Miksi joutu putkan jos tila hampurilaisen.

Anonyymi

Tuoralan Mac Donalds vartija sanoi minulle että joudun putkan jos menen ravintolan sisälle ja esim tilan hampurilaisen.

Miksi ei hän sellainen ole lain vastainen eli kuinka minä voin joutua putkan jos menen ravintolan sisälle ja tilan hampurilaisen eihän sellainen ole lain vastainen teko.

Eli se alkoi sitä kun olin ensin Jyväskylän Mac Donalds ja pyysin päästä vessan mutta myyjä ei päästänyt minut vessan ja toinen asiakas meni minun jälken pyytämän myyjä päästämän hänet vessan ja hän pääsi heti vessan ja sitä minä suttuin mutta ei minä mihinkään rikoksen syyllisty vaikka suttuin ja kiroilen kun ei myyjä päästänyt minut vessan.

Sitten menin myöhemmin samana iltana Tourolan Mac Donalds valittaman kun minä saai Jyväskylän Mac Donalds huonoa palvelua ja suttuin ja kiroilin kun ei Tuoralan Mac Donalds myyjä pystynyt antaman mitän hyvä vastausta miksi ei Jyväskylän Mac Donalds myyjän päästä nyt minut vessan.

Mutta ei hän minä mihinkään laittoman syyllisty vaikka suttuin ja kiroilen kun ei Tuoralan Mac Donalds myyjä pyysty antaman kunnollista vastausta sihen miksi ei Jyväskylän Mac Donalds myyjä ei päästä minua vessan.

Sitten lähdin pois sielttä Tuoralan Mac Donalds ja miksi Tuoralan Mac Donalds vartija soitti poliisit vaikka en tehnyt mitän rikkolista tai laitonta.

Poliisit vei minut taxi asemalle mutta ei ne voi mitän muuta tehdäkään kun en ole syyllistynyt mihinkään laittoman.

Seuravana päivänä soitin Tourala Mac Donalds ja kysyin miksi ne soitti poliisit kun en ole tehnyt mitän laitonta ja kun ne ei pystynyt sihen antaman kunnollista vastausta niin suttuin ja kirolin mutta ei hän minä ole mihinkään lain vastaisen syyllistynyt vaikka suttuin ja kiroilin kun ei Tuoralan Mac Donalds pystynyt antaman kunnolista vastausta siihen miksi ne oli soittanut poliisia.

Sitten tuli tunnin päästä poliisit minun luo ja sanoivat että nyt me viedään sinut putkan kun olet soittanut Tuoralan Mac Donalds ja uhkailut eli sinähän Tuoralan Mac Donalds vartija syyllisty rikoksen kun hän soitta poliisit ja valehtele että minä olen soittanut Tuoralan Mac Donalds ja uhkailut.

Sitten illalla kun pääsin putkasta järjestin itselle kuskin ja käytin Tuoralan Mac Donalds hakemassa minun auto ja Tuoralan Mac Donalds vartija näki minut ja sanoi minulle että jos minä menen ravintolan sisälle esim tilaan hampurilaisen niin minä joudun putkan miksi eihä minä syyllisty mihinkään laittomuuteen tai rikoksen jos menen ravintolan sisälle ja esim tilan hampurilaisen.

Kumma homma pitäisikö minun vetä Jyväskylän Mac Donalds ja Tuoralan Mac Donalds vartija oikeuten.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No olikai toi myyjä vähän kokkennut tilanteen uhkaavaksi kun suttuin ja korotin ääntä ja sama varman koske toi vartija kun soittin sinne ja kyllä kai toi vartija tarkoittikin että pääsen sinne syömän hampurilaisen heti kun osan käyttäytyä ja kyllä minä lupankin käyttäytyä kunnolla seuraavan kerran kun menen sinne mutta jää vähän vaivaamaan toi että miksi ei Jyväskylän Mac Donalds myyjä päästänyt minut vessan ja en ole tehnyt mitän laitonta.

      • Anonyymi

        Kumpi hätä sulla oli, ykkönen vai kakkonen?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe