Aihe

Hyvä Lempäälä, pystyttiin näyttämään keskaria koronalle

Anonyymi

Onneksi meillä päättäjät laittoivat koululaiset etäopetukseen, joka oli hyvä veto ja saatiin korona tartunnat aisoihin.

Lapset eivät saa helposti ainakaan oireista koronaa ja se oireellinen korona ei leviä juurikaan suurissa määrin heidän keskuudessaan, mutta koska he usein saattavat sairastaa taudin tietämättään ja oireettomina, niin levittävät sitä koulun ulkopuolelle, harrastus piireihin, vanhemmilleen, opettajille ja muille joille osalle tulee oireita ja osalle ei , sekä toiset saattavat saada vakavan muodon.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lempäälässä sössitään kaikki myös koronan hoito. Kärjessä korona tapausten määrässä vaikka ensimmäisten joukossa laittamassa kuntosaleja kiinni. Täysin pelle johto minun mielestäni ihmiset kuolee liikkumattomuuteen ennen kuin koronaan. Montako koronaa kuntosalilta on tullut?
   Nyt yksityiset salit on aivan täynnä väkeä kun kunta salit on kiinni eikä silti koronaa ole salilta lähtenyt. No syökää kotona sairaaksi itsenne ja maatkaa sohvalla. Minä kolistelen rautoja yksityisellä. Kunta saa korvata kaikki salijäsenyydet moninkertaisesti.

  • Anonyymi

   Kunnan hallituksessa on portsareita, työttömiä, automekaanikkoja, kokkeja ties mitä huuhaaporukkaa siellä sitten hoidetaan omiin ja kavereiden liiveihin asiat.

  • Anonyymi

   Kesällä paikalliseenkuppilaan menet niin siellä on hallituksesta useampi naama kaikki hönössä, parhaimmat haastaa vääntämään kättä hohhoijjaa lembäälä

  • Anonyymi

   Lempäälässä ei juuri viime aikoina ole ollut tartuntoja, joten rajoitukset ovat toimineet jopa yli odotusten. Epäilemättä Joulun tapaamisista tulee väistämättä koko suomeen enemmänkin tartuntoja, jotka näkyvät vasta viiveellä, joten sitä odotellessa.
   Hyvää uutta vuotta -21, otetaan rokotukset ja pyritään siihen asti noudattamaan ohjeita, joka on ainoa tapa päästä koronasta eroon.
   Tänään Niklas Hagman kertoi lehdessä kuinka korona otti koville ja hän ei ole vieläkään täysin toipunut siitä ja hän on sentään ollut kovakuntoinen kaveri .
   Joten otetaan opiksi, ja yritetään tehdä parhaamme jottei sairatuttaisi.

  • Anonyymi

   Joissain kunnissa ilmoitetaan tarkkaan paikat joissa tartunnan saanut on käynyt tarttuvuusaikana ennen sairastumistaan, josta on huomattavasti ollut hyötyä kun mahdollisesti altistuneet ovat voineet ennakoida sairastumisensa ja välttää kontakteja ennen oireita, jolloin he eivät ole levittäneet tautia läheisiinsä, eikä muihin, riippuen heidän moraalistaan ja yhteiskuntavastuustaan.
   Kunnissa joissa on ilmoitettu altistus paikoista, on usein mainittu mm. kuntosalit, ravintolat jne..
   Kun on ilmoitettu mahdolliset altistumispaikat, on ilmoitettu minä päivänä ja mihin aikaan tartunnan saanut on käynyt kyseisessä paikassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   283
   3309
  2. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   49
   3251
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   2177