Aihe

Naisvuoren näkötorni vs Ensilumen latu

Anonyymi

Naisvuoren näkötorni Mikkelin maamerkki,tärkeä myös matkailulle,on päässyt huonoon kuntoon. Ensilumenlatu maksaisi 300 000 euroa,eikö tätä summaa voi käyttää naisvuoren näkötornin kunnostamiseen?

5

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikkelin taloustilanteessa on edesvastuutonta tehdä esitys uudesta ensilumen ladusta tai muustakaan toisarvoisesta. Kokoomus on saanut syydettyä liikuntapaikkoihin viime vuosina järjettömän määrän rahaa, jolla ei saa edes vastinetta ja on siis vastuussa kaupungin huonosta taloustilanteesta. Ja nyt vielä tämä! Kuinka he kehtaavat!!

   • Anonyymi

    Mikkelin keskeiset maamerkit joko puretaan tai jätetään heitteille.


  • Anonyymi

   räjäytetään uutenavuotena koko paska alas.. ja rakennetaan Trump hotelli tilalle..
   (ja jos ette osaa sarkasmia niin itken yhden kyyneleen vuoksenne)

  • Anonyymi

   Mikkeli on käytännössä: "end of the show". Konkurssikypsä, muttei -kelpoinen. Kaikki kiinteä infra menettää täydelleen arvonsa. Paetkoon ken voi!

   • Anonyymi

    Ei tarvitse paeta, vaan pitää syrjäyttää vaaleissa nämä nykyiset päättäjät, eli hyväveli-verkosto, kokonaan ja äänestää uudet tilalle. Se on nyt kaupunkilaisten ainoa keino saada Mikkelin talous edes jollekin tolalle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   420
   4905
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1776