Aihe

Majuri jauhotti persut

24

101

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin on näreet.

  • Anonyymi

   Mitä sä oikein hourit? Artikkelissahan arvostellaan AIVAN SUORIN SANOIN VIHREIDEN TOIMINTAA! Alla suora lainaus!

   "PERUSTUSLAKIVALIOKUNNAN enemmistö katsoi kuitenkin, että Haavisto oli rikkonut lakia, vieläpä tavalla, jota ei voi pitää vähäisenä. Miksi?

   Perustuslakivaliokunta on pyrkinyt yksimielisyyteen välttääkseen politikointia ja korostaakseen ratkaisujensa juridista luonnetta.

   Pyrkimys toimii silloin, kun valiokunnan jäsenet ovat sitoutuneet oikeusvaltioperiaatteeseen. Se lakkaa toimimasta, kun valiokuntaan tulee edustajia, jotka kunnioittavat lakeja vain silloin, kun se heidän poliittisiin päämääriinsä sopii. Nyt on se tilanne."

   Eli kuten kaikki tiedämme niin Outi Alanko-Kahiluotohan yritti vaikuttaa hallituspuolueiden jäseniin lähettämällään S-postilla! Lisäksi vihreät jättivät eriävän mielipiteen asiasta! Vaikka perinteisesti pyritään yksimieliseen lausuntoon -> Eli, vihreät tekivätkin asiasta poliittisen!

   Mikäs vanhaa kommunistitoimittajaa nyt närästää kun näin käy vihreiden kimppuun, tai siis oikeassahan hän on!

   • Anonyymi

    Kommunistitoimittajalta jäi huomaamatta että kaikki ei sentään ole # LUVALLISTA # mistä ei nosteta syytettä!


  • Anonyymi

   Äärimmäisen noloa on, kun Haavistoa yritetään epätoivoisesti pestä puhtoiseksi yrittämällä tehdä kaikista muista häpeällisesti heittää syyllisyys/syyllisyyden varjo muille;
   persuista, PeVan valiokuntaneuvoksesta, jopa Ohisalo laittoi omat sekoilevat kansanedustajansakin... ja nyt sitten muka PeVan pj;n Johanna Ojala-Niemelä olisi ollut myös persujen paineen alla taipunut. (No, tulipa siinä sekin asia ilmi vihreiden painostuksen alla). Vielä häpeällisempää ja noloa on vedota ja syyllistää omista lainvastaisista teoistaan viattomia kahta Al-Holilta haettua orpolasta!
   Se facta pysyy, että Haavisto todettiin syyllistyneen rikkomaan kahta lakia; hallintolakia ja ulkoasiainhallintolakia.
   Toinen facta; vihreät. Outi A-K, vain PeVan hallituspuolueiden jäseniin yritti poliittisesti vaikuttaa Pevan antamaan Haavistolle lievemmän lausunnon.
   Kolmas facta; pääministeri Marin myönsi vihreiden "epäsuorasti" uhanneen hajottaa hallituksen ellei Haavistolle hallituspuolueet anna luottamusta eduskuntaäänestyksessä. Samoin kepujen Saarikko.

   Oikeusvaltion perustuu; hallinnon riippumattomaan, virkavastuulla toimivaan virkakuntaan.
   Facta ; Haavisto lainvastaisesti käytti valtaansa väärin. Vihreät vaikuttamisellaan hallituspuolueiden jäseniin ja "epäsuorasti" painostamalla hallituksen hajoamisella, rumasti sanoen kiristi eduskuntaa antamaan Haavistolle luottamuksen. Ilman sitä Haavisto olisi tuomittu oikeudessa; syyttömäksi tai syylliseksi.
   Painostuksellaan vihreät estivät Haavistoa joutumasta vastaamaan oikeuden eteen lainvastaisista toimistaan.
   Ei ole kyse mistään lausutuista sanoista, joita voi kansaa kiihottavan. Vaan Haaviston teoista, mikä kohdistui Haaviston alaisuudessa toimivaan kunnialliseen, Suomen lakia kunnioittavaan, pidettyyn, työnsä hyvin hoitavaan, ihmiseen!

   On häpeällistä, että poliittisen kannan mukaan pitäisi rikolliset armahtaa tai ankarammin kohdella. Se siitä ihmisoikeuden, oikeusvaltioperiaatteiden kunnioittamisesta!
   Todella häpeällistä yrittää keksiä muita syyllisiä! Kuka tai ketkä seuraavaksi yritetään laittaa syntipukiksi? Rinne? Marin?

