Aihe

Toistuvat painajaisunet

Anonyymi

Näin taas viime yönä itseni viimeisessä työpaikassani. Tehtaan valvomossa seisokkiaikana. Olin ollut jo jonkin aikaa vuorossa. Kaiken kiireen keskellä ja prosessin ollessa menossa päin helvettiä esinahka taas kerran haukkui minua. Sanoin, että anna lopputili. Sanoi antaneensa, mutta silti olin siellä. Tiesin itsekin, että olin ollut jo 17 vuotta eläkkeellä niinkuin oikeasti olenkin ollut. Silti olin siellä. Ja huomasin, etten ollut kirjannut vuoronvaihtoaporttia vaikka niin olis pitänyt tehdä. En ollut kirjannut pitkiin aikoihin.
Tämän tapaisia painajaisia on ollut harvakseltaan silloin tällöin. Tällä kertaa en kuitenkaan seikkaillut tehtaan prosessialueella ilman lupia ja lisenssejä vartijoita väistellen. Enkä ylittänyt tehtaan rajoja, piikkilanka-aitoja ja vartioituja kulkuväyliä ilman a.o. lupia ja dokumentteja. Enkä ryöminyt ahtaissa tunneleissa osastoilta toisille. Eläkkeellä silloinkin joka kerta tiesin olevani ja liikkeellä ilman mitään lupia.

Aiemmin olin käymässä kaupungissa, jossa minulla oli useita huoneistoja vuokralla. Minun piti mennä tarkastamaan, oliko niissä kaikissa vuokralaiset vai oliko ne tyhjillään. Jotenkin se vain ei onnistunut ja itse kaupunkikin on aivan toisenlainen kuin oikeasti, vaikka monta paikkaa olikin samoin kuin nyt.

Sitä ennen minun autoni oli varastettu ja sen tiimoilta tapahtui kaikenlaista kummaa. Oli muuten viime yönäkin taas varastettu...

Mistä tämä kertoo minua viisaammille? Joko pian pääsen pukeutumaan sellaiseen hassuun pitkähihaiseen paitaan?

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuskin unien takia pakkopaitaan joutuu ( ei ne ole muutenkaan enää käytössä ).

   Olet kirjoittanut mielenterveys-palstalle. Onko sulla käytössä jotain mielialalääkkeitä?
   Joidenkin lääkkeiden sivuvaikutuksena voi olla painajaisunien näkeminen.

   Joka tapauksessa on hyvä että ne ovat vain unia, koska niin kauan kuin tajuat unen ja todellisuuden eron niin ei ole mitään hätää, ei ala toiset laittaa minkäänlaisia paitoja päälle.

  • Anonyymi

   Hyvin samantyyppisiä unia olen nähnyt, ja välillä yhä näen. Minulla on lyhyt työhistoria hoitotyöstä ja sairaseläkkeellä olen. Näin pitkään erilaisia unia, joissa jouduin hoitotyöhön. Yritin selittää, etten oikeasti voi tätä tehdä. Ja yleensä teen unissa parhaani, mutta työt eivät vaan etene. Eli unessa työpäivä on kulunut loppuun, mutta työt on yhä tekemättä.

   Tietyistä lapsuuden ympäristöistä näen myös toistuvasti, tosin harvakseltaan, unia. Unet liittyvät lapsuuden kotitalooni (nimenomaan yhteen 5 - 13 ikävuoden välillä, ei muihin), vanhaan ala-asteen kouluuni ja kaupungissa sijaitseviin tehdasrakennuksiin. Jotkut asia ovat realistia, jotkut ovat muuttuneet.

   Unet ovat unia. Ihminen ei voi menneisyydestään päästä täysin eroon, ja haastavat tilanteet palaavat unien muodossa. Ei ole sen hullumpi, jos näkee outoja unia. Siinä vaiheessa, kun ei erota todellisuutta ja unta toisistaan, on tilanne huonompi. Jos kärsii jatkuvista ahdistavista painajaisista, kannattaa toki ottaa yhteyttä lääkäriin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   12667
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   185
   11591
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   7778
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   18
   5257
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   193
   3160