelee mikä hyöty moisesta on ja miten se edes toimisi. Vastaus tulee ennen kun kerkeät kissaa sanoa. TÄMÄ KAIKKI ON SAATANAN SALAJUONI JA BILL GATES JA KAIKKI MUUT OVAT SAATANAN PALVELIJOITA - sieltähän se tuli.
      Jos ihmiseltä nuppi sekaisin tai se on sekoitettu "oikealla uskolla" silloin kaikki on mahdollista, vaikka ihmisen koko DNA:n muuntelu koronarokotteella ja G5 verkolla.

    • Anonyymi

      Hyvä logiikka, koronavirusta ei ole ja jos siihen kuolee ei joudu helevttiin. Jos taas otat rokotteen etkä sairastu joudut helvettiin ?

      • Anonyymi

        Eikun sehän meni niin, ettei kristyt sairastu, kuulemma 🤔


    • Anonyymi

      Onko ”Herran voidellut” pohtineet sitä mihin ; Bill Gantes, Soros ja Rockefellerit tuon kaiken rahan laittaa mitä tuosta rokotehämäyksestä saavat? Ensin tulee nappulaa itse myrkystä sen jälkeen ”imis-zombiet” louhii Bitconeja heille biljoonia ja taas triljoonia?
      Eikä tässä vielä kaikki, 6,5 miljaardia ihmistä pistetään hengiltä, eihän täällä löydy populaa heitä passaamaanja tekemään heille bisnestä. Ai niin tässä tarinassa ei ole vielä ”eilienit” mukana mutta niitten roolit ovat ”Antti-ristuksen” touhuissa ja ylösviskauksessa. Elämme mielenkiintoista aikaa ;)

    • Anonyymi

      Pastori Chris on TV7:n ykkösopettaja Suomessa.

      Ojareksen TV7 on täynnä pastori Chrissiä
      ww.tv7.fi/vod/player/74054/

    • Anonyymi

      Eipä ne saarnaajien jutut sisällä vastuulauseketta.

    • Anonyymi

      Vähä kyllä hämäävää kun pekka Reinikainen ja Päivi Räsänen ovat enemmän rokotteen puolella viakka elävinä kristittyinä heitä pidän. Monet youtube-saarnaaajt taas varoittelevat siitä. Kannustihan Räsänen muistaakseni sikapiikillekin menemään, muuta kuin kävi senkin piikin kans...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      132
      2895
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      463
      2011
    3. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      127
      1923
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      37
      1728
    5. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1569
    6. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      102
      1540
    7. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      370
      1483
    8. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      208
      1259
    9. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      53
      1179
    10. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      227
      1116
    Aihe