Julkkisten erioikeudet koronakriisissä ja muutenkin

Anonyymi

Jos on joku puolitunnettu julkkis tai supertähti tai bloggaaja on näemmä oikeus tehdä eri tavalla kuin tavallisella kansalla.

Koronarajoituksista ja maailman laajuisesta pandemiasta ei tarvitse välittää. Koska somejulkkis tarvitsee materiaalia ja luxus-kuvia instaansa, on niitä pakko hankkia lomailemalla ja bilettämällä ahkerasti.

Kaikki julkkikset tuntuvat juoksevan pikkubileissä, matkustavan ulkomailla ja kotimaassa, vaikkeivat he paljon muuta teekään. Lappiin saa mennä tungeksimaan.

Ihan kuin heillä olisi joku erivapaus olla noudattamatta koronasääntöjä. Hyvä materiaali someen tuntuu oikeuttavan lomailun.

Muiden ihmisten odotetaan noudattavan rajoituksia. Pidetään maskia, käytetään käsidesiä, rajoitetaan perheen ja suvun tapaamista, rajoitetaan liikkumista ja menoja. Ja sitten nämä somettajat juoksevat huveissa pitkin päivää. Ihan kuin heillä olisi joku oikeus siihen.

Muut rajoittavat elämäänsä ja toiset vain huvittelevat. Tottakai itsekin haluaisi bilettää ja matkustella, mutta se on vastuutonta. Lisäksi nämä ihmiset näyttävät esimerkkiä muille, heitä pidetään ihailtavina ja halutaan tehdä samalla tavalla, että jos toikin menee, niin miksen minä.

▪︎▪︎▪︎▪︎

Samaan liittyen Maisa- ja Martina-fanien käytös. Koska joku on idoli, niin hänelle sallitaan kieroilu ja lakien rikkominen. Martina jätti palauttamatta treenimaksut ja hummasi rahat, tätä puolustellaan, ja ajatellaan, että hänellä on oikeus tähän, kun toiset vaan sattuvat fanittamaan häntä. Samoin pysäköintirikkeet ja vastaavat hyväksytään.

Maisa kun kerran on niin kaunis ja ihailtava, niin tottakai hänen on saatava vikitellä muiden miehiä, pettää ja rikkoa ihmissuhteita ja ihmisiä. On vaan kateellisten puhetta, jos ei hyväksy psykopaattista toimintaa. Myös lasten uhkailu puukolla ja lelujen rikkominenkin on näemmä okei. Nämä siis fanien mielestä.

Vaikka joku olisi ihailtava ja kaunis jonkun mielestä, ei se anna tuolle ihailun kohteelle lupaa käyttäytyä väärin muita kohtaan tai rikkoa lakia.
Tämän takia en ymmärrä kummankaan naisen faneja; teot ovat vääriä tai kyseenalaisia. En pysty enkä halua ihailla henkilöä, joka tekee noita asioita.

Fanit jotenkin sulkevat silmänsä noilta asioilta tai sanovat, että ne ovat hyväksyttäviä, koska idolia on kiusattu niin paljon tai hän on muuten niin ihana, niin on oikeus tehdä noin.

Ehkä nämä fanit samaistuvat tai ihailevat joitain piirteitä, mitä kokevat idolissaan olevan ja sitten katsovat, että hänellä on vain niin rankkaa muiden ihmisten takia.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nää s...nan somesiepot ovat olevinasn jotsin yli-ihmidiä, joita tavisten rajoitukset eivät kodke!

    • Anonyymi

      Todisteet pöytään että jätti palauttamatta treenimaksut ja hummasi rahat. Ja mikä tuo puukkojuttu on? Todisteet pöytään. Ja esim. Vuokatissa oli 1000 ihmistä uutisten mukaan. En tiedä kuinka paljon Levillä oli ihmisiä, varmasti aika paljon. Mutta Martina ei sinne olisi saanut mennä. Ja sinun vuodatuksesta puuttui kokonaan Sofia. Miten ihmeessä? Tämä Suomen suurimman huumejutun päätekijän tyttöystävä joka odottaa tuomiotaan. Lisäksi matkustelee koko ajan sinne ja tänne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe