Aihe

Ala-asteen opettaja yritti raiskata

Anonyymi

Näin outoa unta, jossa olin jossain laivalla tai paikassa, josta ei pääse normaalisti pois. Mieleeni jäivät käytävät ja vaaleanpunaiset seinät, sekä kirkas valaistus. Saattoi olla myös hotelli, siellä oli huoneita tai hyttejä. (Oikeassa elämässä en ole ollut laivalla kuin pikkutyttönä viimeksi).
Olin tämän ikäinen mitä nyt, eli 34v, ja olin siellä muiden kanssa, mutta en tiedä tunnenko elävässä elämässä heitä, olivat unen kasvottomia "täytehenkilöitä".
Sitten törmäsin siellä entiseen ala-asteen aikaiseen miesopettajaani. Tuo opettaja oli yhä sen noin kolmikympinen, mitä silloin ennen, vaikka oikeassa elämässä onkin jotain 60v nykyisin.
(Taustaa: Tämä opettaja oli luokanvalvojani 3-5 luokilla, ja hän oli erittäin puolueellinen, piti lellikkejä ja minä taisin olla yksi inhokeista. Hän ei koskaan antanut minulle kuin 7-8 arvosanoja, vaikka joskus minulla saattoi olla täysin identtiset vastaukset ystäväni kanssa, joka oli opettajan lellikki. Ystäväni sai 9-10, ja minua opettaja syytti lunttaamisesta, vaikka ystäväni istui takanani. Luimme kokeisiin yhdessä ja siksi osasimme vastata samalla tavalla. Opettajan seura oli usein erittäin kiusallista, piti hartioista kiinni ja tuijotti silmiin tivaten ties mitä ja syyllistäen minua asioista joita en ollut tehnyt, kysyi minulta ilman viittaamista ja nöyryytti minua käskettämällä kirjoittamaan extempore matikan tehtäviä taululle luokan eteen, vaikka hyvin tiesi sen olevan minulle vaikeaa ja että pelkäsin esiintymistä. Hän myös usutti luokkaretkellä saksanpaimenkoiransa juoksemaan kimppuuni, kun tiesi minun pelkäävän koiria, ja koska en tullut silittämään sitä. Haki kyllä päälläni seisovan hampaitaan näyttävän ja murisevan koiransa sitten pois, ja kielsi kertomasta vanhemmilleni.)

Unessa siis tunnistin opettajan välittömästi, ja yritin väistää, niin ettei hän näkisi tai tunnistaisi minua, mutta huonoksi onnekseni hän tunnisti minut heti ja tuli luokseni. Hän aloitti välittömästi sen saman, mitä ala-asteellakin, tuli aivan kiinni minuun, tuijotti intensiivisesti silmiini, otti olkapäistäni kiinni ja kyseli, että enkö aio tervehtiä häntä. Siirsin katseeni sivuun ja yritin mennä pois, niin hän tarttui ranteisiini ja sanoi, että haluaakin näyttää minulle jotain. Hän raahasi minut hyttiinsä, työntäen kätensä housujeni sisään ja sormensa klitorikselleni. Olin vastentahtoinen ja yritin puhua itseäni tilanteesta pois, mutta se ei onnistunut. Hän oli voimakkaampi ja päättänyt saada minut mukaansa. Hytissä hän tuli kiinni minuun, kuiskaili korviini, siirsi hiuksiani sormillaan ja sanoi aina haaveilleensa minusta. Täräytin, että en usko, etkö mieluummin haluaisi Saria, Tiinaa, Suvia tai Mariaa, kun nehän niitä suosittuja olivat. Hän nauroi, että ei hän semmoisista pikkuvosuista välitä, vaan haluaa minut, koska olen erilainen. Sitten hän jatkoi silittelyäni, kunnes pysähtyi, otti kasvoni käsiensä väliin ja yritti väkisin suudella. Sinähän ihan täriset, hän sanoi sitten, et kait sinä nyt minua pelkää. En vastannut mitään. Kuitenkin haluat tätä, anna sen vain tapahtua, hän sanoi, ja tunki itseään kiinni minun. Pakenin alta kokoajan, mutta hytin ovi oli lukossa, eikä sieltä päässyt pois. Hän liiskasi minut sängylle ja yritti raiskata minua.
Itkin ja yritin saada häntä pois päältäni, hän oli tosi inhottava ja vastenmielinen. Hän hyssytteli minua, silitteli ja tunki kieltään kurkkuuni, repi housujani alas. Tunsin oloni täysin avuttomaksi ja lamaantuneeksi.
Heräsin siihen ja meni pitkään miettiessä, miksi ihmeessä näin tuollaista unta.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisiko opettajan toiminta ollut todellisuudessa sen verran ahdistava, että alitajunta purki asian näin pitkän ajan jälkeen unessa paljon pidemmälle vietynä? Sellainen vaihtoehto tuli mieleen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   609
   29636
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   21019
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14064
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10907
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   86
   8034