Aihe

Onko täällä joku keskustalainen joka pitää Trumpin käytöstä...

...arvokkaana ja presidentillisenä.

https://yle.fi/uutiset/3-11717260

Yksi republikaanipuolueen tukilinnakkeista on nyt saanut Trumpin vehkeilyistä tarpeekseen:

"Pääkirjoituksessaan ja etusivunsa otsikolla(siirryt toiseen palveluun) lehti puhutteli presidenttiä suoraan. "Herra presidentti, lopettakaa järjettömyys", lehti vaati.

New Yorkissa ilmestyvää tabloid-lehteä pidetään Trumpin mielilehtenä. Lehti ilmoitti hieman ennen marraskuun alun presidentinvaaleja kannattavansa Trumpia. Tämän lehti toi ilmi myös pääkirjoituksessaan.

Nyt lehden sanoma on selvä: Trumpin pitää lopettaa "pimeä näytelmänsä" ja todeta hävinneensä vaalit. Trumpilla oli oikeus tarkistuttaa vaalitulos, mutta useampaan kertaan tehdyissä tarkistuksissa ei ole löydetty pienintäkään viitettä vaalien vilpillisyydestä, lehti toteaa."

Aivan kerrassaan järjetöntä käytöstä nähty häneltä liki pari kuukautta sitten häviämänsä vaalin jälkeen.

Hänen koko nelivuotinen kautensa on ollut poukkoilevaa ja ennalta arvaamatonta. Kun yhtälöön lisää vielä korona-pandemian jota alusta alkaen väheksyi pitäen sitä pelkkänä flunssana ja jonka politiikan päämääränä oli vain talouden pyörien pyörimässä pitäminen huolimatta ennätysmäisistä tartunta-, ja kuolinluvuista, ei tule ihmetellä vaalitappiota.

Pikemminkin tulee ihmetellä kuinka ihmeessä hän tällä epäonnistuneella politiikallaan onnistui saamaan 74 miljoonaa ääntä. Onneksi maailmalle kuitenkin 7 miljoonaa vähemmän kuin vaalit voittanut Biden.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Trumpilla on vielä ässä hihassaan kun valitsijamiesten äänet lasketaan 6.1.

   • Anonyymi

    Höpöti höpöti. USA:n vaalijärjestelmä ei salli sitä, että osavaltion vaalit hävinnyt saisi ko. valtion valitsijamiehet taakseen. Mikäli pallohame niin uskot niin olet aivan yhtä kahjo kuin ihailemasi Trump.


  • Anonyymi

   Ei kepulaisissa ole Trumpin kannattajia tai Trumpin tapoja omaavia

   Meillä trumpismia esiintyy vihreissä ja perussuomalaisissa. Haavisto case osoitti, miten vihreät ovat kuin Trump, viis veisaavat lainsäädännöstä ja hyvistä hallinnollisita tavoista. Perussuomalisilla vastaavia esimerkkejä ón jopa enemmän.

  • Anonyymi

   Parempi kuin Stalin, jota ihailet. Oikeastaan Trump laittoi asiat rullaamaan, sai paljon hyvä aikaan mm Israelin suhteita naapureihinsa. Varmaan sosialistina olet Palestiinlaisten takana, ettei saisi rauhaa tulla jo vihdoin. Stlin tapatti kansalaisiaankin 20 miljoonaa, ja hyökkäsi maihin sodan loputtua jossa ihmisarvo menetettiin. Myös sdp tulisi pyytää suomen kansalta anteeksi 1918 aseellista kapinaansa.

   • Anonyymi

    Trumpin ansiosta EU-maat saavat vielä pitää kaikki luonnonvaransa hallinnassaan, sillä TTIP-sopimus olisi vienyt kaikki, jos esim. Clinton tai Obama olisi allekirjoittanut sen.
    Samoin Trumpin aikana maailman sotatilanteet ovat vähentyneet ja vastaavasti rauha lisääntynyt.
    Trumpin virkaanastujaisten jälkeen Monsanto liitettiin Bayer-konserniin, sillä Trump vastustaa Bt-maissia toisin kuin edeltäjänsä.
    Korruptiot ovat vähentyneet globaalilla tasolla Obaman kaudesta.

    Tosin Trumpin käytös ei ole kovin kaksista.


  • Anonyymi

   Jaa , hmmh , yhtä innokas valtias kuin suomen superPaavo , saa nähdä perustaako Trump itselleen uuden puolueen ja vielä seuraavankin tarvittaissa jos ja kun Rebublikaanit hylkäävät hänet . Lähes yhtä kunnioitettavaa tasoa ...

   • Anonyymi

    Mitäs Kapi-rotta siellä puskassa lymyää?


  • Anonyymi

   Kipikapi , Paavo ja Donald vauhdissa .

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   330
   21501
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   334
   6130
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   362
   4013