Toistuvat painajaisunet

Anonyymi

Näin taas viime yönä itseni viimeisessä työpaikassani. Tehtaan valvomossa seisokkiaikana. Olin ollut jo jonkin aikaa vuorossa. Kaiken kiireen keskellä ja prosessin ollessa menossa päin helvettiä esinahka taas kerran haukkui minua. Sanoin, että anna lopputili. Sanoi antaneensa, mutta silti olin siellä. Tiesin itsekin, että olin ollut jo 17 vuotta eläkkeellä niinkuin oikeasti olenkin ollut. Silti olin siellä. Ja huomasin, etten ollut kirjannut vuoronvaihtoaporttia vaikka niin olis pitänyt tehdä. En ollut kirjannut pitkiin aikoihin.
Tämän tapaisia painajaisia on ollut harvakseltaan silloin tällöin. Tällä kertaa en kuitenkaan seikkaillut tehtaan prosessialueella ilman lupia ja lisenssejä vartijoita väistellen. Enkä ylittänyt tehtaan rajoja, piikkilanka-aitoja ja vartioituja kulkuväyliä ilman a.o. lupia ja dokumentteja. Enkä ryöminyt ahtaissa tunneleissa osastoilta toisille. Eläkkeellä silloinkin joka kerta tiesin olevani ja liikkeellä ilman mitään lupia.

Aiemmin olin käymässä kaupungissa, jossa minulla oli useita huoneistoja vuokralla. Minun piti mennä tarkastamaan, oliko niissä kaikissa vuokralaiset vai oliko ne tyhjillään. Jotenkin se vain ei onnistunut ja itse kaupunkikin on aivan toisenlainen kuin oikeasti, vaikka monta paikkaa olikin samoin kuin nyt.

Sitä ennen minun autoni oli varastettu ja sen tiimoilta tapahtui kaikenlaista kummaa. Oli muuten viime yönäkin taas varastettu...

Mistä tämä kertoo minua viisaammille? Joko pian pääsen pukeutumaan sellaiseen hassuun pitkähihaiseen paitaan?

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuskin unien takia pakkopaitaan joutuu ( ei ne ole muutenkaan enää käytössä ).

      Olet kirjoittanut mielenterveys-palstalle. Onko sulla käytössä jotain mielialalääkkeitä?
      Joidenkin lääkkeiden sivuvaikutuksena voi olla painajaisunien näkeminen.

      Joka tapauksessa on hyvä että ne ovat vain unia, koska niin kauan kuin tajuat unen ja todellisuuden eron niin ei ole mitään hätää, ei ala toiset laittaa minkäänlaisia paitoja päälle.

    • Anonyymi

      Hyvin samantyyppisiä unia olen nähnyt, ja välillä yhä näen. Minulla on lyhyt työhistoria hoitotyöstä ja sairaseläkkeellä olen. Näin pitkään erilaisia unia, joissa jouduin hoitotyöhön. Yritin selittää, etten oikeasti voi tätä tehdä. Ja yleensä teen unissa parhaani, mutta työt eivät vaan etene. Eli unessa työpäivä on kulunut loppuun, mutta työt on yhä tekemättä.

      Tietyistä lapsuuden ympäristöistä näen myös toistuvasti, tosin harvakseltaan, unia. Unet liittyvät lapsuuden kotitalooni (nimenomaan yhteen 5 - 13 ikävuoden välillä, ei muihin), vanhaan ala-asteen kouluuni ja kaupungissa sijaitseviin tehdasrakennuksiin. Jotkut asia ovat realistia, jotkut ovat muuttuneet.

      Unet ovat unia. Ihminen ei voi menneisyydestään päästä täysin eroon, ja haastavat tilanteet palaavat unien muodossa. Ei ole sen hullumpi, jos näkee outoja unia. Siinä vaiheessa, kun ei erota todellisuutta ja unta toisistaan, on tilanne huonompi. Jos kärsii jatkuvista ahdistavista painajaisista, kannattaa toki ottaa yhteyttä lääkäriin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe