Aihe

Soffelilla ei ole tänään työpäivä

Anonyymi

Lomalla vielä tämän päivän.

8

89

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei tarvii mennä kun on varakas mies mikä maksaa. Ihanaa elämää voi ei tahtoo kanssa..

   • Anonyymi

    Parasta olla esittelemättä huumerahoilla ostettuja tavaroita, johan Nikon exänä kerran noudettiin putkaan suoraan sängystä.


  • Anonyymi

   Eihän sillä oo mitään työtä. Yks vlogi jossain juorumediassa,en sanoisi työksi. Työtön, rahaton, täysin tasapainottoman miehen armoilla. Mikä lienee oikea syy ettei lähdetty eilen kovasti mainostamalleen Dubain työmatkalle 🤣

   • Anonyymi

    Sohvi tekee kolme eri versiota joilla voi perustella matkan peruuntumista.


   • Anonyymi

    Taitaa syynä olla ettei halua tulla pahoinpidellyksi Dubain reissussa, sen verran värikästä porukkaa on sinne menossa uudeksi vuodeksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taitaa syynä olla ettei halua tulla pahoinpidellyksi Dubain reissussa, sen verran värikästä porukkaa on sinne menossa uudeksi vuodeksi.

    Sohvi on kyllä sellainen pahoinpitelymagneetti että. Kokonaista kolme miestä hyökkäsi Sofian kimppuun kun oli aviomiehensä kanssa liikenteessä. Syy ei selvinnyt. Sitten eräs nainen hermostui kun Sofia viestitteli hänen miehelleen ennen ja jälkeen eron. Veti hiushärpäkkeistä. Taas oli aviomies mukana vaikka olivatkin omien sanojensa mukaan jo eronneet. No, Sofian viesteistä ja kuvasta, jonka lähetti, käynnistettiin pahoinpitelytutkinta avopuolisoa kohtaan. Molemmat kiistävät. Seuraava avopuoliso heitteli laukut ulos ja joutui useamman kerran ulkoruokintaan saunakammariin. Ei ole elämä helppoa. Ja kaikki on aina muiden syy.


  • Anonyymi

   Ei kai se voi duuniin mennä vielä pitkäääään aikaan kun on sitä mt-sairautta.

   • Anonyymi

    Niinhän se tosiaan itse sanoi, että korvien välissä viiraa eikä kykene töihin.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4496