Aihe

Niin sanotun laatumedian infosota populismia vastaan

Laatumedian hienostuneesti luova manipulaatio!

1 - Näin HS-jutun myötä luovasti luodaan hienostunutta manipulaatiota liki synniksi luettavasta populismista - käyttämällä arvioitsijana lähinnä talousajatuksistaan kuulua emeritus prof. Sixten Korkmanin suotuisaa mainetta (Sixten tuli aikanaan tunnetuksi - lausunnostaan, että euroon meno oli virhe, mutta siitä ei voida enää erota).

Sen sijaan nollasta jytkyn tehnyt aiempi PS-pomo Soini ilmoitti iloisesti olevansa populisti

Timo Soini kävi nopsasti sisäsiisteyskurssit ja luotsasi katraansa hallituskelpoiseksi, jolloin PS-kenttä ärsyyntyi, valtasi puolueen ja nosti uuden "populistin" - tohtori Jussi Halla-ahon joukkojen älykkääksi johtajaksi. Herää kuitenkin kysymys, kun katsoo perussuomalaisten toimintaa lähempää, mistä se johtajuus lopulta porukasta kumpuaa?

Nyt itseään laatumediaksi kutsuva informaatiotorvi käy luovasti hienostunutta manipulaatiotäyteistä infosotaa populisteja vastaan - perustelematta syvällisemmin mitä populismi voisi myös käytännössä tarkoittaa. Nyt ollaan löydetty vain negaatiot, fake-news' sit ja salaliittoteoriat, joita näitäkin mahtuu jatkuvasti kehittyvään populismiin.

Populismi on parhaimmillaan selkokielisyyttä kansanomaisesti (popularisointia) –

Nythän monia asiakokonaisuuksia selitellään niin monikielisesti, että jopa asiantuntijatkin ajautuvat keskenään solmuun, mitä milläkin aate- ja ajatusvirralla tarkoitetaan. Rehti populisti osaa selkokielistää monimutkaisuudet - puhdistaen niistä pois aristokraattisiksi tehdyt sanaverbaliikat.

Historia todistaa monet aiemmat totuudet vääriksi!

Laatumedia hakee mielellään asiantuntijavaltaa selostamaan populismin vainoharhaisuutta, valheellisuutta kuin sananlevitystä arkikansan keskuuteen - vain vaikuttajajohtajuus mielissään.

..

”Asiantuntijavallan sokeaksi pisteeksi” -esimerkin voisimme löytää ulko- ja turvallisuuspolitiikan - jo kaukaa, mutta koskettavasti läheltä:

Talvisodan aatto, siis aika, jolloin maamme hallitus kävi "Erkon sotaan" päätynyttä ... >

.

HS: ” Populismi on varoituskello, joka kielii tarpeesta asettaa politiikalle uusia vaatimuksia”

~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000007697069.html

.

"1939 populistit kannustivat neuvottelemaan!"

2 - Käytiin rajankäyntineuvotteluja. Suomen silloinen hallitus ei käynyt loppuun "populismista kannustettuja" neuvotteluja Karjalan kannaksen rajankäynnistä.

Kannustajina olivat C.G.E. Mannerheim, J.K. Paasikivi ja Mannerheimin luottokenraali Rudolf Walden, jotka kaikki osasivat venäjää. Näitä kolme 'populistia' ei kuunneltu – Neuvostoliitto hyökkäsi, alkoi Talvisota.

Entä, jos tuossa Talvisodan aattona olisi voitu järjestää kansanäänestys, jossa nämä ’populistit’ olisivat saaneet laatia kansanäänestyskysymyksen perusteluineen - miten kansa olisi äänestänyt? Äänestystulos jää tietenkin piiloon - mennyttä ei voida tekemättömäksi tehdä, mutta ideahan oli hakea esimerkki, miten 1939 populistit olisivat voineet vaikuttaa historiaan, joka maksoi meille kymmeniä tuhansia - kaatuneina.

..

Populismi parhaimmillaan on "vain" eräs kannatuskeskittymä kansasta

Tänään PS luetaan populistiseksi puolueeksi, näin, mutta meidän on viisasta kuunnella mitä jopa 25 prosentin kansalaiskannatus haluaa sanoa yhteiskuntamme hoitajille.

Saattaahan käydä niin, että nämä populistit nousevat hallitusvastuuseen, jos sopiva sisäsiisteyskurssien jatko-osat järjestävä yhteistyökumppani sittenkin löytyy!

Yhteiskunta kehittyy, niin kehittyy myös populismi

Jos katsomme vapaan markkinatalouden, vapaan sanan demokratiaa liberalismissaan, niin havaitsemme sen johtajavaltion, Yhdysvaltojen olevan voimakas muiden sisäisiin asioihin sekaantuja - todisteeksi käy erinomaisesti US' n käymät sodat - kutsuttuna ja kutsumattomana - vaikkapa viimeiseltä 20 vuodelta - paljon uhreja on syntynyt suoraan ja epäsuorasti liberalistisen sotakoneen toimista - Afganistanista Syyriaan.

