Tässä tasa-arvon maassa missä oikeus ja asema kulkevat käsi kädessä.

Anonyymi

Perustuslakivaliokunta totesi ministerin rikkoneen lakia, ei syytettä. Potilas kuoli lääkärien huolimattomuuden takia, ei syytettä.

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/lääkettä-viisinkertaisesti-liian-suuri-annos-–-90-vuotias-potilas-kuoli-lääkäreiden-syytteet-hylättiin/ar-BB1bYgJY?ocid=msedgdhp

Kun syrjäytynyt näpistää nakkipaketin ruuakseen niin oikeutta kyllä löytyy ja häkki heilahtaa.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yksityisellä tavallisella suomen kansalaisella ei käytännössä ole juuri mitään oikeusturvaa riippumatta siitä onko kysymys rikosasiasta vai riita-asiasta, riippumatta siitä onko asianomistaja, vastaaja tai kantaja. Kaikki itseään mainostavat lakitoimistot ja asianajajat ovat roistoja samoin julkiset oikeusavustajat.

      Poikkeuksena ovat ainoastaan ne asianajajat, jotka eivät itseään mainosta ja jotka ajavat vain erittäin varakkaiden ja vaikutusvaltaisten henkilöiden asioita. Siihen ei taviksella ole varaa eivätkä he taviksien asioita hoida.

      Oikeuslaitos asettuu lähes poikkeuksetta aina vaikutusvaltaisemman ja varakkaamman osapuolen kannalle, ellei kantajana tai asianomistajana ole julkisyhteisö esim. valtiollinen taho. Näistä on olemassa lukuisia esimerkkejä rikos- ja riita-asioissa.

      Juuri äskettäin Haavisto-asiassa perustuslakivaliokunta ei nähnyt mitään rikokseen viittaava, vaikka jotkut oikeusoppineet sitä ihmettelivätkin.

    • Anonyymi

      Pitää muistaa, että laki on aina vähemmistöjen puolelle, eli ihonväri, sukupuolinen suuntaisuus, nämä on ensisijalla, lisäksi tuomiota vähentävänä on paperiton maahantunkeutuja, töitä löytyy ja raiskata saa. Tää o ihan uskomatonta, jos kannatat vihreitä saat tehdä mitä tahansa. Kyllä Sibelius olis Finlandiaan vääntänyt yhden säkäkeistön lisää "oikeutta ei Suomalainen saa"

    • Anonyymi

      Useat naispuoliset opiskelijat hankkiva opintorahojaan myymällä alapäätään ja ovat julkisuudessa siitä huolimatta arvostettuja ihmisiä.
      Lakikirjan pohjana ennen pidettiin Raamattua ja sieltä löytyy tällaisille naisille maininta "Portto".
      Oletuslaitoksessa on tuominnassa paljon porttotuomareita, heidän näkemyksensä mukaa jos nainen jollalaki alapääkonstilla saa mieheltä huijattua ja petettyä rahaa on se hänen rehellisesti hankkimaansa omaisuutta.
      Koska porttotuomari on aikoinaan elänyt huoraamalla on asenteeksi jäänyt kaikenlaisen huoraamisen tukeminen tuomioistuimessa.
      On paljon vääriä raiskaus ilmoituksia poliisille usein rahastus tarkoituksessa, näistä useat tuhoavat viattoman miehen elämän
      Usein ympäristön antama rangaistus on vielä raskaampi kuin tuomioistuimen. Vaikka monien kuukausien jälkeen todetaan mies syyttömäksi hänen elämänsä on tuhoutunut. (usein työpaikka, parisuhde, asunto mennyt.)
      Kuitenkin porttotuomarien mielestä ei ole oikein syyttää ja rangaista naista joka tahallaan on väärän usein rahanhimossa ilmiannon tehnyt sekä tuhonnut toisen ihmisen.

      Erikoista on myös porttotuomarien suhtautuminen oikeuteen.
      Useimmiten nainen on itse maalaamalla paklaamalla ja vaatetuksellaan houkutellut raiskaajaa kimppuunsa.
      Jos hän olisi ollut luonnollisen näköinen, useimmiten raiskaaja ei olisi häneen kajonnut pitkällä tikullakaan.
      On täysin selvää että nainen on usein osasyyllinen tapahtuneeseen rikokseen, kuitenkin porttotuomari näkee vain miehen syyllisenä tässäkin tapauksessa. Todellisuudessa oikeuden pitäisi katsoa kokonaisuutta ja syyllistää kaikki syylliset rangaistuksineen.

      Porttotuomarien johdosta mies on yleensä aina alakynnessä tuomioistuimessa naista vastaan, joista on paljon miesten kesken keskusteltu.
      Oikeutta usein kuvataan tasapainovaakalla, jonka pitäisi tarkoittaa sitä että asiat punnitaan kaikkien asiaan vaikuttavien seikkojen ja tekijöiden osalta, eikä lopullista tuomiota ratkaise sukupuoli niin kuin nykyisin tunnottomien porttojen johdosta.

      Porttotuomarien ansiosta koko oikeusjärjestelmän uskottavuus horjuu, olisi varmaan syytä yleensäkin kieltää naisia toimimasta näissä viroissa tai purkaa kokonaan koko sivuraiteelle ajautunut oikeustiede ja oikeuslaitos.
      Palata vanhaan hyvään rehelliseen miesten johtamaan oikeus järjestelmää jossa kerta kaikkiaan porttoja ei suvaita kuin korkeintaan asiakkaana.
      Oikeusministerimme Anna-Maja Henriksson ei ole epäoikeudenmukaisuuteen puuttunut millään lailla ja sen takia hänet voidaankin nimittää pääportoksi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3548
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      194
      1648
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1317
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1182
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      863
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      845
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      804
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      799
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      51
      799
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe