Aihe

Uudenvuoden lupauksia?

Anonyymi

Just päätin että pudotan painoa 18kg/5kk Eli noin kilon viikossa. Painan nyt 98kg ja 1.6.2021 painan tasan 80kg. Tiedän jo kuinka se tehdään. Punnitsen ruoat ja lasken kännykkä sovelluksella (YAZIO) kalorit. Pelkkä tämä päätös saa hymyn huulilleni tähän talven pimeyteen. Tiedän että onnistun, olen näin päättänyt.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aika rankka urakka sulla, mutta onhan tuossa painossa liikaa kenelle tavan-tallaajalle vaan. Ei ehkä mm-tason voimamiehille?

   Kalorien edes summittainen lasku on hyvä juttu. Minä olen jo hyvän aikaa pitänyt päivittäin/viikottain kaloripäiväkirjaa, mihin olen excelillä laatinut viikkopohjan. Lasken syömiset vaa'an mukaan, merkitsen seurantalapuille ja tietsikalla käydessäni siirrän tiedot tilastooni. En minä mikään fanaatikko ole, jos esim. käyn ravintolassa syömässä niin arvioin kalorimäärän ainakin "sinnepäin". Ei tarvitsekaan, sillä ole ihannepainoni saavuttanut: 168cm 57kg. Mutta pitää olla tarkkana ettei mahanahka ala vaivihkaa siirtyä turhan kauas selkärangasta. Reippaammanpuoleiset liikunnat lasken miinuksiksi, kun niitä on. Se jo vähän potkii liikkeelle jos päivän kalorimäärä alkaa näyttää punaista :)

   Onnea ja menestystä päätöksellesi! Ja terve järki mukaan myös.

  • Anonyymi

   Lihavat eivät useinkaan ymmärrä kuinka kohtalokasta läski on terveydelle. Kun saa vaikka versuonet kerran rasvoittumaan tukkoon, ei ne siitä enää aukene. Sitten elät tavallaan jatkoajalla ja ainoastaan lääkkeitten voimalla, sydänkohtausta peläten milloin lähtee rasvahyytymä liikkeelle. Lihavuus tulisi valtion pakkokeinoin kieltää.

  • Anonyymi

   Ei ruokaa kannata punnita, riittää että punnitset itsesi joka viikko.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   484
   5636
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   94
   5472
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4720