Aihe

Uusi Outlander 2021 videolla

Anonyymi

5

70

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Löytyy sieltä YoTubesta vielä Mitsun Engelberg-mallin lisäksi Mitsu Outlander Sport-mallikin, mikä niistä sitten pääsee maahantuojan tuontiohjelmaan, jää arvailtavaksi? https://www.youtube.com/watch?v=U3hHcm9sDyY

   • Anonyymi

    Tuo uusi 2021 ASX kulkee 2.4 litran koneella (oli toisessa videossa), eikä ole hybridi, joten tuskin tulee Suomen tuontiohjelmaan silloin kuulumaan?

    Kun kerran ilmoitettu Mitsulta, että töpseliautot jatkaa maahantuojan ohjelmassa Euroopassa ja sama kai se on meininkin silloin meilläkin?


   • Anonyymi

    Tuon Engelberg -mallin tuonti meille tuskin, ainakaan ihan heti, tulee tapahtumaan? Perusteluna väittäisin sen hinnan nousevan niin suureksi ison määrän uutta (sähkö)tekniikkaa sisältäen, jotta tuskin kauppa vielä kävisi.
    Eikä täyssähkärien aika ole Suomessa vielä, meillä tarvitaan polttismoottoria rinnalle vielä pitkään!


  • Anonyymi

   Eikö tuo Outlander Sport ole sama tai ainakin näyttää ihan kuin olisi ASX? Myydäänkö sitä jossain maassa Outlander Sporttina?

   • Anonyymi

    Joo, myydään myös nimellä RVR josain päin maailmaa. Tuolta löytyy Mitsun uusimmat mallit. on siellä vielä Lancer ja Pajerokin "elossa ja hyvissä voinneissa", vaikka ei meille enää tuodakaan

    Ja meillä L200 markkinoidaan jossain Triton -nimellä. Mutta sama se on muillakin merkeillä, nimet muuttuvat markkina-alueen mukaan paremmin paikalliseen kulttuuriin sopiviksi!

    https://www.mitsubishi-motors.com/en/products/


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   348
   3999
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2907