Aihe

Apple alkaa valmistamaan sadevaatteita!

Anonyymi

Kyllä! Luit oikein. Näin sellaista unta missä minulle kerrottiin että Apple alkaa valmistamaan sadevaatteita. Se yksityiskohta, kenen luovan ihmisen suunnittelemia ne ovat jäi pois, mutta se oli kuitenkin joku muu kuin Applen insinööri, luulen. Voisiko joku tulkita tämän unen minulle?

Applen syy alkaa valmistamaan sadevaatteita oli yksinkertainen. Applen mielestä ihmisten on aika saada mahdollisuus kulkea myös sateella mukavasti ja tyylikkäästi.

Unessa siis sanottiin, tai Apple sanoi kysymykseen miksi, joka saattoi kokemuksena olla minun ihmettely, tai sitten jonkun muun, en ole varma, että ”katsohan, meidän mielestä ihmisten on aika saada kulkea huonolla kelillä myös mukasti, viihtyisästi, tyylikkäästi, ilman hikoilua, vapaasti.

Lisäksi Apple sanoi että he laittovat pakkaukseen kahdet eri vaatteet: yhdet heidän suunnittelemat ja toiset pernteiset nyt markkinoilla olevat. Jokainen voi käyttää perinteisiä, ja sen jälkeen kysyä itseltään että kumpiako haluaa käyttää.

En muista, oliko puhe tuotteen palautuksesta puhe, mutta saattoi olla. Silloin se pakkauksen sisällön kerronta meni niin että he laittoivat pakkaukseen myös perinteiset/kahdet perinteiset eli kurahousut ja muotihousut, omiensa lisäksi, jotta jokainen voi kokeilla Applen housuja, ja sen jälkeen perinteisiä, tai kokeilla Applen omia ja sen jälkeen perinteisiä kurahousuja tai muotisuunnitteljan suunnittelemia ”perinteisiä” ja miettiä haluaako kulkea niissä vai Applen suunnittelemissa. Tällöin kuluttaja saa jo ne perinteiset, ettei niitä tarvitse erikseen ostaa, mutta voiko palauttaa Applen, saatoi olla ettei, koska kauppa on kauppa ja kulittaja itse päättää ennen kauppaa haluaako maksaa koko hintaa.

Kuitenkin välittömösti tämän jälkeen kysymykseksi nousi hinta. Näin valmiin tuotteen, jossa oli värillinen hintalappu, ja tulkitsin sen tarkoittqvan alea. Kysymys ei kuitenkaan ollut tuotepoistosta vaan markkinoinnista. Hintalapun värillisyys oli suunniteltu juttu. Arvatkaas hinta? Se oli kolme ysiä ja ensimmäinen oli osin kulunut tai nuhrautunut, mutta kyllä, se oli (juuri kun olin arvellut että täh, alle satasen, siis mitäh?) yhdeksänsataayhdeksänkymmentäyhdeksän rahayksikköä, olipa kyse euroista tai dollareista.

Näin myös suomalaisen it-ketjun tarjouksen verkossa: hinta yhdeksänsataa uhdeksänkymmentäyhdeksän suluissa norm tuhatkuusisataaviisikymmentä. Tässäkään en muista rahayksikköä.

Voisiko joku siis tulkita unen minulle, koska halusin sen jakaa teille, ja voisitteko vastata seuraavaan kysymykseen: ”Ostaisitteko?”

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   jatkan,,, Tsekkasin juuri tulkintoja numeroistaja aika hyvin osuu todellisen elämän taahtumiin.

   999, 9 ja 99. Ensin oli nuhruinen numero ja sen jälkeen selkeä 99, sen jälkeen tajusin että se oli 999.

   Verkkokaupan hinta oli siis suluissa, ja kun näin sen, ajattelin että, ei voi olla totta. Nyt kyllä suomalainen liike yrittää huijata aluperäisen hinnan olevan noin korkea, ja kättää hyväksi alentarralta näyttävää hintalapputulkintaa. Ja se tonnikuudensadan loppuosa jäi vähän epätarkasti nähdyksi, mutta oli sellainen kutina että se oli viisikymmentä eikä mitään muuta, vaikka nollaa en nähnyt.

   • Anonyymi

    ja jatkan vielä :)

    9+9 = 18
    9+9+9= 27, ja 2+7=9
    Jne 1650 luo jo aika monia vaihtoehtoja.

    Mitä uupui? 2, tai sitten se tuli ilmi siinä että pakkauksessa oli kahdet tai kahdet perinteiset.
    1+6+5=12 ja 1+2=3.

    4? En saa mistää luotua numeroa 4.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ja jatkan vielä :)

    9+9 = 18
    9+9+9= 27, ja 2+7=9
    Jne 1650 luo jo aika monia vaihtoehtoja.

    Mitä uupui? 2, tai sitten se tuli ilmi siinä että pakkauksessa oli kahdet tai kahdet perinteiset.
    1+6+5=12 ja 1+2=3.

    4? En saa mistää luotua numeroa 4.

    Pahoittelut kirjoitusvirheistä. Heräsin just ja silloin on silmien vaikea katsoa ipadin himmeää näyttlä tällä palstalla. Liian kirkas. Säädän aina ipadin asetukset whitepoint reduce 90% tj. kontrastin lisäys pois.

    Eli aserukset löytyy aina käyttöavun alta, juunou.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   12029
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   160
   9371
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   227
   7235
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   16
   4443
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   191
   2911