Aihe

kyylä naapurina

Anonyymi

Tähän ikään oon ehtiny asua monella paikkakunnalla,isoissa kaupungeissa ja pienissä kylissä eri asumismuodoissa. Aina on asuminen ollut viihtyisää ja naapurit mukavia ja jokaisella on ollut kotirauha. No nyt muutin Pieksäjärven rannan kerrostaloon ja seinänaapurini pääasiallinen homma on pitää korvaansa kiinni seinässä, että mitäköhän meiltä kuuluu ja jos avaan tv; n ja volyymi on äänettömästä seuraava elikkä 1, niin hän alkaa koputuksen.Vaan annas olla kun hän saa viinaa kitusiinsa niin hän pitää sellaista älämölöä että seinät raikaa, hakkaa seinääni ja oveani, huutaa ja haukkuu että minä häiritsen häntä soittamalla musiikkia kaiken yötä,aamuun asti. Tätä hän jaksaa jankuttaa vaikka mikään musiikki ei soi meillä eikä muissakaan asunnoissa. Psykiatriset palvelut ei taida täällä pelata että tuo ihminen saisi lääkityksen ja äänet hänen päästään häviäisivät ja pikku-ukotkaan ei häntä vainoaisi. Milloinkahan me saataisiin kotirauha ja nyt joulurauha....Vanha ihminen eikä vielä ole oppinut alkeellisiakaan käytöstapoja. Meidän pitäisi nukkua, sillon kun hän nukkuu ja valvoa silloin kun hän valvoo. Asumme kun 1900 luvun alun englantilaisissa sisäoppilaitoksissa teki niin tai näin aina tulee keppiä (seinään) En ymmärrä miksei talläinen kyylääjä hae jotain laitospaikkaa,siellä saa rauhoittavat tabut iltapäivällä ja kuuden maissa kaikki jo nukkuvat, hän ei todella sovi asumaan kenenkään naapuriksi, vaan johonkin erämaamökkiin.....no mihinkäs ne äänet päästä häviäisivät sielläkään.

12

319

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aika paljon on tuommoisia. Joka kaupungissa. Harvoin löytää rauhallisen paikan. Me löydettiin,aivan upeaa asua rauhassa.

  • Anonyymi

   Jos tämä häirikkö naapuri nukkuu päivällä niin päiväksi radio auki ja volymet vähän normaalia kovemmalle. Radion ääni päivällä on normaalia elämän ääniä.

  • Anonyymi

   Tämähän on käytännön esimerkki lääkehoidon ja psykiatrian toimivuudesta.

   Onnittelut.

  • Anonyymi

   Oon tainnut asua saman rouvan naapurissa joskus. Jaksamista toivotan ja paljon.

   • Anonyymi

    Nyt on stereot täysillä kuuluuko, eikö olekin hyvää musiikkia..otetaan lisää juomaa!


  • Anonyymi

   Korona sulkee ravintolat ja salakapakka aloittaa toiminnan.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Korona sulkee laitokset ja hullut pääsee vapaaksi, salakapakat avautuu.


  • Anonyymi

   Kuulostaa samalta kuin joskus asuin...Kop kop koputteli syystä milloin mistäkin.

   • Anonyymi

    Suomi nyt onkin pahempi junttimaa nykyään kuin Venäjä. Muualla maailmassa nämä monoliitit kerää yleisöä mutta entäs Suomessa. Savonlinnan monoliitit käytin töhrimässä ja lopulta kaadettiin.


  • Anonyymi

   minulla oli kerran naapurissa vastaava tapaus kun näillä sosiaalihuollon eläteillä oli tapana tulla yön pikkutunneilla baarista kotiin, jolloin alkoi huuto, tappelu, esineieden heitteily ja musiikin kuunteleminen nupit kaakossa.

   yritä siinä sitten nukkua kun aamulla piti mennä kouluun/töihin.

   sain siitä sitten ajatuksen, että aina aikaisin aamuisin kun kävin suihkussa, niin päätin että olisi kiva kuunnella musiikkia samalla.

   ongelma oli että ei se musiikki kantautunut sinne suihkuun.

   eli sitten kaivettiin hyllystä jotain aamuun sopivaa herättävää musiikkia, ja nupit kaakkoon. eikä suihkussa mikään kiire ollut lainkaan.

   muutaman päivän jälkeen sain nukuttua yöt. naapurissa oli oudon hiljaista...

   • Anonyymi

    Aivan, silmä silmästä😁


  • Anonyymi

   On se kumma kun normaalista elämisen äänistä ihmiset valittaa!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   10396
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   100
   3791