Aihe

Rahantuhlaamisen seurauksena

Suomen kansaa odottaa porvarihallituksen matokuuri johon verrattuna kiky ei ollut mitään.
Punakyniä täytellään jo...

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onneksi on Perussuomalaiset niin päästään tekemään todellisia leikkauslistoja haittamaahanmuuton ja Haavistolaisen mamuilun kustannuksiin kohdentuen.-
   Säästö on jtn. 5 miljardin luokkaa/ vuosi....

   • Anonyymi

    Demarin talouden elvyyttäminen tarkoittaa 10 000 politrukin palkkaamista. Tämä on itseasiassa laitonta korruptiota EU:ssa, mutta rikosvyyhti on niin laaja että asialle ei toistaiseksi ole voitu tehdä mitään..


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ai niinku kaalimato?

  • Anonyymi

   Meinaatko tosissasi, että mitään enemmistöporvarihallitusta vähään aikaan olisi edes muodostettavissa..?

   Persuthan kun eivät porvareita ole.

   Lestakepulitkin ovat vain lähinnä vähemmistöjoukkio säälittäviä wannabe kokoomuslaisia sipilistejä keskustan jäsenkirjalla.

   • Anonyymi

    Kokoomuksen kanssa ei kannata yhdenkään puolueen hallitukseen lähteä silloin jos kauniiden ihmisten kykypuolueella on vähänkin valtaa/sanottavaa hallitusohjelman suhteen, se nimittäin tietää automaattisesti vaalitappiota seuraavissa eduskuntavaaleissa, sen on aika meille kaikille näyttänyt.

    Juha-Lesta Sipilä pystyi kaikenmaailman koulutuslupauksilla(=valehtelemalla) yhden kerran äänestäjiä vedättää, mutta seuraavissa vaaleissa kansan kosto oli myös sen mukainen.


  • Anonyymi

   Porvaripuoueet123 kansanedustajaa, sitä odotellessa. Olisi jo aika palata demokratiaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sipilä vedätti miljoonia veronmaksajilta, olisin vaikka heti valmis vetämään pään irti.

  • Anonyymi

   Halosta et tuomitse, miten sekin raha olisi olut köyhälle parempi. Sosialismi on sairauta, se raha ensin johtajile.

  • Et ole ajatuksenesi ihan yksin. Siis siinä, että Suomen kansaa odottaisi matokuuri, jollaista ei ole vähään aikaan nähtykään. Yhdessä vastikään lukemassani visiossa eläkkeitä ja julkisen sektorin palkkoja leikattaisiin 40 % ja tietysti saman tien kaikkia muitakin julkisia menoa. Visioija näkee tilanteen seuraavie eduskuntavaalien jälkeen ja vaalin tuloksena ilmeisesti enemmistöhallituksen muodastamiseen riittää kaksi suurinta puoluetta eli persut ja KD. Pääministerinä on Laura Huhtasaari, mikä saattaa johtua siitä, että hän on kyennyt näkemään asiat paljon paremmin jo ennakolta kuin Jussi Halla-aho. Huhtasaari joutuu siivomaan likapyykin. Visioija vertaa tilannetta Kreikkaan silloin, kun muut kuin kreikkalaiset määräsivät Kreikan budjettien sisällön ja määrän.

   Tämä ko. visioija näkee, että Euroopan pankkikriisi tulee hetkellä millä hyvänsä. Tai sen olisi pitänyt tulla jo muutama vuosi sitten. EUn elvytyspakettia hän pitää käsittämättömänä typeryytena ja Marinia, Tuppuraista sekä Vanhasta ja Olli Rehniä täysin osaamattomina toimijoina. Ja he ovat siis pääsyyllisiä. Todennäköisesti tämä tarkoittaa, että SDP ja Kepu mahdollisesti putoavat puoluekartalta kokonaan. Tämän oppineen puheessa on hyvin suuressa määrin samaa mitä persut ovat politiikassaan erityisesti EUsta ja sen elvytksestä esittäneet. Euro romahtaa ja kansallisvaluutat palaavat, samoin Euroopan keskuspankki panee lapun luukulle. Rivien välistä on luettavissa, että Olli Rehn saa kenkää ehkä senkin takia, että hänet tuomitaan yhtenä pääsyyllisenä vankilaan, ellei hänen katsota toimineen ymmärrystä vailla, jolloin kyseeseen tulee muunlainen hoito.

   Nämä ovat tohtorimiehen, taloustieteilijä Tuomas Malisen ajatuksia vapaasti siteerattuna ja löydettävissä hänen blogistaan. Ajatukset ovat aika lievä ilmaisu, kun katsoo sisältöä.Pikemminkin ne ovat tuomiopäivän pasuunan töräyksiä.

   Muut taloustietäjät ilmeisesti vierastavat Malista. Itse hän löytää kylläkin kollegoja, jotka ovat samaa mieltä hänen kanssaan.

   Nämä ovat huolestuttavia visioita, jos ne toteutuvat. Tämä Euroopan elvytyspalketti ja sen järki on minuakin alkanut epäilyttää. Tämän on päästetty tapahtumaan liian vähällä keskustelulla. Eihän sitä ole vielä kansallisesti hyväksytty parlamentissa ja toivottavasti siitä ei tulekaan mitään läpihuutojuttua.

   Jotenkin otan itse tämä dosentin puheet kuitenkin monta astetta vakavammin kuin erään toisen tunnetun dosentin, jota desantiksikin on kutsuttu. Ehkä Malinen haluaa varoittaa meitä siitä, että saamme kansakunnan töppäysten palkkioksi Laura Huhtasaaren pääministeriksi. Malinen varmasti tajuaa, että se olisi kaikille vähänkin järjissään oleville myös apokalyptinen kauhukuva.

   • Anonyymi

    Demarin talouden elvyyttäminen tarkoittaa 10 000 politrukin palkkaamista. Tämä on itseasiassa laitonta korruptiota EU:ssa, mutta rikosvyyhti on niin laaja että asialle ei toistaiseksi ole voitu tehdä mitään


   • Anonyymi

    Malinen on demari, ei ottaa todesta, vaikka sossut ajatuksiaan mielellään jakaa.
    Kuten nolla MPP


  • Anonyymi

   Miksi demarit eivät nyt auta köyhiä?
   Puheet ja lupaukset ovat ihan toista kuin teot.
   Terroristin tuonti Suomeen: yli 200000 euroa/hlö.
   Elätys 3000e/kk, pari ensimmäistä kuukautta yli 10000e.

   Köyhin suomalainen eläkeläinen: eläkkeen paljon mainostettu superkorotus 14,50e/kk, miinus verot.

   Ja demarit hihkuvat miten he ovat köyhien asialla.

   • Anonyymi

    miksi maalaisliitto-mtk, ottaa köyhiltä,
    lapsilta, sairailta, vanhuksilta ja hoitsuilta...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   437
   5266
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   4382
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   67
   3571
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   2653
  5. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   2189