Miksi maailmallinen vähemmistö vapaan sanan demokraattisliberaaleina saa ylläpitää maailmanpoliisiroolia sellaista osaa vastaan, joka muodostaa maailmastamme noin 5,8/7,8 osan?

Tai kuten vielä istuva US-presidentti Donald Trump sanoi:

"Miksi opettaa sellaisia, jotka eivät halua oppejamme ottaa vastaan?!" e

..

HS-ingressi: ” Liberaalia demokratiaa ja oikeusvaltiota tulee puolustaa populistien hyökkäyksiltä.”

...
20964

30

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Luoman parhaita kirjoituksia. Mitähän Timo sanoisi, kun sinisiin haksahti ...

   • Anonyymi

    Voi että!!! Ja kukahan hehkuttaa ukkelin kirjoituksia?

    Edellisessä aivopierussa eka kommentti alkoi: "Hieno avaus......"

    Sama homma edellisissä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi että!!! Ja kukahan hehkuttaa ukkelin kirjoituksia?

    Edellisessä aivopierussa eka kommentti alkoi: "Hieno avaus......"

    Sama homma edellisissä.

    Pitää paikkansa, kävin kurkkimassa.

    Halveksin tuollaista.


   • Anonyymi

    Tarjoaisi luettavaksi omaa maisteri työtään.


   • Anonyymi

    Lähetitkö tämän avauksen myös Soinille? Ellet, tee se, saat varman vastauksen!


   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tarjoaisi luettavaksi omaa maisteri työtään.

    Heräsit yöllä 02:00 ja pakottava tarve sai sinut kirjoittamaan webbiin: Tarjoaisi luettavaksi omaa maisteri työtään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lähetitkö tämän avauksen myös Soinille? Ellet, tee se, saat varman vastauksen!

    Trolli komentaa itse itseään.


   • Anonyymi

    Timo otti riskin ja hävisi ... Nouseeko uudestaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lähetitkö tämän avauksen myös Soinille? Ellet, tee se, saat varman vastauksen!

    Aloittajan kirjoituksesta en tajunnut mitään, ehkä siksi että lehdistö sensuuri estää asioiden ilmaisun selkokielellä.
    Suomehan johtaa vanha kantaiset sosialistit eli stalinistit jotka ei siedä mitään länsimaista ei edes valinnan vapautta terveyden hoidossa.
    Valinnan vapaudesta ei länsimaailmassa ole pienintä ongelmaa ollut koskaan.
    Ongelma on sosiaalidemokratia joka on jämähtänyt stalinistiseen diktatuuriin jåa pesee lasten aivoja jo päiväkodissa.
    Koska sosialismisse ei kukaan koskaan puhu suoraan, luultavasti siksi en ymmärtänyt mitä tekstin aloittaja vihjaili.


  • Anonyymi

   Ilkka Luoma ei taida tietää, että vainajaakaan ei saa perättömästi herjata.

   Vihtiläinen iäkäs mies tuomittiin 2013 Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa Lohjalla törkeästä kunnianloukkauksesta kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen. Syytteen mukaan vastaaja oli levittänyt kuolleista henkilöistä valheellisia tietoja tai vihjauksia siten, että se oli omiaan aiheuttamaan kärsimystä vainajan läheisille. Käräjäoikeus katsoi, että vastaaja oli menettelyllään toimittanut loukkaavan esityksen eri medioita käyttäen lukuisten ihmisten saataville.

   • Anonyymi

    Herjataanko jotain avauksessa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Herjataanko jotain avauksessa?

    Harjasiko hallitusvainaata tuolta syksyltä 1939?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Herjataanko jotain avauksessa?

    Heräsit yöllä 01:59 ja pakottava tarve sai sinut kirjoittamaan webbiin: Herjataanko jotain avauksessa?


  • Anonyymi

   Populismi-sana on kärsinyt vähän samanlaisen inflaation kuin rasismi-sana. Molempia löydetään joka paikasta ja niiden määrittelyjä tuntuu olevan yhtä paljon kuin määrittelijöitäkin.

   • Anonyymi

    Soini väitteli aiheesta.


   • Anonyymi

    Jeps!

    Suomessa ei ole rasismia sen varsinaisessa merkityksessä ja jos hiukan onkin - ovat nuo rasistit hyvin harvinainen pienvähemmistö. Maassa eletään maan tavoilla, kaikkialla - niin Somaliassa, Sveitsissä, Ruotsissa, Kiinassa kuin Suomessakin. Suomalaiset ovat epäluuloisia ja varauksellisia tuntemattomia kohtaan. Olemme reviiripuolustuksessa.

