Aihe

Julkkisten erioikeudet koronakriisissä ja muutenkin

Anonyymi

Jos on joku puolitunnettu julkkis tai supertähti tai bloggaaja on näemmä oikeus tehdä eri tavalla kuin tavallisella kansalla.

Koronarajoituksista ja maailman laajuisesta pandemiasta ei tarvitse välittää. Koska somejulkkis tarvitsee materiaalia ja luxus-kuvia instaansa, on niitä pakko hankkia lomailemalla ja bilettämällä ahkerasti.

Kaikki julkkikset tuntuvat juoksevan pikkubileissä, matkustavan ulkomailla ja kotimaassa, vaikkeivat he paljon muuta teekään. Lappiin saa mennä tungeksimaan.

Ihan kuin heillä olisi joku erivapaus olla noudattamatta koronasääntöjä. Hyvä materiaali someen tuntuu oikeuttavan lomailun.

Muiden ihmisten odotetaan noudattavan rajoituksia. Pidetään maskia, käytetään käsidesiä, rajoitetaan perheen ja suvun tapaamista, rajoitetaan liikkumista ja menoja. Ja sitten nämä somettajat juoksevat huveissa pitkin päivää. Ihan kuin heillä olisi joku oikeus siihen.

Muut rajoittavat elämäänsä ja toiset vain huvittelevat. Tottakai itsekin haluaisi bilettää ja matkustella, mutta se on vastuutonta. Lisäksi nämä ihmiset näyttävät esimerkkiä muille, heitä pidetään ihailtavina ja halutaan tehdä samalla tavalla, että jos toikin menee, niin miksen minä.

▪︎▪︎▪︎▪︎

Samaan liittyen Maisa- ja Martina-fanien käytös. Koska joku on idoli, niin hänelle sallitaan kieroilu ja lakien rikkominen. Martina jätti palauttamatta treenimaksut ja hummasi rahat, tätä puolustellaan, ja ajatellaan, että hänellä on oikeus tähän, kun toiset vaan sattuvat fanittamaan häntä. Samoin pysäköintirikkeet ja vastaavat hyväksytään.

Maisa kun kerran on niin kaunis ja ihailtava, niin tottakai hänen on saatava vikitellä muiden miehiä, pettää ja rikkoa ihmissuhteita ja ihmisiä. On vaan kateellisten puhetta, jos ei hyväksy psykopaattista toimintaa. Myös lasten uhkailu puukolla ja lelujen rikkominenkin on näemmä okei. Nämä siis fanien mielestä.

Vaikka joku olisi ihailtava ja kaunis jonkun mielestä, ei se anna tuolle ihailun kohteelle lupaa käyttäytyä väärin muita kohtaan tai rikkoa lakia.
Tämän takia en ymmärrä kummankaan naisen faneja; teot ovat vääriä tai kyseenalaisia. En pysty enkä halua ihailla henkilöä, joka tekee noita asioita.

Fanit jotenkin sulkevat silmänsä noilta asioilta tai sanovat, että ne ovat hyväksyttäviä, koska idolia on kiusattu niin paljon tai hän on muuten niin ihana, niin on oikeus tehdä noin.

Ehkä nämä fanit samaistuvat tai ihailevat joitain piirteitä, mitä kokevat idolissaan olevan ja sitten katsovat, että hänellä on vain niin rankkaa muiden ihmisten takia.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nää s...nan somesiepot ovat olevinasn jotsin yli-ihmidiä, joita tavisten rajoitukset eivät kodke!

  • Anonyymi

   Todisteet pöytään että jätti palauttamatta treenimaksut ja hummasi rahat. Ja mikä tuo puukkojuttu on? Todisteet pöytään. Ja esim. Vuokatissa oli 1000 ihmistä uutisten mukaan. En tiedä kuinka paljon Levillä oli ihmisiä, varmasti aika paljon. Mutta Martina ei sinne olisi saanut mennä. Ja sinun vuodatuksesta puuttui kokonaan Sofia. Miten ihmeessä? Tämä Suomen suurimman huumejutun päätekijän tyttöystävä joka odottaa tuomiotaan. Lisäksi matkustelee koko ajan sinne ja tänne.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   9570
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   183
   9312
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   525
   6193
  4. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   67
   3055