   • Anonyymi

    No kuinkas häpeällinen temppu perussuomalaisilta oli estää Mäenpään syytesuojan purkaminen? Toimittaja Rautio on kolumnissaan täysin oikeassa:

    "Perustuslakivaliokunta on pyrkinyt yksimielisyyteen välttääkseen politikointia ja korostaakseen ratkaisujensa juridista luonnetta.

    Pyrkimys toimii silloin, kun valiokunnan jäsenet ovat sitoutuneet oikeusvaltioperiaatteeseen. Se lakkaa toimimasta, kun valiokuntaan tulee edustajia, jotka kunnioittavat lakeja vain silloin, kun se heidän poliittisiin päämääriinsä sopii. Nyt on se tilanne.

    Oikeistopopulistit pyrkivät romuttamaan oikeusvaltion kaikkialla, missä valtaa saavat. Se on heidän ideologiansa ydintä."


  • Anonyymi

   Persut jahotettiin, sivari Hallan punanaamakaan näy jauhojen takaa.

   • Anonyymi

    Halla oli kuin kalkkilaivan kapteeni. Jos nyt sivaria voii kapteeniin verrata.


  • Anonyymi

   Majurilla meni jauhot omaan suuhun kun meni sanomaan kavereistaan (vihreistä) suorat sanat, mahtaa nyt nolottaa!

  • Anonyymi

   Iltalehti paljastaa: Keskustalaiset ovat pyrkineet kaappaamaan Nuorisosäätiön asunnot takaisin puolueen lähipiiriin
   keskiviikko 16.12.2020 klo 12:41
   Keskustalainen säätiö on käynyt neuvotteluja eri tahojen kanssa saadakseen vaikeuksissa olevan Nuorisosäätiön 200 miljoonan euron arvoisiksi arvioidut asunnot alle kahdella miljoonalla eurolla. Iltalehden saamat asiakirjat paljastavat poliittisten tahojen ja valvontaviranomaisen neuvottelut Nuorisosäätiön asuntojen hankkimiseksi takaisin keskustapuolueen kylkeen. IL

   Keskustan lähiyhteisöksi rekisteröity Maaseudun Kukkasrahasto Säätiö on käynyt neuvotteluja eri tahojen kanssa pyrkimyksenään ostaa Nuorisosäätiön ARA-asunnot. Asuntoja on pari tuhatta kappaletta. Ne on rakennettu pääosin Raha-automaattiyhdistyksen tuella ja valtion myöntämillä tai takaamilla arava- ja korkotukilainoilla. Näiden lainojen ehtojen mukaisesti asuntojen myynnillä ei saa tehdä voittoa.

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Arhinmäkikin asuu kepulaisten taloissa -kelpasi kun alennuksella sai köyhän asunnon.
    https://www.is.fi/vaalit2015/art-2000000903312.html

    Iltalehti uutisoi tiistaina, että kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki (vas) kantaa ranteessaan komeaa ja arvokasta kelloa. Arhinmäen ajanottaja on TAG Heuer Carrera -rannekello, jonka suositushinta on 3 530 euroa.

    Sosiaalisessa mediassa kellouutinen on saanut aikaan kovaa pöhinää. Moni ihmetteli esimerkiksi sitä, kuinka vähävaraisten puolustaja tohtii kantaa ranteessaan hurjanhintaista aikarautaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Iltalehti uutisoi tiistaina, että kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki (vas) kantaa ranteessaan komeaa ja arvokasta kelloa. Arhinmäen ajanottaja on TAG Heuer Carrera -rannekello, jonka suositushinta on 3 530 euroa.

    Sosiaalisessa mediassa kellouutinen on saanut aikaan kovaa pöhinää. Moni ihmetteli esimerkiksi sitä, kuinka vähävaraisten puolustaja tohtii kantaa ranteessaan hurjanhintaista aikarautaa.

    Kateellinen persu?


  • Anonyymi

   Sivari oikeistolaisten johdossa, aika hassua

   • Anonyymi

    Suomen suurin puolue tällä hetkellä, aika hassua.


  • Anonyymi

   Suomessa on valtavasti Suomeen piiloutuneita Venäläissukuja.

   Suomenvenäläiset eivät Suomalaisten kannalta ole mitään pulmusia. Tämä verkosto on täynnä Suomenvastaisia toimijoita jotka todennäköisesti operoivat myös Savon alueella keräävät nimiä, kartoittavat teitä yrittävät käännyttää Suomalaisia venäjämielisiksi. Mikä on tilanne koko alueella vaikka Keurulla ja Viitasaarella, Onko tuolla runsaasti Venäläissukuja. Läheskään kaikki Suomenvenäläiset eivät omista Venäläistä sukunimeä. Moni Sukunimi on Suomalainen tai Suomenruotsalainen. Harvinainen Suomalainen sukunimi viittaa Venäiäisperäiseen henkilöön. Samoin Ruotsinkielinen nimi ilman Ruotsia äidinkielenä voi viitata Venäläissukuun. Näillä henkilöillä voi olla syntyperäinen Suomenkansalaisuus mutta juuret Venäläisiä.

