Aihe

Huono homma Sanna Marin

Anonyymi

Puhuit taas paskaa tv:ssä, mutta eritoten jää mieleen kevään temppusi kun sait lahjoitettua rahamme Euroopan korruptoituneille poliitikoille ja myymään itsesi samalla Brysseliin - meidän muiden kustannuksella tietenkin.
Nimittäin tämä tapaus jossa tulit typerän ilahtunut ilme naamallasi kertomaan että nyt saamme maksaa satoja miljardeja joka vaikutti sinusta niin hienolta asialta:
https://www.youtube.com/watch?v=pq-j-AskLVY
Et tule enää jatkamaan toista kautta ja putoat eduskunnasta, koska olet lahjattomin ja hyväuskoisin tomppeli tässä maassa. Sinut on vielä opetettu puhumaan valheellisesti asioista. Kutsut meiltä otettavaa rahaa "elpymisvälineeksi", ja kutsut varmaan omaa ylisuurta asuntolainaasikin omaksi pääomaksesi, ja sen lisäksi olet velkaa koko Suomen kansalle tuolla ylimielisellä käytökselläsi.
Sinut vaihdetaan parempaan, koska ei Suomen kansa katsele noin epäpätevää ministeriä olipa tämä sitten minkä puolueen jäsen tahansa.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ota yksi, maksa kaksi.

   • Anonyymi

    Jesus saves and Moses invests but Sanna spends.


  • Anonyymi

   Hyvin kirjoitettu, täyttä asiaa.

  • Anonyymi

   Sellainen piirre näkyy läpi Sanna Marinin kehonkielestä, että kun hän katsoo silmät suurina eikä räpyttele niitä, niin hän valehtelee tai ei tiedä mistä puhuu.

  • Anonyymi

   Marinin hallitus ei taas talouspoliittisesti mitään muuta aikaisin kuin ottaa velkaa. Paskin hallitus pitkään aikaan ja aiheuttaa katastrofin tulevaisuudessa. Täysin amatöörimäistä toimintaa.

   • Anonyymi

    Ei S Marin ole Hallituksen talouspolitiikkaa suunnitellut, vaan asialla ovat olleet vasemmalle vinossa olleet talousoppineet, joiden mantraa S Marin toteuttaa. Kenenkään ei kannata kuvitella, että politrukeista löytyisi talouosaajia. Mikäli osaajia olisi, niin yksityiseltä sektorilta löytyisi näitä menestystarinoita.


  • Anonyymi

   Ei saa olla poliittisesti naivi, sanoi presidentti.

   Ay-liike kusettaa ja alistaa kansalaisia. Lainsäädäntöö pitää saada ajantasalle. Laittomat lakot kieltää, lakkosakot 100-kertaisiksi, ay-jäsenmaksun verovähennys pois, ay-liikkeen osinkotulot verolle, kertakaikkiaan pitää toteuttaa liittymisen vapaus!

  • Anonyymi

   Velanotto on kuin kusisi pakkasella housuun, ensin lämmittää ja kohta kylmää monenkertaisesti. Veroja korotetaan. Kohta leikataan rajulla kädellä. Keneltä? No aina vähäosaiset kärsivät. Kiitos Marinin hallituksen. Korona ei ole syypää. Sen hoitoon riittää pari miljardia. Mutta 30 miljardia velkaa 2020-2021 ja velanotto koko vuosikymmenen ei ole oikea ratkaisu.

   Vain työllisyys tuo hyvinvointia, Marinin hallituksen työllisyystoimet on pääosin tekemättä. Selvitykset on tehty, keinot tiedetään, mutta hallituksen taitamattomuus ja munattomuus ovat omaa luokkaansa. Ei jatkoon.

  • Anonyymi

   Ovatko keskimääräiset suomalaiset tosiaan menettäneet käsityksensä siitä miten pidetään yllä hyvinvointiyhteiskuntaa, tai sitä mitä siitä vielä on jäljellä?

   Tämä koko elämäntyyli ja tapa että omaa pääomaa ei juuri tarvita mihinkään vaan "haetaan" vaan pankista lainaa kun tekee mieli jotain uutta autoa, venettä jne. Nyt kun tämä sukupolvi joutuu hieman vaikeuksiin niin se kuvittelee että lainarahalla homma jatkuu vanhaan malliin!

   Eihän raha itsessään luo mitään hyvinvointia VAAN TYÖ jonka tuloksena syntyy tarvittavat hyödykkeet ja palvelut! Käytännössähän on vaarana että kun rahaa "jaetaan ilmaiseksi" (vastikkeettomat korvaukset) niin työn määrä vähenee entisestään joka taas vähentää käytännön hyvinvointia edelleen joka taas lisää lainan tarvetta - Olemme vaarallisessa oravanpyörässä!

   Aloittaja puhuu täyttä asiaa mutta vaarana on että meillä alkaa olemaan niin suuri joukko näitä vähäosaisia jotka kuvittelevat että lainarahalla luodaan hyvinvointia ja hehän kannattavat vasemmistoa joten pahimmassa tapauksessa voi käydä niin että löydämme itsemme tulevaisuudessa vielä syvemmästä kuopasta!

   • Anonyymi

    Hyvin kirjoitettu.. joskus puhuttiin elämisestä "kuin viimeistä päivää..". mielestäni se tarkoittaa juurikin tuota epäkypsää ajattelua siitä, että velalla mennään, kun pitäisi katsoa eteenpäin ja suunnitella asiat tarkemmin ja säästeliäämmin. Ne kaikki sadat ihmiset, jotka eri ministeriöissä töitä tekevät, ne asiantuntijan ja avustajat... luulisi siellä olevan talousosaamista ja järkeä vai eivätkö he saa ääntään kuuluviin.
    Ne miljadit, joita kehitysapuun ja -yhteistyöhön laitetaan... siis nyt vielä entistä enemmän. Miten on todennettu se hyöty, mikä rahoista on ollut, onko miljardelle tullut vastinetta. Eikö siinä tehdä karhunpalvelus, että jatkuvalla, vuosikymmeniä kestävällä rahan antamisella ruokitaan vain riippuvuussuhdetta, kun tarkoitus olisi oppia pärjäämään itse.


  • Anonyymi

   Italiaan syydetään miljardeja... mihin Italia ne käyttää. Koronatoimiin sanottiin... kyllähän kaikenlaisia toimia jo tehdään, kun NGO-järjestöjen alukset auttavat kymmeniä tuhansia "siirtolaisia" Italiaan. Eiköhän sieltä yhteisen EU:n taakanjaon nimissä Suomeen oteta muutamia (kymmeniä?)tuhansia. Ei pelkoa työvimapulasta ja ulko-ja aisäministerin kaavailema 80.000 tulijan määrä voisi jopa toteutua. Pääkaupunkiseudullekin kaavaillaan lisää uusia asuntoja, mikä on sikäli ihme, että syntyvyys on vain laskenut. Työllisyys lisääntyisi tulijoiden kotoutustoiminnan ja muun avun myötä, vaan ei bruttokansantuote. Hallitukselta pitäisi vaatia tulosta, ei velkaa!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   12699
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   186
   11743
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   7827
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   18
   5299
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   193
   3185