Aihe

Keskustan ei kuulu nyt kantaa pääministerin asioita

Lakkoiltiin 6 minuutin takia sekin maksoi miljardeja
Neuvostoliiton prosesseista aina sanottiin, että "iso maa iso minuutti". Sitten on toinen sanonta, että "on tehty vennääks" tai "homma on ryssitty".
Kävi AY lakotkin kommunisti tyyliin, ei mitään hyötyä, haittaa vain työntekijöille, verraten entisiin sopimuksiin.

Siihen kommunistit ja sosialistit on opetettu ja sen he osaavat: EU:n yhteishankintana tehtäviin maskikauppoihin ilmoittautumiseen meni kuukausi. Hyvä stm! Juna meni jo!

Tämäkin tapaus vain korostaa ja lisää yhteiskunnan epätasa-arvoa, joka sosialistisessa maassa tosiasiassa on: yltäkylläisyydessä elävä ylimystö, jolla on esim. maskit ja kansa jolla ei ole. Kaikkein eniten kärsii vähäosaiset. Puheet on puheita, jotka tyhmä kansa nielee, mutta totuus on toinen. Se on melkoinen dilemma sosialismissa, jonka hyvyyttä kirkkain silmin selitetään.

Toinen esimerkki on valmiin soten kaataminen vuosi sitten tekaistuin syin. Asiaa tahallaan palloteltiin kommunistin johtaman ja demarinaisten koheltaman perustuslakivaliokunnan ja Kiurun johtaman sotevaliokunnan välillä. Hidastelua ja tekaistuja syitä. Omamielisiä "asinatuntijoita" tuotiin kerta toisensa perään jarruttaen ja vieden aikaa. Siinä ei annettu kansalle mahdollisuutta parempaan hoivaan, vaan sen pitää seisoa jonoissa ja olla nurisematta. Se on Rinteen, sittemmin Marinin, Kiurun ja Pekosen markkinamalli!

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On nämä sosialistit kyllä ihme porukkaa, ollaan samaan aikaan hallituksessa ja ajamassa lakkoillen työpaikkoja alas, ja pääministeri tohdi mitään heille virkkoa.

  • Anonyymi

   Kepu kuulemma kutsuu Haaviston kepun presidenttiehdokkaaksi.

   • Heikki Haavisto on vielä tällä hetkellä vuoden nuorempi (85 v.) kuin Juho Kusti Paasikivi vuonna 1956, kun kokoomus pyysi häntä vielä kerran presidenttiehdokkaakseen eli olisi kai ihan menettelevä ehdokas juuri nyt, mutta seuraavat presidentinvaalit ovat vasta kolmen vuoden päästä, joten epäilen, ettei Heikki pyyntöä tule saamaan.


   • Anonyymi
    Pystyyn_kuollut kirjoitti:

    Heikki Haavisto on vielä tällä hetkellä vuoden nuorempi (85 v.) kuin Juho Kusti Paasikivi vuonna 1956, kun kokoomus pyysi häntä vielä kerran presidenttiehdokkaakseen eli olisi kai ihan menettelevä ehdokas juuri nyt, mutta seuraavat presidentinvaalit ovat vasta kolmen vuoden päästä, joten epäilen, ettei Heikki pyyntöä tule saamaan.

    Voi jo Heikki sanoa ettei ala.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi jo Heikki sanoa ettei ala.

    Näon on näreet.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   10737
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   142
   6589
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   398
   2846
  4. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2297
  5. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   1969