Aihe

jouluaamu ennen

Anonyymi

Antakaas kun vanha entinen taksikuski kertoo. Ennen jouluaamuna vuoro alkoi noin neljältä. Ennakkotilauksia hautuumaalle ja aamukirkkoon oli paljon, Mummot saatiin seitsemäksi kirkkoon. Yhdeksän kieppeissä sairaalat alkoi 'purkautua', hoitajat lähti yövuorosta kotiin. Yhdentoista jälkeen ruotsinlaivat tuli ja niistä riitti tulijoita.
Mites nyt?
Kirkot on kiinni, laivat ei kulje, sairaalat sentään pyörii.
Onko ollut keikkaa( paitsi Jakomäessä )

4

95

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eihän nykypäivän pullamössösuharit jaksa nousta sängystä ennen puolta päivää. Monella on yleensä vieläpä ankara krapula herätessään joten he ottavat heti herätessään krapularyypyn ja siitähän se putki taas jatkuu.

  • Anonyymi

   Kirkko ja seurakunnat ovat pelkkiä kusettajia ja siivestäjiä. Niitä kiinnostaa vain loisia ja varastaa kansalta, jotta voi siirtää rahoja afrikkalaisten huume ja prostituutiorinkeihin. Ei kukaan kehtaa enää mennä kirkkoon, leimautuu huijariksi.

   • Anonyymi

    Kirkolla, seurakunnilla ja taksialalla on siis erittäin paljon yhteistä.


  • Anonyymi

   Niinhän sitä iltauutisissa kehuttiin, että yllättävän hyvin oli ajua. Yksi päivä tosin ei paljon pelasta, paitsi ehkä luo uskoa tulevaisuuteen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4974
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1880