Aihe

Kiinalaiset valehtelee aina tuotteen ja toimituksen arvon tulliluetteloon " tarraan"

Anonyymi

Muutaman kerran tullut sieltä jotakin led valaisimia ja muuta niin tullilipukkeessa on valehdeltu arvo alakanttiin ja sisältökin. Vaikka olisi ollut 30-50 eur arvo ihan jokainen toimitus. Kaverilla sama juttu eli veikkaan että jokaisen kiinasta lähtevän lähetyksen arvo on ollut alakanttiin 1-5 dollaria ja gift.

Tosi isot firmatkin tekevät tätä se on kuulemma tapa. Ilmeisesti että saavat tuotteita myytyä joista muuten menisi alvit ja esim sähköinen tullaus.

Rehellisyyttähän ei voi kiinalaisilta odottaa kun kyse on bisneksestä, ala-arvoisten tuotteiden määräkin valtava. Led valaisia on saanut tehokkaita ja hyviä halvalla kun vertasi mitä täällä myytiin.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eiköhän jokainen voi ihan itse ilmoittaa tulliin jos on paketissa mielestään liianpieni hinta. Ihme lässytystä isänmaan nimeen vannovista pelleistä jotka kuitenkin tilaavat roinaa Kiinasta.

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jep, tulliin saa aina tehdä ilmoituksen jos siltä tuntuu. Heinäkuun alussa se on sitten jo pakollista, joten harhauttavat ilmoitukset jäävät merkityksettöminä historiaan. Seuraus tietenkin on, että kuluttaja maksaa entistä enemmän:

    https://www.epressi.com/tiedotteet/hallitus-ja-valtio/tilaatko-tavaroita-isosta-britanniasta-1.1.-alkaen-lahetys-on-tullattava.html

    Toivotaan lakiin muutosta tavallisita TULLIN RIKOKSISTA. Järjestäytynyt rikollisuus kerää 90% tulleista ISOVELJELLE Euriipan uniooniin.
    Rikollinen jättää tahallisesti VÄHETÄMÄTTÄ lähtömaan ALVveron verolakisallii vain 22% verokamnnan SUOMESSA mutta tullin rikolliset tekee yhteistyötä poliisin kanssa poliisi tuo rajan yli TYNNYRI tavaraa tulii valvoo silloin 15g kirjeitä.
    Järjestäytynyt rikollisuus siis kavaltaa rahaa isoveljelle Suomen kansalaisilta.
    Samaa on tehty AUTOVEROJEN kanssa poliisi katsoo läpi sormien tullin tehtailemia rikos sarjoja.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4974
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1880