Aihe

MiaP75:lle: Jos ylipäätänsä olet enää elossa...

Anonyymi

Tuli tunne, että on tarve mun elämässäni kirjoittaa tämä viesti täällä (koska se suora henkilökohtainen viesti ei ole ollut mahdollinen enää vuosiin).

Koska sinusta ei koskaan ollut tarpeeksi ihmistä kohtaamaan, käsittelemään ja puhumaan tunne-elämäsi asioita, joita meidän kahden välillä 100%:sti oli, tämä on sitten varmaan 100%:sti viimeinen viestini sulle meidän kahden elämässä tällä maapallolla.
En tiedä oletko enää edes elossa. Täysin 100%:sti varma tieto elämästäsi 2010-luvun alussa oli vain se hetken olemassa ollut Facebook-profiilisi.
Olihan tosin sitä ennen tällä vuosituhannella ne muutamat soittosi (ja kolleegasi soitot) sekä se väkivaltaisen, lapsellisen ja sekopäisen MM-heebon henkilökohtaisetkin viestit, josta satuin lukemaan sen HS:ssakin julkaistun artikkelin...

Tämän kappaleen esitin silloin vain ja ainoastaan sulle kohdistettuna siellä FB:n pikkujoulujen karaokessa kauan kauan sitten: https://www.youtube.com/watch?v=Y_RCvsiavuM
Se sama tunne ei ole oikeastaan koskaan kadonnut minusta, ja tulee tavalla tai toisella säilymään mun loppuelämän ajan: vain ja ainoastaan sinuun Mia. Kukaan muu ei sitä samanlaista tunnetta mun elämässäni ole saanut eikä todennäköisesti saa enää aikaan.

Yhä tiedoksesi: En ole koskaan lähettänyt missään muodossa nimettömiä viestejä sulle tällä palstalla. Yritä yhä ymmärtää se elämän todellisuus.
Tällaisilla täysin sekopäisillä nimettömillä palstoilla ei ole juuri mitään tekemistä elämän todellisuuksien kanssa henkilökohtaisten ihmissuhteiden käsittelyssä.
Muut sekopäät tällaisella palstalla omissa harhoissaan vääntävät ihan omia juttujaan henkilöistä, kenen kanssa olisin ollut tekemisissä, mutta joista minulla itselläni ei ole yhtään mitään tietoa keistä he oikein puhuvat.
Niin, taisi olla vähän sama juttu niiden kanssa jo 1990-luvulla, jotka eivät syystä tai toisesta halunneet meidän menneen yhteen sillon kauan kauan sitten? Kuten se eräs Malmin pubin kohtaus?

Ajattelin vain myös kertoa, että olen kyllä jo tapaillut jonkin aikaa erästä (alkaen tässä tän vuoden kesän jälkeen), jonka kanssa ollaan jo otettu askel eteenpäin suhteessamme.
Mutta en aio koskaan kieltää sua ottamasta yhteyttä, jos uskallat sen baby-stepin ottaa elämässäsi. En voi tietää sellaisen tapauksen lopputulostakaan ennenkuin sellainen tapahtuu. Sellaista tapahtumaa kutsuttaisiin ihan normaaliksi ihmiselämäksi.

Se olet sinä MiaP75, joka olet mun elämäni Rakkaus (kaikesta niistä kokemuksistamme huolimatta), enkä voi sellaista asiaa kieltää kenellekään.

Mutta olen ottanut askeleen eteenpäin yrittäessäni jättää sut tärkeäksi osaa elämääni, mutta mitä en voi koskaan kieltää itseltäni enkä kenellekään muulle elämässäni etten olisi sellaista tunne-elämän syvyyttä kokenut.

R: JuhaR68

6

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Huomenta sekopää ei_mia!

   Jokos uus aamu ja uuden aamun persehinkkailut ja tappelut palstoilla?

   Vai onko skitsofreenikko juopolls krapula nyt ja illasta vasta alkaa taas vieraitten paneskelut täällä?

   Sairas seksityöläinen olet ja haet seksiä täällä vierailta kirjoittajilta

   • Anonyymi

    Ei tämä mikään ei mia ole. Juha hän on ihan aidosti.

    Ei kaikki sekopäät ole eimioja, Juha on aidosti oma sekopäinen itsensä pakkomielteineen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tämä mikään ei mia ole. Juha hän on ihan aidosti.

    Ei kaikki sekopäät ole eimioja, Juha on aidosti oma sekopäinen itsensä pakkomielteineen.

    JuhaR täällä luulee pökkivänsä ei_mia vaihdevuosimummoaan ja kehuskelee kun on nuorekas tamma 45 vuotiaaks.
    Tolvana juoppo ei tajuu et varmasti on nuorekas kun todellisuudessa vanha ukko pökkii siinä 18 v ooiskelijatyttöö luullen 45 v mia mummoksen!

    Totta helv 18 v on nuorekas! Hänhän on nuori.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tämä mikään ei mia ole. Juha hän on ihan aidosti.

    Ei kaikki sekopäät ole eimioja, Juha on aidosti oma sekopäinen itsensä pakkomielteineen.

    Juoppo esiintyy myös monille niceillä ja pökkii kaikkia ja rähisee tappelua joka puolella harhojensa takia aloittaen


  • Anonyymi

   Sama häiskä ärjyy 50 v ex vaimolleen et sähän kuuntelet jumputusta ja luulet olevas nuori, mutta todellisuudessa hän ärjyy 22 vuotiaalle nuorelle joka ei luule olevansa nuori vaan on nuori

   JuhaR ei vaan tajuu kun on päihteissään et nyt itse harhailee

  • Anonyymi

   Vieläkö JuhaR ”jumputetaan” ?

   Vai joko taottu kaaliin et täällä et tunne ketään ja ne joita täällä on tekee mitä haluu kiukuttelit sä itkupotkuis kuinka paljon vaan

   Sulle näytetään vaan keskarii et fuck you

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5086
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1610