Aihe

Korona ja yskä

Anonyymi

Voisiko joku yrittäjä värkätä pipon jossa lukisi: minulla on astma, tämä yskiminen EI ole koronaa!
Maskin pito AHDISTAA, siis ihan sanan varsinaisessa merkityksessä,, mutta ilmankaan ei kehtaa olla!

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sellaista takuuta ei ole olemassa, etteikö astmapotilaalla voisi olla korona, jota ei ole vielä todettu. Jokainen, joka pärskii suojautumatta ja toisia suojaamatta, on potentiaalinen uhka.

   Onko hoitosi tasapainossa? Olen itsekin astmadiagnoosin saanut lapsena, enkä silti yski koko ajan. Itse asiassa yskin tuskin koskaan. Käytän myös maskia. Myös sisäilman vuoksi oireileva astmaatikkoäitini käyttää maskia.

   Joko lääkityksesi ei ole tasapainossa tai sitten altistut jollekin allergeenille tai vastaavalle kotona, työssä tai vapaa-aikana. Astmasi hoitoa on tehostettava. Jatkuva yskiminen ei ole normaalia nykyajan astmapotilaalla.

  • Anonyymi

   Joo, kyllä saa astmaatikkona koko ajan jännittää saako jossain julkisella paikalla yskänpuuskan. Ja maski ku on tottakai aina päällä siellä missä muita ihmisiä, niin minua ainakin se maski alkaa yskittää jos pidemmän aikaa joutuu pitämään kerrallaan vaikka astma olisikin tasapainossa. Maski kuivattaa muutenkin kurkkua ja hengitysteitä niin saa helpommin yskänärsytyksen aikaiseksi. Kyllä maskia olen silti pitänyt. Parempi yskiä vaikka sitten siihen maskiin kyynärtaive eessä, kuin ilman maskia pärskiä menemään ihmisten lähettyvillä.

  • Anonyymi

   Yskimisessä yleisellä paikalla on just se hyvä ja hauska puoli kun saa nähdä toisten ihmisten reaktioita ja joskus huvittaviakin ilmeitä, näkee kyllä niin monenkirjavaa, että.
   Ei edes uskoisi miten erilailla ihmiset suhtautuvat jonkun yskimiseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   434
   5205
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   4270
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   55
   3293
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2528