   Venäläinen kulttuuri on inhottava kierouden kulttuuri johon kuuluu häikäilemättömyyttä ja itsekeskeisyyttä.

   Venäläinen tehtaanjohtaja voi jopa syöttää huumausaineita alaiselleen pitääkseen tämän tottelevaisena ja tämä ei ole mitenkään harvinaista tässä maassaa. Työehdotkin voidaan neuvotella huumatun työntekijän kanssa. yleinen Venäläinen tapa työnjohtajalla on huumata alainen, joka valittaa työoloista tai haluaa neuvotella palkankorotuksesta. Tällainen keskustelu saattaa alkaa työnjohtajalta lausella Nyt tutkimme psykoosisi syyt ja samalla huumataan työntekijä psykedeelillä jonka avulla voidaan asentaa työntekijään pelko työnjohtajaa kohtaan ja unohtamaan vaikka palkankorotuspuheet. Valitettavasti Venäläissukujen omistuksessa olevissa yrityksissä tätä tapahtuu myös Suomessa.

   • Haavisto on kyllä suomalainen, mutta hänen kansallisuutensa kirjoitetaan pienellä s-kirjaimella.


  • Anonyymi

   Siirryit sitten kepu palstalle vinkumaan persujen perään kyllästyttyäsi yksinpuheluisi persu palstalla?

  • Anonyymi

   Siinähän on tuhannennikin alias pankkomajurin CV

   osmium1

   16.05.2017 00:19

   Jaah, taas Hullujen huoneen Ylil. evp. Inssi, Kapt. evp. Kepukemisti, jopa Helsingin dosentti on jälleen vauhdissa.
   Vain pahoinpitely-, muilutus-, vahingonteko-, tappo-ja tietysti murhauhkaukset vain puuttuvat!
   Tuo, tai nuo Hullujen huoneen omatekoiset "oppineet ovat todella säälittäviä, todellisia kepureppanoita.
   Täytyy olla täysi tollerotollisko, kun esiintyy insinöörinä vaikka ei tiedä edes vanhan kansakoulun laskuoppia. Tämä tollerotollisko "inssi" ei tiennyt edes miten pallon tilavuus lasketaan! Kepukemisti kertoi laskevansa kemian laskuja helposti TILAVUUSPAINOILLA! Tilavuuspainot ovat huolintaliikkeiden laskutusperusteita.
   Hyvä hyvä Hullujen huoneen oppineet.

   Helsingin dosentti kertoi lukeneensa sellaisia kirjoja mitä ei ole lukenut, kuten Paavo Väyrysen Väitöskirjan.
   Kokeilin tämän mieleltään sairaan Suomen keskustan jäsenen tai jäsenien puheiden todenperäisyyttä ja kysyin "inssiltä" erittäin helpon kappaleen tilavuuden laskemista, niin se meni täysin tämän tollerotolliskon käsityksen ulkopuolelle ja Hullujen huoneen mies kirjoitti: "Osmium on tullut hulluksi!" Ei tämä mitätön reppana osaa yhtään matematiikka, eikä kemiaa, fysiikkaa, mekaniikkaa, lujuusopista puhumattakaan... Miten joku vai olla noin tyhmä, että valehtelee ja uskoo että oikeat teknikot, inssit, maisterit ja upseerit uskovat tätä pankkopoikaa?
   Mitenkähän Hullujen huoneen inssi olisi laskenut helpon lujuusopin tehtävän?
   Kyllä Juha Sipilällä ja Anne Bernerillä on helppoa kun kepulaiset ovat noin tyhmiä ja mistään mitään tietämättömiä.

   • Anonyymi

    Eihän tuossa majurista ole halaistua sanaa.


  • Anonyymi

   Halla-Aho on sivari kuten Pekka Haavisto ja onhan Haavistokin ollut vihreiden puheenjohtaja, mutta ilmeisesti toinen on parempi sivari kuin toinen.
   Haavisto sanoi kerran telkkarissa ettei Natoon liittymisestä voi järjestää kansanäänestystä, koska kansalaiset eivät ymmärrä mikä Nato on. Onneksi meillä on sivari Haavisto jolla on erityistä tietämystä Natosta, vaiko vain ylimielinen ylioppilas.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   26
   1588