Aihe

Sain roskapostia postilaatikkoon

Anonyymi

Joku Perusjuomalaiset lehti oli postilaatikossani, veronmaksajien rahoilla teetetty sytyke . Onneksi oli hanskat kädessä ja siirsin takkaan, huonosti syttyi paskasisältö.

6

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mä sai Vihreiden lehden, se oli täynnä Hanhen paska juttuja, ja noita Naurulokin Löräyksiä, yököttävää, toi papru ei käy edes paskan pyyhkeeksi

   • Anonyymi

    Nyt kuules tukion alioppilas se vihreä lehti oli FC KTP kausijulkaisu eikä siinä kyllä tuollaista tekstiä ollut. Suosittelen ensitilassa varaamaan Juho Kierolalta ajan Kymsoten Mielipaikkaan.


  • Anonyymi

   Olen hyvin huolestunut jos verorahoja puoluetuen muodossa käytetään tuollaiseen roskaan. Meni jo yli MV-lehden . Pitäisi tiedottaa Julkisensanan neuvostolle kuinka häpeämättömästi ihmisiä sumutetaan jouluna verorahoilla.

  • Anonyymi

   Varo ettei käy vielä pahemmin. Joku vihervätys lenkuttaa fillarilla tuomaan heidän propagandaansa ja samalla tulee ilmoitus polttonesteiden uudesta verotuksesta, mikä on järkyttävän korkeata ja pelkästään vihreiden aikaansaannosta.
   Sillä on tarkoitus rangaista Suomessa kaikkia, jotka ei asu ratikkakiskojen lähellä.

   • Anonyymi

    Katsoppa siellä peräkammarissasi tai pupi isännännän tapletista polttoaineiden hintoja vaikkapa Euroopassa ja vertaa Suomeen. Moistat sitten myös että Venäjäsi ei kuulu joukkoon vaikka Euroopaksi perusjuomalaiset sitä vaativatkin.


  • Anonyymi

   Totuus, ei pala tulessakaan.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   421
   4931
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1813