Aihe

EU toheloi rokotetilaukset

Anonyymi

Koska Vesilahti on osa Suomea ja Suomi kuuluu Euroopan Unioniin, koskettaa tämä meitäkin.

Rahallisesti.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007709988.html

"Kun korona iski maaliskuun alussa valtavalla voimalla ensin Italiaan ja sitten Espanjaan, jokainen valtio toimi hätäpäissään niin kuin parhaaksi näki. Yhdenkään maan – ehkä Saksaa lukuun ottamatta – prioriteettilistalle ei noussut pahimmassa hädässä olevien jäsenmaiden auttaminen."

"Rokoteoperaatio tarjoaa EU:lle mahdollisuuden pestä kasvojaan. Siis jos se onnistuu. "

"Der Spiegelin mukaan johtavat rokotevalmistajat BionTech/Pfizer ja Moderna olisivat tarjonneet jo alkuvaiheessa satoja miljoonia rokotteita lisää EU:n alkuperäisen tilauksen päälle, mutta tarjous ei jostain syystä kelvannut komissiolle."

"EU:lle olisi vaikea kuvitella nolompaa tilannetta kuin hävitä Trumpin hallinnon alkuun panemalle rokoteohjelmalle ja brexit-Britannialle."

Onko tämä EU se mihin haluamme kuulua?

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eu on kuin Kepu.

  • Anonyymi

   Ensin ostettin loppuun keväällä WC paperit ja nyt loppuu pian maskit,eikä rokotteista tietoakaan. Meidän maata johtaa syvästä mustasta ja haisevasta tunnelista ulos tunkenut höpö höpö hallitus. Kakrahallitus kokemusta vailla ja se saa jatkaa kuin mitään kiirettä ei olisi .

  • Anonyymi

   Paska eu paska hallitus.

   • Anonyymi

    Pirkanmaan koronatilanne on epävakaa – Viimeisimmät tartunnat ovat peräisin ulkomailta ja ravintoloista. Ravintolat , kippolat ja ruokalat kiinni siihen asti kunnes kaikki kansa on saanut rokotuksen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   36
   2072