Aihe

SDP puheenjohtajana Otto Wille Kuusinen 1911-1913

Anonyymi

Kyllä Otto Wille Kuusisesta olisi tullut mainio presidentti Suomelle.
Ei olisi tarvittu vaali valintaakkaan sitten enää, nämä kun hoitaa sen piirissään.. 1ehdokas kuten SDP puheenjohtajaksi ja pääministeriksi punikkien valinta.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kuusinen oli siitä poikkeuksellinen demari että Neuvostoliittoon loikattuaan pystyi luovimaan suht arvostetussa asemassa elinkaaren loppuun asti. Moni toveri joutui pidemmälle lomalle ”saaristoon” ja loput tutustuivat niskalaukaukseen.
   Neuvostoliitto ja demarin paras kaveri eli Stalin piti Kuusisesta jopa niin paljon etteivät päästäneet enää Suomeen Kuusisen ehtoopuolella. Ja hyvä niin, sinne jäi demarin raato tovereidensa huomaan.

  • Anonyymi

   Mitä hyvää oli siinä, että demarit starttasivat vallankumousyrityksen 1918? Mitä hyvää? Suomalaisia kuoli 38.000. Oliko se hyvä asia? Monet lait, jotka koskivat maanjakoa jne. olivat jo valmisteilla ennen sisällissotaa, eikä tappaminen auttanut niiden kanssa. Se on takapirun omantunnon lepyttämistä, jos muuta väittää.

  • Anonyymi

   Lopputulemana Suomi säilytti itsenäisyyden, vaikka jotkut halusivat, että Venäjän mahti ottaa vallan. Perkele!

  • Anonyymi

   No onneksi kuoli vain 38000. Se että punaiset, ääri-demarit, olisivat voittaneet niin eiköhän oltaisi purjehdittua pikimmiten Lenin ja Stalinin luo.
   Stalin rokotti jokaista ”alusmaata” tapattamalla 10 % väestöstä. Eli kun Suomessakin oli ennen sotia pari miljoonaa, niin siitä voi arvella mikä olisi ollut liittymisen hinta. Ihan sama olisi liittyminen tehty kansalaissodan tai talvi/jatkosodan seurauksena.

   • Anonyymi

    Suomalaiset eivät ole mitään kommunisteja koskaan olleet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomalaiset eivät ole mitään kommunisteja koskaan olleet.

    Eikös tuolta mielipidemittauksista tule joka kerta noin 30-35 % kannatus vasemmistoliikkeille? Demarit, vasemmistoliitto, vihreät etunenässä.


   • Anonyymi

    Eipä olisi ongelmaa työttömyydestä, työmiehen onnela.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   7827
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   118
   7669
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   514
   5996