Aihe

Lehtola petti kyläkoulut!

Anonyymi

Mitä tapahtui Lehtolalle kun takkinsa käänsi? Häpeämättömästi petti sivukylien koulujen tulevaisuuden takkia kääntämällä. Puoluetoveri ja saman kylän mies Koukka mukana petoksessa. Miten kehtaatte katsoa ihmisiä silmiin tämän jälkeen? Häpeällistä oli teidän tekonne. Ssitteko jotakin teoistanne palkaksi? Lopun ikäänne tulette kantamaan häpeää tekojenne seurauksina.

18

214

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä tuommoset ihmiset joutas hornankattilaan kun
   pettivät kokokylän

  • Anonyymi

   Semmosta se Politiikka on.Puhutaan yhtä,ja tehdään toista.Selvästikkin ministeri ainesta.

   • Anonyymi

    Sama linja toiminu jo 70 luvun alusta,kepu ollu valtapuolueena,ei auta koulun remppaamiset,vatjusjärven vanhat koulut annettu ränsistyä huolella,tieto ollu jo kauan,kun keskustan kouluissa tilaa laitetaan loputkin kiinni,humaloja,mieluskylä ja viimesenä vattukylä


  • Anonyymi

   Oliko nämä aikamme sankarit ilkka mukaanlukien ,jotka boikotoivat humalojan kyläkoulun kunnostustalkoita ?
   Hävyttömiä tyyppejä , pettivät kaikki kolme meidät humalojaset.
   Kukaan heistä ei ansaitse ääntäkään tulevissa vaaleissa , eivät ole luotettavia kylnä puolustajia.

   • Anonyymi

    Mikä on kylnä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä on kylnä

    9:20
    Se (kylnä) kirjoittelee päissään ja haluaa vain Ilkkaa kateuksissaan haukkua. Sillä pälnä sekasin.😁


   • Anonyymi

    meleko konnuuven tekivät kyläläisille.


  • Anonyymi

   Onhan siellä järkimiehiäkin valtuustossa (ja naisia)
   Sellaisia, jotka äänestävät siten, kun näkevät Haapaveden parhaaksi.
   Mikä ihmeen huutoäänestys täällä on menossa. Uskon, että tulevaisuudessakin pitää tehdä päätöksiä. Sellaisia päätöksiä. joista ajallaan on ollut mitä mieltä tahansa, mutta aika muuttuu. Tilanteet muuttuu.
   Tehkää edelleenkin Haapaveden kannalta hyviä päätöksiä. Älkää tehkö mitään järjetöntä sen takia, että täällä huutajilta ette sympatiaa saa. Sitä saatte Haapavetisiltä, enemmistöltä.

   • Anonyymi

    Itserstään selvää ,en että nuo neljä sivukyläkoulua kannattaa pitää kunnossa ja toiminnassa vielä vuosia. Oppilasmäärä on niissä riittävä ja kirkolle sijoittaminen kasvattaa opetusryhmät kohtuuttomiksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itserstään selvää ,en että nuo neljä sivukyläkoulua kannattaa pitää kunnossa ja toiminnassa vielä vuosia. Oppilasmäärä on niissä riittävä ja kirkolle sijoittaminen kasvattaa opetusryhmät kohtuuttomiksi.

    Lapset kärsii liian isoissa oppilasryhmissä. Hälinässä vaikeaa monen keskittyä. Eikä voi jäädä opettajalta riittävästi aikaa per oppilas. Siinä tippuu heikommat tuen tarvitsijat kyydistä tai vievät kaiken ajan ja muut ei saa edistyä. Eli opetuksen laatu kärsii. Entä huoneilman laatu,kun sullotaan lapsia luokat täyteen, eikä siellä jää liikkumiseen ja toimintaan tilaa. Siinä ei hienot uudet ulkoseinät auta, eikä takaa laadukasta opettamisen mahdollisuutta. Siellä pitöis olla päättämässä ja vaikuttamassa sellaisia, joiden omat lapset on kouluikäisiä. Mitä ne vanhat ukot ja muorit jaksaa näistä asioista enää käsittää? Ollila lupasi vaalikauden alussa puolustaa kyläkouluja, miten kävi? Entä Lehtola, miten kävi? Koukka, miten kävi? Tässä petettiin äänestäjien luottamus! Pandemioita tulee jatkossakin. Sekö on kehitystä ja laatua, että isketään lapset kylälle luokkiin kuin sillit purkkiin? Se on sitä visionäärin touhua se,katse pitkällä tulevaisuudessa?


