Aihe

Sanna Presidentiksi!

Anonyymi

Voi tätä Suomen kansaa! Kuinka tyhmää se on! Että Sanna on suosituin vaihtoehto seuraavaksi Presidentiksi. Hirveätä! Tarkemmin ajatellen ei se mitään uutta ole ja ei se aivan hirveätä olekaan. Olihan Tarja 'presidenttinä' peräti 12 vuotta. Eikä hän saanut Suomea tuhottua, vaikka monen mielestä kovasti yritti. Se olikin hänen suurin saavutuksensa, että hän ei Suomea tuhonnut. Ja sekin lienee todennäköistä, että ei Sanna voi olla Tarjaa huonompi, Suomi säilyy. Meillä on ollut onneksi viisaita päättäjiä, jotka ovat karsineet Presidentin valtaa. Ovat varmaan osanneet ennakoida, että kansa on tyhmää ja Presidentiksi voi tulla tämmöisiä Tarjoja ja Sannoja. Kiitos heidän viisaudelleen.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mutta onneksi pressaksi ei sentään voi tulla mitään Jusseja eikä Lauroja. Silloin olisimme tosi syvällä.

  • Anonyymi

   Presidenttikilvassa on vielä vahvasti mukana toistaiseksi tämä "musta hevonen," Tytti Tuppurainen!

  • Anonyymi

   Saas nähdä koska sivari-jussi ilmottautuu. Johan sa koittaa Hesan pormestariksi. jussukalla on kunnianhimoa enemmän kuin taitoa, tai järkeä.

  • Anonyymi

   Kalvoilta lukevassa tyhjääntuijottassa ei todellakaan ole presidenttiainesta. Miten kukaan voi olla niin tyhmä, että yrittää tyrkyttää tällaista propagandaa.

  • Anonyymi

   Presidentti valitaan kansan äänestyksellä. Suomi24 kirjoittelijat eivät valitse presidenttiä eikä yhtään poliitikkoa. Turha hehkuttaa ketään, koska yhtään ehdokasta ei vielä ole valittu.

  • Anonyymi

   Parempi vaikka siellä , ei ole valtaa eikä saa samanlaista tuhoa aikaan kuin pääministerinä .

   • Anonyymi

    Olet oikeassa. Kun kerran kansa haluaa, niin eikös olisi oikein perustaa varapresidentin virka ja Sannalle se, niin todella se olisi melkoinen pelastus Suomen kansalle. Saisi sitten varapresidenttinä naisten lehdissä kertoa vapaasti perhe-elämästään ja lapsestaan ja näytellä vaatekaappinsa sisältöä.


  • Anonyymi

   Minusta sopivin ehdokas edustamaan Suomen kansaa olisi Pekka Haavisto. Hän toisi maailmalle viestin että olemme homomielinen kansa ja avoin kaikille seksuaalivähemmistöille. On ylpeyden aihe olla edelläkävijä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   18684
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   366
   6878
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2040