Aihe

Aiotko juhlia Iso-Britannian eroa EU:sta?

Anonyymi

Jonkin aikaa näytti siltä, että EU:sta ei kertakaikkiaan voi erota. Kun neuvottelut olivat loppusuoralla, EU laittoi kovan kovaa vastaan ja lentoliikenteen poikki Iso-Britanniaan (Koronamutaation varjolla, mutta kaikkihan tietää, että kyse oli neuvottelutaktiikasta).
Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Iso-Britannia on "great again" ensi vuoden alusta., EU-vapaa, itsenäinen. Sitä on varmaan syytä juhlia kunnolla, aiotko sinä?

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sais hajota koko EU ja suojatyöpaikat loppuis mitättömiltä isänmaan myyjiltä.Aion juhlia ja jos sen päivän vielä näkisi kun muut maat Suomi mukana eroaisivat perässä voisi skoolata oikein kunnolla.

  • Anonyymi

   Eiköhän tässä parin kolmen viikon kännit taas riipasta.

  • Anonyymi

   Brexitiä juhlivat Suomessa vain puupääpersut. Me muut säästämme juhlimisen siihen hetkeen kun Skotlanti hyväksytään EUn jäseneksi, se näyttää nyt jo enemmän kuin todennäköiseltä.

   • Anonyymi

    Jotta Skotlanti voisi liittyä EU:hun, sen on ensin erottava Iso-Britanniasta, eikä se onnistu niin vaan, koska Iso-Britannia ei olisi sitten enää Iso.

    Joten skotlantilaiset voivat unohtaa haaveensa EU:sta, samoin walesilaiset. Ja pohjoisirlantilaiset haluavat pysyä osana Iso-Britanniaa.

    Mutta huomenna IB on taas itsenäinen. Mitä he tekevät kaikilla niillä rahoilla, jotka säästyvät EU:n jäsenmaksuista? Iso-Britanniasta tulee Great again!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   19583
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   323
   5655
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   273
   3073