Aihe

Ratsastuskeskus Röllimetsä

Anonyymi

Röllimetsä on Rovaniemellä sijaitseva tarinapainotteinen ratsastuskoulu, joka on perustettu alunperin suntuubiin vuonna 2017. Röllimetsä toivottaakin tervetulleeksi kaikki vanhat, mutta myös uudet tuttavuudet, Röllis on täällä taas!

Ratsastuskoulun persoonalliset hevoset ja räiskyvä talliporukka herättävät Röllimetsän tilukset henkiin! Ratsastuskoulupalveluiden lisäksi tarjoamme karsinapaikkoja yksityisille hevosille. Arkeen kuuluvat viikoittaiset tunnit, sekä kuukausittaiset valmennukset ja kilpailut.

Talliporukkaan pääset hyppäämään seuraamalla tallin arkea tapahtumakalenterista, hoitotarinoista tai chatin puolelta. Jos innostusta todella riittää, voit napata itsellesi ihanan hoitohevosen tai vaihtoehtoisesti tuoda oman suloisen kauraturpasi Röllimetsän asukiksi!

__________________

Röllimetsä tarjoaa talliporukalleen, mutta myös vierailijoille monenmoista ohjelmaa
🏆 Kilpailuja vähintään kerran kahdessa kuussa.
🌲 Leirejä syys- ja talvilomalla, mutta myös kesällä!
📚 Kursseja pitkin vuotta erilaisilla teemoilla.
📆 Valmennuksia kerran kuukaudessa, myös ulkopuolisille ratsukoille!
🐴 Viikottaisia tunteja, joille on mahdollista ilmoittautua myös omalla, tallin ulkopuolisella hevosella. Jokainen tunnille osallistunut saa vähintään 101 sanaisen kommentin.

Tallilta löytyy myös oma varustekauppa, josta kilpailuihin ja muihin tempauksiin saadaan lahjoituksena palkintoja!

__________________

🌾 Vapaita karsinapaikkoja
Röllimetsään on mahdollista majoittaa yhteensä kahdeksan yksityishevosta. Kuusi yksityishevosille tarkoitettua karsinaa löytyy päärakennuksesta. Tämän lisäksi pikkutallista on varattu neljä karsinaa vain yksityishevosten käyttöön. Pikkutallin ensimmäisen ja toisen karsinan asukkien on mahdollista olla puoliksi pihatossa, sillä karsinoista pääsee laskemaan hevoset suoraan katoksella varattuun tarhaan. Tällä hetkellä karsinoita on vapaana kuusi kappaletta.

Rölliksessä hevosellesi taataan aktiiviset puitteet, sillä pelkästään Röllimetsän tiluksilla teidän on mahdollista osallistua viikoittaisten tuntien lisäksi monenlaisiin erilaisiin tapahtumiin, kilpailuja ja valmennuksia unohtamatta.

Toivottavasti törmäilemme taukotuvassa kahvikupposen äärellä, mutta nyt minun on aika toivottaa sinulle seikkailun täyteistä matkaa Röllimetsän tiluksilla!

__________________

Ratsastuskeskus Röllimetsän löydät osoitteesta rollimetsa.com 🥕

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

    Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
    Kotimaiset julkkisjuorut
    304
    20311
   2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

    Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
    Kotimaiset julkkisjuorut
    328
    5913
   3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    302
    3464