    Reviiripuolustus on kaikkialla ja se kumpuaa miljoonien vuosien takaa. Reviirit ovat meillä kaikilla; me puolustamme itseämme, arvojamme ja koskemattomuuttamme - emmekä kovin helposti halua uusia meille tuntemattomia vaikutteita. Olemme silti uteliaita - varovaisella tavallamme.

    Reviirillinen yhteiskunta pohjautuu vuosisataisista maaseudun kehäasutuksista - kehässä oltiin suojassa pedoilta ja naapurikehäläisiltä - välillä haettiin vierasta geenistöä, jottei olisi syntynyt liiaksi vajaamielisyyttä.

    Kiltti ja sinisilmäinen kansa

    Suomalainen on pohjimmiltaan kiltti ja sinisilmäinen - uskoo ja luottaa, kun luottamus on voitettu ja todistettu. Arvostamme työtä ja tekemistä - arvostamme myös auttamista sellaisille, jotka syyttään kärsivät ja ilman laiskuutta apua tarvitsevat.

    Meille saa tulla tekemään työtä ja maksamaan veroja - oli ihon väri mikä tahansa, kunhan on ahkera ja ottaa osaa yhteiseen tulontasaukseen ja valtioyhteisön kassan täyttämiseen.

    Meille on turha tuputtaa vieraita tapoja -

    olemme sen verran viisaista, että otamme vapaaehtoisesti sen vastaan, joka meille sopii ja passaa. Emme siedä tuputtamista, emmekä sitä, että arvojamme ja tapojamme kyseenalaistetaan - meillä eletään meidän sääntöjen mukaisesti, kuten kaikkialla muuallakin noudatetaan kunkin yhteisön, yhteiskunnan ja valtion sääntöjä - ei sen kummempaa.

    Olemme reviiripuolustajia, kuten kaikki maapallon ihmiset - on vain erilaisia tapoja ilmaista se tai erilaisia keinoja toteuttaa sitä. Vahvemmat hyökkäävät, haluavat lisää elintilaa ja etuisuuksia. Me olemme rajoillamme ja pidämme niistä kiinni.

    Ole mitä uskontoa tahansa, mutta älä yritä sitä meille väkisin syöttää, äläkä yritä peitota omilla vierailta mailta tuoduilla tavoilla meidän tapoja - meidän tavat ovat meidän.

    Voimme lopuksi todeta, että jokaiselle ihmiselle maan päällä on oma koti- ja isänmaa - ja se on se valtio tai alue, jossa ihminen tulee parhaiten toimeen sekä tulee ymmärretyksi omalla äidinkielellä - tämäkään ei ole sen kummempaa!

    Rasisti syytöksiä ja rasismi käsitettä käytetään leimakirveenä - usein ymmärtämättä mitä se todellisuudessa on, siis taitamatonta sanan ja sen sisällön käyttöä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Soini väitteli aiheesta.

    Heräsit yöllä 01:58 ja pakottava tarve sai sinut kirjoittamaan webbiin: Soini väitteli aiheesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Soini väitteli aiheesta.

    Väitti, mutta ei väitellyt 😉


  • Anonyymi

   Laatukirjoitus avaajalta

   • Anonyymi

    Heräsit yöllä 01:56 ja pakottava tarve sai sinut kirjoittamaan webbiin: Laatukirjoitus avaajalta


  • Anonyymi

   Mikä tuo luku jutun lopussa on?

   • Anonyymi

    Heräsit yöllä 02:02 ja pakottava tarve sai sinut kirjoittamaan webbiin: Mikä tuo luku jutun lopussa on?


   • Anonyymi

    Avauksien määrä / kommenttien määrä?


  • Anonyymi

   Pitäisiköhän tehdä rikosilmoitus avaajasta?
   Herjaaminen ja kunnianloukkaukset ovat toistuneet hänen pro-venäispropagandassaan jo vuosia.

   • Anonyymi

    Tee se, ja tuo tänne näkyville.


  • Anonyymi

   Suomelle oli voinut käydä näinkin : Suomen kommunistit väittävät että heitä sorretaan ja pyytää Neuostoliittoa apuun. Kovastihan noita kommarin valtioita syntyi siihen aikaan. Eikä siinä mielipidettä kysytty kaikelta kansalta.

  • Anonyymi

   Viiltävä todellisuus, kunhan sen vain huomaa tai oikeastaan ymmärtää!

  • Anonyymi

   Laatumediassa on vaikuttajia, mielipiteeseen vaikuttajia. Kunnon, puolueettomia, toimittajia ja journalisteja ei ole taidettu enää vuosiin kouluttaa.

  • Anonyymi

   Hs yrittää käydä sotaansa olkiukkojansa ja omaa populismiaan vastaan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   231
   15574
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13533
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   9417
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6692
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   249
   3985