Aihe

Joulu oli aika tuskaisa, mitäköhän sitä keksisi uudeksi vuodeksi

Anonyymi

Kun ei ole elämässä mitään, ei sosiaalisia kuvioita, ei rahaa. Pää leviää yksinäisyyteen ja himassa nyhjöttämiseen.

Kaikki mahdollinen paska tässä on osunut kohdalle ja koettu elämän aikana. En jaksa alkaa erittelemään.

Alkaa se kuuluisa seinä tulemaan vastaan. Jos lähtee ulos kävelemään uutena vuonna, niin siellä näkee vaan ihmisiä joukoissa kavereineen. Sitä on vain ulkopuolinen ja tuntee suoranaista pakokauhua.

3

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Vähä sama juttu, teen sentää yövuoroa mut neki hommat kai kestää vaa kuukauden, en tiedä sitte, rahaa nyt on jotenkin, mutta silit paska fiilis kun oot ulkopuolinen ja yksin ei ketää halua olla tekemisissä.

   • Alkaa jo kans tää paska pikkuhiljaa riittään.


  • Anonyymi

   Juhlapyhille ei voi mitään tehdä, joten pitää tehdä niille päiville juhlapyhien välissä. Koeta elää arkipäivät mahdollisimman täydesti, kai joka kylässä joku paikka on, missä voi vielä näinä sairaina aikoina liikkua? Ja ihan noin käytännössä tämän vuodenvaihteen juhlapyhät olisi kaikkien pitänyt ottaa maltilla tartuntavaaran vuoksi. Eli mihinkään kaupungille ei edes pitäisi lähteä kuljeksimaan.

   Jos on kirkas sää, ajattelin itse etsiä luonnollisia maisemapaikkoja ja katsoa rakettihärdelliä matkan päästä. Omasta mielestäni etäännyttäminen on tietyssä mielessä terapeuttista. Kun ei voi olla läsnä ja osallistua, niin sitten voi etäännyttää itsensä ihan kunnolla, fyysisestikin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   432
   5037
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2087