Aihe

Jani Toivola syöksyi entistä synkempään velkahelvettiin: kulutusluottoja ja pikavippejä 200 000 euro

Anonyymi

Tässä hyvä esimerkki näille pers aukisille julkkis tyrkyille, jotka haluavat vaan glamouria jetset jetset hah samaa latua meette, paitsi tämä kansanedustaja on saanut zalandolta muhkeet tilit, ei vetäny pystyy sitäkin....

12

133

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toivola on yksi Suomen tyhmimpiä äijiä. Oma pää, talous eikä mikään ole kunnossa ja hallinnassa, silti piti adoptoida lapsi. Ei ymmärrä. Äijä ei saa edes talousasioitaan hoidettua.

   • Mua pisti naurattamaan, että noilla tuloilla se on pystynyt lyhentämään velkojaan niinkin mahtavalla summalla kuin hiukka yli 140 euroa.


  • Anonyymi

   Luin tästä tapaus Toivolasta valtamedian Il ja Is julkaisuista , hän on saanut apua sitä on tarjottu ja pääsee veloistaan varmasti eroon , sentään kansanedustaja saattaa olla helpompi päästä ihan puhelimellakin velkasaneeraukseen ja uskon että virkailijat voi nopeuttaa asioita kun on näinkin tunnettu ja ansioitunut kansalainen velkoja oli median mukaan 200 tuhatta kansanedustajan ja luennoitsijan kirjalijakin tuloilla olisi ehken pitänyt pystyä paremapaan ,mutta jotain on sattunut ehkä biletystä viihdejutut on kalliita jos niitä harrastaa ,silti uskon jotta henkilö selviää nyt veloistaan ja kolmessa mediassa ollut viikolla tuostakin napsahti helposti jo kymppitonni näppiin ja seuraajia lienee somessa ja tuloja tuostakin ,jos korot saa pysähtymään varmaa pärjää ja saanee osan anteeksi jos velkajärjestyly on hoidettu saattaapa olla pian vaikka uudestaan kansanedustaja tai vaikka ministeri?

   • Anonyymi

    ... valtiovarainministeriksi...


   • Anonyymi

    Ei tuota pysty lukemaan. Kaikki yhtä järjetöntä pötköä.
    Lukaise itse ja mieti kannattaisiko opetella kirjoittamaan, sitten saisit asiasikin ymmärrettävään muotoon. Lause, pisteet ja kappalejako, hebreaa.


  • Anonyymi

   Vihreät nyt muutenkin, on ihan umpi torvia muutenkin, se että 7500e kuukaudessa ei riitä elämiseen, kertoo kyllä, että elämä ei ole hansakassa sitten vähääkään.

  • Anonyymi

   Huonolta näyttää taloudenhoito.
   Vie vuosia selviytyä veloista.

  • Anonyymi

   Varmasti Toivola selviää veloista ja median mukaan jo saanut apua ,ollut kolmen lehden lööpeissä tulee tuostakin helposti kymppitonni näppiin . Ansioituneena kansalaisena kansanedustaja luennoitsija kirjailijakin kai on palvelua ehkä velkaneuvonnassakin toisenmoista kuin taviksilla , jopa puhelimeen saattavat vastata ,melkeinpä sanoisin jotta soittavat Janille päin pyynnöstä. Velkahelvetissä elää kymmeniätuhansia suomalaisia ,eikä armoa hevin anneta ,mutta tämä koskee vain taviksia. Apua annamme jopa euroopan ylivelkaisille maille ja otamme nuo maksettavaksikin ,miksei siis omia auteta ? Tosin Toivola on velkaantunut huippituloilla mutta mitä siitä, onhan huipputulot olleet julkuilla josta saa avustusta ahdinkoonsa ei heilläkään ole miljoonistaan säästöjä jäänyt jos apua anoavat ,mutta köyhä seon suomessa aina .askaa Jani on eliitti ja saa avun ansaitun .

  • Anonyymi

   Se vaikuttaa samalta kuin peliriippuvuus.
   On tullut who:n tautilistalle. Tai tulossa en tarkistanut.

  • Anonyymi

   Mitenl lapsi jakselee? Onko kaikki hyvin?

  • Anonyymi

   On ollut median mukaan jo viimevuodesta velkaneuvonnan asiakas ,joten hoidossa ovat velat ,julkisuus toi varmaan käyttövaraan lisää kolme mediaa maksaa helposti kympin näppiin riippuen klikkausista ja tuo tuskin menee vuodille ;) Onhan meillä useita julkuja jotka matkustelee täysin ilman tuloja ja jopa kovassa ulostossa voivat julkaista juttuja mediassa tehdä kirjoja ja saada niistä jopa satojen tuhansia ,eikös hiljan ollut etsintäkuulutettu julkis joku makkara? kai nimeltään joka julkaisi kirjan etsittynä rikoksesta ,hävisi sitten johonkin tuokin . Fittunes väkeä jetset useita tähtiä muitakin ,pelkät kassit maksaa kympitonnin ,kellot kymmeniä silti vuotivapaita tulottomia ,minä joudun miltein peräreiän esittämään vuodille aikoinaan ,vaimolta taisi vuoti koetella paikat tuossa nuorempana ulosmittaus 90 luvun yrityskonkasta kesti 18 vuotta ja vieläkin nimi vaikka puhdas näkyy palaneena pankkien tiedoissa on yhtiöitä jotka myy palaneita henkilötietoja vaikka lain mukaan nimen pitäisi olla puhdas ,Suomi on mafioiden maa.

  • Anonyymi

   Nyt tekisi kannabis hyvää, sitä Vihreiden ihmelääkettä, no...kyllä te tiedätte.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984