  • Anonyymi

   Ainoo kyläkoulu joka kannattas säilyttää on Mieluskylä. Hyvä rakennus. Lyhyet matkat Humaloja. Kuljetukset pelaa. Linja-autot molempiin suuntiin. Vattulan ja Humalojan huonossa kunnossa. Ei tarvitse Mieluskylää kunnostaa ja tilaa on oppilaille. Jos ajatellaan Haapaveen parasta, ja jopa humalojastenkin parasta. Ja rahaa.

  • Anonyymi

   Se on erinomainen asia, että Haapavedellä on vastuullisia päättäjiä.
   Päättäjiä jotka ajattelevat Haapaveden kannalta parhaita vaihtoehtoja. Eivät anna populististen herjaajien vaikuttaa omaan päätökseensä.

   Persut kokonaisuudessaan, haapavesiryhmä ja se yksi eläkeläinen vasemmalta koittavat hakea jotain sellaista populismia, jolla ei järjen kanssa ole mitään tekemistä.
   Näin pienessä pitäjässä ei luulisi (tai juuri siksi) ei osata ajatella kokonaisuutta. Kaikki, jotka on oman mielipiteen vastaisia ovat väärässä, kieroja, valehtelijoita, takinkääntäjiä. Mitä vielä.

   Jos jokaisen päätöksen jälkeen on samanlaista itkemistä, niin ottakaa ihmeessä tutti suuhun, se saattaa auttaa. Valitusta ja itkemistä. Sanoisinkos, että kansanvallan halveksimista.

   • Anonyymi

    Kepu ei edusta kansanvaltaa. Kepu on Suomessa vähemmistöpuolue.
    Nykyinen kepu on luopunut maadeudun puolustamisesta ja ei tue maadeudun kehitystä ja tasa-arvoa. Maaseudun alas ajossa kepu ja vihreät ovat liitoutuneet.
    Kepu on yrittänyt parhaansa mukaan (kokoomusta hyödyntäen) muuttaa Suomea Ameriikan malliin yksityistettyjen palvelujen maaksi, jossa vain ne joilla on rahaa maksaa vakuutuksista,eläkkeistä etukäteen ja palveluisya voi pärjätä,köyhät ovat kepulle arvottomia,koska he eivät tuota rahaa yrittäjien ja osakkeen omistajien pankkitilille.
    Oman voiton tavoittelu, eriarvoisyaminen ja ylimielisyys, ihmisten toimeentulon ja ammattialojen tuhoaminen maaseudulla, ne tulee mieleeni kun ajattelen kepua, vasemmistoa,kokoomusta ja vihreitä.
    Vain perussuomalaiset jää jäjelle keitä voin äänestää.
    Rötösherrat kiikkiin, seteliselkärankaiset pois päätöksen teosta. Valta kansalle. Valta tasa arvolle ja terveelle Suomelle.


  • Anonyymi

   Onko se Jussikin kääntänyt takkinsa, kun ei oo oranssitakista
   nakynyt vai onko se niin paskanen.

   • Anonyymi

    Miten voit noin ilkeästi kirjoittaa toisen ihmisen vaatteista tai puhtaudesta. Tuo ei ole sivistynyttä.
    Antakaa ihmisten olla ja elää rauhassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten voit noin ilkeästi kirjoittaa toisen ihmisen vaatteista tai puhtaudesta. Tuo ei ole sivistynyttä.
    Antakaa ihmisten olla ja elää rauhassa.

    Se on varmaan kepu.


  • Anonyymi

   Niin petti. Ei unohu.

  • Anonyymi

   Tyypillistä lestatialaista hyvävelipolitiikkaa kepun malliin. Ei se kummallisempaa ja joku vielä ihmettelee.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984